Alavés – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Barcelona – Valladolid 5:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (3:1)
Real Valladolid
Utorok 29.10.2019, 21:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:17:18)
     
    Držanie lopty: 62 % : 38 %.
    Strely na bránu: 9:1.
    Strely mimo: 5:4.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 9:14.
     
    Barcelona s prehľadom kontrolovala druhý polčas a zaslúžene dnes získava všetky tri body. Svoj náskok dvomi zlepenými gólmi ešte vylepšila a hosťom mohla pribaliť na cestu domov i viac gólov, svoje príležitosti však Katalánci zahodili. Valladolid nepredviedol vpredu skoro nič a i jediný gól, ktorí hostia dali, strelili po chybe brankára ter Stegena. Dnes tak nemal najmenšiu šancu na úspech. Barcelona sa posúva priebežne na prvé miesto tabuľky, o dva body pred Granadu, ktorá bude hrať vo štvrtok na pôde Getafe. Valladolid je na priebežnom 9. mieste.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Tak predsa ešte prišla jedna šanca Messiho! Suárez sa rozbehol sprava do šestnástky hostí, zasekol si obrancu a z pravej strany našiel v strede voľného Messiho. Argentínčan si loptu posunul okolo obrancu na ľavačku, zhruba z penaltového bodu ju ale poslal tesne mimo Masipovej brány.
     
    90+1
    Zápas sa už len dohráva. Barcelona naďalej kombinuje na polovici Valladolidu, domáci však už hrajú veľmi staticky a nesnažia sa o žiadne nábehy za obranu hostí.
     
    90
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    89
    Messi prihrávkou na pravú stranu ideálne pripravil pozíciu na center Suárezovi, ktorý ešte oblúčikom na opačnú stranu hľadal Vidala. Ten hlavou loptu minul pred prázdnou bránou len o centimetre.
     
    88
    Hervíasovi sa strela zo štandardky vôbec nevydarila a prízemným pokusom poslal loptu výrazne mimo ter Stegenovej brány.
     
    87
    Guardiola bol faulovaný pred šestnástkou Barcelony pri snahe o sólový prienik. Valladolid bude mať priamy kop.
     
    86
    Suárez sa dostal do samostatného úniku za obranu Valladolidu, lopta sa mu však zamotala medzi nohami. Z ťažkej pozície sa ešte predsa len pokúsil zakončiť, loptu však slabou strelou v podstate len prihral brankárovi Masipovi.
     
    85
    Griezmannovi sa otvoril priestor na ľavú stranu na prihrávku Rakitićovi, čo Francúz okamžite využil. Rakitićovu strieľanú prihrávku do bránkoviska na nabiehajúcich Barcelončanov potom zlikvidoval vybiehajúci brankár Masip.
     
    83
    Suárezovu strelu zablokoval obranca Valladolidu k Vidalovi, ktorý ešte chcel loptu posunúť do druhej vlny Piquému. Ten už sa k nej kvôli sklzu Míchela nedostal.
     
    82
    Barcelončania sa posunuli svojou kombináciou na útočnú polovicu a posúvajú si tam loptu zo strany na stranu. Hostia zatiaľ dobre vykrývajú všetky voľné priestory.
     
    81
    Hostia už chcú mať tento zápas zjavne rýchlo za sebou a už vôbec nenapádajú rozohrávajúcich domácich. Ani tí sa už nikam neženú.
     
    Luis Suárez strelil vôbec prvý gól Valladolidu vo svojej kariére.
     
    79
    Žltú kartu za zásah Busquetsa do nohy ostrým sklzom dostáva Míchel (Real Valladolid).
     
    78
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Jordi Alba, prichádza Sergi Roberto.
     
    77
    Barcelona dala gól!
    Domáci pokračujú v deštrukcii Valladolidu! Barcelončania prešli po zisku lopty do rýchleho protiútoku, na konci ktorého nemohol mať loptu nikto iný ako Messi a ten nádhernou prihrávkou vysunul za obranu hostí LUISA SUÁREZA. Uruguajčan prešprintoval obrancu Karima a prízemnou strelou k pravej tyči strelil piaty gól Barcelony.
     
