Česko – Švajčiarsko 6:5 (2:1 po s.n.) | Fínsko – Švédsko 4:6 (kon.)
po s.n. (2:1)
Česko
6:5 (2:1, 1:3, 2:1)
Švajčiarsko
cz Sobota 19.10.2019, 16:30Euro Floorball Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Autorem vítězné branky je ELIŠKA KRUPNOVÁ.
     
    53:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přečíslení tři na jednu sice ještě úspěch nemělo, jenže nyní už je srovnáno! VENDULA BERÁNKOVÁ napřáhla na polovině hřiště a její střela se zastavila až v síti! Češky tedy stáhly dvoubrankový náskok soupeřek a mohou myslet na tři body! Asistence: Denisa Ratajová.
     
    43:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky však potřebovaly jenom půl minuty na to, aby zase snížily náskok soupeřky na jednu branku! Denisa Ratajová našla parádním pasem na zadní tyči NELU JIRÁKOVOU, která měla jednoduchou pozici. I když zaškobrtla, dostala míček do sítě! Asistence: Denisa Ratajová.
     
    43:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Švýcarky využívají první šanci v této periodě a jdou opět do dvougólového vedení. ISABELLE GERIGOVÁ dostala přihrávku na střed hřiště, těsně před brankoviště. Předvedla otočku a nemilosrdně se trefila do růžku. Christianová byla bez šance. Asistence: Nadia Reinhardová.
     
    37:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají přesilovou hru a už je to zase jenom o gól! Švýcarky navíc mohou být trochu nešťastné, jelikož tohle byla jasně vlastní branka! ELIŠKA KRUPNOVÁ vracela míček do brankoviště, kde ho zasáhla Corin Ruttimannová a jako ve všech svých dnešních šancích se nemýlila. Asistence: Martina Řepková.
     
    35:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky ukazují, že jsou v utkání lepším týmem a jdou už do dvoubrankového vedení. Flurina Martiová našla krásným pasem u vzdálenější tyčky MICHELLE WIKIOVOU, jež před sebou měla prázdnou branku a zapisuje dnes už třetí kanadský bod. Asistence: Flurina Martiová.
     
    31:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky využívají přesilou hru a jdou poprvé v utkání do vedení, navíc vidíme první zkompletovaný hattrick! CORIN RUTTIMANNOVÁ je dnes opravdu všude. Dostala přihrávku k mantinelu a dostala míček do sítě pod nohou Christianové. Asistence: Flurina Martiová.
     
    25:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky jsou v druhé třetině, a tak přichází zasloužené vyrovnání! Michelle Wikiová poslal míček před branku, kde byla připravená CORIN RUTTIMANNOVÁ, jenž vystřelila. Míček se odrazil nejspíše ještě od české hráčky a Christianová neměla šanci zareagovat na změnu směru. Asistence: Michelle Wikiová.
     
    16:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čtyřicet vteřin po konci početní výhody se Česko přece jen prosazuje a jde znovu do vedení! Frantíková se vydala za nepřesnou přihrávkou a poslala ji na druhou stranu hřiště. Tam byla NATÁLIE MARTINÁKOVÁ, jež vzala přečíslení na sebe a trefila se naprosto přesně. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    11:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Poprvé byla ještě Christianová úspěšná, ale na další střelu už nestačila. Z dálky totiž napřáhla CORIN RUTTIMANNOVÁ, která se trefila pod horní tyčku. Česká brankářka neviděla téměř vůbec nic. Asistence: Michelle Wikiová.
     
    08:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže jim to není vůbec k ničemu, jelikož Česko se dostává do vedení poté, co využívá přesilovou hru! Martina Řepková poslal míček k mantinelu, kde byla DENISA RATAJOVÁ. Ta naznačila pohledem přihrávku, ale poté vypálila neomylně k zadní tyči! Asistence: Martina Řepková.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 9. Ratajová (Řepková), 17. Martináková (Mlejnková), 38. Krupnová (Řepková), 44. Jiráková (Ratajová), 54. Beránková (Ratajová), rozh. náj. Krupnová – 12. Ruttimannová (Wikiová), 26. Ruttimannová (Wikiová), 32. Ruttimannová (Martiová), 36. Wikiová (Martiová), 44. Gerigová (Reinhardová)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Michelle Wikiová (SUI)
    0:0   Denisa Kotzurová (CZE)
    2. séria:
    0:1   Corin Ruttimannová (SUI)
    1:1   Denisa Ratajová (CZE)
    3. séria:
    1:1   Isabelle Gerigová (SUI)
    2:1   Eliška Krupnová (CZE)


    Česko: Christianová (Příleská) – Beránková, Jiráková, Paloncyová, Tožičková, Hanzlíková, Kotzurová – Krupnová, Urbánková, Ratajová, Plášková, Řepková, Šupáková, Mlejnková, Frantíková, Martináková, Bočanová, Pekárková.
    Švajčiarsko: Schmidová (Heiniová) – Gredigová, Stellaová, Reinhardová, Martiová, Mischlerová, Fricková, Liechtiová – Gameprliová, Spichigerová, Scheidiggerová, Wikiová, Gerigová, Ruttimannová, Hintermannová, Cattaneová, Zwinggiová, Sutorová, Rossierová.

    Rozhodca: Mona Franzonová, Josefine Hedelindová

    Diváci: 804