Turecko – Island 0:0 (kon.) | Česko – Kosovo 2:1 (kon.) | Anglicko – Čierna Hora 7:0 (kon.)
Portugalsko – Litva 6:0 (kon.) | Srbsko – Luxembursko 3:2 (kon.) | Albánsko – Andorra 2:2 (kon.)
Francúzsko – Moldavsko 2:1 (kon.)
koniec
Portugalsko
6:0 (2:0)
Litva
cz Štvrtok 14.11.2019, 20:45 • Estádio Do Algarve • Kvalifikácia ME • Skupina B
Predzápasové kurzy
    65. Cristiano RONALDO - 6:0
     
    65
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči stále nemají dost, navíc je tu hattrick CRISTIANA RONALDA! I tentokráte hrála velkou roli špatná komunikace v hostující obraně, která nedokázala dostat míč mimo pokutové území. Naopak Bernardo Silva přichystal střeleckou pozici právě pro CRISTIANA RONALDA, který byl se střelou k zadní tyči úspěšný.
    63. Bernardo SILVA - 5:0
     
    63
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Hostující reprezentace inkasuje již popáté! Nejprve Patrício velice přesně přenášel hru na pravou stranu, načež se jeho spoluhráči bleskově dostali na opačnou, kde Pereira našel v pokutovém území BERNARDA SILVU, jehož levačka putovala mimo dosah brankáře Šetkuse.
    56. Gonçalo PACIÊNCIA - 4:0
     
    56
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Na čtvrtou branku tohoto zápasu jsme nečekali vůbec dlouho! Velký kus práce odvedl Silva, který si na pravém křídle vytvořil pozici pro zakončení, nicméně Šetkus vyrážel míč pouze před sebe. Tam se nejlépe zorientoval GONCALO PACIENCIA, který dopravil balón do opuštěné branky.
    52. PIZZI - 3:0
     
    52
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se dostávají do tříbrankového vedení! Litva si nepohlídala nebezpečný výpad domácích, kteří se nastěhovali do pokutového území, kde se Fernandesovi povedlo v tandemu najít svého kolegu PIZZIHO, jehož prudká rána nakonec zasáhla brankovou konstrukci, avšak poté zapadla do sítě.
    22. Cristiano RONALDO - 2:0
     
    22
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení! Litva chybovala při rozehrávce na vlastní polovině, nepřesnou nahrávku totiž dokázal vystihnout Paciencia, který ihned předával do tandemu na CRISTIANA RONALDA, jehož technické zakončení zapadlo přesně ke vzdálenější konstrukci.
    7. Cristiano RONALDO - 1:0
     
    7
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli vůbec dlouho čekat! K rozehrávce pokutového kopu se pochopitelně postavil CRISTIANO RONALDO, který poslal míč přesně doprostřed branky, na což Šetkus sotva dosáhl.

    David Suchý

    Góly: 7. Ronaldo (pen.), 22. Ronaldo (Paciência), 52. Pizzi (B. Fernandes), 56. Paciência, 63. B. Silva (R. Pereira), 65. Ronaldo (B. Silva)

    Karty:   27. Palionis (LIT), 80. Mikoliūnas (LIT)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 14:0. Střely mimo: 11:1. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:9.
    Portugalsko: Patrício – R. Pereira, Rúben Dias, J. Fonte, Rui – Neves, B. Fernandes (73. Moutinho), Pizzi – Ronaldo (C) (83. Diogo Jota), Paciência, B. Silva (66. Bruma).
    Náhradníci: J. Sá, Beto – André Silva, Bruma, Cancelo, Guerreiro, Diogo Jota, Moutinho, Danilo, R. Semedo, Podence, Éder.

    Litva: Šetkus – Mikoliūnas, Palionis, Girdvainis, Andriuškevičius – Slivka, Šimkus, Kuklys (57. D. Matulevičius) – Novikovas, Golubickas (72. Lasickas) – Černych (C) (80. D. Kazlauskas).
    Náhradníci: Černiauskas, Zubas – Baravykas, E. Jankauskas, Kasparavičius, L. Klimavičius, D. Kazlauskas, Lasickas, D. Matulevičius, G. Matulevičius, Vaitkūnas.

    Rozhodca: Buquet – Debart, Pacelli (všichni Francie)