    75
    Barcelona dala gól!
    Barcelona po ďalšej krásnej akcii strieľa štvrtý gól! Rakitić prihrávkou z prvej medzi obrancov Valladolidu vysunul do šestnástky LIONELA MESSIHO, ktorý si loptu prvým dotykom posunul okolo obrancu a druhou sa do nej oprel ľavačku. Svojim zakončením ju rutinérsky upratal po zemi k ľavej tyči Masipovej brány.
     
    74
    Barcelončania ju tak bez problémov získali a snažia sa prihrávkami na vlastnej polovici vytiahnuť hráčov Valladolidu vyššie.
     
    73
    Messiho prienik zastavil Míchel tvrdým zákrokom, ktorý však hlavný rozhodca vyhodnotil ako čistý. Na hosťoch už ale začína byť viditeľná únava a loptu len odkopli na polovicu domácich.
     
    71
    Ofsajd Suáreza potvrdil i VAR. Domáci loptu po rozohrávke hostí rýchlo získali naspäť a znovu zaútočili. Olivas odkopol prenikajúcemu Semedovi loptu na pravej strane na rohový kop.
     
    70
    Suárez strelil gól, ten ale neplatí! Vidal dostal prihrávku od Messiho na ľavú stranu a prihrávkou cez celé bránkovisko prihral voľnému Suárezovi, ktorý loptu dorazil do odkrytej brány Valladolidu. Uruguajčan sa chvíľu radoval z gólu, potom si ale všimol zdvihnutú zástavku čiarového rozhodcu.
     
    69
    Piqué je napokon v poriadku a v zápase pokračuje. Sám rozohral po tomto faule a našiel presným nákopom svojich spoluhráčov na polovicu Valladolid.
     
    68
    Žltú kartu za ostrý sklz zozadu do nohy Piquého dostáva Sergi Guardiola (Real Valladolid). Domáci obranca zostáva ležať na zemi a Guardiola môže byť rád, že nedostal červenú kartu.
     
    66
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Óscar Plano, prichádza Enes Ünal.
     
    66
    Messiho prienik zastavil čistým sklzom vo vlastnej šestnástke Karim. Domáci rozohrali rohový kop na krátko, Rakitić však na pravej strane loptu stratil a následne i fauloval protihráča.
     
    65
    Barcelona naďalej drží zápas pevne pod kontrolou. Domáci držia loptu na svojich kopačkách a znovu hrajú svoju typickú hru na krátke prihrávky.
     
    64
    Držanie lopty: 61 % : 39 %
     
    63
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Anssumane Fati, prichádza Antoine Griezmann.
     
    62
    Ďalší útok Barcelony tentokrát hostia radšej prerušili hneď na začiatku taktickým faulom na Messiho v strede poľa. Domáci budú striedať.
     
    61
    Tempo zápasu v posledných minútach výrazne opadlo. Messi hľadal prenesením na ľavú stranu nabiehajúceho Fatiho, ten si však loptu predkopol príliš ďaleko a ušla mu za bránkovú čiaru.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Frenkie de Jong, prichádza Ivan Rakitić.
     
    59
    Barba dostal výbornú kolmicu za obranu Barcelony, loptu si ale zle spracoval a nepresnou strelou z hranice šestnástky ju poslal vysoko nad ter Stegenovu bránu.
     
    58
    Ďalší Hervíasov center z pravej strany odhlavičkoval na roh de Jong. Ten rozohrali hostia na krátko a pokračujú v kombinácii pred pokutovým územím Barcelony.
     
    57
    Hervíasov center z pravej strany doletel do šestnástky k Planovi, ktorý však bol k bráne Barcelony otočený chrbtom. Z otočky namieril do Piquého a ten loptu odkopol na polovicu Valladolidu.
     
    56
    Center z rohu Barcelony predlžoval hlavou na prednej tyči Lenglet, jeho spoluhráči však pred odkrytou bránou hostí nedokázali loptu zasiahnuť a i samotná Lengletova hlavička skončila tesne mimo Masipovej brány.
     
