Vítkovice – Dukla Praha 0:3 (kon.) | Ústí n. L. – Chrudim 2:0 (kon.) | Brno – Varnsdorf 4:1 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
4:1 (3:0)
FK Varnsdorf
cz Piatok 18.10.2019, 19:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    O výsledku je rozhodnuto, domácí přidávjí čtvrtý zásah. Po rohovém kopu sice zprvu nezahřmělo, Zbrojovka v útoku zůstala. Na pravé straně vyslal zdařilý přízemní centr mezi nohama obránce Štepanovský a nabíhající JAKUB PŘICHYSTAL chytře v pádu tečoval míč patičkou za záda brankáře – 4:1.
     
    62
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic snižují. Po rychlé akci na pravé straně nejprve Varnsdorfští reklamovali faul, ale hra pokračovala a odražený balón se dostal k volnému DAVIDU BREDOVI, který se trefil přesně k tyči – 3:1.
     
    42
    Brno právě vstřelilo branku!
    Machálkova družina vede už o tři branky. K penaltě se postavil zkušený ONDŘEJ VANĚK, který zvolil pomalý rozběh, počkal si na pohyb brankáře Vaňáka a poté poslal míč placírkou přesně k pravé tyči. Hostující gólman si vybral opačný kout, a tak neměl nárok na zásah – 3:0.
     
    35
    Brno právě vstřelilo branku!
    A ten nakonec přišel, domácí vedou o dvě branky. Eismann vypustil do šestnáctky skvostný centr levačkou, čímž vyřadil ze hry téměr celou obranu hostů a neobsazený ANTONÍN RŮSEK v jednoduché pozici nasměroval míč z první do odkryté části branky – 2:0.
     
    30
    Brno právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že domácí celou akci překombinovali, ale nakonec se dostávají do vedení! Po dvou sražených centrech přišel třetí, ale Šumbera trefil hlavou jen obránce. Posléze se k balónu dostal JAKUB PŘICHYSTAL, který si obhodil beka a poté parádně z voleje napálil míč do protější šibenice – 1:0.

    Daniel Kinc

    Góly: 30. Přichystal, 35. Růsek, 42. Vaněk (pen.), 84. Přichystal – 62. D. Breda

    Karty:   24. Bláha (VDF)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 11:10.
    FC Zbrojovka Brno: Floder – Sedlák, Jakub Šural, Kryštůfek, Eismann (C) – Krška (46. Štepanovský), Bariš, Vaněk (75. Magera), Šumbera (55. A. Fousek) – Růsek, Přichystal.
    Náhradníci: Halouska – Pavlík, Černín, A. Fousek, Štepanovský, Magera, Pázler.

    FK Varnsdorf: Vaňák – Rudnytskyy, Lehoczki, Ngimbi, Heppner – Bláha, M. Kubista – Barac, Kocourek (76. L. Novák), D. Breda (70. Schön) – Ondráček (46. Micovčák).
    Náhradníci: Samoel – Schön, L. Novák, Daniel Novák, Micovčák, M. Richter, Šimon.

    Rozhodca: Cihlář – Vitner, Vodrážka.