Alavés – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Barcelona – Valladolid 5:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (3:1)
Real Valladolid
Utorok 29.10.2019, 21:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Barcelona dala gól!
    Domáci pokračujú v deštrukcii Valladolidu! Barcelončania prešli po zisku lopty do rýchleho protiútoku, na konci ktorého nemohol mať loptu nikto iný ako Messi a ten nádhernou prihrávkou vysunul za obranu hostí LUISA SUÁREZA. Uruguajčan prešprintoval obrancu Karima a prízemnou strelou k pravej tyči strelil piaty gól Barcelony.
     
    75
    Barcelona dala gól!
    Barcelona po ďalšej krásnej akcii strieľa štvrtý gól! Rakitić prihrávkou z prvej medzi obrancov Valladolidu vysunul do šestnástky LIONELA MESSIHO, ktorý si loptu prvým dotykom posunul okolo obrancu a druhou sa do nej oprel ľavačku. Svojim zakončením ju rutinérsky upratal po zemi k ľavej tyči Masipovej brány.
     
    34
    Barcelona dala gól!
    Barcelona odskakuje už do dvojgólového náskoku! Loptu si k priamemu kopu postavil LIONEL MESSI a zo vzdialenosti 27 metrov zakrútil loptu ponad múr do ľavého horného rohu Masipovej brány. Nádherný gól!
     
    29
    Barcelona dala gól!
    Katalánci sa znovu dostávajú do vedenia! Messi nádherným oblúčikom za obranu Valladolidu vysunul do šestnástky ARTURA VIDALA, ktorý vo vzduchu natiahnutou nohou zasiahol túto prihrávku a usmernil loptu k ľavej tyči Masipovej brány.
     
    15
    Real Valladolid dal gól!
    Hostia veľmi šťastným gólom vyrovnávajú! Brankár ter Stegen zjavne nečakal, že center Míchela z priameho kopu doletí až k nemu a na poslednú chvíľu ho reflexívne vyrazil ramenom. Loptu ale vyrazil do blízko stojaceho KIKA OLIVASA a od neho sa odrazila do brány. Ter Stegen na tento odraz už nedokázal zareagovať.
     
    3
    Barcelona dala gól!
    Domáci rýchlo otvárajú skóre! Center Messiho z pravej strany odhlavičkoval obranca Valladolidu a Guardiola svojim odkopom v šestnástke následne trafil spoluhráča Fernándeza. Od neho sa lopta odrazila k voľnému CLÉMENTOVI LENGLETOVI, ktorý ju pohotovo poslal z voleja na bránu. Od brvna sa tečovaná strela potom odrazila do siete za bezmocného brankára Masipa.

    Michal Sadlek

    Góly: 3. Lenglet, 29. Arturo Vidal, 34. Messi, 75. Messi, 77. L. Suárez – 15. Olivas

    Karty:   45. Fernández (RVL), 68. Guardiola (RVL), 79. Míchel (RVL)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:14.
    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Lenglet, Piqué, Alba (78. Roberto) – Arturo Vidal, Busquets, F. de Jong (60. Rakitić) – Messi (C), L. Suárez, Fati (63. Griezmann).
    Náhradníci: Neto – C. Pérez, Aleñá, Rakitić, Griezmann, Todibo, Roberto.

    Real Valladolid: Masip – Porro, Olivas, Fernández, Barba, Nacho Martínez (32. Karim) – Plano (66. Ünal), Míchel (C), Tuhami (53. Hervías), Rubio – Guardiola.
    Náhradníci: Lunin – Alcaraz, De Frutos, Hervías, Ünal, Antoñito, Karim.

    Rozhodca: Rojas – Fuertes, Moreno

    Diváci: 59 896