Kazaň – Čerepovec 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Riga – Chabarovsk 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
HC Dinamo Riga
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
Amur Chabarovsk
cz Pondelok 16.09.2019, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:54 Uvis BALINSKIS - 4:3
     
    62:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Je tady druhý obrat v zápase, vítězí tedy Riga! Po návratu domácího hráče z trestné lavice se Dinamo okamžitě vydalo do útoku, kde se v dobré střelecké pozici ocitnul UVIS BALINSKIS, který z mezikruží střelou nápřahem překonal vyjetého Marka Langhamera. Asistence: Lauris Darzinš Mikelis Redlihs.
    55:24 Mikelis REDLIHS - 3:3
     
    55:24
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo srovnává, utkání tak pomalu směřuje do prodloužení! Benjamin Marshall si dobře všiml úplně nehlídaného MIKELISE REDLIHSE, který z pozice mezi kruhy překonal Marka Langhamera přesnou střelou k levé tyči. Asistence: Benjamin Marshall a Uvis Balinskis.
    50:08 Vladislav UŠENIN - 2:3
     
    50:08
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur dokonává obrat, Riga má ale stále docela dost času na vyrovnání! Frenks Razgals ztratil při zpracovávání kotouč, čehož využil Vjačeslav Ušenin, který našel svého bráchu VLADISLAVA UŠENINA, který samostatný únik využil střelou do pravé šibenice. Asistence: Vjačeslav Ušenin.
    45:51 Alexandr GORŠKOV - 2:2
     
    45:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, začíná se od nuly! Maxim Kapiturov tvrdě pálil od modré čáry, ale jen do zadního mantinelu. Kotouč se však odrazil na hůl ALEXANDRA GORŠKOVA, který elegatním bekhendem rozvnil domácí síť. Asistence: Maxim Kapiturov a Ondřej Vitásek.
    35:40 Arťom ŽELEZKOV - 2:1
     
    35:40
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur docela rychle snižuje a rázem je zpátky v zápase! Pavel Turbin si nabruslil do levého kruhu, odkud kotouč poslal směrem do bránu. Puk dokázal skvěle tečovat ARŤOM ŽELEZKOV, který ho poslal ke vzdálenější tyči, na což Kristers Gudlevskis nedokázal zareagovat. Asistence: Pavel Turbin.
    33:17 David ULLSTRÖM - 2:0
     
    33:17
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo přidává druhou branku, navíc skóruje v přesilovce! DAVID ULLSTRÖM se po šikovném uvolněním dostal k zakončení, které letělo k pravé tyči. Tento gól jde trochu i na adresu Marka Langhamera, který docela slabou střelou dokázal jen zpomalit. Bez asistence.
    22:18 Brandon MCMILLAN - 1:0
     
    22:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! BRANDON MCMILLAN dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, odkud překvapil Marka Langhamera střelou do pravé šibenice. Asistence: Carter Ashton.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 23. McMillan (Ashton), 34. Ullström, 56. Rēdlihs (Marshall, Balinskis), 63. Balinskis (Dārziņš, Rēdlihs) – 36. Železkov (Turbin), 46. Gorškov (Kapiturov, Vitásek), 51. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin)


    HC Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Ališauskas, Zile, Berglund, Sotnieks, Balinskis, Marshall, Gimajev (A) – Džerinš, Marenis, Gillies – Ashton, Berglund, McMillan – Dārziņš (C), Rēdlihs (A), Ullström – Trastasenkovs, Razgals, Pavlovs – Grinbergs.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Vitásek, Jordán, Vasiliev, Koriagin, Turbin, Kamalov, Alexandrov – H. Zohorna, Rudenkov (A), T. Zohorna (C) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Fajzullin – A. Lazarev, Železkov, Kuznecov – Kapiturov, Gorškov, Kacuba.

    Rozhodca: Gašilov, Sergejev – Viljugin, Nikolajev