    55
    Karim má nejaký problém, zostáva totiž sediež na trávniku a musí byť ošetrený.
     
    54
    Messi v rýchlom útoku pripravil streleckú pozíciu prihrávkou doľava Fatimu, ktorý strieľal z prvej. Fatiho strelu tečoval sklzujúci obranca a brankár Masip ju ešte dokázal výborným zákrokom nohou vykopnúť na rohový kop.
     
    53
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Anuar Tuhami, prichádza Pablo Hervías.
     
    52
    Nákop na Guardiolu z polovice Valladolidu nebol presný, brankár ter Stegen však loptu rozohral nepodareným výkopom priamo do autu. Hostia môžu znovu zaútočiť.
     
    51
    Rubiov center zrazil Piqué k svojmu brankárovi. Hostia ešte reklamujú, že to bolo rukou, hra ale pokračuje ďalej. Nákop ter Stegena potom doletel k Fatimu, ktorého zrazil rukou k zemi Míchel, hra sa však i tentokrát neprerušuje.
     
    50
    Guardiolovu strelu domáca obrana zablokovala, hostia sa však zmocnili lopty a naďalej si prihrávajú na útočnej polovici. Úvod druhého polčasu je zatiaľ plný nepresností.
     
    49
    Domáci rozohrali štandardku na krátko a hostia ich následne vytlačili od vlastnej šestnástky. Busquets bol nakoniec donútený k nákopu na Suáreza, ktorý vystihol Barba.
     
    48
    Fati prihrávkou na ľavú stranu vysunul Albu, do ktorého odkopol loptu Fernández. Napriek tomu, že Alba bol posledný, kto sa lopty dotkol, bude mať rohový kop Barcelona.
     
    47
    Valladolidu sa prvý útok nevydaril a Porro pri snahe o prienik po ľavom krídle o loptu prišiel. Domáci loptu držia na svojej polovici a prihrávajú si ju pred vlastnou šestnástkou.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:19.
     
    Barcelona potvrdila v prvom polčase rolu favorita a do šatne ide s dvojgólovým náskokom. Hra sa odohrávala prevažne na polovici Valladolidu a hostia v útoku nepredviedli prakticky nič. Ich jediným svetlejším momentom pred bránou ter Stegena bol šťastný vyrovnávajúci gól Olivasa, ktorý bol odpoveďou na rýchly Lengletov otvárací gól. Barcelončania však ešte do prestávky pridali zásluhou Vidala a Messiho ďalšie dva góly a smerujú tak za ziskom troch bodov.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 66 % : 34 %
    Strely na bránu: 5:1
    Strely mimo: 3:2
    Rohy: 2:2
    Ofsajdy: 0:1
    Fauly: 7:7
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Messi vystrelil i z tejto pozície, nie príliš prudkú strelu k ľavej tyči však dokázal brankár Masip tentoraz vyraziť.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45
    Prvú žltú kartu zápasu za podrazenie prenikajúceho Fatiho dostáva Joaquin Fernández (Real Valladolid). Barcelona bude mať ďalší priamy kop, tentokrát ale z ostrejšieho uhla ako pri Messiho góle.
     
    44
    Messi si chcel naraziť loptu s Fatim, ktorý sa mu ju snažil vrátiť pätičkou. Túto prihrávku však vystihol Karim a okamžite hru otočil na opačnú stranu.
     
    43
    A nebol to najlepší nápad, Lenglet totiž musel loptu pod tlakom odkopnúť na polovicu hostí. Ani hostia však proti presujúcim domácim hrací predmet neudržali a znovu tak môžu zaútočiť Barcelončania.
     
    42
    Ten spolu so svojimi obrancami rozohráva kombinačne po zemi napriek agresívnemu presingu hostí.
     
    41
    Hostia po zisku lopty rýchlo zaútočili. Porro potiahol loptu po pravom krídle k pokutovému územiu Barcelony, jeho center však chytil pripravený brankár ter Stegen.
     
    40
    Semedo prenikol individuálne z pravej strany do šestnástky a strieľanou prihrávkou do bránkoviska prihrával spoluhráčom. Tam však nebol nikto v červenomodrom, kto by mohol loptu doraziť do odkrytej brány Valladolidu.
     
    39
    Barcelončania sa dvomi rýchlymi gólmi upokojili a v tejto chvíli jednoznačne diktujú tempo hry. Hostia sa len bránia ich útokom.
     
