Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec
HC Košice
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Utorok 17.09.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, po minulotýždňovom šlágri úvodného kola medzi Košicami a Slovanom pricestuje do metropoly východného Slovenska ďalšia tradičná hokejová bašta a tretí najúspešnejší hokejový tím našej krajiny — Dukla Trenčín. A my pri tom nebudeme chýbať.

    HC Košice bude chcieť v zápase ťažiť zo svojho predošlého víťazstva na ľade Nových Zámkov. Ak však chce v zápase s Trenčanmi uspieť, pozor si bude musieť dávať na časté vylúčenie, ktoré Oceliarov zatiaľ sprevádzajú. Košičania sú po dvoch zápasoch na ôsmom mieste tipsportligovej tabuľky, a to so ziskom troch bodov. Na ich konte však svietia hneď dve ďalšie trojky — disponujú vyrovnaným skóre v pomere 3:3.

    Najproduktívnejším Košičanom po dvoch odohraných zápasoch je s gólom a dvomi asistenciami Michal Chovan.

    Posledné ligové zápasy HC Košice:
    HC Košice — HC Slovan Bratislava 1:2
    HC Nové Zámky — HC Košice 1:2

    Dukla Trenčín rozhodne nie je tímom, ktorý by kožu predával lacno. Naopak, Trenčania budú po prvej výhre v sezóne nad Detvou nabudení zvíťaziť znova a v tabuľke sa posunúť o čosi vyššie. Dukle patrí momentálne piate miesto, počet bodov je s Košicami totožný — tri. Trenčianski korčuliari disponujú tiež priaznivým skóre v pomere 2:1.

    Posledný ligový zápas Dukly Trenčín:
    HC 07 WPC KOLIBA Detva — Dukla Trenčín 1:2

    Dukla po prvom zápase najproduktívnejšieho hráča nemá, má však štyroch mužov s bodovým zápisom. Marek Valach a Martin Chromiak skórovali, Milan Bartovič a Andrew Radjenovic pridali po jednej asistencii.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Čížek (A), Repe, Růžička, Zeleňák, Bučko — Majdan, Chovan, Haščák — Klhůfek, Skokan (C), Bezúch — Rapáč, Bortňák, Belluš — Milý, Suja, Jokeľ

    Dukla Trenčín: Valent (Tomek) — Bokroš, Štach, Rajnoha, Starosta (A), Sládok, Kajínek, Stacha — Alderson, Mikyska, Lapšanský — Bartovič (C), Radjenovič, Valach — Chromiak, Coughler, Sojčík (A) — Sádecký, Švec, Hlinka

    Rozhodca: Orolin, Baluška — Vyšný, Jedlička.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Zápas sa začal. Úvodné vhadzovanie ovládli Trenčania, ktorí sa tak budú chcieť okamžite presťahovať pred bránku svojho dnešného hostiteľa.
     
    00:20
    Štach nabral rýchlosť, ponáhľal sa k Valentovi. Ani nie tak po puk, ako skôr preto, aby bolo v neprospech Košíc odpískané zakázané uvoľnenie. Hra sa sťahuje pred Košarišťana.
     
    01:08
    Bojovalo sa napokon len v strednom pásme, odkiaľ Košice nahodili pred bránku svojho súpera. Následne oba celky počas hry prestriedali.
     
    01:33
    Košice dali gól!
    Košice sa ale po striedaní usadili v pásme a skórovali. Prvá šanca sa síce ešte gólom neskončila, no puk dostal do ideálneho priestoru medzi kruhy JURIJ REPE, ktorý preklepom prekonal presúvajúceho sa Valenta. 1:0 pre Oceliarov. Asistencie: Juraj Bezúch, Dávid Skokan.
     
    02:49
    Oceliari sú aktívni aj naďalej. Vybojovali si vhadzovanie pred trenčianskou bránkou, hostia následne puk poslali na zakázané uvoľnenie. Situácia sa tak zopakuje ešte raz.
     
