Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Utorok 17.09.2019, 18:30 • Ice rink, Miškovec (Maďarsko) • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu tretieho kola hokejovej Tipsport ligy medzi tímami DVTK Miškovec a HK Dukla Ingema Michalovce. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    DVTK Miškovec

    Maďarský celok vstúpil do svojej druhej sezóny v Tipsport lige po pomerne úspešnej príprave, v ktorej vyhral posledné tri zápasy za sebou. Na túto víťaznú sériu nadviazal hneď v prvom kole, keď doma porazil Zvolen 2:1. V druhom zápase v Budapešti v súboji so svojim maďarským rivalom však Miškovec prehral 3:5. Dnes na domácom ľade privíta nováčika súťaže a všetci domáci fanúšikovia určite veria, že vyhrá i svoj druhý domáci zápas v sezóne.
     
    HK Dukla Ingema Michalovce

    Michalovce sa dostali do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže vďaka úspešnej baráži so Žilinou. Záver prípravy sa východniarom nevydaril, keď prehrali štyri zápasy za sebou (posledný práve so svojim dnešným súperom), do Tipsport ligy ale vstúpili fantasticky. Oba doterajšie zápasy odohrali doma a majú po nich šesť bodov, keď dokázali poraziť Liptovský Mikuláš (5:1) a Nitru (3:2). Dnes ich čaká prvý zápas na ľade súpera a uvidíme, či budú Michalovce pokračovať vo výkonoch z domáceho prostredia.
     
    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa v súťažnom zápase ešte nestretli. Za posledné dva roky sa ale stretli v štyroch priateľských zápasoch a vždy sa z víťazstva radoval domáci tím. Pred touto sezónou doma vyhrali Michalovce 5:3, v Maďarsku sa ale tešil domáci tím z výhry 5:1.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Rajna – Dudás, Ross, Vandane, Göz, Szirányi, D. Kiss, Farkas, Láda – Beach, Tousignant, Rodman – Magosi, Vas, Beauviller – Harrison, Galanisz, Miskolczi – P. Kiss, Reszegh, Ritó

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan – Mesikämmen, Dalhuisen, Ventelä, Vorobjov, Kolba, Bdžoch, Borov, Zekucia – Mašlonka, Lalancette, Juusela – Hričina, Galamboš, Hvila – Giľák, Linet, Safaralejev – Hamráček, Toma, Chalupa

    Rozhodca: Goga, Fridrich – Bogdaň, Ordzovenský.
     
    Oba tímy už sú na ľadovej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci Miškovec bude hrať v bielych dresoch, Michalovce v čiernych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:13
    Úvodné vhadzovanie zápasu vyhrali hostia, domáci ale puk okamžite získali. Ich rozohrávka skončila zakázaným uvoľnením.
     
    00:50
    Domáci vyhodili puk zo svojho pásma a hostia musia začať rozohrávku až spoza Trenčanovej bránky.
     
    01:18
    Domáci hneď po zisku puku nastrelili čiernu gumu na útočnú modrú a strelu Beacha Trenčan zlikvidoval.
     
    01:41
    Galanisz sa z rohu pretlačil pred bránku a puk po jeho prieniku zostal ležať pred Trenčanom. Nikto z domácich hráčov sa ale k nemu nedostal a hostia ho napokon vyhodili.
     
    02:01
    Trenčan následne likviduje Szirányiho nahodenie od modrej.
     
    02:54
    Mašlonka hneď po prechode červenej čiary nahodil puk na zadný mantinel, ten ale za svojou bránkou zachytil domáci gólman Rajna, ktorý i úspešne rozohral.
     
    03:23
    Miškovec sa dokázal usadiť v útočnej tretine hostí, k strele sa ale domáci nedostali. Následný pokus Michaloviec o rýchly protiútok končí ofsajdom.
     
    04:02
    Dudás nahodil puk na zadný mantinel, odkiaľ ho vracal medzi kruhy na Miskolcziho Galanisz. Našťastie pre hostí nedokázal domáci útočník vo výbornej streleckej pozícii puk trafiť.
     
    04:37
    Domáci postupne získavajú prevahu. Nastrelenie Ritóa chytil brankár hostí do lapačky.
     
