SR 18 – Pov. Bystrica 2:5 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HK 95 Považská Bystrica
Utorok 08.10.2019, 17:30 • EASTON aréna Piešťany • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 39. kolo
Partner:
     
    48:47
    Považská Bystrica dala gól!
    Panteri získali puk na vhadzovaní. Cíger ho priťukol na modrú čiaru Sabošovi. Jeho nahodenie pred bránou tečoval obrovitý JÁN ZLOCHA. Asistencie: Jakub Cíger a Samuel Saboš.
     
    39:00
    Považská Bystrica dala gól!
    Cíger zvládol náročnú situáciu pri mantineli a pretlačil súpera v súboji o puk. Medzi kruhmi bol nikým nekrytý LUKÁŠ URBÁNEK. Opatovský stál zle v bráne a nestihol sa presunúť s jeho tvrdou strelou, ktorú zastavila až sieť. Asistencie: Ján Zlocha a Jakub Cíger.
     
    37:30
    Považská Bystrica dala gól!
    PATRIK LIGAS svojim druhým gólom prinavrátil vedenie Považanom. Bola to jednoduchá akcia, na ktorú nestačili ani obrancovia a ani gólman Opatovský. Asistencia: Milan Drevenák.
     
    30:47
    Slovensko U18 dalo gól!
    Vedenie hostí už neplatí. JAKUB DEMEK si prebral nahrávku Ketnera. Dovolil si pekný blafák a do protipohybu Lampera medzi betóny vyrovnáva. Asistencia: Oliver Ketner.
     
    29:45
    Slovensko U18 dalo gól!
    Stalo sa presne to, čo som pred chvíľou spomínal. Lamper bol dlho bez zákroku a teraz inkasuje ľahký gól. JAKUB ŠIMKO dôsledne čítal hru súpera, ktorý za sebou nechal puk. Ten si zobral na hokejku, prišiel viac medzi kruhy a okolo lapačky považsko-bystrického gólmana znižuje na rozdiel gólu.
     
    25:46
    Považská Bystrica dala gól!
    MATEJ TURAN to zobral na seba. Po pravej strane zdolal domácich obrancov. Vyšiel spoza brány. Najprv sa zdalo, že ešte pošle prihrávku na voľného Švantnera, ale zakončil sám po ľade. Asistencia: Samuel Saboš.
     
    09:21
    Považská Bystrica dala gól!
    Rufati vyhral osobný súboj za bránkou domácich. V tej rýchlosti sa stihol otočiť a hneď servíroval puk na hokejku PATRIKA LIGASA. Z bezprostrednej blízkosti sa nemohol pomýliť. Asistencia: Jakub Rufati.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 30. Šimko, 31. Demek (Ketner) – 10. Ligas (Rufati), 26. Turan (Saboš), 38. Ligas (Drevenák), 39. Urbánek (Cíger, Zlocha), 49. Zlocha (Cíger, Saboš)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Opatovský – Ketner, Nemec, Putala, Petrovický, Kapičák, Stripai, Jacko, Raniak – Michalík, Petráš, Olejník – Stanček, Rehák, Stümpel – Ragan, Šimko, Vaňo – Dlugoš, Demek, Tóth.
    HK 95 Považská Bystrica: Lamper – Knudsen, Nahálka, Božík, Niník, Saboš, Augustín, Koreník, A. Zlocha – L. Urbánek, Zlocha, Cíger – Ligas, Rufati, Drevenák – Mokrohajský, Turan, Švantner – Krieger, Németh, Hús.

    Rozhodca: Výleta – Číž, Hájnik.

    Diváci: 45.