Vegas – San Jose 5:1 (kon.) | Lausanne – Philadelphia 4:3 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
San Jose Sharks
cz Pondelok 30.09.2019, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:34 Reilly SMITH - 5:1
     
    43:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH si najel u levé tyče na nahození Williama Karlssona z bodu levého kruhu pro vhazování a skvělou tečí poslal puk mezi betony Aarona Della do sítě! Vegas využilo druhou přesilovou hru a vede nad hosty 5:1. Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
    41:10 Danil JURTAJKIN - 4:1
     
    41:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    DANIL JURTAJKIN si z pravého křídla vybruslil do mezikruží a krásnou bekhendovou střelou zamířil pod horní tyč! Marc-André Fleury čisté konto neudrží. Asistence: Evander Kane a Tomáš Hertl.
    36:09 Mark STONE - 4:0
     
    36:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Lean Bergmann nevyužil obrovskou šanci Sharks a krátce na to přišel tvrdý trest, když na vrcholu mezikruží napřáhl k fantastické střele zápěstím MARK STONE a nad lapačkou Martina Jonese vymetl pravý horní roh brány! Vegas doma vede 4:0! Asistence: Max Pacioretty a Jimmy Schuldt.
    28:24 Jonathan MARCHESSAULT - 3:0
     
    28:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT nabral na levém křídle obrovskou rychlost a na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, která se od spodní hrany lapačky Martina Jonese odrazila ke vzdálenější pravé tyči – je to 3:0! Bez asistence.
    25:47 Jimmy SCHULDT - 2:0
     
    25:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JIMMY SCHULDT nádherně vypálil bez přípravy od modré čáry a jeho střela s příklepem zamířila mezi vyrážečkou a pravým betonem Martina Jonese ke vzdálenější levé tyči! Vegas nyní vede 2:0! Asistence: William Karlsson a Reilly Smith.
    17:36 William CARRIER - 1:0
     
    17:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tomáš Nosek na levém křídle zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho nahodil na přední tyč brány, kde se prosadil nádhernou tečí WILLIAM CARRIER, když o pravé rameno Martina Jonese dostal kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Nosek.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 18. Carrier (Nosek), 26. Schuldt (W. Karlsson, Smith), 29. Marchessault, 37. Stone (Pacioretty, Schuldt), 44. Smith (W. Karlsson, Marchessault) – 42. Jurtajkin (Kane, Hertl)


    Vegas Golden Knights: Fleury (Subban) – McNabb, Hague, Merrill, Theodore, Schuldt, Engelland (A) – Marchessault, Karlsson, Smith (A) – Pacioretty, Glass, Stone (A) – Pirri, Stastny, Zykov – Carrier, Nosek, Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    San Jose Sharks: Jones (41. Dell) – Vlasic, Burns (A), Dillon, E. Karlsson, Ferraro, Prout – Meier, Couture (C), Labanc – Kane, Hertl (A), Brodzinski – Sorensen, Thornton, Jurtajkin – Bergmann, Goodrow, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodca: Gord Dwyer, Steve Kozari. Čároví: Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18131