Kazaň – Čerepovec 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Riga – Chabarovsk 4:3 (po pr.)
koniec
CSKA Moskva
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Pondelok 16.09.2019, 18:30 • CSKA Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:58:04)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (CSKA Moskva) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:29

    Jakub Nakládal (Jaroslavl) 1+0, 2 střely, čas na ledě 22:57
     
    Dnešní utkání sledovalo 10 240 diváků.
     
    Střely na branku: 30 – 26
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vítězí 5:2, ač se zdá, že je výsledek jasný, nerodil se vůbec lehce. Hosté dokonce v závěru třetí třetiny snížili na rozdíl jediné branky, ale ta nakonec pro její dosažení rukou neplatila. CSKA pak už jen pečetilo výhru střelou do prázdné klece, když tak završil svůj hattrick Kirill Kaprizov.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hosté to ještě zkouší před domácí brankou, ale domácí je k zakončení už nepouští.
    58:59 Kirill KAPRIZOV - 5:2
     
    58:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! KIRILL KAPRIZOV totiž nyní dosáhl na hattrick v tomto duelu, když mu puk poslal k levému mantinelu Grigorenko a prvně jmenovaný pak poslal puk do úplně prázdné hostující branky – 5:2. Je tedy hotovo. Asistence: Michail Grigorenko a Bogdan Kiselevič.
     
    58:50
    Lokomotiv si bere oddechový čas.
     
    58:37
    Hosté se uhnízdili v pásmu CSKA, ale nedokázali se tam udržet. Domácí pak vyhodili puk, který směřoval k brance hostů, ale nakonec skončil za ní. Zakázané uvolnění Moskvanů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí jsou v plném počtu, hosté hrají bez brankáře se šesti bruslaři v poli.
    57:08 Neuznaná Landerova branka.
     
    57:08
    Hosté dopravili kotouč do sítě, ale dlouho se zkoumalo video, neboť se zdálo, že Anton Lander dopravil do sítě puk rukavicí. To se nakonec potvrdilo a gól hostů neplatí!
     
    57:02
    Hosté hrají powerplay.
     
    56:20
    Dokonce se hosté dopustili zakázaného uvolnění a hra se přestěhovala až před Lazušinovu klec. Vhazovat se tak bude před jeho brankou.
     
    55:41
    Hosté mají ideální příležitost dostat se domácím na dostřel a vrátit se ještě do zápasu. Hrají přesilovou hru, ale ta se jim příliš nedaří.
     
    55:35
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Jiří Sekáč – 2 min., hákování).

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 2. Kaprizov (Grigorenko), 18. Kalinin (Mamin), 19. Kaprizov (Dahlbeck, M. Robinson), 51. Grigorenko (Vey, Kaprizov), 59. Kaprizov (Grigorenko, Kiselevič) – 14. S. Da Costa (M. Osipov, Lander), 35. Nakládal (Denisenko, J. Averin)


    CSKA Moskva: L. Johansson (Sorokin) – M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Kiselevič, Nesterov (A), A. Romanov, Čmychov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Telegin, P. Karnauchov, Popov – Andronov (C), Kalinin, Mamin – Rtiščev.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Konovalov (19. Lazušin) – Savčenko, Kronwall (C), Nakládal (A), Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Rattie, Lander, S. Da Costa – J. Averin (A), Iljenko, Sannikov – Ivanov, Denisenko, Kajumov – Apalkov, Kraskovskij, Kudrjavcev – Kovalenko.

    Rozhodca: Akuzovskij, Ansons – Bersenjov, Šeljanin

    Diváci: 10 240