    04:43
    Miškovec dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Vas vyhral buly v útočnom pásme na modrú čiaru na DAVISA VANDANEA, ktorý si puk potiahol na os klziska a nahodil ho na bránku hostí. Vas sa hneď po vhadzovaní presunul pred Trenčana a skvele mu zaclonil výhľad, takže puk po Vandaneovom nahodení videl gólman Michaloviec až v sieti. Asistencia: János Vas.
     
    05:03
    Hosťom sa nedarí podržať puk na svojich hokejkách. Domáci im výborným presingom nedovoľujú ani len založiť solídnu útočnú akciu.
     
    06:11
    Galamboš zaviezol po pravom krídle puk do útočnej tretiny a chcel ho nechať za sebou na Hvilu. Tesne pred ním ale puk odpálil domáci obranca zo svojej tretiny.
     
    06:49
    Útok Miškovca zastavil ofsajd. Na ľade medzitým narastá nervozita a začínajú sa objavovať prvé šarvátky.
     
    07:05
    Galanisz sa po chybe v rozohrávke Michaloviec dostal medzi kruhmi k puku a okamžitou strelou trafil pravú žŕdku Trenčanovej bránky!
     
    07:48
    Hosťom sa po dlhej dobe podarilo usadiť sa v útočnej tretine, Juusela sa ale popri mantineli nedokázal pretlačiť k bránke. Domáci následne vyhadzujú puk na zakázané uvoľnenie.
     
    08:34
    Domáci dobre bránia svoju modrú čiaru a nútia hostí nahadzovať puky na zadný mantinel. Následne ich obrancovia Miškovca ľahko zbierajú a otáčajú hru.
     
    08:52
    Ďalší ofsajd domácich útočníkov.
     
    09:30
    Od pravého mantinelu nahodil jeden z hráčov hostí puk na Rajnu a ten ho vyrazil len k Hričinovi. Hosťujúci útočník tiesnený obrancom Miškovca nedokázal puk doraziť do bránky.
     
    10:06
    Hostia ožili a usadili sa v útočnom pásme domácich. Tí sa bránia len vyhadzovaním pukov zo svojej tretiny.
     
    10:49
    Chalupovu individuálnu akciu zastavil Vandane. Puk sa ale trochu kostrbatou rozohrávkou hostí a prihrávkou zrazenou od korčulí domáceho obrancu dostal naspäť ku Chalupovi, ktorého pokus spoza Ládu musel Rajna vyraziť.
     
    11:35
    Lalancette hľadal prihrávkou z krídla pred bránku Mašlonku, tomu ale v dobrej pozícii puk odskočil. Michalovce majú v tejto chvíli veľký tlak.
     
    11:52
    Domáci majú zrazu obrovský problém rozohrať a iniciatívu úplne prenechali východniarom.
     
    12:16
    Až teraz sa domáci po dlhej dobe dostali do útočnej tretiny. Vasovo nahodenie od modrej skončilo v rohu, kde puk zobral ako prvý Bdžoch.
     
    12:43
    Hostia znovu rýchlo otočili hru a Hričinovo nahodenie z pravého krídla chytil domáci brankár Rajna.
     
    13:30
    Nedorozumenie pri rozohrávke domácich dáva puk zadarmo hosťom. Tí trochu upokojujú hru a s rozohrávkou sa nikam neponáhľajú.
     
    13:46
    Ritó sa z pravej strany natlačil pred brankára Trenčana, ktorý však dokázal puk včas pokryť lapačkou.
     
    14:18
    Hneď po buly pálil z ostrého uhla Harrison, Trenčan sa však pritlačil k svojej ľavej tyčke včas. Hostia puk následne vyhodili zo svojej tretiny.
     
    14:26
    Pokus Beauvillera o prienikovú prihrávku na spoluhráča skončil v lapačke pozorného Adama Trenčana.
     
    14:59
    Hvila najprv strelou od modrej trafil obrancu Miškovca a od neho sa puk k nemu odrazil naspäť. Hvila tak vystrelil znovu, pripravený Rajna však puk bez väčších problémov chytil.
     
    15:16
    Giľák vybojoval puk za bránkou Miškovca a posunul ho pred domácu bránku Linetovi, ktorý ho však dostal na bekhend a v ťažkej pozícii ho nedokázal namieriť do bránky.
     
    15:58
    Giľákovi pri pokuse o strelu ušiel puk, okamžite ho ale poslal na bránku namiesto neho blízko stojaci Sadaralejev. Rajna bol pripravený a strelu chytil.
     
