AS Rím – Bergamo 0:2 (kon.) | CFC Janov – Bologna 0:0 (kon.) | Fiorentina – Sampdoria 2:1 (kon.)
Inter – Lazio 1:0 (kon.) | Neapol – Cagliari 0:1 (kon.) | Parma – Sassuolo 1:0 (kon.)
Spal – Lecce 1:3 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
2:1 (1:0)
Sampdoria Janov
cz Streda 25.09.2019, 21:00 • Stadio Artemio Franchi, Florencie • Talianska Seria A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Krásný středeční večer všem fanouškům fotbalu! Vítám vás při sledování kola Serie A, v němž ACF Fiorentina vyzve na domácím hřišti UC Sampdorii.
     
    ACF Fiorentina

    Fotbalisté Fiorentiny se po čtyřech odehraných kolech nacházejí na úplném dně tabulky, a to určitě není pozice, kde by se klub tradičně bojující o poháry chtěl nacházet. Nutno ale podotknout, že svěřenci trenéra Montelly měli skutečně těžký los. Nejprve přišly prohry s Neapolí a Janovem a poté Fialky vyválčily bod s Juventusem i Atalantou. Je jen jeden hráč, který se za Fiorentinu letos prosadil více jak jednou a je jím Chilan Erick Pulgar.
     
    UC Sampdoria

    Rovněž Sampdoria je na tom velmi špatně. Nachází se totiž na devatenáctém místě, pouhý bod před středečním sokem. Fabio Quagliarella zatím nenašel svou střeleckou fazónu z loňské sezóny, a i to je důvod, proč se hráči tohoto celku prosadili ve čtyřech utkáních pouze dvakrát. Přesto jeden z těchto zásahů stačil na vítězství, branka Gabbiadiniho zajistila tři body v zápase proti Turínu.
     
    Úvodní sestavy:

    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), M. Cáceres – Lirola, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert – Chiesa, Ribéry.
    Náhradníci: Terracciano – Ceccherini, Benassi, K-P. Boateng, R. Ghezzal, Cristóforo, Ranieri, Sottil, Terzić, Venuti, Żurkowski, Vlahović.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Murillo, Colley – Depaoli, Ekdal (C), Vieira, Murru – G. Ramírez – Gabbiadini, Caprari.
    Náhradníci: Falcone – Augello, É. Barreto, Bonazzoli, Jankto, Chabot, Léris, Regini, Quagliarella, Rigoni, Linetty, Thorsby.

    Rozhodčí: Doveri – Fiorito, Di Vuolo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté Fiorentine do dnešního utkání nastoupili v tradičních fialových dresech, hráči Sampdorie zvolili bílou barvu.
     
    3
    Už ve třetí minutě musel velmi složitou situaci řešit gólman Bartłomiej Drągowski poté, co na střed hřiště dostal míč Gianluca Caprari. Polský gólman dokázal balón vytěsnit pravou rukou.
     
    4
    Do zápasu vstoupili jednoznačně aktivněji hosté, kteří v prvních minutách diktují tempo hry. Fiorentina jakoby myslí byla ještě v kabině.
     
    5
    Gaetano Castrovilli na poslední chvíli stihl udělat kličku, s čímž vůbec nepočítal Albin Ekdal, jenž soupeře nedovoleně atakoval.
     
    6
    Za dlouhým nákopem stopera Murilla se hnal forvard Caprari, avšak kapitán Pezzela si se situací poradil bravurně, soka za svá záda nepustil.
     
    7
    Momentálně se hraje převážně ve středu hřiště, kde kombinují fotbalisté ve fialovém. Hosté trpělivě čekají v defenzivě na chybu v rozehrávce.
     
    8
    Ta však nepřišla, naopak na pravou stranu dostal velmi pěkný míč za obranu Lirola. Ten přízemním pasem našel nabíhajícího Ribéryho, Francouz ale ve velkém úhlu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    9
    Ostřílený francouzský hráč se nyní dopustil na polovině hřiště zbytečného zákroku. Prakticky zadarmo tak věnoval míč protivníkovi.
     
