Toronto – Ottawa 1:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – Carolina 0:3 (kon.) | Detroit – Chicago 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Colorado – Vegas 0:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 1:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 3:4 (kon.) | LA Kings – Arizona 0:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
Anaheim Ducks
cz Streda 18.09.2019, 04:10 • SAP Center, San Jose • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:10.
     
    Hezké velmi časné středeční ráno přeji všem příznivcům hokeje. Přípravná utkání NHL jsou v plném proudu a sezóna se tak už nezadržitelně blíží. Dnes v noci je na programu další várka utkání a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Anaheim Ducks.
     
    San Jose Sharks

    Hokejisté San Jose Sharks skončili v uplynulém ročníku NHL před branami finále play-off. V semifinále jim stopku vystavilo St. Louis Blues, jehož hráči později nakonec slavili vítězství a získali tak vytoužený Stanley Cup. Sharks tak i v následujícím novém ročníku NHL budou mít opět ty nejvyšší cíle. Loňské boje jsou dávno minulostí a nyní už domácí celek vyhlíží ty další v nové sezóně. A dnes ve svém teritoriu, v SAP Centru, přivítají v prvním přípravném utkání Kačery z Anaheimu a jistě se už oba celky těší, že po dlouhé době naskočí do tempa v rámci zápasu.

    Rozšířená soupiska San Jose Sharks

    Brankáři: Aaron Dell, Antoine Bibeau, Martin Jones, Josef Kořenář, Andrew Shortridge

    Obránci: Brent Burns, Trevor Carrick, Nick DeSimone, Brenden Dillon, Mario Ferraro, Tim Heed, Erik Karlsson, Artěmij Kniazev, Nikolaj Knyžov, Ryan Merkley, Jocob Middleton, Dalton Prout, Jeremy Roy, Radim Šimek, Tony Sund, Marc-Edouard Vlasic

    Útočníci: Lean Bergmann, Joachim Blichfeld, Jonny Brodzinski, Ivan Čechovič, Alexander Chmelevski, Logan Couture, Dylan Gambrell, Barclay Goodrow, Noah Gregor, Jayden Halbgewachs, Tomáš Hertl, Evander Kane, Melker Karlsson, Joel Kellman, Vladislav Kotkov, Kevin Labanc, Maxim Letunov, Jacob McGrew, Timo Meier, Lukáš Radil, Marcus Sörensen, Antti Suomela, Joe Thornton, Jeffrey Truchon-Viel, Alexander True, Manuel Wiederer, Danil Jurtajkin
     
    Anaheim Ducks

    Hokejisté z Anaheim Ducks naposledy obuli brusle ještě před delší dobou, než Žraloci. Ti totiž skončili sezónu už v základní části, když se do bojů o Stanleyův pohár neprobojovali, v Západní konferenci skončili na třináctém místě a po posledním duelu 6. 4. 2019 proti Los Angeles Kings, který doma vyhráli 5:2, jim začala dovolená. Alespoň se se svými příznivci rozloučili úspěšně a mohli začít střádat plány na další ročník v této nejlepší lize na světě. Dnes, stejně jako Žraloci, vstupují i Kačeři do prvního utkání v rámci přípravy NHL. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.

    Rozšířená soupiska Anaheim Ducks

    Brankáři: Kevin Boyle, Lukáš Dostál, Roman Durny, Olle Eriksson Ek, John Gibson, Ryan Miller, Anthony Stolarz

    Obránci: Simon Benoit, Michael Del Zotto, Hunter Drew, Cam Fowler, Brendan Guhle, Jani Hakanpaa, Mathew Hill, Korbinian Holzer, Jacob Larsson, Hampus Lindholm, Josh Mahura, Josh Manson, Steven Ruggiero, Patrick Sieloff, Chris Wideman

    Útočníci: Sam Carrick, Mac Comtois, Chase De Leo, Nicolas Deslauriers, Alex Dostie, Patrick Eaves, Brent Gates Jr., Ryan Getzlaf, Derek Grant, Benoit-Olivier Groulx, Adam Henrique, Max Jones, Ondřej Kaše, Ryan Kesler, Justin Kloos, Jack Kopacka, Isac Lundeström, Andreas Martinsen, Antoine Morand, Rickard Rakell, Nick Ritchie, Carter Rowney, Kiefer Sherwood, Devin Shore, Deven Sideroff, Jakob Silfverberg, Daniel Sprong, Sam Steel, Troy Terry, Brayden Tracey
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v uplynulé sezóně utkaly čtyřikrát. Dvakrát se z výhry radovalo San Jose, dvakrát pak Anaheim. Jak tomu bude dnes, to nám napoví až samotné utkání.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)
    Radim Šimek (SJS)
    Josef Kořenář (SJS)