    16:28
    Vasovo nahodenie vyrazil Trenčan ku Galaniszovi, ktorého zrazil k zemi obranca domácich.
     
    16:38
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Lukáš Toma – 2 min., podrazenie).
     
    16:50
    Miškovec dal gól!
    Domáci využívajú svoju prvú presilovku už po 12 sekundách! DAVIS VANDANE dostal skvelú prihrávku od Vasa z pravej strany a bombou z prvej cez Mesikämmena, ktorý zaclonil výhľad vlastnému brankárovi, poslal puk až do siete. Asistencie: János Vas, Tamás Reszegh.
     
    17:26
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Mathieu Tousignant – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    17:50
    Hostia sa okamžite rozostavili do presilovkovej kombinácie v úťočnom pásme. Hričina pripravil pozíciu na strelu Hvilovi, ten ale Rajnovu bránku minul.
     
    18:42
    Juusela minul puk pred odkrytou bránkou po skvelej prihrávke spoza bránky.
     
    19:14
    Dukla Michalovce dala gól!
    I hostia využívajú svoju prvú presilovku a znižujú! Rajna vyrazil strelu Dalhuisena z ľavej strany betónom k úplne voľnému AKIMU JUUSELOVI, ktorý puk bekhendom dorazil do odkrytej bránky domáceho tímu. Asistencie: Mike Dalhuisen, Christophe Lalancette.
     
    19:36
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Marek Kolba – 2 min., vrazenie na mantinel + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    19:54
    Vas opäť vyhral vhadzovanie v útočnej tretine a domáci už sú v presilovkovej formácii. Majú však veľmi málo času na strelu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Zaujímavá prvá tretina je za nami a spokojnejší idú do šatne hráči maďarského tímu. Tí vstúpili do zápasu veľmi dobre a zaslúžene otvorili zásluhou Vandanea skóre. Hostia sa potom postupne dokázali dostať do hry a v niektorých úsekoch prvého dejstva zatlačili domácich na dlhšiu dobu do ich tretiny. Namiesto streleného gólu ale inkasovali hneď pri prvom oslabení a znovu bol strelcom Vandane. Tesne pred koncom tretiny však i hostia využili svoju prvú presilovku a Juusela gólom znížil. Druhú tretinu začnú domáci presilovkou trvajúcou zhruba minútu a pol.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:25.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Domáci vyhrali úvodné vyhadzovanie druhej tretiny a Vas okamžite nahodil puk na bránku hostí. Trenčan puk chytil.
     
    20:50
    V krátkom slede strieľal dvakrát z vrcholu pravého kruhu Vas, ani jedna strela sa ale neujala. Domáci pokračujú v presilovkovej kombinácií.
     
    21:36
    Michalovce v plnom počte.
     
    22:18
    Hosťom sa podarilo vymaniť sa z tlaku domácich, prechod do útočnej tretiny ale úspešný nebol. Michalovciam bol odpískaný ofsajd.
     
    23:14
    Ani jeden z tímov nedokáže v tejto chvíli založiť poriadnu útočnú akciu a nahodenia oboch tímov do útočných tretín sa veľmi rýchlo striedajú.
     
    24:59
    Domáci sa dostali do prečíslenia 2 proti 1, ktoré zakončili krížnou prihrávkou na Tousignanta. Trenčan sa presunul k svojej ľavej tyčke včas a zakončenie domáceho útočník výborným zákrokom zlikvidoval.
     
    26:48
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Sameli Ventelä – 2 min., podrazenie).
     
    27:11
    Úvod presilovky sa domácim nevydaril a hostia dokázali dokonca i zaútočiť. Safaralejev bekhendom z pravej strany však minul domácu bránku.
     
    28:20
    Miškovec dal gól!
    Domáci využívajú svoju druhú presilovku v zápase! Po prihrávke od Vasa završuje presnou delovkou od modrej svoj dnešný hetrik DAVIS VANDANE. Trenčan v bránke Michaloviec nemal proti jeho strele žiadnu šancu. Asistencie: János Vas, Tamás Reszegh.
     
    30:30
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (László Ritó – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    30:52
    Hostia vyhrali úvodné presilovkové vhadzovanie a hneď sa usadili do presilovkovej formácie.
     
    31:12
    Hvila nahadzoval puk pred bránku, ten ale nedokázal tečovať nikto v čiernom a následne ho Vorobjov už neudržal v útočnom pásme.
     