    10
    Ten si ovšem kulatého nesmyslu moc dlouho neužil, neboť Nicola Murru v souboji jeden na jednoho proti Milenkovičovi neuspěl.
     
    11
    Colley ještě dokázal hlavičkovat na hrací ploše, bohužel pro něj přímo k nohám Pezzely, který rozjel rychlý brejk na druhou stranu. Celá akce končí zakopnutím míče, po jednom ze soubojů totiž na trávníku zůstal ležet Ronaldo Vieira.
     
    12
    Na trávník dokonce už vběhli i kluboví lékaři. Po několika obstřicích to vypadá, že anglický středopolař bude moci pokračovat ve hře.
     
    13
    No těžko říci, zda skutečně fauloval Ribery. Ekdal se do něj totiž opřel a následně se složil k zemi. Rozhodčí situaci vyhodnotil právě jako faul hráče, jehož kariéra je převážně spojená s Bayernem.
     
    14
    Ze standardky nedokázai hosté vytěžit vůbec nic. Prodloužený centr si našel stoper Martín Cáceres, kterého Murru podrazil.
     
    15
    Dlouhý nakopávané balóny nejspíše nebudou pro Ribéryho to právě ořechové. Hlavičkový souboj s Murillem vzdal předem, vůbec nevyskočil.
     
    16
    Pěkná kombinace domácích u pravé lajny končí ofsajdem. Nutno podotknout, že Federico Chiesa stál za obránci dobré dva metry.
     
    17
    Rychlý protiútok vedl po pravé straně Pol Lirola. Před sebou měl dálnici, přesto se rozhodl přenést hru na Chiesu, před nímž stihl zasáhnout pozorný Murillo.
     
    18
    Erick Pulgar se hodně snažil, avšak souboj tělo na tělo s Colleym nakonec neustál. Stoper Sampdorie může založit aci na druhou stranu.
     
    19
    To se stalo, jenže výsledek nedopadl příliš dobře. Krajní záložník dlouhým nákopem nastřelil Badelja, čímž vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    20
    Po dlouhém odkopu brankáře Dragowského se do vzduchu zavěsil Gaetano Castrovilli a Albin Ekdal. Lépe z minisouboje vyšel hostující kapitán.
     
    21
    Faouškům se to nelíbí, s rozhodnutím hlavního už ovšem neudělají vůbec nic. Navíc útočný faul Chiesy byl zřejmý.
     
    22
    Přichází první žlutá karta, kterou má na svědomí Bartosz Bereszyński. Polský stoper viditelně stáhl soka k zemi, navíc mu věnoval přímý kop z ideální vzdálenosti od brány.
     
    23
    Exekuce se chopil Federico Chiesa. Na poprvé nedokázal prostřelit zeď, podruhé zase byl proti houf hráčů stojící v malém vápně Sampdorie.
     
    24
    Kromě úvodních minut Fiorentina dominuje střetnutí. Vyloženou šanci si sice ještě nevytvořila, avšak snaží se o to každou akcí.
     
    25
    Milan Badelj se dobře uvolnil středem hřiště, avšak poté nedokázal dobře vyřešit finální situaci, když nahrával pouze Vieirovi.
     
    26
    Velká škoda pro Federica Chiesy, jenž nyní doplatil na velkou rychlost. Gólman Audero špatně vyběhl, jenže Ital dostal balón za tělo a tak zaváhání gólmana nemohl potrestat.
     
    27
    Tentokráte se Chiesa ocitl v roli přihrávajícího hráče a ukázal, že ani tato role mu není cizí. Ve vápně našel Ribéryho, který na dlouhou nohu zakončoval nad.
     