    37
    Frenkie de Jong zablokoval center Plana z ľavej strany na rohový kop. Míchelov center z rohu potom vyboxoval brankár ter Stegen a následne v hlavičkovom súboji o odrazenú loptu fauloval Fernández Vidala.
     
    36
    Messi obral na vlastnej polovici hostí o loptu a vysunul dopredu rozbehnutého Fatiho. Ten si hrací predmet z ľavej strany naviedol do šestnástky, tam sa však zamotal v kľučkách a o loptu prišiel.
     
    35
    Strely: 8:3
    Strely na bránu: 4:1
     
    34
    Barcelona dala gól!
    Barcelona odskakuje už do dvojgólového náskoku! Loptu si k priamemu kopu postavil LIONEL MESSI a zo vzdialenosti 27 metrov zakrútil loptu ponad múr do ľavého horného rohu Masipovej brány. Nádherný gól!
     
    34
    Domáci rozohrali rohový kop na krátko, hostia sa ale previnili ďalším faulom. Obeťou bol tentokrát Semedo a Barcelona bude mať priamy kop už z lepšej pozície.
     
    32
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Nacho Martínez, prichádza Salisu Karim.
     
    32
    Fernández zasiahol zozadu do chrbta v hlavičkovom súboji Fatiho. Priamy kop pre Barcelonu.
     
    31
    Barcelona hneď po rozohrávke po inkasovanom góle okamžite obrala hostí o loptu a rýchlo zaútočila. Semedo strieľal z pravej strany spoza šestnástky, loptu však poslal na tribúnu za Masipovou bránou.
     
    29
    Barcelona dala gól!
    Katalánci sa znovu dostávajú do vedenia! Messi nádherným oblúčikom za obranu Valladolidu vysunul do šestnástky ARTURA VIDALA, ktorý vo vzduchu natiahnutou nohou zasiahol túto prihrávku a usmernil loptu k ľavej tyči Masipovej brány.
     
    28
    Valladolid znovu vytlačil domácich na ich polovicu a dokonca ich donútil až k prihrávke na brankára ter Stegena. O loptu ich však nepripravil a nemecký gólman rozohráva ďalší útok Barcelony.
     
    27
    Držanie lopty: 70 % : 30 %
     
    26
    Frenkie de Jong nádherným oblúčikom na zadnú tyč hľadal nabiehajúceho Artura Vidala, ten však loptu len jemne pohladil hlavou a tá tak skončila mimo Masipovej brány.
     
    25
    Hostia potom agresívnym napádaním zatlačili Piquého, ktorému lopta odskočila, až k jeho bránkovej čiare a ten musel loptu odkopnúť len do autu. Valladolid sa k nej dostal, dlho si ju ale neužil a po nepresnej prihrávke na polovici Barcelony sa musia jeho hráči rýchlo vrátiť.
     
    24
    Útočná trojica Barcelony si loptu na hranici šestnástky niekoľkokrát vymenila a Fatiho prihrávku na rozbehnutého Messiho napokon vystihol Olivas. Ten loptu odkopol do bezpečia.
     
    23
    Fati sa po zisku lopty v strede poľa rozbehol po ľavom krídle dopredu. Tam o loptu prišiel a následne Suárez pri napádaní zablokoval rozohrávku hostí rukou.
     
    22
    Fati si loptu potiahol okolo troch protihráčov a od Plana, ktorý mu ju zdanlivo vypichol, sa k nej dostal znovu. Z voleja potom vystrelil výrazne mimo Masipovej brány.
     
    21
    Barcelona sa znovu tlačila dopredu, znovu sa ale zasekla na hlbokom obrannom bloku Valladolidu. Alba napokon centroval do pokutového územia z ľavej strany, pripravený brankár Masip však loptu dokázal chytiť.
     
    20
    Rubio hneď potom vyrazil do individuálneho prieniku, ktorý však skončil na Lengletovi. V následnom súboji o loptu potom Rubio protihráča fauloval.
     
