Philadelphia – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – Vegas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.)
Montreal – Boston 5:4 (kon.) | Toronto – LA Kings 3:1 (kon.) | Winnipeg – NJ Devils 1:2 (0:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 4:1 (kon.) | Calgary – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 1:2 (po pr.)
Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.) | San Jose – Chicago 4:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 06.11.2019, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:06 William NYLANDER - 3:1
     
    53:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A během chvilky je to už o dva góly, neskutečná chvilka v podání domácích! WILLIAM NYLANDER dostal přihrávku na útočnou modrou a dostal se se spoluhráčem do přečíslení. Nakonec to vzal celé na sebe. Vymíchal proto gólmana a puk poslal pod horní tyčku. Asistence: Auston Matthews a Justin Holl.
    52:36 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    52:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch a jde poprvé v tomto utkání do vedení! Puk se všemožně odrážel, když ho domácí hráč poslal před branku, kde byl pohotový AUSTON MATTHEWS, jenž zametl puk do sítě. Asistence: William Nylander a Andreas Johnsson.
    33:29 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    33:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přišla ovšem obrovská chyba hostí, po které je srovnáno! Přihrávku skrze střední pásmo totiž získal do své moci ALEXANDER KERFOOT, který se prosadil střelou zápěstím. Bez asistence.
    25:40 Alex IAFALLO - 0:1
     
    25:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté sice nehráli přesilovou hru dobře, přesto se v ní prosazují a jdou jako první do vedení! Anže Kopitar sice pálil jen do mantinelu, jenže kotouč se dorazil před branku, kde byl ALEX IAFALLO, jenž ukázal šikovné ruce a posunul puk do sítě. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 34. Kerfoot, 53. Matthews (W. Nylander, A. Johnsson), 54. W. Nylander (Matthews, Holl) – 26. Iafallo (Kopitar, D. Brown)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly, Barrie, Muzzin, Holl, Dermott – Marner, Tavares, Moore – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Kapanen, Kerfoot, Michejev – F. Gauthier, N. Shore, Petan.
    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty, Martinez, Walker, B. Hutton, Roy, MacDermid – J. Carter, Kopitar, Grundström – Toffoli, Lizotte, Kovaľčuk – D. Brown, A. Kempe, Iafallo – Lewis, Amadio, Clifford.

    Rozhodca: Rank, Pollock – Baker, Kovachik

    Diváci: 19 195