    28
    Když nevíš co s míčem, vystřel. Tímto heslem se teď řídil Ronaldo Vieira, Angličan vypálil z nějakých pětadvaceti metrů vysoko nad
     
    29
    Chiesa se parádně otočil na míči a neméně dobře vystřelil ránu k pravé tyči těsně nad zemí. Gólman Audero zareagoval včas, dokonce kulatý nesmysl udržel v rukavicích!
    29. Skvělý zákrok gólmana Audera proti střele Chiesy
     
    30
    Půl hodina hry je za námi a stále čekáme na úvodní zásah utkání. Oba týmy už své šance měli, v obou případech se ovšem vyznamenali gólmani.
     
    31
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Domácí velký tlak na soupeře přetavují v úvodní branku! Rohový kop Fialky rozehráli na krátko, načež se k centru dostal Ribéry. Francouz našel přesně hlavu kapitána GERMÁNA PEZZELY, proti zakončení k levé tyči se Audero natahoval marně!
    31. Germán PEZZELLA - 1:0
     
    33
    První gól by mohl zvýšit kvalitu utkání, přeci jen jsme dosud sledovali spíše opatrnou hru s velkým množství nepřeností, hlavně co se týče rozehrávky.
     
    34
    Domácí fotbalisté pokračjí v převaze. Sampdorii nelze upřít snahu, avšak držet tempo se jí s protivníkem vůebc nedaří.
     
    35
    Velmi nepříjemná srážka mezi Auderem a Dalbertem. Lirola vyslal do pokutového území pěkný centr, který ale Audero přečetl a schoval ho v náručí. S vyběhnutím však nepočítal Dalbert, ten už nedokázal zastavit pohyb a přes brankáře přeletěl.
     
    36
    Italskému strážci hostující svatynělékaři dokonce musejí obvázat hlavu. Je otázkou, zda bude moci Audero pokračovat, rána to byla opravdu velká.
     
    37
    Dvaadvacetiletý gólman to tedy ještě zkusí. Vypadá to tedy, že otřes mozku nebo nějaké podobné nepříjemné zranění můžeme naštěstí vyloučit.
     
    38
    Po menší přestávce hra pokračuje. Míč uvedl do hryprávě Audero dlouhým odkopem. V hlavičkovém souboji Cáceres přetlačil Caprariho.
     
    39
    Franck Ribéry se krásně protáhl skrz dvěma protihráči, což neunesl Ronaldo Vieira, jenž přotihráče rukou zastavil v pohybu. Zde je žlutá karta neoddiskutovatelná.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    41
    Hraniční situace hlavní rozhodčí nakonec neposoudil jako nedovolenou. Atak Ekdala na Chiesu byl v rámci pravidel.
     
    42
    Po delší době se na polovinu soka prodrala i Sampdoria, avšak dlouho zde nevydržela, neboť u pravé lajny sebral Depaolimu kulatý nesmysl Nikola Milenković.
     
    43
    Opět faul za hranicí šestnáctky, opět z toho je nebezpečená standardka a opět hříšník vidí žlutou kartu. Tentokráte se jím stal Bereszyńského stoperský kolega Jeison Murillo.
     
    44
    Tentokráte se exekuce chopil Erick Pulgar. Rána mu ale vůbec nesedla. Nejenže šla úplně vedle, cestou ještě trefila do hlavy spoluhráče Castrovilliho. Středopolař to nyní velmi těžko rozdýchává.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu čtyři minuty.
     
    45+1
    Bez ošetřovaného Itala, jemuž je za postranní čárou dáván za krk sáček s ledem, je najednou Fiorentina pod tlakem soupeře. Toho Sampdoria určitě může využít.
     
    45+2
    Nevyužije, tedy alespoň ne v početní výhodě. Gaetano Castrovilli je totiž zpět na trávníku připraven bojovat o tři body pro Fialky.
     
    45+3
    Hosté sice kombinují, avšak tato kombinace zatím nemá žádný účinek, probíhá totiž jen kolem středového kruhu.
     
