Philadelphia – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – Vegas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.)
Montreal – Boston 5:4 (kon.) | Toronto – LA Kings 3:1 (kon.) | Winnipeg – NJ Devils 1:2 (0:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 4:1 (kon.) | Calgary – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 1:2 (po pr.)
Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.) | San Jose – Chicago 4:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 06.11.2019, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Ben Hutton – 2 min., podrážení).
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    57:23
    Hra je přerušena, jelikož branka Frederika Andersena je po předchozím dobývání posunuta. Během chvilky se bude pokračovat a hosté to zkouší bez gólmana!
    53:06 William NYLANDER - 3:1
     
    53:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A během chvilky je to už o dva góly, neskutečná chvilka v podání domácích! WILLIAM NYLANDER dostal přihrávku na útočnou modrou a dostal se se spoluhráčem do přečíslení. Nakonec to vzal celé na sebe. Vymíchal proto gólmana a puk poslal pod horní tyčku. Asistence: Auston Matthews a Justin Holl.
    52:36 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    52:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch a jde poprvé v tomto utkání do vedení! Puk se všemožně odrážel, když ho domácí hráč poslal před branku, kde byl pohotový AUSTON MATTHEWS, jenž zametl puk do sítě. Asistence: William Nylander a Andreas Johnsson.
     
    52:17
    Kasperi Kapanen byl nyní rychlejší než jeho soupeř a byla z toho obrovská šance! Travis Dermott si totiž sjel na přihrávku a mířil do vzdálenějšího růžku. Jonathan Quick ale předvedl skvělý zákrok lapačkou.
     
    51:34
    Alec Martinez nyní neposlal zrovna dobrou přihrávku, předtím měl ale obrovskou šanci. Jeho střela z bezprostřední blízkosti nadělala gólmanovi problémy, ale ten ji vyrazil!
     
    47:35
    Což se také nakonec stalo! Frederik Andersen neviděl skoro nic, takže kotouč vyrazil s potížemi jen před sebe. Tam chtěl dorážet soupeř, ale byl sražen k zemi.
     
    44:49
    Nick Shore je na ledě!
     
    44:19
    Drew Doughty se dostal do úzkých a jeho tým mohl pykat! Nepřesnou přihrávku totiž vystihl jeden z domácích, který se hned vydal do protiútoku. Poté posílal ještě křižný pas, ale ten byl zastaven vracejícím se obráncem.
     
    42:49
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Nick Shore – 2 min., podrážení).
     
    42:00
    Alec Martinez je na ledě!
     
    40:33
    Jake Muzzin je na ledě!
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Alec Martinez – 2 min., podrážení).
     
    39:07
    Obrovská šance domácího celku v oslabení! Toronto se totiž dostalo do přečíslení dva na jednoho, nakonec jel Ilja Michejev sám na gólmana. Toho chtěl překonat střelou pod horní tyčku, ale Jonathan Quick vytáhl skvělý zákrok.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny!
     
    38:33
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Jake Muzzin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:05
    Adrian Kempe je na ledě!
     
    35:05
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Adrian Kempe – 2 min., nedovolené bránění).
    33:29 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    33:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přišla ovšem obrovská chyba hostí, po které je srovnáno! Přihrávku skrze střední pásmo totiž získal do své moci ALEXANDER KERFOOT, který se prosadil střelou zápěstím. Bez asistence.
    25:40 Alex IAFALLO - 0:1
     
    25:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté sice nehráli přesilovou hru dobře, přesto se v ní prosazují a jdou jako první do vedení! Anže Kopitar sice pálil jen do mantinelu, jenže kotouč se dorazil před branku, kde byl ALEX IAFALLO, jenž ukázal šikovné ruce a posunul puk do sítě. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
     
    24:02
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Alexander Kerfoot – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:48
    Ale už tu mohla být! Domácí hráč už se radoval, včetně fanoušků! Kotouč ale nakonec nejspíše trefil tyčku, nebo se jen ocitl těsně vedle branky.
     
    19:00
    Minuta do konce periody!
     
    17:42
    Tyler Toffoli je na ledě!
     
    16:31
    Obrovská šance na straně Toronta nekončí brankou! John Tavares měl před sebou úplně odkrytou část branky, jenže se střelou chvilku otálel, načež úplně prázdnou branku přestřelil!
     
    15:42
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., hrubost).
     
    13:33
    Mitchell Marner dostal nabito na vrcholek kruhu, odkud vyslal dělovou ránu. Ta však těsně přeletěla horní tyčku hostující branky.
     
    07:00
    Jonathan Quick nyní vyrazil střelu od modré jen před sebe, kde se snažil dorážet jeden z domácích hráčů, ale nebyl úspěšný ani nadvakrát!
     
    04:34
    Tyler Toffoli mohl být tím, kdo první skóruje! Dostal se až před gólmana, kterému chtěl poslat kotouč mezi betony, ale Frederik Andersen je stihl scvaknout naprosto včas!

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 34. Kerfoot, 53. Matthews (W. Nylander, A. Johnsson), 54. W. Nylander (Matthews, Holl) – 26. Iafallo (Kopitar, D. Brown)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly, Barrie, Muzzin, Holl, Dermott – Marner, Tavares, Moore – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Kapanen, Kerfoot, Michejev – F. Gauthier, N. Shore, Petan.
    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty, Martinez, Walker, B. Hutton, Roy, MacDermid – J. Carter, Kopitar, Grundström – Toffoli, Lizotte, Kovaľčuk – D. Brown, A. Kempe, Iafallo – Lewis, Amadio, Clifford.

    Rozhodca: Rank, Pollock – Baker, Kovachik

    Diváci: 19 195