    31:42
    Hostia sa však veľmi rýchlo vrátili do útočnej tretiny. Po prihrávke od modrej strieľal z ľavého kruhu Lalancette, bránku Rajnu ale minul.
     
    32:04
    Miškovec vyhodil puk. Hostia sa pokúsili rýchlo rozohrať, pri prechode útočnej modrej sa ale previnili proti pravidlám ofsajdom.
     
    32:30
    Miškovec v plnom počte.
     
    32:36
    Giľákovi sa vydaril prienik pomedzi trojicu obrancov DVTK a sám pred brankárom Rajnom zakončoval medzi jeho betóny. Rajna ich zaklapol včas a puk chytil.
     
    32:36
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Ryan Harrison – 2 min., hákovanie).
     
    32:54
    Hneď po buly strieľal z pravého kruhu Lalancette, Rajna však jeho strelu videl a bez problémov chytil.
     
    33:12
    Po ďalšom vhadzovaní zaviezol domáci tím puk do tretiny Michaloviec a Magosi ho dokonca ešte podržal niekoľko sekúnd v rohu.
     
    33:37
    Rajna vyrazil nahodenie od modrej pred seba, odkiaľ sa snažili dorážať Mašlonka i Juusela. Ani jeden z nich však nedokázal ležiaceho brankára Rajnu prekonať. Domácim bol navyše odpískaný faul a budú hrať v oslabení o dvoch hráčov.
     
    33:37
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Nikandrosz Galanisz – 2 min., sekanie + 10 min. osobný trest, sekanie).
     
    33:54
    Vas vyhral vhadzovanie a domáci puk bez váhania vyhodili až za Trenčanovu bránku.
     
    34:00
    Dalhuisen po tom, čo Lalancette zaviezol puk do útočnej tretiny, po jeho prihrávke strieľal. Rajna bol pripravený a strelu chytil.
     
    34:11
    Dalhuisen si na modrej vymenil pozíciu s Mašlonkom a nahodil puk na bránku. Nikto ho však netečoval, a tak skončil mimo.
     
    34:36
    Mašlonka trafil z ľavého kruhu hráča domáceho tímu, ktorý stál pred ním. Miškovec už je vo štvorici.
     
    35:08
    Štvorica hráčov domáceho celku vytlačila hostí z útočnej tretiny, a drží ich v strednom pásme.
     
    35:19
    Beauviller sa pretlačil stredom michalovskej obrany až pred brankára Trenčana, ktorý ho pri kľučke do pravej strany podrazil.
     
    35:19
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Adam Trenčan – 2 min., podrazenie). Trest odpyká Peter Galamboš.
     
    35:37
    Miškovec v plnom počte. Jeho skrátená presilová hra sa začína.
     
    35:58
    Domáci síce držia puk v útočnej tretine, hostia ich ale vytláčajú k mantinelov. Miškovcu sa zatiaľ presilovková kombinácia nedarí.
     
    36:06
    Rodman prihrávkou pred bránkovisko hľadal Tousignanta, Trenčan však betónom nadvihol puk do ochrannej siete.
     
    36:29
    Jeho spoluhráči potom získali po vhadzovaní puk a vyhodili ho za Rajnovu bránku.
     
    36:46
    Dudásovo nahodenie z ľavého kruhu sa od Mesikämmena odrazilo do ochrannej siete.
     
    37:00
    Giľák získal puk a vo vlastnom oslabení po ľavom krídle zaútočil. Rajna musel jeho strelu zlikvidovať. Hostia tak získavajú vhadzovanie v útočnej tretine.
     
    37:19
    Michalovce v plnom počte.
     
    37:50
    Hričina si nedokázal spracovať kolmú prihrávku na modrú a domáci sa puku zmocňujú.
     
    38:28
    Vas nahodil puk na zadný mantinel a sám si ho dostihol. V súboji oň potom spadol po krosčeku od Mesikämmena.
     
    38:50
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Konsta Mesikämmen – 2 min., krosček).
     