    02:59
    Haščák prihrával z otočky — neúspešne. Košice ale ešte puk v pásme udržali, po ľahkom nahodení od modrej čiary ho Valent bez najmenších problémov vykopol do bezpečnej zóny.
     
    03:36
    Nepresnosti na oboch stranách, za následok to malo hru v strednom pásme. Puk navyše opustil hraciu plochu, preto musela byť hra prerušená.
     
    04:17
    Na útočnej modrej si puk posunul Stacha. Ten ešte s pomocou mantinelu zakombinoval so svojimi spoluhráčmi, ale to bolo z trenčianskej strany všetko.
     
    04:43
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., hákovanie).
     
    05:03
    Košičania vyhrali vhadzovanie v pásme, ale sami sa poslali ďaleko od Valentovej bránky. Teraz sa tam snažia vrátiť.
     
    05:30
    Dobre to urobil Hlinka, ktorý si kľakol na modrej čiare a vytesnil pokus o prihrávku na krídlo. Dukla sa znova oslobodzuje, Košice zatiaľ bez tlaku.
     
    06:15
    Trenčania fantasticky vykrývajú priestor a znemožňujú svojmu súperovi vystreliť. Naopak, väčšina košických prihrávok je v ich moci. Bude z toho ďalšie oslobodenie sa.
     
    06:29
    Až teraz prišlo zakončenie na bránku. Bezprostredne bo buly to letelo spoza kruhu, každopádne, len priamo do Michala Valenta.
     
    07:02
    Aldersonovo priťuknutie do strany, Dukla sa následne na krátky moment pozrela pred bránku stráženú Andrejom Košarišťanom. Medzičasom sa už sily na ľadovej ploche vyrovnali.
     
    07:37
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    07:52
    Obrovské šance Košíc! Tí si najskôr Valenta vylákali z bránky, ale presnú finálnu prihrávku medzi kruhy neposlali. Následne dostával puk do jazdy Haščák, ale bol faulovaný a lepšie nezakončil.
     
    07:52
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Andrew Radjenovič – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    09:04
    Ale pozor, Trenčín mohol počas vlastného oslabenia vyrovnať! Po košickej chybe sa k puku dostával v nebezpečnom predbránkovom priestore Hlinka, no našťastie pre domácich zoči-voči Košarišťanovi neuspel.
     
    09:58
    Košice dali gól!
    Nešťastný moment pre Michala Valenta. Trenčín výborne zvládol hru v početnej nevýhode, po návrate Radjenoviča na ľad však Valentovi vypadol puk z lapačky a v neprehľadnej situácii ho do siete dotlačil DÁVID SKOKAN. Asistencie: Jakub Suja, Tomáš Slovák.
     
    10:57
    Košický pokus od modrej čiary zblokovaný, bude sa však pokračovať v útočnom pásme Oceliarov.
     
    11:01
    Valent si teraz zvýšil sebavedomie krásnym semafórom. Vystavil ho síce v košickej ofsajdovej pozícii, ale na tom vôbec nezáleží.
     
    12:20
    Trenčín sa zatiaľ trápi. Hostia majú problém s prechodom cez útočnú modrú čiaru, ktorú ich súper výborne vykrýva. Tam pramenia aj košické útočné kolotoče pred Valentom.
     
    12:43
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Oliver Jokeľ – 2 min., podrazenie).
     
    13:03
    Košice sa rýchlo oslobodzujú, puk smeruje na opačnú stranu klziska.
     
    13:40
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz. Valent ho efektným skĺzom pristavil pre svojich spoluhráčov, tým ale na ľade chýbalo rozumnejšie rozostavenie.
     
    14:23
    Dobrá krížna prihrávka našla Hlinku. Ten si puk ešte posunul ku kruhu na vhadzovanie a ohrozil Košarišťana. Strela zadunela na betónoch košického brankára, ten puk udržal.
     