    45+4
    Zničehonic se stoper Jeison Murillo rozhodl k dlouhému nákopu za obranu a nechybělo mnoho, aby míč přeletěl Milenkoviče a tímpádem dostal do šance Gabbiadiniho. Srbský stoper hlavičkoval do bezpečí na poslední chvíli.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Skončil první poločas utkání pátého kola Serie A mezi Fiorentinou a Sampdorií Janov. Navrch mají prozatím jednoznačně domácí, kteří z tlaku dokázali vytěžit i jeden gól, když se po centru Ribéryho z levé strany prosadil kapitán Germán Pezzella. Fialky byli i nadále aktivnějším týmem, další góly však nepadli. Je zřejmé, že sérii 18 zápasů bez ligové výhry chtějí svěřenci kouče Montelly ukončit již dnes.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:08.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Manolo Gabbiadini, přichází Federico Bonazzoli.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Emiliano Rigoni.
     
    47
    Trenér Di Francesco se rozhodl do druhého poločasu vyslat hned dvě nové tváře. Uvidíme, zda tento tah hostujícímu kouči vyjde.
     
    47
    Dalbert byl v souboji s Caprarim pozdě, místo kopnutí do balónu vzal kotníky soupeře. Hlavní rozhodčí udělil Brazilcovi za tento počin žlutý kartónek.
     
    48
    Ztráta domácích ve středu hřiště vedla k rychlému brejku. Po centru z pravé strany odvracel nebezpečí rybičkou Nikola Milenković.
     
    49
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Badelj se pokusil chytře přenést hru na Lirolu, ten ale dostal balón až příliš před sebe, na hrací ploše ho již nezastihl.
     
    50
    V těžké pozici se ocitl Albin Ekdal. Až příliš dlouho totiž áhal se střelou, načež se kolem něj shromáždilo až pět hráčů. Kapitánovi nezbývalo nic jiného, než se s míčem otočit a nahrát dozadu.
     
    51
    Emiliano Rigoni si jednám dotekem výborně balón připravil a poté vypálil jedovatou ránu, která skončila na horní tyči Dragowského svatyně!
    51. Projektil Rigoniho skončil na břevně
     
    52
    Druhou půli zatím ovládají hosté. Ti jsou po většinu času na míči a snaží se vymyslet akci, jež by vedla za kýženým srovnáním.
     
    53
    Z omylu mě chtěl vyvést Gaetano Castrovilli, jenž se snažil z otočky vyslat do brejku Chiesu. Úmysl mu nevyšel, nahrávku vystihl Colley.
     
    54
    Obrovská nepříjemnost pro Sampdorii! Jeison Murillo šel neuváženě do souboje s Castrovillim, jehož podrazil a obdržel žlutou kartu. Ta však byla druhá, stoper tudíž předčasně míří do sprch!
    54. Zákrok, po němž Murillo inkasoval druhou žlutou kartu
     
    55
    Hosté to budou mít ve zbývajících minutách ohromně zěžké. Defenziva Fialek jim do této chvíli dělala velké problémy, nyní navíc mají o hráče méně.
     
    56
    I přesto to svěřenci kouče Di Francesca určitě nezabalí. Do konce zbývá ještě více jak půl hodiny a šance na vyrovnání je i v deseti.
     
    57
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Ta se nyní ovšem rapidně zmenšuje! Po dlouhém odkopu Dragowského propadl balón k Dalbertovi, který jedním dotekem vyslal do úniku FEDERICA CHIESU. Mladý Ital zachoval chladnou hlavu, střelou do pravého horního rohu prostřelil Audera!
    57. Federico CHIESA - 2:0
     
    59
    Hodina hry je téměř minulostí, Fialky vedou už o dvě branky a směřují za přerušením osmnáctizápasové série bez ligové výhry.
     
    60
    Avšak ještě ani zdaleka není vyhráno, domácí hlavně nesmějí usnout na vavřínech, soupeř ještě neřekl poslední slovo.
     
    61
    Třetí gól mohl přidat Franck Ribéry, jenž si pěkně nevadl balón na střed a vystřelil. Míč sice mířil do středu brány, skoro ale propadl Auderovi mezi nohama.
     
