Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec
HK Detva
5:6 (1:2, 2:3, 2:1)
HKM Zvolen
Utorok 17.09.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    Zvolen dal gól!
    KYLE BONIS pred chvíľou zahodil tutovku, ale teraz si to vynahradil. Dostal puk pred bránu a blafákom dostal puk do siete šiesty krát – 5:6.
    Asistencia Allan McPherson.
     
    47:00
    Detva dala gól!
    Čo sa nepodarilo Čachovi a Sýkorovi napráva DANIEL GACHULINEC a celý zimák oslavuje, neskutočná atmosféra...
    Gól ešte musel byť potvrdený aj videorozhodcom.
    Asistovali: Zdeněk Král a Viliam Čacho.
     
    43:07
    Detva dala gól!
    Ešte to tu bude zaujímavé. PETER ZUZIN dostal peknú prihrávku na pravý kruh, švihol puk pod brvno a Tomek bol opäť pomalší – 4:5.
    Asistovali: Ladislav Ščurko a Martin Chovan.
     
    38:24
    Zvolen dal gól!
    Tlak Zvolena je odmenený piatym gólom. Miloš Kelemen prihral z ľavej strany na opačnú stranu vedľa brány JAKOVI HANSENOVI a ten strieľa piaty gól hostí, tretí do prázdnej brány – 3:5.
    Asistovali Miloš Kelemen a Rastislav Špirko.
     
    36:41
    Detva dala gól!
    Detva za 28 sekúnd dokázala využiť hneď prvú presilovku. Janis Andersons síce veľmi dlho manévroval s pukom pri mantineli, nakoniec sa ale puk dostal medzi kruhy na VIKTORA FEKIAČ, ktorý utešenou strelou pod brvno prekonal Tomeka po tretí krát – 3:4.
    Asistovali: Janis Andersons a Ján Sýkora.
     
    33:49
    Detva dala gól!
    Domáci znižujú na 2:4. JÁN SÝKORA vyhral osobný súboj, zbavil sa obrancu, pohral sa aj s Tomekom a obstrelil ho myslím niekde pod vyrážačku.
    Asistoval Peter Valent.
     
    30:45
    Zvolen dal gól!
    Corrin sa dostal k puku za kruhmi, potiahol si ho, natlačil sa pred Šimka, zakončenie mu síce nevyšlo a puk šiel mimo, do dráhy sa ale vrhol v páde MILOŠ KELEMEN a dostal puk do prázdnej brány – 1:4.
    Asistovali Willie Corrin a Rastislav Špirko.
     
    28:50
    Zvolen dal gól!
    Obrovský tlak Zvolena, navyše avizované vylúčenie Detvy, Tomek odišiel z brány, hostia hrali šiesti proti piatim a doslova si teraz Detvu rozobrali. ALLAN McPHERSON opäť zakončoval už prakticky do prázdnej brány. Úplne bezmocný Šimko.
    Asistovali Brock Trotter a Kyle Bonis.
     
    16:31
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva presilovú hru o dvoch hráčov, Brock Trotter dostal puk pred bránu, mohol už zakončovať, vrátil však puk ešte lepšie postavenému RASTISLAVOVI ŠPIRKOVI, ten už mal ľahkú prácu a prestrelil Šimka – 1:2.
    Asistencie: Miroslav Preisinger a Brock Trotter.
     
    13:15
    Detva dala gól!
    Krásny prienik mladého VILIAMA ČACHA, i keď bol tiesnený a poslaný k ľadu, v páde sa mu podarilo myslím bekhendom poslať puk do siete. Tomekova lapačka prišla o okamih neskoršie. Vyrovnané 1:1.
     
    05:06
    Zvolen dal gól!
    KYLE BONIS otvára dnešné skóre. Vyslal strelu švihom od pravého kruhu na vhadzovanie, Šimko zrejme nevidel najlepšie, jeho strelu neudržal a tá pomaličky prepadla do siete.
    Asistovali: Brock Trotter a Ivan Švarný.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 14. Čacho, 34. Sýkora (P. Valent), 37. V. Fekiač (Andersons, Sýkora), 44. Zuzin (Ščurko, Mar. Chovan), 47. Gachulinec (Král, Čacho) – 6. Bonis (Trotter, Švarný), 17. Špirko (Preisinger, Trotter), 29. McPherson (Trotter, Bonis), 31. Kelemen (Corrin, Špirko), 39. Hansen (Kelemen, Špirko), 56. Bonis (McPherson)


    HK Detva: Šimko (Petrík) – Golian, Mar. Chovan (C), F. Fekiač, Andersons, Gachulinec, Jendroľ, Pač, Kuklev – Ščurko (A), P. Valent, Zuzin – Sykora (A), V. Fekiač, Žilka – Ľupták, Gašpar, Král – Čenka, Čacho, Török (tréner – J. Turek)
    HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Lowney, Švarný (C), Roman, Corrin, Drgoň (A), Maier, Fatul – Hansen, Špirko (A), B. Mráz – McPherson, Trotter, Bonis – Preisinger, M. Halama, Kelemen – Chlepčok, S. Petráš, Handlovský – Kolenič (tréner – A. Podkonický)

    Rozhodca: Lokšík, Valach – Frimmel, Jurčiak (video – J.Konc st.)