Česko – Švajčiarsko 6:5 (2:1 po s.n.) | Fínsko – Švédsko 4:6 (kon.)
koniec
Fínsko
4:6 (2:6, 1:0, 1:0)
Švédsko
cz Sobota 19.10.2019, 19:30Euro Floorball Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:22
    Finská gólmanka je zase na střídačce!
     
    57:28
    Nyní už ano! Nieminenová se rozběhla na střídačku a Finsko bude hrát v šesti!
     
    54:19
    Tohle ale už měla být branka, to bylo selhání! Gustafssonová dostala přihrávku skrze brankoviště a měla před sebou už jen prázdnou bránu, přesto její střela prolétla okolo tyče!
     
    52:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak Suomi možná ještě zadělalo na drama! Laura Manninenová sice parádní střelou trefila jen horní tyčku branky. Poté se ale míček odrazil přesně na hokejku OONY KAUPPIOVÉ, která překonala Hillovou! Asistence: Laura Manninenová.
     
    46:00
    A mohlo znovu jít do čtyřbrankového vedení! Moa Tschopová dostala křižnou přihrávku a pálila z první. Nieminenová ale předvedla skvělý přesun a míček vyrazila!
     
    40:43
    Trine Sallstromová je na hřišti!
     
    39:00
    Minuta do konce druhé periody!
     
    38:43
    Vyloučení v týmu Finsko (Trine Sallstromová – 2 min., Vysoká hůl).
     
    38:41
    Johanssonová nakonec pálila po parádní přihrávce, ale Nieminenová se stihla přesunout. Ta podává opravdu dobrý výkon v brance!
     
    35:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Podaří, a to po moc pěkné akci! Lampinenová vybojoval míček a poslala ho na hranici brankoviště, kde byla Piispaová. Ta se nezachovala jako sobec, předložila balónek na hokejku SUVI HAMALAINENOVÉ, která už jen uklidila do prázdné branky. Asistence: Sara Piispaová.
     
    31:48
    Sofia Joelssenová vyslal teda parádní střelu! Odrazil se k ní míček, a tak vypálila rovnou z první. Ještě lépe se ukázala Nieminenová, jež tuto prudkou střelu vyrazila rukou!
     
    29:51
    Klara Molinová je na hřišti!
     
    29:05
    Veera Kauppiová však dostala přihrávku na střed hřiště do dobré vzdálenosti od branky. Vypálila teda z první, její střela se odrazila od pravé tyče!
     
    27:51
    Vyloučení v týmu Švédsko (Klara Molinová – 2 min., Držení).
     
    24:37
    Z toho měla být branka, ale není! Johanna Homiová si křikla pro přihrávka do velkého brankoviště. Tam jí také dostala, ale střelou z první trefila jen tyčku!
     
    21:25
    K tomu se postavila Lisa Carlssonová. Do branky se pro tuto příležitost na chvilku vrátila Siltanenová. Ta dokázala zasáhnout svou nohou, kdy kopla do míčku a nenechala švédskou hráčku vůbec zakončit! Do branky se vrací Nieminenová.
     
    21:25
    Švédsko však bude zahrávat trestné střílení!
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny!
     
    17:45
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Siltanenová, přichází Nieminenová.
     
    17:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka v této třetině a šestá v brance Finska, to je debakl už teď! Moa Tschopová byla v dobré pozici kousek od velkého brankoviště, a tak vypálil. Jeho střela prolétla okolo ruky Siltanenové, pro kterou je toto poslední kapka, bude se střídat! Asistence: Anna Wijková.
     
    15:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jedním slovem – wow! Další gól a Finky zase stahují své manko na tři branky! Kaupiiová našla svým pasem JENU SAARIOVOU, která rozvlnila síťku! Asistence: Vena Kauppiová.
     
    14:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Která nekončí! Švédky si berou čtyřbrankové vedení zpět! STEPHANIE BOBERGOVÁ pálila z otočky a trefila se přesně na zadní tyč. Siltanenová ale nejspíše nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: Ellen Rasmussenová.
     
    13:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi evidentně oddechový čas pomohl, jelikož se hned po něm prosazuje! K míčku se na útočné polovině dostala VENA KAUPPIOVÁ, jež prostřela Hillovou v brance a snížila stav na rozdíl tří gólů. Bez asistence.
     
    13:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor se znovu prosazují a Finky prohrávají už o čtyři góly!, přičemž je za námi třináct minut. Míček si do své sítě navíc srazila MILLA NORDLUNDOVÁ, která se trefila pěkně k tyčce.
     
    09:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže po následně rozehře už je to třetí branka v síti Finska. ELLEN RASMUSSENOVÁ byla připravená u tyčky, kam se míček odrazil. Dokázala ho navíc trefit ze vzduchu, takže Siltanenová neměla šanci na zákrok. Asistence: Klara Molinová.
     
    05:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je rychlost, Švédky vedou po pěti minutách už o dvě branky! CORNELIA FJELLSTEDTOVÁ se totiž dostala hokejkou před svou obránkyni, sklepla si míče, načež bekhendem mířila naprosto přesně. Finská gólmanka neměla šanci. Asistence: Stephanie Bobergová.
     
    02:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A nakonec střílí i první branku tohoto utkání! Cornelia Fjellstedtová sice trefila jen tyčku. Vypadalo to, že brankářka to udrží, ale k dorážce se přesto dostala ELLEN RASMUSSENOVÁ, jež dostala míček do sítě! Asistence: Cornelia Fjellstedtová.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 14. V. Kauppiová, 16. Saariová (V. Kauppiová), 36. Hamalainenová (Piispaová), 53. O. Kauppiová (Manninenová) – 3. Rasmussenová (Fjellstedtová), 6. Fjellstedtová (Bobergová), 10. Rasmussenová (Molinová), 14. Nordlundová (vla.), 15. Bobergová (Rasmussenová), 18. Tschopová (Wijková)


    Fínsko: Siltanenová (18. K. Nieminenová) – Manninenová, Karjallainenová, S. Nieminenová, Tornqvistová, Sallstromová, Valleniusová, Lampinenová – Piispaová, Hamalainenová, Hoynalaová, Homiová, Ahoová, Sundstromovu, O. Kauppiová, V. Kauppiová, Nordlundová, Saarikoskiová, Saariová.
    Švédsko: Hillová (Durlingová) – Bobergová, Tschopová, Molinová, Carlssonová, Krantzová, Aggestalová, Rydfjallova – Johanssonová, Bjorkmanová, Wijková, Augustssonová, Rasmussenová, Granstedtová, Hultgrenová, Joelssonová, Gustafssonová, Fjellstedtová, Wibronová,

    Rozhodca: Martin Reichelt a Tomáš Kostínek