Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Soči – Riga 3:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
cz Piatok 01.11.2019, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:22 Sergej ŠIROKOV - 3:2
     
    55:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po střele z levé strany se český brankář nestihl přemístit a už přišlo zakončení od modré čáry. Vjačeslav Vojnov sice vystřelil nepřesně, ale k tyči se dostal SERGEJ ŠIROKOV, jenž nepřipraveného Marka Langhamera překonal. Asistence: Vjačeslav Vojnov a Jegor Martynov.
    32:47 Alexandr GORŠKOV - 2:2
     
    32:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl psát, že Amur ve druhé části neměl výraznou šanci a v tom přišlo vyrovnání! Tomáš Zohorna přihrál na pravou stranu, kde byl najetý ALEXANDR GORŠKOV, jehož zakončení zapadlo přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Zohorna a Vladislav Ušenin.
    24:16 Kirill SEMJONOV - 2:1
     
    24:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk dál pokračuje v aktivitě a zaslouženě otáčí stav zápasu na svou stranu. Zakončení z pravého kruhu vyrazil Marek Langhamer do vzduchu, odkud si puk rukavicí stáhl KIRILL SEMJONOV, jenž následně trefil odkrytou svatyni českého gólmana. Asistence: Ville Pokka a Sergej Širokov.
    20:46 Taylor BECK - 1:1
     
    20:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Krásná akce končí vyrovnávacím gólem. Do útočného pásma nabruslil Sergej Širokov, jenž byl faulován, ale pokračoval dál v akci. Jeho přihrávka mířila na pravou stranu, odkud na zadní tyči přihrával Ville Pokka. Celou situaci zakončil TAYLOR BECK, který měl před sebou odkrytou klec. Asistence: Ville Pokka a J Sergej Širokov.
    11:10 Pavel TURBIN - 0:1
     
    11:10
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská hrubka domácího obránce, který nezvládl přihrávku středem hrací plochy. Kotouč na modré čáře zachytil PAVEL TURBIN, jenž vymetl horní růžek branky. Bez asistence.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 21. Beck (Pokka, Širokov), 25. Semionov (Pokka, Širokov), 56. Širokov (Vojnov, Martynov) – 12. Turbin, 33. Gorškov (T. Zohorna, Vl. Ušenin)


    Avangard Omsk: Bobkov (Sudnicin) – Pokka, Bondarev, Franson, Pivcakin, Vojnov, Martynov – Andrighetto, Semionov, Klinkhammer – Beck, Pjanov, Širokov – A. Potapov, Stas, Dedunov – I. Makarov, Košelev, Šumakov.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Vitásek, Jordán, Koriagin, Ignatovič, Turbin, Kamalov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna, Rudenkov – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Rasskazov, A. Lazarev, Jazkov – Kapiturov, Golubev, Kacuba.

    Rozhodca: Ansons, Soin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 4 038