    39:00
    Michalovce hneď po úvodnom presilovkovom vhadzovaní vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    39:30
    Prečíslenie domácich 2 proti 1. Vas dostal krížnu prihrávku od Beacha do pravého kruhu, puk mu ale odskočil od čepele.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina bola plná faulov a oba tímy hrali pomerne často v oslabení. Jednu z presiloviek domácich využil Vandane, ktorý týmto gólom zavŕšil svoj hetrik. Hostia mali následne zhruba minútovú presilovku 5 proti 3, využiť ju však nedokázali. Na konci druhej tretiny sa navyše museli brániť ďalším dvom početným výhodám domácich, pričom Miškovec začne presilovkou i tretiu tretinu.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:18.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:31
    Michalovce sa hneď po úvodnom vhadzovaní tejto tretiny dostali k puku a vyhodením puku za Rajnovu bránku sa oslobodili.
     
    40:50
    Michalovce v plnom počte.
     
    42:00
    Safaralejevova pomerne slabá strela od pravého mantinelu Rajnovi vypadla, nikto z hráčov hostí ale nedokázal puk zasiahnuť.
     
    42:42
    Nahodenie Venteläho od modrej z ťažkej pozície sa stalo ľahkou korisťou domáceho brankára Rajnu.
     
    43:15
    Szirányiho prienik po pravom krídle nebol úspešný, puk ale odskočil od jeho hokejky pred Trenčana, ktorý ho radšej prikryl lapačkou.
     
    43:48
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Martin Bdžoch – 2 min., podrazenie).
     
    44:12
    Tousignant vyhral vhadzovanie, v priestore, do ktorého puk posunul, ale nebol nikto z jeho spoluhráčov. Miškovec sa tak sám vyhnal z útočnej tretiny.
     
    44:51
    Domácim sa vôbec nedarí prienik do útočného pásma. Hostia navyše po zisku puku zaútočili a Linetovu strelu musel Rajna vyraziť do rohu, kde ho hostia držia. Získavajú tým ďalšie cenné sekundy.
     
    45:21
    Až teraz sa dostali domáci do útočnej tretiny. Nastrelenie Vasa z pravej strany vyrazil Trenčan na opačnú stranu, kde sa puku zmocnil Dudás.
     
    45:48
    Michalovce v plnom počte.
     
    46:20
    Vandaneovi sa nevydaril pokus o kolmicu na Miskolcziho a puk skončil až za Trenčanovou bránkou.
     
    47:00
    Lalancetteovi sa nevydaril prienik k Rajnovej bránke, domáci ale po nedorozumení v rozohrávke útočnej akcie vyhodili puk na zakázané uvoľnenie.
     
    47:20
    Domáci vhadzovanie vyhrali a okamžite odišli striedať. Ritó potom puk zaviezol do útočnej tretine, kde oň bojuje s domácim útočníkom Linet.
     
    47:42
    Miškovec puk stratil, výborným presingom ho ale okamžite získal naspäť.
     
    48:10
    Z útoku DVTK ale nebolo nič a na opačnú stranu už mieri po ľavom krídle Safaralejev. Ten hrací predmet zatiahol za Rajnovu bránku, potom však nedokázal nájsť v dobrej streleckej pozícii žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    49:08
    Michalovce sa postupne začínajú dostávať do tlaku a sú v tejto chvíli iniciatívnejším tímom, domáci ale hostí vytláčajú vo svojej tretine do rohu.
     
    49:51
    Veľmi dlho sa hrá bez prerušenia. Göz zachytil rozohrávku domácich a už chcel spomedzi kruhov zakončovať, puk sa mu ale skĺzol po čepeli a vôbec ho netrafil.
     
    50:51
    Dalhuisen podrazil Beacha pri jeho prieniku. Útočník domácich ale tomuto zákroku výrazne pridal a spadol až príliš ochotne.
     
    50:51
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mike Dalhuisen – 2 min., hákovanie).
     
    50:51
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Kyle Beach – 2 min., filmovanie pádu).
     
    51:06
    Voľný priestor pri hre 4 na 4 by Michalovčanom mohol vyhovovať, domáci ale držia puk v rohu michalovskej tretiny.
     
    51:49
    Giľák výbornou prihrávkou našel rozbehnutého Hamráčka, ktorý obišiel obrancu domácich a z pravej strany tesne minul Rajnovu bránku.
     
    52:21
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Nikandrosz Galanisz – 2 min., hákovanie).
     
    52:43
    Michalovce majú presilovú hru 4 proti 3. Miškovec začal oslabenie vyhraným vhadzovaním a vyhodením puku za Trenčanovu bránku.
     
