Čerepovec – Omsk 1:5 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Novgorod – Novosibirsk 6:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 2:5 (kon.) | D. Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
Riga – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
2:5 (2:2, 0:0, 0:2)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Štvrtok 14.11.2019, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:5
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vteřinu před koncem utkání dávají ještě jednu branku a na ledě Moskvy tak vítězí jasně 5:2. DMITRIJ KUGRYŠEV si ovšem dal na čas se vstřelením puku do prázdné brány a málem to o desítky vteřin nestihl. Asistence: Michail Pašnin a Vladimir Žarkov.
    48:31 Maxim MAJOROV - 2:4
     
    48:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou už do dvoubrankového vedení a tohle je pro CSKA velký problém! MAXIM MAJOROV byl na hranici brankoviště, kde se nakonec dokázal otočit a bekhendem zakončil za záda Sorokina, jenž momentálně není úplně ve své kůži. Asistence: Alexandr Kadějkin a Dmitrij Kugryšev.
    46:19 Michail PAŠNIN - 2:3
     
    46:19
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je obrovsky kruté pro domácí celek, jelikož Ufa jde do vedení 3:2! MICHAIL PAŠNIN se skvěle uvolnil na pravé straně a posléze zakončil mezi betony Sorokina, který také nevěděl kde se nachází kotouč a ten pomalu doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Kadějkin.
    15:31 Pavel KOLEDOV - 2:2
     
    15:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neskutečné, jelikož Salavat Julajev Ufa dává ze třetí střely druhou branku a srovnává na 2:2! Střela PAVLA KOLEDOVA od modré čáry byla lehce tečovaná bruslí jednoho hráče a Ilja Sorokin tak nedokázal udržet kotouč, který mu vypadl a skončil těsně za brankovou čárou. Asistence: Nikita Sošnikov.
    12:41 Andrej SVĚTLAKOV - 2:1
     
    12:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva otáčí vývoj tohoto utkání a vede tak 2:1! Mat Robinson z obranného pásma vyhodil kotouč, který nečekaně změnil dráhu letu po odrazu od mantinelu a ANDREJ SVĚTLAKOV se tak ocitl ve velké šanci, kdy bekhendem zakončil mezi betony Metsoly. Asistence: Mat Robinson a Kirill Kaprizov.
    09:53 Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    09:53
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva potvrzuje roli jasného favorita a během pětadvaceti vteřin srovnává na 1:1! Hosté zbytečně ztratili kotouč na své polovině, ke kterému se tak dostali domácí a po přihrávce Tolčinského se z bezprostřední blízkosti prosadil do poloprázdné svatyně ANDREJ SVĚTLAKOV. Asistence: Sergej Tolčinskij a Anton Slepyšev.
    09:28 Philip LARSEN - 0:1
     
    09:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou velice nečekaně do vedení! Linus Omark se dostal s pukem před domácí branku, ovšem následně napálil pouze tyčku, ale pohotový PHILIP LARSEN se nejlépe zorientoval a dokázal dorazit kotouč do prázdné svatyně. Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 10. Svetlakov (Tolčinskij, Slepyšev), 13. Svetlakov (M. Robinson, Kaprizov) – 10. Larsen (Omark, Hartikainen), 16. Koledov (Šošnikov), 47. Pašnin (Kadejkin), 49. M. Majorov (Kadejkin, Kugryšev), 60. Kugryšev (Pašnin)


    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Nesterov (C), Naumenkov, Marčenko, Kiselevič, M. Robinson (A), Blažijevskij, A. Romanov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Sekáč, Okulov, Mamin – Kalinin, Šalunov, Popov (A) – Tolčinskij, Svetlakov, Slepyšev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Ar. Sergejev, Larsen, Koledov, Arzamascev, Pašnin, Panin (C), Muchamadullin, Lisovec – Hartikainen, Burmistrov (A), Omark (A) – Chochriakov, Manninen, Šošnikov – , Kadejkin, Kugryšev – M. Majorov, Kartajev, Gimatov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Denis Bonda – Dmitrij Goljak, Jevgenij Strelcov