    14:52
    Vyzeralo to na samostatný únik Olivera Jokeľa, ktorý sa ponáhľal z trestnej lavice. Napokon bol Jokeľ výborne tiesnený, preto to skúsil aspoň efektnou zadovkou. Valent sa oklamať nenechal.
     
    15:37
    Haščák prehral osobný súboj v útočnom pásme, Trenčín puk zaviezol tam, kde ho potrebuje — pred Košarišťana. Ani z toho ale Dukla neťažila, bolo to bez strely.
     
    16:20
    Súboj pri mantineli teraz prehral aj Milý. Puk sa dostal na hokejku Lapšanského. Dukla sa ponáhľala von z obranného pásma, zároveň ale potrebovala prestriedať.
     
    16:43
    Trenčín dal gól!
    A čerstvé sily padli Dukle vhod! Strieľa totiž kontaktný gól. Po košickej chybe smerovali na Košarišťana až dvaja hráči, ktorí ho mohli ohroziť — a prekonal ho napokon MAREK VALACH. Asistencie: Milan Bartovič, Andrew Radjenovič.
     
    17:40
    Košice držia puk za svojou bránkou, čaká sa na dostriedanie oboch celkov.
     
    18:05
    A z pohľadu hostí to mohlo byť ešte veselšie! Marek Valach, úspešný strelec, sa dostával pred Košarišťanom k puku opäť, no tentokrát ho z bezprostrednej blízkosti neprekonal.
     
    19:01
    Posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:39
    Košičania sa prudkou prihrávkou na modrú čiaru pripravili o možnosť strieľať. Už sa zrejme nič výnimočné neudeje.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel Aréne hlasno zatrúbila a ohlásila koniec prvej časti riadnej hracej doby. Po 20 minútach sa z ľadovej plochy schádza za priebežného stavu 2:1.

    Pomer striel po 1. tretine: 15:7

    Druhá tretina sa začne približne o 18:27.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Hlavný arbiter uchopil puk do rúk a pustil ho na hraciu plochu. Prostredná tretina nám práve začala plynúť, s pukom na hokejkách kombinujú domáci.
     
    20:17
    Košice dali gól!
    A je z toho ich ďalší rýchly gól — rovnako nádherný, ako ten trenčiansky. Oceliari si urobili z defenzívy súpera dobrý deň, oklamali aj Michala Valenta a MICHAL CHOVAN zakončoval už do odkrytej bránky. Asistencia: Juraj Majdan.
     
    21:20
    Košice tlačia na Trenčín. Valent bol znova na ľade, čo nevidia jeho spoluhráči radi. V hornej časti bránky bolo veľa priestoru, ale domáci celok to nevyužil.
     
    21:53
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Martin Chromiak – 2 min., hákovanie).
     
    22:20
    Trenčania sa okamžite oslobodili. Švec sa ešte rozhodol naháňať puk, čo si Košarišťan nevšimol. Ak by poslal prihrávku len o čosi pomalšiu, hráč Dukly sa k nej mohol poľahky dostať.
     
    22:44
    Vráťme sa však pred Valenta, kam sa hra presunula. Ďalšia košická aktivita v blízkosti tohto muža skončila Michalovym úspešným zákrokom.
     
    23:43
    Zakončoval Belluš, domáci priaznivci už ten puk videli v sieti. Zázračným spôsobom tam ale priskočil Valent, ktorý so svojím akrobatickým zákrokom uspel.
     
    24:30
    Dukla už hrá s piatimi mužmi. Využiť sa to snažil Štach, ktorý posunul puk spoluhráčom a roztočil tak ich útočný kolotoč. Na košickej strane sa bude vylučovať.
     
    24:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Vojtech Zeleňák – 2 min., sekanie).
     
    25:19
    Košarišťan prihrával Kochovi, ktorý puk posunul ďalej. Košičania chceli striedať, ale po aktivite ich obrancu tak učiniť nemohli.
     
    25:25
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dalibor Bortňák – 2 min., sekanie).
     
