Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
6:5 (2:0, 2:1, 1:4 - 1:0)
MAC Budapešť
Utorok 17.09.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:32
    Poprad dal gól!
    Kamzíci skórujú a rozhodujú o tomto zápase. Kozák po pravom krídle prehodil puk Svitanovi, ktorý sa neulakomil a naservíroval to na ľavý kruh JORGENOVI KARTERUDOVI a jeho strelu už Halász nezachytil.
    Asistencie: Patrik Svitana, Lukáš Kozák.
     
    57:03
    Budapešť dáva gól!
    A je opäť vyrovnané. Na ľavom kruhu bol s pukom McNally, ktorý mal vynikajúci prehľad v hre a dokázal vyššie medzi kruhmi nájsť uvoľneného ISTVÁNA SOFRONA a ten už zakončoval do odkrytej časti brány.
    Asistencia: Patrick McNally.
     
    55:33
    Poprad dal gól!
    V tretej tretine sa s gólmi roztrhlo vrece! Poprad je späť vo vedení. SAMUEL TAKÁČ sa od zadného mantinelu odpútal, natlačil sa pred bránku popri žrdi a zblízka prekonal Halásza.
    Asistencie: Petr Ulrych, Marek Zagrapan.
     
    55:14
    Budapešť dáva gól!
    Poprad dostáva v zápase druhý gól vo vlastnej presilovke. Veľmi laxne pristúpili domáci hokejisti ku PATRICKOVI McNALLYMU, ktorý si pokryl puk na kruhu, prekorčuľoval popred bránku a bekhendom si vychutnal Vošvrdu.
    Asistencie: Tomáš Klempa, Josh Pitt.
     
    45:43
    Budapešť dáva gól!
    Budapešť využíva presilovku a znižuje už len na rozdiel jedného gólu. Puk si za ľavým kruhom pripravil CHRIS BODÓ a svojou strelou švihom trafil ideálne cez nič nevidiaceho Vošvrdu.
    Asistencie: Scott Macaulay.
     
    42:41
    Budapešť dáva gól!
    MAC využíva presilovku a znižuje stav stretnutia a bol to naozaj zaujímavý kúsok. Buly vyhral BLAKE ORBÁN smerom dopredu, puk smeroval na Vošvrdu, ktorému sa nepochopiteľne zamotal medzi nohami a prenikal do siete.
    Bez asistencie.
     
    39:32
    Poprad dal gól!
    Opäť zabodoval štvrtý popradský útok. Strelu Bjalončíka spomedzi kruhov dokázal úspešne do bránky tečovať MATÚŠ PALOČKO.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Matej Paločko.
     
    37:14
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon po skončení presilovky skórujú. Prihrávka Mateja Paločka smerovala pred bránkovisko na PETRA BJALONČÍKA, ktorého strela na dvakrát skončila v bráne.
    Asistencie: Matej Paločko, Dominik Kramár.
     
    32:59
    Budapešť dáva gól!
    MAC znižuje stav stretnutia gólom vo vlastnom oslabení. Po ľavom kruhu prekorčuľoval dopredu Majoross, ktorého zrazená prihrávka sa dostala pred bránkovisko na hokejku ISTVÁNA TERBÓCSA a ten zblízka bekhendom prekvapil Vošvrdu.
    Asistencia: Barnabás Majoross.
     
    11:11
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovku a vedú v zápase o dva góly. Strelu od modrej čiary z hokejky Ervinga dokázal ešte Halász vyraziť, ale na následnú bekhendovú dorážku z hokejky MATÚŠA PALOČKA už nesiahol.
    Asistencie: Samuel Takáč, Joona Erving.
     
    01:01
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú po minúte hry do vedenia. SAMUEL TAKÁČ šikovne prekorčuľoval po ľavom krídle a z ľavého kruhu nechytateľne trafil do protiľahlého vinkla.
    Asistencia: Guillaume Leclerc.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Takáč (Leclerc), 12. Matúš Paločko (Takáč, Erving), 38. Bjalončík (Matej Paločko, Kramár), 40. Matúš Paločko (Bjalončík, Matej Paločko), 56. Takáč (Ulrych, Zagrapan), 61. Karterud (Svitana, Kozák) – 33. Terbócs (Majoross), 43. Bl. Orbán, 46. Bodó (Macaulay), 56. McNally (Klempa, Pitt), 58. Sofron (McNally)


    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Kozák, Fabian (C), Erving, Ulrych, Kramár, Ťavoda, Romaňák – Karterud, Paukovček, P. Svitana (A) – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Štrauch, Mlynarovič (A), Kundrík – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko
    MAC Budapešť: Halász (Bálizs) – Macaulay (A), Pozsgai (C), Carlisle, McNally, Bl. Orbán, Garát, Kreisz, Fejes – Terbócs, Pitt, Klempa – Bodó, Langkow (A), Br. Orbán – Sofron, Stretch, K. Nagy – Szigeti, Majoross, Schlekmann

    Rozhodca: Kalina, Štefik – Beniač, Durmis