    Ondřej Kaše (ANA)
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Dell (Kořenář) – Burns (A), Vlasic (A), Heed, Middleton, Merkley, Carrick – Brodzinski, Thornton (A), Sörensen – Labanc, Suomela, Meier – Blichfeld, Gregor, Jurtajkin – McGrew, Letunov, Viel

    Anaheim Ducks: Miller (Stolarz) – Manson (A), Lindholm (A), Hakanpää, Mahura, Wideman, Benoit – Terry, Lundeström, Ritchie – Poturalski, Henrique (A), Comtois – Sprong, Shore, Jones – Sherwood, Groulx, Deslauriers

    Rozhodčí: Kozari, Chmielewski – Gibbons, Mills.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:42
    Thornton dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho pokus za zády Millera nekončí.
     
    01:24
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se hned v úvodu utkání ujímají vedení. Thornton našel od zadního mantinelu svou přihrávkou TIMA MEIERA, který poté od kruhů poslal puk za Millerova záda – 1:0. Asistence: John Thornton.
    01:24 Timo MEIER - 1:0
     
    02:42
    Na druhé straně o chvilku později střílel Josh Mahura, ale jeho střela z prostoru mezi kruhy se neujala.
     
    03:42
    Dell si připsal další zákrok, po něm získala puk obrana San Jose a vydala se s ním do útočného pásma. Tam poté zblízka střílel Gregor. Ale Miller zasáhl.
     
    04:12
    Hosté opět získali kotouč a zavezli ho před branku Aarona Della, ten betonem zneškodnil střelu Kiefera Sherwooda.
     
    04:46
    Antti Suomela si najel na levou stranu, udělal pár kroků navíc a poté vystřelil. Další pokud Sharks ale jistil Ryan Miller.
     
    05:44
    Aaron Dell si připisuje další zákrok. Hosté prahli po vyrovnání, ale v těsné jeho blízkosti neuspěli. Rychlá byla lapačka brankáře San Jose.
     
    06:04
    Hosté podnikli výlet do útočného pásma, ale tam jejich střela byla nepřesná. Rázem tak skončila jejich další slibná akce a do té další se vrhají hráči San Jose.
     
    07:08
    Andrew Poturalski projel středním pásmem až mezi kruhy, ale nevystřelil. Sám věděl, že je v ofsajdové pasti, a to samozřejmě postrannímu sudímu neuniklo.
     
    07:27
    Po reklamní pauze hra pokračuje dále. Puk mají na svých holích domácí a už se derou znovu do útočného pásma.
     
    07:34
    Hosté získali puk v obranném pásmu a poté ho vyhodili až před branku Aarona Della. Zakázané uvolnění a hra se vrací zpět před Millera.
     
    08:21
    Žraloci pokazili rozehrávku Ducks ve středním pásmu a opět otočili hru. Před brankou Millera ale nevymysleli nic.
     
    09:07
    Nyní už se ke střele dostal Brent Burns, ale byl faulován a bude se vylučovat.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jani Hakanpää – 2 min., držení).
     
    09:40
    Sharks hned předvedli další pěknou akci před Millerem, avšak obrana Ahaheimu byla pozorná a pokus domácího celku zneškodnila. Nicméně Žraloci jsou stále v pásmu.
     
    10:17
    Až nyní se dostali hosté ke kotouči a vyhodili ho rychle až před branku domácích. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    10:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Žraloci využívají. Od modré čáry střílel Merkley a jeho ránu pak těsně před Millerem tečoval JONNY BRODZINSKI, jenž navyšuje náskok svého celku – 2:0. Asistence: Ryan Merkley a Tim Heed.
    10:47 Jonny BRODZINSKI - 2:0
     
    11:10
    Následuje komerční přestávka.
     
    12:20
    Jacob McGrew přenechal ve středním pásmu puk Johnu Thorntonovi a ten poté před brankou hostů vyslal přízemní střelu, která však končí mimo tři tyče.
     
    13:22
    Josh Mahura od levého mantinelu nahodil puk do útočného pásma, ale neměl tam nikoho, kdo by kotouč převzal. Další akce hostů je tak zcela u konce.
     