    25:25
    Oddychový čas hostí.
     
    25:50
    Oceliari zavreli priestor pred Košarišťanom a znemožnili Dukle strieľať. Suja zastavil pokus od modrej čiary, puk následne poslal aj k Valentovi.
     
    26:30
    Už to Trenčania pálili zo všetkých možných — aj nemožných — uhlov. Andrej Košarišťan zakročil niekoľkokrát svojou nohou, je však potrebné dodať, že pri ňom stálo aj šťastie.
     
    27:20
    Košice pokračujú so štyrmi mužmi, puk vytesnili do stredného pásma.
     
    27:48
    Už počas hry piatich proti piatim sa Košicam otvoril priestor pred bránkou súpera. Valent musel kvôli zákroku povystúpiť, čo chcel následne využiť Rapáč, ale neúpešne.
     
    28:49
    Ďalšia aktivita domáceho celku pred Valentom, ani táto sa gólom nekončí. Tretia tretina prináša skutočne krásne momenty. Také, na aké sme v zápasoch Košíc s Trenčínom zvyknutí.
     
    29:57
    Dlhší čas sa neprerušovalo, oba celky budú striedať počas hry.
     
    30:23
    Jake Coughler zaviezol puk pred Košarišťana a skúsil ho prekvapiť z veľkého uhla. Neuspel, no Trenčín si vybojoval vhadzovanie v útočnom pásme. Bude mu predchádzať komerčná prestávka.
     
    30:48
    Čížek chcel puk poslať do stredného pásma, Dukla ho na modrej čiare zachytila. Napokon sa však spred Košarišťana „vyhodila“ sama.
     
    31:30
    Oceliari zaviezli puk do pásma a skúsili to rýchlou strelou spoza ľavého kruhu. V aréne to len tak zhučalo, ale táto rana sa napokon do siete nezmestila.
     
    32:35
    Hlinka skúsene pomiešal puk a zaviezol ho k modrej čiare. Odtiaľ prišlo nenápadné zakončenie, ktoré letelo tesne ponad ľadom. Košarišťan však nemal ideálny výhľad, preto je za svoj úspešný zákrok nepochybne rád.
     
    32:48
    Suja si v prečíslení dvoch proti jednému vypýtal puk. Už nemal dosť priestoru na lepšie zakončenie, snažil sa ho k Valentovi aspoň posunúť. Toto sa gólom nekončí.
     
    33:47
    Košice vymysleli ďalšiu peknú akciu. Haščák našiel Majdana, ktorý sa ešte snažil prihrať lepšie postavenému spoluhráčovi. Neúspešne.
     
    33:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Bučko – 2 min., držanie).
     
    34:13
    David Kajínek spálil obrovskú príležitosť na kontaktný gól! Andrej Košarišťan vykopával puk priamo na jeho čepeľ, napriek tomu zakončil Kajínek len do zadného mantinelu.
     
    35:30
    Trenčín sa potreboval dostať do pásma, no pri puku boli domáci. Tí to skúsili proti Valentovi, gólovou situáciou to však nezaváňalo.
     
    36:00
    Košice sú v plnom počte.
     
    36:07
    Nádherný a predovšetkým mimoriadne dôležitý zákrok Andreja Košarišťana. Rútili sa proti nemu Coughler s Lapšanským. Zakončoval napokon druhý menovaný, ale gólman Oceliarov puk zachytil v lapačke.
     
    37:10
    Pomerne veľa pukov prepadáva pred trenčiansku bránku. Na mieste Michala Valenta by som veru byť nechcel, defenzíva Dukly tam pomerne často organizuje „deň otvorených dverí“.
     
    38:44
    Hra na malý moment stratila na svojom tempe. Košičania kontrolovali puk, ale Trenčania ich viackrát vyhnali do stredného pásma. Hluchú pasáž využili oba celky na prestriedanie hráčov.
     
    39:30
    Posledných 30 sekúnd druhej tretiny.
     
