Bohemians – Královské Vinohrady 9:3 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 7:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:10 (kon.)
Střešovice – Sparta 4:5 (po pr.)
koniec
FbŠ Bohemians
9:3 (1:1, 5:0, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Nedeľa 13.10.2019, 17:00 • SH Děkanka, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
    59:49 Filip FORMAN - 9:3
     
    59:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Gólovou tečku za tímto zápasem napsal FILIP FORMAN, který zachytil míček u půlící čáry, udělal si několik kroků blíže brance a svižnou střelou tahem zavěsil přesně pod břevno. Domácí útočník může v klidu zapomenout na trefenou tyčku prázdné branky a oslavovat hattrick. Asistence: Viktor Kopecký.
    58:29 Michal VOJTÍŠEK - 8:3
     
    58:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Teď už se domácím podařilo dopravit míček do prázdné branky! Bylo to i s trochou štěstí, neboť střela MICHALA VOJTÍŠKA po nahrávce Mikuláše Formana byla soupeřem tečovaná. Asistence: Mikuláš Forman.
    57:10 Jan LINHART - 7:3
     
    57:10
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Ještě jedna korekce skóre z hostující strany! Zbyněk Stuchlík vyřešil přečíslení přihrávkou pod sebe na JANA LINHARTA a ten snížil manko Sokola na 3:7. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    53:50 Lukáš GREGOR - 7:2
     
    53:50
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Sokol alespoň kosmeticky snižuje! Mikuláš Forman na útočné polovině narazil do jednoho ze soupeřů, volný balonek si vzal LUKÁŠ GREGOR a po rychlém přesunu švihem propálil Kotoučka. Asistence: Ondřej Richtr.
    50:51 Filip FORMAN - 7:1
     
    50:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Vinohrady hrály v posledních minutách hodně aktivně, jenže z protiútoku inkasovaly gól na 1:7. Svůj úprk po ose hřiště okořenil gólovou střelou FILIP FORMAN. Asistence: Lukáš Kuncman.
    39:14 Viktor KOPECKÝ - 6:1
     
    39:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Druhý přesilovkový gól dostává Bohemians už do pětigólového vedení! Domácí si dlouho hledali ideální pozici na střelu, kterou přihrávající Filip Forman nakonec vytvořil VIKTORU KOPECKÉMU a ten z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Forman.
    34:17 Mikuláš FORMAN - 5:1
     
    34:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    S šancemi Sokola na dobrý výsledek to začíná vypadat hodně bledě. FILIP FORMAN si u půlící čáry převzal míč od Jakuba Buršíka, popoběhl si s ním do lepší palebné pozice a rychlou střelou tahem zvýšil už na 5:1. Asistence: Jakub Buršík.
    28:55 Viktor KOPECKÝ - 4:1
     
    28:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zelenobílí dělají další důležitý krok za vítězstvím! Opět udeřili bezprostředně po faulu a rozehrávce z pravého mantinelu, když centrovaný míček uklidil do sítě VIKTOR KOPECKÝ. Bez asistence.
     
    26:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani odskakují na 3:1! Krebnerovu pobídku protečoval Buršík vedle branky. Ze zadního mantinelu ale vrátil míč Šárka a VOJTĚCH ZEZULKA se z dobré pozice nemýlil. Asistence: Jakub Šárka.
    24:12 Kryštof KRBEC - 2:1
     
    24:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí si berou zpět ztracený náskok! Po nahrávce Kopeckého našel recept na překonání Buchty KRYŠTOF KRBEC. Asistence: Viktor Kopecký.
    15:24 Milan BÍNA - 1:1
     
    15:24
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Zničehonic je vyrovnáno na 1:1! Radovan Vnuk zrychlil uspávající rozehrávku z obranné poloviny přihrávkou na MILANA BINU a ten zprava šikovně přehodil brankáře Kotoučka. Asistence: Radovan Vnuk.
    06:36 Patrik KIELER - 1:0
     
    06:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Jan Dobisík rozehrál z levé strany na PATRIKA KIELERA a jeho dalekonosná střela švihem prosvištěla až za Buchtova záda. Asistence: Jan Dobisík.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 7. Kieler (Dobisík), 25. Krbec (Kopecký), 27. Zezulka (Šárka), 29. Kopecký, 35. Forman (Buršík), 40. Kopecký (Forman), 51. Forman (Kuncman), 59. Vojtíšek (Forman), 60. Forman (Kopecký) – 16. Bína (Vnuk), 54. Gregor (Richtr), 58. Linhart (Z. Stuchlík)


    FbŠ Bohemians: Kotouček (Hyršl) – Zezulka, Dobisík, Forman, Vojtíšek, Šefčík, Kuncman, Čihák, Cabejšek, Ďopan, Krbec – Šebek, Krebner, Kopecký – Buršík, Kieler, Forman – Růžek, Šárka.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Buchta (Mazák) – Jelínek, Vnuk, Kachnič, Lanc, Richtr, Hanák, Otta, Máca, Strobach – Linhart, Bína, Hartman – Gregor, Skřivánek, Hájek – J. Záň, Z. Stuchlík, Svoboda.

    Rozhodca: Sýkora, Tkáč

    Diváci: 216