B. Bystrica – Poprad 4:1 (kon.) | Trenčín – Detva 3:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:0 (po pr.)
Budapešť – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Miškovec 2:1 (kon.) | HC Slovan – Košice 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
MAC Budapešť
0:7 (0:2, 0:5, 0:0)
HK Nitra
Nedeľa 20.10.2019, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    36:29
    Nitra dala gól!
    Tak toto je už totálna deštrukcia Budapešti v nitrianskom prevedení. JUDD BLACKWATER ostal nechránený na pravom kruhu, mal čas na namierenie a s istotou prekonal brankára Halásza strelou švihom.
    Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    35:12
    Nitra dala gól!
    Nitra nastrieľala svojmu súperovi už poltucet gólov. Aj druhý brankár Budapešti je prekonaný. Halász najprv vyrazil strelu iba pred seba, kde si puk prevzal DANIIL FOMINYCH, premiešal, namieril a vystrelil ponad ležiaceho Halásza.
    Asistencia: Kenney Morrison.
     
    30:36
    Nitra dala gól!
    Nitra je stále pri chuti a zvyšuje už na 0:5. Brankár Bálizs bol bez svojej hokejky. ERIK ČALÁDI dostal nezištnú prihrávku medzi kruhmi od svojho spoluhráča Rácza a zakončil cez bezmocného brankára Budapešti.
    Asistencia: Samuel Rácz.
     
    27:18
    Nitra dala gól!
    Nitrania využívajú aj druhú skrátenú presilovku o jedného hráča a už je to vedenie o štyri góly! Rais posunul na modrej Mezeiovi, ktorý tvrdo vypálil. Delovka skončila na žŕdke a do bránky dorazil puk KAROL CSÁNYI.
    Asistencie: Branislav Mezei, Matúš Rais.
     
    26:57
    Nitra dala gól!
    Hosťom sa podarilo využiť presilovku o dvoch hráčov. Po vyhratom buly sa Nitrania ihneď rozostavili, KENNEY MORRISON namieril na ľavom kruhu a vypálil pod hornú žrď.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    19:52
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase. ERIK ČALÁDI vybojoval puk za ľavým kruhom a poslal ho nečakane na bránu. Bálizs bol prekvapený, ako strela prenikla za jeho chrbát.
    Asistencie: Roman Rác, Samuel Rácz.
     
    16:57
    Nitra dala gól!
    Už sa síce skončila nitrianska presilovka, hostia však ešte udržali puk v pásme a otvárajú skóre. DANIIL FOMINYCH získal stratený puk medzi kruhmi a strelou prekonal brankára Bálizsa.
    Asistencia: Samuel Rácz.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 17. Fominych (Rácz), 20. Čaládi (Rác, Rácz), 27. Morrison (Buček), 28. Csányi (Mezei, Rais), 31. Čaládi (Rácz), 36. Fominych (Morrison), 37. Blackwater (Lušňák)


    MAC Budapešť: Bálizs (31. Halász) – McNally, Carlisle, Pozsgai, Macaulay, Garát, Bugár, Orbán, Schlekmann – Klempa, Stretch, Sofron – B. Orban, Langkow, Bodó – Nagy, Pitt, Terbócs – Kreisz, Majoross, Szigeti
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Morrison, Olsen, Versteeg, Pupák, Rais, Rácz, Tábi – Buček, Kerbashian, Scheidl – Blackwater, Kollár, Lušňák – Fominych, Šimun, Csányi – Čaládi, Minárik, Rác

    Rozhodca: Fridrich, Stano – Stanzel, Šoltés