    14:08
    Suomelovu ránu kryje obrana Ducks. Hosté jsou zase pod menším tlakem a zatím toho v útoku moc nepředvedli.
     
    15:04
    Naopak domácí celek je od úvodních minut hodně aktivní a vytváří si nebezpečné akce. I nyní se ke střele dostal agilní Timo Meier. Jeho střelu lapil Miller.
     
    15:45
    Nyní už to mělo hlavu a patu. Ducks se natlačili před Aarona Della, který musel na zem a poté zastavil pokus hostujícího hráče. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:09
    Následuje komerční přestávka.
     
    16:16
    Od vlastní branky zakládají svou další akci domácí hráči, kteří se ještě pokusí dostat se na větší rozdíl. První dějství už se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    17:28
    Antti Suomela si sjel k brankovišti Anaheimu, kde chtěl tečovat střelu spoluhráče, ale to mu nevyšlo. Puk má ve své moci obrana Ducks a vyráží do útoku.
     
    18:20
    Poturalski podržel puk ve středním pásmu, poté ho poslal na Adama Henriqueho, jenž pálil z první. Jenže Dell byl mezi domácími tyčemi připraven.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:54
    Do akce se ještě vydal autor druhé branky San Jose Jonny Brodzinski. Místo střely ale fauloval a přesilovku si zahrají také Ducks.
     
    19:54
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Jonny Brodzinski – 2 min., hákování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství úvodního duelu v rámci přípravného období NHL je za námi. V ní se velmi rychle do vedení dostali domácí Sharks, když se zblízka před Millerem prosadil Timo Meier. V jedenácté minutě pak využil přesilovou hru Jonny Brodzinsi, jenž navýšil vedení Sharks. Hosté se zatím neprosadili, avšak budou mít šance v úvodu druhé části hry, kdy budou dohrávat velkou část své přesilové hry. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 5:00.
     
    Střely na branku: 7 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Hosté od vlastního brankáře zakládali akci, ale Sharks zachytili puk a poté ho vyhodili až před Millera.
     
    21:06
    Stále se početní výhoda hostům nedaří, naopak domácí své oslabení hrají dobře a i teď se dokázali rychle osvobodit a pošetřili cenné vteřiny z oslabení.
     
    21:41
    Ve vlastním oslabení se ke střele mezi kruhy dostal Kevin Labanc, avšak jeho pokus pohotově kryje Miller. Žraloci ale vybojovali útočné pásmo a drží puk daleko od Della.
     
    21:54
    Sharks jsou v plném počtu.
     
    22:38
    Aktivní Jonny Brodzinski se natlačil před Millera, kterého pak nadvakrát nepřekonal. Do akce na druhé straně pak hned míří hosté.
     
    23:08
    Dell si prostor u svého brankoviště pohlídal a dostal puk pod kontrolu po střele Simona Benoita.
     
    23:43
    Danil Jurtajkin dostal přihrávku od Brenta Burnse a střílel z levého kruhu. Jeho pokus pak ukryl Ryan Miller a raději pozastavil hru. Vhazování tak proběhne po jeho pravé ruce.
     
    24:49
    Zakázané uvolnění Anaheimu a hra se stěhuje znovu před branku Ryana Millera a vhazování po jeho pravici se tak po chvilce opakuje znovu.
     
    25:10
    Za vlastní brankou podržel puk Ryan Miller a poté ho poslal obraně Anaheimu. Hosté se pokusili projít do akce, ale před Dellem neuspěli.
     
    25:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nyní už se to hostům povedlo a slaví první branku v utkání a jsou tak zpět v zápase. Max Jones si vyjel od zadního mantinelu, před Dellem pak vyslal střelu, kterou brankář domácích vyrazil pouze před sebe a na dorážku DEVINA SHOREHO byl pak už krátký – 2:1. Asistence: Max Jones.
    25:53 Devin SHORE - 2:1
     
    27:25
    Hra tak získala nový náboj, hosté jsou Žralokům na dostřel jediné branky a dá se očekávat, že nyní více ožijí.
     
    28:26
    Na druhé straně nyní byli v akci zase domácí, konkrétně Jacob Middleton, jenž zblízka netrefil hostující klec.
     
    28:37
    Následuje další komerční přestávka.
     
    29:01
    Timo Meier neustál souboj za brankou Anaheimu a díky pádu na led ztratil puk. Do akce na druhé straně se tak vydávají zase hosté, kteří se pokusí o vyrovnání.
     