    53:11
    Dalhuisen i Beach už sú na ľade, Michalovce tak majú klasickú presilovku 5 proti 4. Ani v tomto formáte sa im ale nedarí dostať sa do útočnej tretiny.
     
    53:40
    Až teraz boli úspešní. Strelu Lalancettea Rajna chytil a domáci obrancovia odtlačili od svojho brankára Juusela a Mašlonku, ktorí chceli dorážať puk.
     
    54:10
    Hostia si puk posúvali po celej útočnej tretine, domáci ich ale výborným pohybom držia pri mantineloch a nepúšťajú k strele.
     
    54:21
    Miškovec v plnom počte.
     
    54:54
    Safaralejevovi puk pri prieniku odskočil na modrej puk, i tak ho ale dokázal poslať na Rajnovu bránku. Maďarský gólman ho vyrazil a domáci otáčajú hru.
     
    55:26
    Galanisz z pravej strany obišiel Bdžocha, ktorý nemal v tejto chvíli hokejku, spomedzi kruhov ale tesne minul Trenčanovu bránku.
     
    55:45
    Následne Trenčan chytil i Gözovo nahodenie na teč od modrej.
     
    56:11
    Hostia sa stále musia brániť a sekundy im v závere rýchlo utiekajú. Vandane podržal puk pri mantineli a posunul ho na svojich spoluhráčov, ktorý si ho naďalej posúvajú v útočnej tretine.
     
    56:56
    Štvrtá formácia Michaloviec domácich vytlačila hostí do stredného pásma, o puk ich ale pripraviť nedokázala. Navyše Rajna už ide na svoju striedačku, pretože je signalizovaný trest pre michalovského hráča.
     
    57:15
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Christophe Lalancette – 2 min., podrazenie).
     
    57:43
    O osude zápasu je týmto vylúčením zrejme rozhodnuté. Presilovkovú kombináciu zakončil z ľavého kruhu Ross, bránku Trenčana ale minul.
     
    58:10
    Hostia vyhodili puk za Rajnovu bránku. Domáci brankár chcel rýchlo rozohrať, svojou prihrávkou ale dostal Beauvillera do ofsajdu.
     
    58:59
    Miškovec dal gól!
    Domáci nádhernou akciou využívajú svoju záverečnú presilovku! Dudás dostal od Vasa puk na ľavú stranu a prihrávkou na zadnú tyčku prihral úplne dokonale TAMÁSOVI RESZEGHOVI, ktorý ušiel radaru obrancov hostí. Mladému útočníkovi domácich už stačilo len nastaviť hokejku a puk usmerniť za chrbát bezmocného Trenčana. Asistencie: Jesse Ray Dudás, János Vas.
     
    59:20
    Po zlej rozohrávke Beacha sa ocitol z ničoho nič pred Rajnom Lalancette, jeho blafák do pravej strany ale domáci brankár skvelým zákrokom lapačkou chytil.
     
    59:59
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Jesse Ray Dudás – 2 min., napadnutie).
     
    Koniec zápasu.
     
    Domáci takticky výborným výkonom s prehľadom kontrolovali tretiu tretinu. Hostia si chvíľami dokázali vytvoriť veľký tlak, vyložených gólových príležitostí ale mali veľmi málo. Definitívnym klincom do ich rakvy bolo vylúčenie Lalancettea tri minúty pred koncom, ktoré navyše domáci krásnym gólom Reszegha potrestali. Mužom zápasu je teda Davis Vandane, ktorý hetrikom rozhodol o zaslúženej výhre Miškovca.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:51:55)

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Vandane (Vas), 17. Vandane (Vas, Reszegh), 29. Vandane (Vas, Reszegh), 59. Reszegh (Dudás, Vas) – 20. Juusela (Dalhuisen, Lalancette)


    DVTK Miškovec: Rajna – Dudás, Ross, Vandane, Göz, Szirányi, D. Kiss, Farkas, Láda – Beach, Tousignant, Rodman – Magosi, Vas, Beauviller – Harrison, Galanisz, Miskolczi – P. Kiss, Reszegh, Ritó
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Mesikämmen, Dalhuisen, Ventelä, Vorobjov, Kolba, Bdžoch, Borov, Zekucia – Mašlonka, Lalancette, Juusela – Hričina, Galamboš, Hvila – Giľák, Linet, Safaralejev – Hamráček, Toma, Chalupa

    Rozhodca: Goga, Fridrich – Bogdaň, Ordzovenský

    Diváci: 895