    39:54
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Milan Bartovič – 2 min., hákovanie).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Ďalších 20 minút je už minulosťou, ostáva posledných 20. Ešte predtým však na rad príde 18-minútová prestávka. Na tú sa pôjde za stavu 3:1.

    Pomer striel v 2. tretine: 22:22

    Tretia tretina sa začne približne o 19:19.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Posledná časť riadnej hracej doby sa práve začala. Divákov v Steel Aréne bude nepochybne zaujímať, či pôjde aj o záverečnú pasáž celého stretnutia.
     
    40:50
    Košičania ešte dohrávajú svoju presilovú hru. Rana od modrej, puk len zadunel na zadnom mantineli.
     
    41:33
    Hlavný arbiter sa teraz trochu upískol, za čo sa okamžite ospravedlňuje fanúšikom aj domácemu celku. Po aktivite Skokana si totiž myslel, že má Valent puk vo svojej moci, no Košičania sa ho mohli pokúsiť zavesiť pod hornú žrď.
     
    41:50
    Oba tímy hrajú v plnom počte.
     
    42:26
    Suja zobral puk Rajnohovi doslova z čepele. Košiciam to ale veľmi nepomohlo, následne totiž nemali priestor na to, aby mohli v útočnom pásme výraznejšie kombinovať.
     
    42:58
    Nádherný semafór Michala Valenta. Patrik Koch sa na neho rútil z ľavej strany, no gólmana Dukly to nerozhodilo a puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    43:40
    Úvod poslednej tretiny je jasne v réžii Oceliarov. Tí síce, našťastie pre Trenčín, neskórovali, no Dukla sa potrebuje urgentne rozhýbať a hru presunúť pred Košarišťana.
     
    43:58
    Bleskurýchle vykopnutie nohy Michala Valenta, ten zastavoval Sujov puk. Košice pri ňom ešte ostali, už však nič nevymysleli. Smerom dopredu sa tak poberie Trenčín.
     
    44:37
    Ani tentokrát to ale hokejistom Dukly nevyšlo. Steel Aréna si pýta gól, zatiaľ bol k nemu po prestávke bližšie domáci celok.
     
    45:04
    Boris Sádecký s pekným sólom. Za Valentom vykreslil veľký oblúk a vzal to po ľavej strane. Stroskotal však na košickej defenzíve, navyše, puk ani neprestrčil na svojich spoluhráčov.
     
    45:15
    Belluš dobiedzal pred trenčianskou bránkou, kde sa mu podarilo zblokovať jednu z prihrávok. K puku sa síce nedostal, ale hostí mierne zdržal.
     
    45:32
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Branislav Rapáč – 2 min., sekanie).
     
    46:16
    Presilová hra môže byť dokonalou možnosťou na to, aby sa Dukla znova vrátila do zápasu. Tomáš Starosta však premýšľa, ako vôbec puk dostať pred bránku Andreja Košarišťana.
     
    46:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    46:16
    Ďalšia dvojnásobná presilovka pre trenčiansku Duklu. Tentokrát ju už potrebuje jednoznačne využiť, v opačnom prípade získa body len veľmi ťažko.
     
    46:39
    Bartovičov pokus od modrej čiary. Košarišťan mal pred sebou množstvo tiel, aj tie sa napokon postarali o to, že sa puk do siete nedostal.
     
    47:07
    Pred bránkou operoval aj Adam Lapšanský. Snažil sa dostať k odrazenej strele, nepodarilo sa mu to. Dukla vyvíja na Košice obrovský tlak.
     
    47:30
    Teraz však puk opúšťa jej útočné pásmo.
     
    48:20
    Košice zvládli aj toto oslabenie. Bezprostredne po ňom budú chcieť prestriedať, niektorých korčuliarov totiž majú na ľade poriadne dlho.
     
