Čerepovec – Omsk 1:5 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Novgorod – Novosibirsk 6:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 2:5 (kon.) | D. Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
Riga – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
2:5 (2:2, 0:0, 0:2)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Štvrtok 14.11.2019, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:5
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vteřinu před koncem utkání dávají ještě jednu branku a na ledě Moskvy tak vítězí jasně 5:2. DMITRIJ KUGRYŠEV si ovšem dal na čas se vstřelením puku do prázdné brány a málem to o desítky vteřin nestihl. Asistence: Michail Pašnin a Vladimir Žarkov.
     
    59:31
    Nikita Sošnikov vypálil ze svého pásma přes celé kluziště, ale těsně minul opuštěnou branku!
     
    59:19
    CSKA to zkouší v šesti bez brankáře!
    48:31 Maxim MAJOROV - 2:4
     
    48:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou už do dvoubrankového vedení a tohle je pro CSKA velký problém! MAXIM MAJOROV byl na hranici brankoviště, kde se nakonec dokázal otočit a bekhendem zakončil za záda Sorokina, jenž momentálně není úplně ve své kůži. Asistence: Alexandr Kadějkin a Dmitrij Kugryšev.
     
    Branka Salavatu Ufy platí a hostující celek tak jde do vedení 3:2! Obrovsky kruté pro CSKA, které už vedlo 3:2, ale branka jí nebyla uznána, posléze přišlo vyloučení a nyní nakonec gól soupeře.
     
    Domácí trenér si ovšem ještě bere coach challenge, protože se mu nezdál následný pád Pašnina do brankáře Sorokina.
    46:19 Michail PAŠNIN - 2:3
     
    46:19
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je obrovsky kruté pro domácí celek, jelikož Ufa jde do vedení 3:2! MICHAIL PAŠNIN se skvěle uvolnil na pravé straně a posléze zakončil mezi betony Sorokina, který také nevěděl kde se nachází kotouč a ten pomalu doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Kadějkin.
     
    43:16
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., podrážení).
    43:00 Neuznaná branka CSKA.
     
    43:00
    Po dlouhé debatě je nakonec branka domácího celku odvolána! Juha Metsola si nedokázal poradit se střelou domácího hráče, protože mu vypadl kotouč a nevěděl kde se nachází, následně chtěl zakončit Světlakov, ale napálil jen beton Metsoly, ovšem posléze už dokázal vstřelit gól do prázdné branky Sergej Tolčinskij. Rozhodčí ovšem posléze zkoumali zásah Světlakova, který viditelně najel do betonu Metsoly a gól tak není uznán.
     
    39:43
    Linus Omark se ocitl ve velké šanci, ale místo střely ještě vymýšlel něco navíc a nakonec tak prováhal střelu, která mohla skončit gólem.
     
    38:32
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Naumenkov – 2 min., podrážení).
     
    32:10
    Kaprizov ztratil puk a následně přišla fantastická přihrávka hostujícího hráče, která dostala do obrovské šance Maxima Majorova, ale jeho samostatný únik neskončil brankou, protože bekhendový blafák chytil Ilja Sorokin!
     
    26:06
    Ve velké šanci se ocitl skvěle hrající Sergej Tolčinskij a posléze mířil na hattrick Andrej Světlakov, ale ani jedna střela nezapadla za záda Metsoly!
    15:31 Pavel KOLEDOV - 2:2
     
    15:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neskutečné, jelikož Salavat Julajev Ufa dává ze třetí střely druhou branku a srovnává na 2:2! Střela PAVLA KOLEDOVA od modré čáry byla lehce tečovaná bruslí jednoho hráče a Ilja Sorokin tak nedokázal udržet kotouč, který mu vypadl a skončil těsně za brankovou čárou. Asistence: Nikita Sošnikov.
    12:41 Andrej SVĚTLAKOV - 2:1
     
    12:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva otáčí vývoj tohoto utkání a vede tak 2:1! Mat Robinson z obranného pásma vyhodil kotouč, který nečekaně změnil dráhu letu po odrazu od mantinelu a ANDREJ SVĚTLAKOV se tak ocitl ve velké šanci, kdy bekhendem zakončil mezi betony Metsoly. Asistence: Mat Robinson a Kirill Kaprizov.
    09:53 Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    09:53
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva potvrzuje roli jasného favorita a během pětadvaceti vteřin srovnává na 1:1! Hosté zbytečně ztratili kotouč na své polovině, ke kterému se tak dostali domácí a po přihrávce Tolčinského se z bezprostřední blízkosti prosadil do poloprázdné svatyně ANDREJ SVĚTLAKOV. Asistence: Sergej Tolčinskij a Anton Slepyšev.
    09:28 Philip LARSEN - 0:1
     
    09:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou velice nečekaně do vedení! Linus Omark se dostal s pukem před domácí branku, ovšem následně napálil pouze tyčku, ale pohotový PHILIP LARSEN se nejlépe zorientoval a dokázal dorazit kotouč do prázdné svatyně. Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.
     
    04:41
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Linus Omark – 2 min., hákování).
     
    00:27
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Linus Omark – 2 min., sekání).

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 10. Svetlakov (Tolčinskij, Slepyšev), 13. Svetlakov (M. Robinson, Kaprizov) – 10. Larsen (Omark, Hartikainen), 16. Koledov (Šošnikov), 47. Pašnin (Kadejkin), 49. M. Majorov (Kadejkin, Kugryšev), 60. Kugryšev (Pašnin)


    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Nesterov (C), Naumenkov, Marčenko, Kiselevič, M. Robinson (A), Blažijevskij, A. Romanov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Sekáč, Okulov, Mamin – Kalinin, Šalunov, Popov (A) – Tolčinskij, Svetlakov, Slepyšev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Ar. Sergejev, Larsen, Koledov, Arzamascev, Pašnin, Panin (C), Muchamadullin, Lisovec – Hartikainen, Burmistrov (A), Omark (A) – Chochriakov, Manninen, Šošnikov – , Kadejkin, Kugryšev – M. Majorov, Kartajev, Gimatov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Denis Bonda – Dmitrij Goljak, Jevgenij Strelcov