Česko – Švajčiarsko 8:0 (kon.)
koniec
Česko
8:0 (1:0, 5:0, 2:0)
Švajčiarsko
cz Streda 06.11.2019, 13:00 • Dmitrov • Euro Hockey Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:19 KALTOUNKOVÁ - 8:0
     
    54:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Promiňte, ale jak se říká – ve slušné podobě – "na pokakaného spadne i záchod". Tohle teď přesně sedí na bezmocné Švýcarky, které inkasují poosmé. Ještě z vlastní poloviny vystřelila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a protože kotouč před Brändliovou lehce poskočil, gólmanka ho k překvapení všech pustila za záda. To znamená hattrick pro "Kalty" – 8:0! Asistence: Adéla Škrdlová.
    51:12 MLÝNKOVÁ - 7:0
     
    51:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ojojoj, tak tohle byla velká paráda! Klára Hymlárová v rohu posunula puk NATÁLII MLÝNKOVÉ, která se s ním zkusila protlačit před branku. Krásná klička jí vyšla a pak vytáhla ještě krásnější bekhendové zakončení do druhého růžku – 7:0! Asistence: Klára Hymlárová.
    38:14 PŘIBYLOVÁ - 6:0
     
    38:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, Češky využívají i pokračující klasickou výhodu pěti proti čtyřem! Tereza Vanišová našlápla po pravé straně a když jí první nabídka nevyšla, poslala puk na branku podruhé. Brändliová ho vyrazila přímo před sebe na hůl VENDULY PŘIBYLOVÉ, která takové pozice proměňuje bez mrknutí oka – 6:0! Asistence: Tereza Vanišová, Kateřina Mrázová.
    37:57 LÉDLOVÁ - 5:0
     
    37:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak trochu smůlu v přesilovce pět na tři naše hokejistky nakonec prolomily a velkou možnost využívají! Ránu Aleny Mills odrazila bránící hráčka ke Kláře Hymlárové, která viděla před prázdnou brankou volnou hokejku ANETY LÉDLOVÉ. Pak už to bylo snadné – 5:0! Asistence: Klára Hymlárová, Alena Mills.
    30:38 KŘÍŽOVÁ - 4:0
     
    30:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    No podívejme, jak se naše děvčata rozstřílela! Švýcarská obrana teď vůbec nezareagovala na střelu Adély Škrdlové, která se od zadního mantinelu odrazila na druhou stranu. Tam dojížděla DENISA KŘÍŽOVÁ, jež se svými schopnostmi znovu neměla problém – 4:0! Asistence: Adéla Škrdlová, Kateřina Mrázová.
    30:00 KALTOUNKOVÁ - 3:0
     
    30:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bravurní výkon mladičké čtvrté formace pokračuje a přesně v půlce zápasu vedeme o tři branky! Brändliová nezachytila střelu Čajanové z pravé strany, kterou tak mohla KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ snadno dorazit do úplně prázdné svatyně – 3:0! Asistence: Sára Čajanová, Klára Seroiszková.
    23:16 KALTOUNKOVÁ - 2:0
     
    23:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A taky že využíváme! Kaltounková vyhrála buly na Čajanovou, která puk okamžitě poslala na obránkyni Kláru Seroiszkovou. Její střelu podle všeho tečovala právě KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, gólmanka nestihla na změnu směru zareagovat a vedeme 2:0! Asistence: Klára Seroiszková, Sára Čajanová.
    04:49 PEJŠOVÁ - 1:0
     
    04:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, české hokejistky se hned v páté minutě ujímají vedení! Vendula Přibylová vysunula dopředu Denisu Křížovou, která akci zbrzdila. Pak ale libovou nahrávkou vybídla z druhé vlny najíždějící obránkyni DANIELU PEJŠOVOU, a ta ve vyložené pozici na druhý pokus zakončila mezi betony gólmanky – 1:0. Asistence: Denisa Křížová, Vendula Přibylová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 5. Pejšová (Křížová, Přibylová), 24. Kaltounková (Seroiszková, Čajanová), 30. Kaltounková (Čajanová, Seroiszková), 31. Křížová (Škrdlová, Mrázová), 38. Lédlová (Hymlárová, Mills), 39. Přibylová (Vanišová, Mrázová), 52. Mlýnková (Hymlárová), 55. Kaltounková (Škrdlová)


    Česko: Zechovská (Peslarová) – Seroiszková, Horálková (A), D. Pejšová, Škrdlová, Zedníková, Radová, Hanzlíková – Křížová (A), Mrázová, Přibylová – Mills (C), Hymlárová, Mlýnková – Vanišová, Patočková, Lédlová – Kaltounková, T. Mazancová, Čajanová. Trenér: Petr Novák.
    Švajčiarsko: Brändliová (Maurerová) – Sigristová, Forsterová, Hofstetterová, Thalmannová, Gianettoniová, Christenová, Gianolaová, Hauserová – Zimmermannová, Bullová (A), Stalderová (C) – Enzlerová, Raselliová (A), Rüeggová – Leemannová, Ryhnerová, Rüediová – Neuenschwanderová, Lutzová, Ingoldová. Trenér: Colin Muller.