Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec
HC Košice
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Utorok 17.09.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:00
    Trenčín dal gól!
    Dôležitý moment, Dukla sa dostáva po druhýkrát počas tohto večera do zápasu! Sedem minút pred koncom skóruje ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Josef Mikyska.
     
    20:17
    Košice dali gól!
    A je z toho ich ďalší rýchly gól — rovnako nádherný, ako ten trenčiansky. Oceliari si urobili z defenzívy súpera dobrý deň, oklamali aj Michala Valenta a MICHAL CHOVAN zakončoval už do odkrytej bránky. Asistencia: Juraj Majdan.
     
    16:43
    Trenčín dal gól!
    A čerstvé sily padli Dukle vhod! Strieľa totiž kontaktný gól. Po košickej chybe smerovali na Košarišťana až dvaja hráči, ktorí ho mohli ohroziť — a prekonal ho napokon MAREK VALACH. Asistencie: Milan Bartovič, Andrew Radjenovič.
     
    09:58
    Košice dali gól!
    Nešťastný moment pre Michala Valenta. Trenčín výborne zvládol hru v početnej nevýhode, po návrate Radjenoviča na ľad však Valentovi vypadol puk z lapačky a v neprehľadnej situácii ho do siete dotlačil DÁVID SKOKAN. Asistencie: Jakub Suja, Tomáš Slovák.
     
    01:33
    Košice dali gól!
    Košice sa ale po striedaní usadili v pásme a skórovali. Prvá šanca sa síce ešte gólom neskončila, no puk dostal do ideálneho priestoru medzi kruhy JURIJ REPE, ktorý preklepom prekonal presúvajúceho sa Valenta. 1:0 pre Oceliarov. Asistencie: Juraj Bezúch, Dávid Skokan.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 2. Repe (Bezúch, Skokan), 10. Skokan (Suja, Slovák), 21. Chovan (Majdan) – 17. Valach (Bartovič, Radjenovič), 53. Lapšanský (Mikyska)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Čížek (A), Repe, Růžička, Zeleňák, Bučko — Majdan, Chovan, Haščák — Klhůfek, Skokan (C), Bezúch — Rapáč, Bortňák, Belluš — Milý, Suja, Jokeľ
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Tomek) — Bokroš, Štach, Rajnoha, Starosta (A), Sládok, Kajínek, Stacha — Alderson, Mikyska, Lapšanský — Bartovič (C), Radjenovič, Valach — Chromiak, Coughler, Sojčík (A) — Sádecký, Švec, Hlinka

    Rozhodca: Orolin, Baluška — Vyšný, Jedlička