    19
    Hostia však tentokrát dokázali domácich dobrým pohybom vytlačiť do stredu poľa a napokon ich i obrali o loptu.
     
    18
    Barcelona sa ale napokon k lopte dostala a znovu sa dostáva k šestnástke Valladolidu.
     
    17
    Barcelonskí hráči i diváci sú trochu zaskočení týmto gólom a Messi, tak trochu z frustrácie, fauloval pri napádaní Barbu.
     
    15
    Real Valladolid dal gól!
    Hostia veľmi šťastným gólom vyrovnávajú! Brankár ter Stegen zjavne nečakal, že center Míchela z priameho kopu doletí až k nemu a na poslednú chvíľu ho reflexívne vyrazil ramenom. Loptu ale vyrazil do blízko stojaceho KIKA OLIVASA a od neho sa odrazila do brány. Ter Stegen na tento odraz už nedokázal zareagovať.
     
    15
    Messi zakrútil loptu k ľavej tyči, strela však nemala veľkú razanciu a Masip ju dokázal chytiť. Ten potom rýchlo rozohral dopredu a po Semedovom faule na Nacha Martíneza získavajú hostia priamy kop z ľavej strany.
     
    14
    Plano sklzom trafil Busquetsa, ktorý loptu hral na zemi, do kolena. Priamy kop pre Barcelonu zo vzdialenosti 29 metrov od Masipovej brány.
     
    13
    Barcelona sa znovu „zasekla“ na postupnom útoku. Hostia sa veľmi rýchlo sformovali do obrany a s deviatimi hráčmi sú vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od svojej brány.
     
    12
    Napokon Barba nakopol loptu na nabiehajúceho Rubia za obranu Barcelony, ten však vybiehal z ofsajdového postavenia.
     
    11
    Valladolid sa s rozohrávkou neponáhľa. Domáci hostí nenapádajú, tí sú ale veľmi statickí a obrancovia nemajú veľmi na koho rozohrať.
     
    10
    Piqué sa vysunul veľmi výrazne dopredu a po zlom spracovaní o loptu prišiel. Okamžite taktickým faulom potom zastavil protihráča, ktorý chcel hru otočiť na opačnú stranu.
     
    9
    Messi rozohral rohový kop Barcelony centrom do pokutového územia Valladolidu, hostia si však s týmto nákopom bez problémov poradili. Odrazenú loptu však znovu získali domáci a pokračujú v útoku.
     
    7
    Messi oblúčikom na ľavú stranu vysunul do nábehu Albu, ktorého center odkopol do autu Barba. Domáci sa následne znovu usadili pri šestnástke Valladolidu k svojej postupnej kombinácii.
     
    6
    Nacho Martínez peknou prihrávkou z ľavej strany našiel na hranici pokutového územia Barcelony Rubia, ktorý loptu zakrútil veľmi nepresnou strelou až takmer k rohovej zástavke.
     
    5
    Valladolid sa vôbec prvýkrát v zápase dostal k lopte a získal i rohový kop, domáca obrana si však s ním hravo poradila a loptu odkopla na polovicu hostí.
     
    3
    Barcelona dala gól!
    Domáci rýchlo otvárajú skóre! Center Messiho z pravej strany odhlavičkoval obranca Valladolidu a Guardiola svojim odkopom v šestnástke následne trafil spoluhráča Fernándeza. Od neho sa lopta odrazila k voľnému CLÉMENTOVI LENGLETOVI, ktorý ju pohotovo poslal z voleja na bránu. Od brvna sa tečovaná strela potom odrazila do siete za bezmocného brankára Masipa.
     
    2
    Domáci hráči zatiaľ kombinujú v strede poľa a zdá sa, že dopredu sa veľmi neženú. Hostia čakajú zoradení na vlastnej polovici vo dvoch obranných líniách.
     
    1
    Výkop zápasu mala Barcelona. Domáci okamžite prešli k svojej tradičnej postupnej kombinácii na krátke prihrávky.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne. Domáca Barcelona bude hrať v červenomodrých dresoch, Valladolid vo fialovobielych.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Arturo Vidal, Busquets, F. de Jong – Messi (C), L. Suárez, Fati.
    Náhradníci: Neto – C. Pérez, Aleñá, Rakitić, Griezmann, Todibo, Roberto.