    30:09
    Aaron Dell nyní předvedl další pohotový zákrok, když zneškodnil pokus Maxe Jonese. Hosté notně ožili a čím dál více se dostávají do šancí.
     
    30:09
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    31:19
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Aarone Dell, přichází Josef Kořenář.
    Střídání v týmu Anaheim Ducks: ze hřiště odchází Ryan Miller, přichází Anthony Stolarz.
     
    31:19
    Do akce se také dostává po polovině hry český brankář Josef Kořenář, jenž mezi domácími tyčemi nahradil Aarona Della. A vystřídáno je i hostů. Místo Ryana Millera naskočil do brankoviště Anthony Stolarz.
     
    31:05
    A hned si Josef Kořenář připsal důležitý zákrok, když lapil pokus Hampuse Lindholma.
     
    32:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu. NICOLAS DESLAURIERS se ocitl sám mezi kruhy a poté zužitkoval přihrávku od Sherwooda. Svou střelou překonal Kořenáře mezi jeho betony – 2:2. Asistence: Kiefer Sherwood a Benoit-Olivier Groulx.
    32:39 Nicolas DESLAURIERS - 2:2
     
    33:10
    O chvilku později pak musel do akce opět Kořenář, tentokráte ale zneškodnil nebezpečnou střelu soupeře a zapsal důležitý zákrok.
     
    34:25
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Maxim Letunov – 2 min., podrážení).
     
    34:34
    Hosté mají šanci dostat se poprvé v utkání do vedení, když mají k dispozici přesilovou hru. Zatím se jim ale nedaří uhnízdit se před brankou Josefa Kořenáře.
     
    35:12
    Žraloci získali puk a hned ho vyhodili až před branku Anaheimu. Pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    35:48
    Naopak se dostali domácí hráči do úniku ve vlastním oslabení, ale střelu z levého kruhu si Stolarz pokryl.
     
    36:13
    Sherwood vyslal střelu z vrcholu levého kruhu, Kořenář ji vyrazil do rohu a tam si kotouč sebrali obránci San Jose. Puk tak opět letí až před Stolarze.
     
    36:25
    San Jose se ubránilo a nyní je už v plném počtu.
     
    37:21
    Timo Meier nedostal puk na svoji hůl a za brankou hostů se tak rychle zvedl z ledové plochy a zamířil do obranného pásma pomoci svým spoluhráčům.
     
    38:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhá třetina patří jednoznačně hostům, kteří dávají už svou třetí branku a strhávají tak vedení poprvé na svou stranu. Za brankou Kořenáře chybovala obrana Sharks, puk poté Comtois poslal na levý kruh, odkud svižnou střelou zakončil ADAM HENRIQUE – 2:3. Asistence: Max Comtois.
    38:40 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:52
    Prostřední dějství se už jen dohrává. Hosté se nikam neženou a rozhodně jsou v této části hry spokojenější, než domácí San Jose.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. A ta patřila hostům. V šestadvacáté minutě snížil na rozdíl jediné branky Devin Shore a hosté byli zpátky ve hře. Oba týmy ve dvaatřicáté minutě vyměnily muže v maskách a do akce se dostal i český gólman Josef Kořenář. Ten ale hned inkasoval. Ve třiatřicáté minutě pak smazal ztrátu Anaheimu Nicolas Deslauriers a začínalo se znovu od začátku. No a v závěru pak překonal Kořenáře Adam Henrique a Sharks tak jsou nyní týmem, který musí dohánět své manko. Čeká nás tak ještě hodně zajímavá třetina, která začne přibližně v 5:53.
     
    Střely na branku: 14 – 20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:45
    Domácí se hned dostali ke dvěma šancím, ale ty pokryl Stolarz. Hosté se nyní vydávají do útoku.
     
    42:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Domácí mažou svou ztrátu. Na pravém kruhu vyslal štiplavou střelu JOACHIM BLICHFELD, jenž našel u levé tyče Stolarze skulinku a poslal do ní kotouč – 3:3. Znovu se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Ryan Merkley a Noah Gregor.
    42:55 Joachim BLICHFELD - 3:3
     
    44:02
    Hosté se dostali do šance, z levé strany si před branku Kořenáře sjel Devin Shore, ale český brankář si připisuje zákrok lapačkou.
     
    45:21
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Maxim Letunov – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:41
    Další přesilovku mají k dispozici hosté a pokusí se znovu jít do vedení. Nyní drží útočné pásmo a kombinují před Kořenářem.
     
    46:08
    Andrew Poturalski číhal mezi kruhy, přihrávky se však nedočkal a to byla voda na mlýn pro San Jose, které vyhazuje puk před Stolarze.
     