    62
    Fiorentina samozřejmě nikam spěchat nebude. Vede o dvě branky, má výhodu jednoho hráče. To soupeř naopak ještě musí vysunout presink.
     
    63
    Velmi chytře to udělal Audero, který naznačil že dotírajícímu Chiesovi skočí pod nohy, nakonec ale neudělal vůbec nic a nechal balón dokutálet do zámezí.
     
    64
    I na zemi ještě Bartosz Bereszyński zabojoval a udržel kulatý nesmysl před bojujícím Pulgarem.
     
    65
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Julian Chabot.
     
    66
    Až příliš aktivní byl Federico Bonazzoli na útočné polovině. Milenkoviče okopával tak dlouho, až se sudí rozhodl odpískat faul.
     
    67
    Kombinace u levé lajny Fiorentině vyšla. Balón si vyměňoval Ribéry s Lirolou, první jmenovaný ve finále nastřelil ruku Colleyho.
     
    68
    Milan Badelj se v krkolomné pozici rozhodl vystřelit a nebylo to špatné řešení. Projektil šel viditelně vedle, jenže tečoval jej Depaoli, tudíž bude následovat rohový kop.
     
    69
    Vyržený míč se dostal na zadní tyč, kde se zcela osamocený vyskytoval Federico Chiesa. Ten se v těžké pozici rozhodl pro ránu z jedničky, ta prolétla vysoko nad břevnem.
     
    70
    Z velké dálky vyzkoušel štěstí Albin Ekdal. Pokus to rozhodně nebyl špatný, mezi tři tyče ale nezamířil.
     
    71
    Federico Chiesa na sebe navázal hned tři protihráče a poté krásnou nahrávkou uvolnil Lirolu. Tomu lob přes gólmana vůbec nevyšel, dokonce ještě sám stihl doběhnout míč u lajny a vrátit do ohně Pulgarovi, s jehož ránou už si Audero věděl rady.
    71. Ani nadvakrát nedokázali hráči Fiorentiny dotlačit balón do branky
     
    72
    Čas se krátí a na velkolepý comeback to v podání Sampdorie vůbec nevypadá. Ztráta jednoho hráče je na hřišti pořádně cítit.
     
    73
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Riccardo Sottil.
     
    74
    Emiliano Rigoni to srdnatě vzal na svá bedra, jenže proti čtyřem hráčům nemohl tento Argentinec uspět.
     
    75
    Klidná kombinace na středu hřiště je přesně to, co Fialkám stačí. Ani vyšší presink soupeře jim nedělá větší problém.
     
    76
    Frustrovaný Fabio Depaoli zcela jasně zastavil rukou v pohybu Dalberta, žlutá karta je na místě.
     
    77
    Germán Pezzela dal nákopu přílišnou razanci, před Chiesou byl u míče dříve gólman Emil Audero.
     
    78
    Domácí po delší době nechali soka alespoň na malý moment kombinovat, ovšem pouze kolem středového kruhu, dále se Sampdoria zatím nedostala.
     
    79
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Ještě to bude drama! FEDERICO BONAZZOLI nejprve po centru z rohového kopu hlavičkoval do tyče, forvard ale dostal druhou šanci a tentokrát zamířil nekompromisně na vzdálenější tyč!
    79. Federico BONAZZOLI - 2:1
     
    81
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Gaetano Castrovilli, přichází Marco Benassi.
     
    82
    Fiorentina chtěla přispěchat s rychlou odpovědí, Pol Lirola ale z velkého úhlu mířil pouze do boční sítě.
     
    83
    Fialky rozehrávali standardu, po níž se k odraženému balónu dostal Federico Chiesa. Jeho střela z voleje skončila v náručí Audera.
     
    84
    Colleyho obranná hlavička skončila přímo u nohou Liroly. Ten nahrál na pravou lajnu Puglarovi, jemuž se vůbec nepovedl pokus o centr. Míč skončil v zámezí.
     
    85
    Myšlenka dobrá, realizace však neproběhla tak, jak by hosté zamýšleli. Depaoliho průnikovou přihrávku Federico Bonazzoli na hrací ploše nestihl.
     