    Real Valladolid: Masip – Porro, Olivas, Fernández, Barba, Nacho Martínez – Plano, Míchel (C), Tuhami, Rubio – Guardiola.
    Náhradníci: Lunin – Alcaraz, De Frutos, Hervías, Ünal, Antoñito, Karim.

    Rozhodca: Rojas – Fuertes, Moreno.
     
    Vzájomné zápasy

    V tomto desaťročí sa oba kluby postavili proti sebe v LaLige osemkrát a vzájomná bilancia hovorí jasne v prospech Barcelony, ktorá vyhrala sedemkrát a len raz prehrala. Posledné tri vzájomné zápasy za sebou sa skončili výsledkom 1:0. Týmto výsledkom vyhrala Barcelona oba vzájomné duely v minulej sezóne.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    19.5.2013: Barcelona – Valladolid 2:1
    5.10.2013: Barcelona – Valladolid 4:1
    8.3.2014: Valladolid – Barcelona 1:0
    25.8.2018: Valladolid – Barcelona 0:1
    16.2.2019: Barcelona – Valladolid 1:0
     
    Real Valladolid

    Valladolidu sa v posledných týždňoch darí a vďaka sérii piatich zápasov za sebou bez prehry sa v tabuľke LaLigy posunul už na 8. miesto. Hostia majú, podobne ako v minulej sezóne, keď boli najmenej produktívnym tímom súťaže, problém so strieľaním gólov a za 10 zápasov ich strelili len 10. Súčasne však ťažia z dobrej obrany, pretože menej ako ich 9 inkasovaných gólov dostalo len Atlético Madrid a Bilbao. Valladolid je zatiaľ šiestim najlepším tímom v zápasoch na cudzích ihriskách a zo šiestich zápasov si doteraz domov priviezol osem bodov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Valladolid – Granada 1:1
    Espanyol – Valladolid 0:2
    Valladolid – Atlético Madrid 0:0
    Bilbao – Valladolid 1:1
    Valladolid – Eibar 2:0
     
    FC Barcelona

    Barcelona sa po mizernom vstupe do nového ročníka rozohrala do majstrovskej formy z minulej sezóny a od prehry na pôde nováčika z Granady vyhrala vo všetkých súťažiach šesť zápasov za sebou. Pred týmto kolom je Barcelona na druhom mieste práve za Granadou, má však odložené El Clásico k dobru. Posledným odohraným zápasom Kataláncov tak bol zápas Ligy majstrov v Prahe, kde zdolali domácu Slaviu po veľkom boji 2:1. Barcelona v posledných troch ligových zápasoch za sebou nedostala ani jeden gól a súčasne má po Villarreale druhý najproduktívnejší útok súťaže. Doma Barcelona v tejto sezóne nestratila ešte ani bod a výhra sa od nej očakáva i dnes.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Granada – Barcelona 2:0
    Barcelona – Villarreal 2:1
    Getafe – Barcelona 0:2
    Barcelona – Sevilla 4:0
    Eibar – Barcelona 0:3
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu FC Barcelona – Real Valladolid, ktorý sa odohrá v rámci 11. kola španielskej LaLigy. Stretnutie sa začne o 21:15.

    Michal Sadlek

    Góly: 3. Lenglet, 29. Arturo Vidal, 34. Messi, 75. Messi, 77. L. Suárez – 15. Olivas

    Karty:   45. Fernández (RVL), 68. Guardiola (RVL), 79. Míchel (RVL)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:14.
    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Lenglet, Piqué, Alba (78. Roberto) – Arturo Vidal, Busquets, F. de Jong (60. Rakitić) – Messi (C), L. Suárez, Fati (63. Griezmann).
    Náhradníci: Neto – C. Pérez, Aleñá, Rakitić, Griezmann, Todibo, Roberto.

    Real Valladolid: Masip – Porro, Olivas, Fernández, Barba, Nacho Martínez (32. Karim) – Plano (66. Ünal), Míchel (C), Tuhami (53. Hervías), Rubio – Guardiola.
    Náhradníci: Lunin – Alcaraz, De Frutos, Hervías, Ünal, Antoñito, Karim.

    Rozhodca: Rojas – Fuertes, Moreno

    Diváci: 59 896