St. Louis – Columbus 5:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Colorado – Minnesota 3:2 (2:1 po s.n.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Calgary Flames
cz Pondelok 23.09.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Nikolaj EHLERS - 4:1
     
    58:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Calgary teď mělo trochu smůlu, protože Talbot odjel na střídačku zrovna ve chvíli, kdy z pravé strany nepřesně přihrával T. J. Brodie. Přes Scheifeleho a Wheelera se puk dostal na NIKOLAJE EHLERSE a ten neměl problém trefit nikým nehlídanou branku. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
     
    56:06
    Smith-Pelly přihrál o mantinel na Gawdina a založil tím přečíslení dvou na jednoho. Centr druhé hostující formace vzal zakončení na sebe a trefil tyč!
     
    52:22
    Glenn Gawdin dostal perfektní průnikovou přihrávku mezi dvojici obránců. Zakončení bekhendovým blafákem mu však pravou nohou pokazil vynikající zákrok Brossoita.
    50:55 Joona LUOTO - 3:1
     
    50:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Celek z Manitoby skutečně zvyšuje a poprvé vede o dvě trefy! Griffith vrátil puk z rohu útočného pásma na modrou čáru, odkud zkusil štěstí Logan Stanley a JOONA LUOTO protečoval kotouč do Talbotovy klece. Asistence: Logan Stanley, Seth Griffith.
    49:43 Blake WHEELER - 2:1
     
    49:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé inkasují bezprostředně po vhazování a od poloviny třetího dějství tak musí znovu pracně dotahovat jednogólové manko! Po Scheifelem vyhraném buly zablokoval jednu ze střel Smith-Pelly. Puk se dostal na modrou k Bittetovi, jehož pokus Talbot vyrazil a puk se pro něj smolně odrazil přesně na bekhend dorážejícího BLAKEA WHEELERA. Anthony Bitetto.
    46:00 Adam RŮŽIČKA - 1:1
     
    46:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru a po šesti minutách hry ve třetí třetině srovnávají na 1:1! Czarnik opětovně dojel svou vlastní sraženou přihrávku a z pravého křídla posílal puk za branku. Tam byl Alan Quine a pohotovou nahrávkou našel u brankoviště operujícího ADAMA RŮŽIČKU, jenž si potáhl puk na forhend a včas ho dloubl přes levý beton poprvé překonaného Brossoita. Asistence: Alan Quine, Austin Czarnik
     
    45:38
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dmitrij Kulikov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    36:38
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Buddy Robinson – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:08
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Andrew Mangiapane – 2 min., podrážení).
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Luke Green – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).
     
    04:00
    První přesilová hra pro Winnipeg! Za hákování Poolmana míří na trestnou lavici hostující útočník Jakob Pelletier.
    00:50 Jack ROSLOVIC - 1:0
     
    00:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí už po padesáti vteřinách otevírají skóre! Základem bylo vyhrané buly Littlea. Poolmanovu následnou střelu Talbot jenom vyrazil a číhající JACK ROSLOVIC při dorážce nezaváhal. Asistence: Tucker Poolman, Bryan Little.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Roslovic (Poolman, Little), 50. Wheeler (Bitetto), 51. Luoto (Stanley, Griffith), 59. Ehlers (Wheeler, Scheifele) – 46. Růžička (Quine, Czarnik)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Berdin) – Kulikov, Heinola, Poolman, Bitetto, L. Green, Stanley – Wheeler (C), Scheifele, Ehlers – Roslovic, Little (A), Vesalainen – L. Shaw, Špaček, Appleton – Griffith, Suess, Luoto.
    Calgary Flames: Talbot (Zagidulin) – Brodie (A), MacDonald, M. Stone (A), Kylington, Jelesin, Valijev – Czarnik (A), Quine, Rieder – Robinson, Gawdin, Mangiapane – Tuulola, Froese, Pelletier – Smith-Pely, Růžička, Grenier.

    Rozhodca: Dunning, StLaurent – B. Gawryletz, Miller

    Diváci: 15 325