    86
    Hosté se ze všech sil snaží vyrovnat, všechny síly už vrhly do útoku. Do popředí už se vysouvá i celá defenziva.
     
    87
    O to větší je pochopitelně šance na brejky. Jeden takový Chiesa vymyslel pro Sotilla, který se ovšem v době přihrávky nacházel v ofsajdu.
     
    88
    Pol Lirola se pokusil nasimulovat penaltu, což se mu hrubě nevyplatilo. Rozhodčí totiž úmysl krajního záložníka přečetl a navíc mu udělil žlutou kartu.
     
    89
    Teď se však desítka kopat bude! Gólman Emil Audero v ajsné šanci vletěl pod nohy Sottilovi, sudí neváhal ani vteřinu.
     
    90
    Rozhodčí si ještě jde celou situaci zkontrolovat k videu. Tak že by přeci jen šlo o další nafilmovaný pád?
     
    90+1
    Debata probíhá už poměrně dlouho, Doveri si je vědom vážnosti situace a nervozity v obou táborech.
     
    90+2
    Penalta se ruší! Riccardo Sottil naopak dostává žlutou kartu za simulování. Za tyto pokusy Di Francesco své svěřence určitě nepochválí.
     
    90+3
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Dušan Vlahović.
     
    90+4
    Nad rámec základní hrací doby sice byly nastaveny tři minuty, je ale zřejmé, že kvůli prohlížení videa se bude hrát o něco déle.
     
    90+5
    Třetí žlutá karta do domácích řad v krátkém časovém sledu. Rodící se brejk hostů zastavil nedovoleně Erick Pulgar.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:16.
     
    Máme za sebou utkání pátého kola italské Serie A, v němž Fiorentina porazila na domácím stadiónu 2:1 Sampdorii a přerušila tak osmnáctizápasovou šňůru bez ligové výhry. Fialky dostal do vedení po půl hodině hry kapitán Germán Pezzella, jenž využil dobrého centru Ribéryho. Velkou ránou pro hosty byla červená karta pro stopera Murilla, který byl vyloučen po druhé žluté kartě. Fiorentina této výhody využila za tři minuty, samostatný únik proměnil Federico Chiesa s velkým přehledem. Sampdoria se však i v deseti dokázala vzchopit a ještě utkání zdramatizovat, po rohovém kopu snížil Federico Bonazzoli. Více už se ale nestalo, svěřenci kouče Montelly zvítězili a odpíchli se od dna ligové tabulky, na které dnešním dnem spadla právě Sampdoria.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:05:44)

    Milan Huppert

    Góly: 31. Pezzella (Ribéry), 57. Chiesa (Dalbert) – 79. Bonazzoli

    Karty:   47. Dalbert (FIO), 88. Lirola (FIO), 90+2. Sottil (FIO), 90+5. Pulgar (FIO) – 22. Bereszyński (SMD), 39. Vieira (SMD), 43. Murillo (SMD), 76. Depaoli (SMD)   54. Murillo (SMD)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:16.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), M. Cáceres – Lirola, Pulgar, Badelj, Castrovilli (81. Benassi), Dalbert – Chiesa (90+3. Vlahović), Ribéry (73. Sottil).
    Náhradníci: Terracciano – Ceccherini, Benassi, K-P. Boateng, R. Ghezzal, Cristóforo, Ranieri, Sottil, Terzić, Venuti, Żurkowski, Vlahović.

    Sampdoria Janov: Audero – Bereszyński, Murillo, Colley – Depaoli, Ekdal (C), Vieira, Murru – G. Ramírez (46. Rigoni) – Gabbiadini (46. Bonazzoli), Caprari (65. Chabot).
    Náhradníci: Falcone – Augello, É. Barreto, Bonazzoli, Jankto, Chabot, Léris, Regini, Quagliarella, Rigoni, Linetty, Thorsby.

    Rozhodca: Doveri – Fiorito, Di Vuolo