Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 4:0 (kon.)
Philadelphia – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – NJ Devils 3:5 (kon.)
Columbus – Calgary 0:3 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:4 (po pr.) | Arizona – Colorado 3:0 (kon.)
Vegas – Winnipeg 3:4 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.) | LA Kings – Chicago 4:3 (po pr.)
koniec
Buffalo Sabres
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
New York Islanders
cz Nedeľa 03.11.2019, 00:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Carter Hutton opět zamířil na střídačku a domácí to opět zkusí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:07
    Carter Hutton zamířil na střídačku a Buffalo Sabres posílá do hry šestého bruslaře. Podaří se domácím vyrovnat?
     
    54:11
    Cinkala také domácí svatyně! Jeden z hostujících hráčů si najel mezi kruhy, odkud vyslal bekhendový pokus, který zastavila branková konstrukce.
     
    42:52
    Tak to je obrovská smůla pro Buffalo, které podruhé v utkání orazítkovalo brankovou konstrukci! Na levém kruhu se nacházel Sam Reinhart, jehož pokus švihem zamířil do vzdálenější tyče.
     
    41:23
    Vyloučení v týmu New York Islanders (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    40:31
    Anders Lee se nacpal před brankáře a udělal mu kličku až k zadní tyči. Poté zamířil mezi jeho betony, ale kotouč jen kopíroval brankovou čáru.
     
    36:26
    U pravé tyče se nacházel Jack Eichel, který už chtěl zakončit do odkryté branky, ale byla mu zablokovaná hůl. Tlak Buffala je v posledních minutách enormní.
     
    34:07
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Ryan Pulock – 2 min., držení).
     
    29:54
    Na druhé straně si za obranu najel Cole Bardreau, který si hodil kotouč na bekhend a snažil se zakončit mezi brankářovy betony. Carter Hutton si tento počin pohlídal a mezeru rychle utěsnil.
     
    29:17
    Zpoza branky mířila přihrávka mezi kruhy, kde se nacházel nikým nestrážený Jimmy Vesey. Jeho pokus proletěl jen těsně vedle levé tyče, ale tohle by mělo končit v brance.
     
    27:51
    Kotouč od modré čáry letěl do levého kruhu, kde se nacházel se střelou z první připravený Mathew Barzal. Jeho pokus vypadl brankáři a kotouč se chvíli válel v brankovišti. Carter Hutton se ale rychle otočil a puk posunul pryč.
     
    25:45
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jake McCabe – 2 min., sekání).
     
    22:19
    Středem hrací plochy si najížděl Jack Eichel, který si stáhl puk kolem útočníka a už byl na vrcholu kruhů, odkud vystřelil přes obránce k levé tyči. Varlamova vyrážečka byla znovu připravená, a tak obránci mohli vyhodit na icing.
     
    21:33
    Cink! Po vyhraném vhazování de od modré čáry napřáhl Brandon Montour, jehož dělovka narazila do brankové konstrukce. Ještě teď musí ruskému brankáři zvonit v uších.
     
    16:34
    Od levého mantinelu si na osu hrací plochy najel Anders Lee, jehož pokus k levé tyči vyrazil Carter Hutton. Hra se velmi rychle otočila a v jasné pozici selhal Victor Olofsson, který z mezikruží zamířil těsně vedle levé tyče.
     
    14:55
    Šikovně se před branku natlačil Brock Nelson, který se pokusil o dlouhou kličku do strany. Ovšem Carter Hutton se s útočníkem skvěle přesouval a kotouč po ledě zastavil betonem.
     
    12:18
    Od pravého mantinelu přihrával před branku Brandon Montour. V nebezpečném prostoru se totiž nacházel Sam Reinhart jehož bekhende po ledě vykopl betonem ruský gólman.
     
    08:38
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Oliver Wahlstrom – 2 min., držení).
    05:19 Derick BRASSARD - 0:1
     
    05:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí brankář se pod maskou musí hodně červenat, jelikož inkasoval od zadního mantinelu. U hrazení přišel o kotouč Victor Olofsson, naopak se ho za brankou zmocnil DERICK BRASSARD. Jeho nahození zamířilo do nohy Cartera Huttona, jenž si puk srazil za brankovou čáru. Asistence: Anthony Beauvillier.
     
    04:44
    Od modré čáry vystřelil nepřesně Rasmus Ristolainen, ovšem jeho pokus narazil do nohy Sama Reinharta, od které se odrazil do protipohybu ruského gólmana, ale také těsně vedle pravé tyče.
     
    00:32
    Z osy hrací plochy vypálil Conor Sheary, jehož pokus brankář vyrazil před sebe. K dorážce se dostal Vladimír Sobotka, který dvakrát trefil beton, místo odkryté části branky.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 6. Brassard (Beauvillier)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe, Dahlin, Montour, C. Miller, Jokiharju – S. Reinhart, Eichel, Vesey – Olofsson, Ma. Johansson, Skinner – Sheary, Mittelstadt, Sobotka – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk, Dobson, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Jo. Bailey, Barzal, Lee – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, Dal Colle – Wahlstrom, Bardreau, Johnston.

    Rozhodca: StLaurent, Morton – Brisebois, Tobias