    46:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají svou další přesilovku a opět vedou. MAX JONES si pěkně nabruslil až ke Kořenářovi a svižnou střelou ho poté prostřelil – 3:4. Asistence: Troy Terry a Chris Wideman.
    46:43 Max JONES - 3:4
     
    49:39
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Trevor Carrick – 2 min., faul loktem).
     
    49:42
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jani Hakanpää – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:42
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. To ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    50:58
    Timo Meier objel branku soupeře, poté před ní přihrávkou hledal spoluhráče, avšak nakonec z této akce sešlo.
     
    51:29
    Na opačné straně se zase nepovedl útok hostům a po zisku kotouče tak míří před Stolarze hokejisté San Jose Sharks.
     
    51:39
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    51:42
    A také hosté jsou už kompletní.
     
    53:16
    Žraloci se neustále snaží před soupeřovou klecí o vyrovnání. To ale zatím nepřichází. Puk po střele Thorntona sebral jeden z bek Anaheimu a vyvezl ho pryč z obranného pásma.
     
    53:55
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Andrew Poturalski – 2 min., sekání).
     
    53:55
    Nyní budou mít Sharks šanci na srovnání stavu, při vyloučení Poturalskiho za sekání mají výhodu přesilové hry.
     
    54:25
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Manson – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:25
    Ducks jdou do tří. Další faul předvedl Manson a i on už usedl na lavici hanby.
     
    55:17
    Hosté se dostali na kotouč a hned ho vyhodili až před domácí branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého dvojnásobného oslabení.
     
    55:55
    Poturalski skáče na ledovou plochu a hosté jsou už ve čtyřech hráčích. Ještě čeká domácí Žraloky klasická přesilová hra.
     
    56:16
    I ta už se ale chýlí ke konci, hosté znovu vyhazují puk pryč od své branky a i tohle oslabení už zvládnou. Stále tak drží svůj těsný náskok.
     
    56:25
    Anaheim je v plném počtu.
     
    57:46
    Další komerční pauza.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:39
    Před Stolarzem je živo, domácí zatlačili svého soupeře v jeho pásmu a kombinují. Navíc domácí hráči jsou bez brankáře a zkouší to se šesti bruslaři v poli.
     
    59:30
    Burnsova rána končí na betonu Stolarze a hosté poté dostávají puk do bezpečí a posílají ho do středního pásma.
     
    59:55
    Nyní jeden z hostů netrefil prázdnou branku, ale hosty to mrzet nemusí, o své těsné vedení už nepřijdou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Sharks sice po první třetině vedli 2:0, pak ale přestali hrát a ve druhém dějství chyby trestali hosté, kteří v prostřední části hry nasázeli tři branky. Žralokům se v posledním dějství podařilo ještě vyrovnat, poslední slovo však měli Ducks, kteří strhli vedení na svou stranu a to si udrželi až do konce. V prvním duelu nové sezóny v rámci přípravy tak byli úspěšnější hráči Anaheimu, Sharks ve svém teritoriu padli.
     
    Střely na branku: 26 – 25
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 981 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Max Jones (ANA) 1+1
    2. Ryan Merkley (SJS) 0+2
    3. Joachim Blichfeld (SJS) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Josef Kořenář (SJS) – čas na ledě 21:39, 10 zákroků, 3 inkasované góly, úspěšnost 76,9%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji krásné ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (06:36:39)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 2. Meier (Thornton), 11. Brodzinski (Merkley, Heed), 43. Blichfeld (Merkley, Gregor) – 26. Shore (Jones), 33. Deslauriers (Sherwood, Groulx), 39. Henrique (Comtois), 47. Jones (Terry, Wideman)


    San Jose Sharks: Dell (32. Kořenář) – Burns (A), Vlasic (A), Heed, Middleton, Merkley, Carrick – Brodzinski, Thornton (A), Sörensen – Labanc, Suomela, Meier – Blichfeld, Gregor, Jurtajkin – McGrew, Letunov, Viel.
    Anaheim Ducks: Miller (32. Stolarz) – Manson (A), Lindholm (A), Hakanpää, Mahura, Wideman, Benoit – Terry, Lundeström, Ritchie – Poturalski, Henrique (A), Comtois – Sprong, Shore, Jones – Sherwood, Groulx, Deslauriers.

    Rozhodca: Kozari, Chmielewski – Gibbons, Mills

    Diváci: 12 981