Vegas – San Jose 5:1 (kon.) | Lausanne – Philadelphia 4:3 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
San Jose Sharks
cz Pondelok 30.09.2019, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Kevin Labanc dostal dvě minuty za hrubost, které odpyká Danil Jurtajkin, a deset minut za napadání rozhodčích. Vegas si zahraje v závěru přesilovou hru.
     
    52:51
    Evander Kane dostal deset plus deset minut za napadání rozhodčích. Další zbytečné vyloučení a tresty. Deryk Engelland dostal dvě minuty za krosček a deset minut za nesportovní chování. Kdy tohle skončí?
     
    50:45
    Max Pacioretty dostal dvě minuty za hrubost, stejně jako na opačné straně útočník Barclay Goodrow.
     
    50:45
    Další velká mela! Brenden Dillon dostal dvě minuty za hrubost, stejně jako domácí obránce Nicolas Hague. Brenden Dillon ale dostal ještě 10 minut za nesportovní chování. Zápas je zbytečně kouskován.
     
    49:52
    Marc-Edouard Vlasic dostal dvě plus dvě minuty za hrubost a deset minut za nesportovní chování, zatímco český útočník Tomáš Nosek dvě minuty za hrubost.
     
    49:52
    Mark Stone se nesmířil s tím, že ho Aaron Dell sestřelil levým ramenem, a dostal dvě minuty za krosček, zatímco brankář San Jose za nedovolené bránění. Trest odpyká Timo Meier. Rozhodčí se stále radí.
     
    48:30
    Valentin Zykov dostal dvě minuty za krosček a San Jose si po reklamní přestávce zahraje přesilovou hru.
     
    46:47
    Logan Couture vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a po ledě mířil ke vzdálenější pravé tyči, Marc-André Fleury ale puk zastavil levým betonem a přerušil hru! Další slibná šance.
     
    44:51
    Max Pacioretty byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a San Jose si zahraje první přesilovou hru utkání.
    43:34 Reilly SMITH - 5:1
     
    43:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH si najel u levé tyče na nahození Williama Karlssona z bodu levého kruhu pro vhazování a skvělou tečí poslal puk mezi betony Aarona Della do sítě! Vegas využilo druhou přesilovou hru a vede nad hosty 5:1. Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
     
    43:21
    Timo Meier byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Golden Knights si zahrají třeti přesilovou hru v zápase.
    41:10 Danil JURTAJKIN - 4:1
     
    41:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    DANIL JURTAJKIN si z pravého křídla vybruslil do mezikruží a krásnou bekhendovou střelou zamířil pod horní tyč! Marc-André Fleury čisté konto neudrží. Asistence: Evander Kane a Tomáš Hertl.
     
    40:01
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Martin Jones, přichází Aaaron Dell.
    36:09 Mark STONE - 4:0
     
    36:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Lean Bergmann nevyužil obrovskou šanci Sharks a krátce na to přišel tvrdý trest, když na vrcholu mezikruží napřáhl k fantastické střele zápěstím MARK STONE a nad lapačkou Martina Jonese vymetl pravý horní roh brány! Vegas doma vede 4:0! Asistence: Max Pacioretty a Jimmy Schuldt.
    30:17 Evander Kane vyzval na pěstní souboj Valentina Zykova
     
    30:17
    Evander Kane vyzval na pěstní souboj Valentina Zykova a oba borci dostali 5 minut za bitku. Komerční brejk.
    28:24 Jonathan MARCHESSAULT - 3:0
     
    28:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT nabral na levém křídle obrovskou rychlost a na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, která se od spodní hrany lapačky Martina Jonese odrazila ke vzdálenější pravé tyči – je to 3:0! Bez asistence.
     
    27:31
    Evander Kane a Valentin Zykov byli současně vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Bude se hrát ve hře 4 na 4.
    25:47 Jimmy SCHULDT - 2:0
     
    25:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JIMMY SCHULDT nádherně vypálil bez přípravy od modré čáry a jeho střela s příklepem zamířila mezi vyrážečkou a pravým betonem Martina Jonese ke vzdálenější levé tyči! Vegas nyní vede 2:0! Asistence: William Karlsson a Reilly Smith.
     
    23:58
    Reilly Smith nabral ve středním pásmu velkou rychlost a Brenden Dillon dostal dvě minuty za držení. Přesilovka.
    17:36 William CARRIER - 1:0
     
    17:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tomáš Nosek na levém křídle zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho nahodil na přední tyč brány, kde se prosadil nádhernou tečí WILLIAM CARRIER, když o pravé rameno Martina Jonese dostal kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Nosek.
    15:45 Shea Theodore předvedl fantastickou individuální akci!
     
    15:45
    Sheo Theodore v levém kruhu vystřelil mezi dvěma protihráči a krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Martin Jones ovšem předvedl parádní semafor! Následuje další komerční přestávka.
     
    10:01
    Mark Stone se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, jenže trefil pravou nohu obránce Brenta Burnse!
     
    09:42
    Timo Meier vlétl ostře do brankáře Marca-Andrého Fleury a dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáři. Vegas si zahraje první přesilovou hru zápasu.
    01:17 Představení brankářů: Marc-André Fleury a Martin Jones
     
    01:17
    Max Pacioretty na levém křídle z ostrého úhlu přihrál před bránu, kde se ocitl v obrovské šanci Mark Stone, jenže Martin Jones ho vychytal!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 18. Carrier (Nosek), 26. Schuldt (W. Karlsson, Smith), 29. Marchessault, 37. Stone (Pacioretty, Schuldt), 44. Smith (W. Karlsson, Marchessault) – 42. Jurtajkin (Kane, Hertl)


    Vegas Golden Knights: Fleury (Subban) – McNabb, Hague, Merrill, Theodore, Schuldt, Engelland (A) – Marchessault, Karlsson, Smith (A) – Pacioretty, Glass, Stone (A) – Pirri, Stastny, Zykov – Carrier, Nosek, Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    San Jose Sharks: Jones (41. Dell) – Vlasic, Burns (A), Dillon, E. Karlsson, Ferraro, Prout – Meier, Couture (C), Labanc – Kane, Hertl (A), Brodzinski – Sorensen, Thornton, Jurtajkin – Bergmann, Goodrow, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodca: Gord Dwyer, Steve Kozari. Čároví: Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18131