    48:44
    Hra bola prerušená, Štach sa ešte snažil niečo v osobnom kontakte vysvetliť Skokanovi. Do celej situácie priskočil včas postranný arbiter. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    49:10
    Buly pre Košice, ale domáci po ňom neudržali puk pred modrou čiarou. Hra neponúka najatraktívnejšie obrázky, ale toto môže domácim za súčasného stavu len vyhovovať.
     
    49:57
    Za bránkou Michala Valenta sme sledovali aj menšiu strkanicu. Celé to bolo také nemastné-neslané, začalo sa to úplne nezmyselne, na zemi. Nezaobíde sa to bez trestov.
     
    49:57
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Marek Valach – 2 min., hrubosť).
     
    49:57
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Starosta – 2 min., hrubosť).
     
    49:57
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., hrubosť).
     
    50:30
    Košičania majú k dispozícii presilovku o jedného muža, ale odohrávajú ju prevažne v strednom pásme, kam Dukla puk výborne vytláča.
     
    51:56
    Oceliari sa napokon predsa len presunuli pred Michala Valenta, ktorý teraz azda ani sám nevie, ako ten puk zastavil. Košická presilovka ostane nevyužitá.
     
    52:47
    Kochovi sa na ľavej strane otvoril priestor, preto to mladý košický obrana skúsil výpadom. Zakončil ho ale len nepresným pokusom, Valent zasahovať nemusel.
     
    53:00
    Trenčín dal gól!
    Dôležitý moment, Dukla sa dostáva po druhýkrát počas tohto večera do zápasu! Sedem minút pred koncom skóruje ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Josef Mikyska.
     
    53:50
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Marek Valach – 2 min., napadnutie).
     
    54:03
    Zakončoval Haščák, Bartovič puk takmer nešťastne skopol do trenčianskej bránky. Našťastie pre hostí tam Valent nechal svoju ľavú nohu.
     
    54:37
    Znova Haščákova rana, prakticky z identickej pozície. Tentokrát jeho puk Valent vyrážal rukou.
     
    55:10
    Mohlo byť rozhodnuté! Martin Belluš dostával puk pred odkrytú časť bránky, preto zakončoval rýchlo. Trafil však len žrď.
     
    56:30
    Bokroš vyváža puk do útočného pásma Trenčína. Práve tam teraz potrebuje Dukla hrať.
     
    58:03
    Čas sa kráti, prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny. Hrá sa v pásme Trenčína.
     
    58:30
    Radjenovič prihral Sádeckému, ten s pukom vykorčuľovať nemohol. Hostia tak prichádzajú o mimoriadne dôležité sekundy.
     
    59:01
    Záverečná minúta. Valent sa pýta von z brány.
     
    59:15
    Hostia to skúšajú bez brankára.
     
    59:58
    Zakázané uvoľnenie Dukly, Valent sa musí vrátiť. Je definitívne rozhodnuté.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa stretnutie 3. kola Tipsport ligy, v ktorom si sily merali dve tradičné hokejové bašty HC Košice a Dukla Trenčín. Po výsledku 3:2 si tri body zo zápasu odnášajú domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 34:28

    S týmto konštatovaním a prianím pekného zvyšku večera sa už s vami pre dnešok lúčim. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:58:52)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 2. Repe (Bezúch, Skokan), 10. Skokan (Suja, Slovák), 21. Chovan (Majdan) – 17. Valach (Bartovič, Radjenovič), 53. Lapšanský (Mikyska)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Čížek (A), Repe, Růžička, Zeleňák, Bučko — Majdan, Chovan, Haščák — Klhůfek, Skokan (C), Bezúch — Rapáč, Bortňák, Belluš — Milý, Suja, Jokeľ
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Tomek) — Bokroš, Štach, Rajnoha, Starosta (A), Sládok, Kajínek, Stacha — Alderson, Mikyska, Lapšanský — Bartovič (C), Radjenovič, Valach — Chromiak, Coughler, Sojčík (A) — Sádecký, Švec, Hlinka

    Rozhodca: Orolin, Baluška — Vyšný, Jedlička