Vegas – San Jose 5:1 (kon.) | Lausanne – Philadelphia 4:3 (kon.)
koniec
HC Lausanne
4:3 (3:0, 1:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 30.09.2019, 20:15 • Vaudoise Aréna, Lausanne VD • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:50 Sean COUTURIER - 4:3
     
    57:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je to o jednu branku. Tah bez brankáře vyšel. Voráček poslal puk před branku, kde ho chtěl tečovat Twarynski, ale nakonec se dostal na pravou stranu, kde ho SEAN COUTURIER uklidil do sítě – 4:3. Asistence: Carsen Twarynski a Jakub Voráček.
    45:23 Connor BUNNAMAN - 4:2
     
    45:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostům se přeci jen povedlo znovu skórovat a snižují na rozdíl dvou branek. Odražený kotouč u brankoviště uklidil v pádu za záda ležícího Boltshausera CONNOR BUNNAMAN, jenž ho překonal pod jeho levou rukou – 4:2. Bez asistence.
    25:37 Claude GIROUX - 4:1
     
    25:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní se už hosté oklepali a i když už byli v plném počtu a přesilovku nevyužili, v klasickém počtu hráčů už skórují. Couturier vyslal střelu z levé strany, kterou z bekhendu pak před Stephanem umístil pod horní tyč CLAUDE GIROUX – 4:1. Asistence: Sean Couturier.
    23:02 Joël VERMIN - 4:0
     
    23:02
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Další přesilová hra využita a domácí pokračují v destrukci Philadelphie. Jeffrey poslal na levý kruh přízemní přihrávku a JOËL VERMIN pak dělovkou propálil Harta, kterému tak ukončil dnešní působení mezi třemi tyčemi – 4:0. Asistence: Dustin Jeffrey.
    13:26 Joël GENAZZI - 3:0
     
    13:26
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hosty ze zámoří pořádná rána. Ti už totiž prohrávají o tři góly. Hned po vhazování v útočném pásmu napřáhl na modré čáře JOËL GENAZZI a puk se zastavil až v Hartově síti – 3:0. Asistence: Victor Oejdemark a Josh Jooris.
    10:29 Cory EMMERTON - 2:0
     
    10:29
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita a domácí tým vede nad Philadelphií už 2:0. Krásně sehraná přesilovková akce skončila přihrávkou na levý kruh, kde se ke střele dostal CORY EMMERTON a v síti Harta vymetl všechny pavučiny. Asistence: Christoph Bertschy.
    04:08 Yannick HERREN - 1:0
     
    04:08
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce v podání domácího YANNICKA HERRENA, který nabral ve středním pásmu rychlost, nabruslil si do útočného pásma a vystřelil. První pokus vyrazil Hart jen před sebe a následnou dorážku stejného hráče pak už nezachytil – 1:0. Lausanne se tak ujímají vedení. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 5. Herren, 11. Emmerton (Bertschy), 14. Genazzi (Oejdemark, Jooris), 24. Vermin (Jeffrey) – 26. Giroux (Couturier), 46. Bunnaman, 58. Couturier (Twarynski, Voráček)


    HC Lausanne: Stephan (33. Boltshauser) – Grossmann, Junland, Frick, Lindbohm, Genazzi, Heldner, Nodari, Oejdemark – Leone, Jeffrey, Vermin – Keninš, Jooris, Bertschy – Almond, Emmerton, Moy – Herren, Froidevaux (C), Antonietti – Traber
    Trenér: Ville Peltonen

    Philadelphia Flyers: Hart (24. Elliott) – Sanheim, Provorov, Braun, Gostisbehere, Niskanen, Hagg, Myers, Morin – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Hayes, Farabee – Lindblom, Laughton, van Riemsdyk – Raffl, Bunnaman, Twarynski
    Trenér: Alain Vigneault

    Rozhodca: Salonen, O'Halloran – Kaderli, Suchánek