Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Red Star Kunlun – Barys 1:0 (kon.) | Omsk – Novgorod 4:2 (kon.)
S.Moskva – Dinamo Minsk 4:5 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Nedeľa 08.09.2019, 16:00 • Balašicha Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:54 Sergej ŠIROKOV - 4:2
     
    43:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Gól je uznán. Bondarev přihrál na pravou stranu Semjonovovi, po jehož nahození se puk odrazil od brusle SERGEJE ŠIROKOVA za brankovou čáru. Úmyslné kopnutí nebylo prokázáno.
    Asistence: Kirill Semjonov a Alexej Bondarev.
    37:38 Sergej ŠUMAKOV - 3:2
     
    37:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí také využívají přesilovou hru, díky čemuž jdou zpátky do vedení. Andrighetto sice sám před brankářem neuspěl, když mu puk sjel z hole, ovšem na pomoc mu přijel SERGEJ ŠUMAKOV, který rychlou ranou pod břevno nedal ležícímu Lindbäckovi šanci.
    Asistence: Sven Andrighetto a Jegor Martynov.
    33:15 Kirill SEMJONOV - 2:2
     
    33:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali a nutno říct, že zaslouženě. Nahozený puk do skrumáže před bránou se s trochou štěstěny odrazil ke KIRILLOVI SEMJONOVOVI, jenž puk rychle dorazil do prakticky prázdné brány.
    Asistence: Ville Pokka a Sergej Širokov.
    26:52 Stanislav BOČAROV - 1:2
     
    26:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen přesilovou hru využívají a jdou do vedení. Aljajev z levé strany poslal puk na střed, kde do něj spíš jen tak plácnul STANISLAV BOČAROV, ovšem zamířil přesně do bližšího horního rohu brány, navíc do protipohybu brankáře, který tak nestačil zareagovat.
    Asistence: Arťom Aljajev a Michajl Varnakov.
    19:52 Jordan SCHROEDER - 1:1
     
    19:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté osm vteřin před koncem první části srovnávají. JORDAN SCHROEDER si s pukem na holi chvíli pohrál a pak rychle vystřelil z levého kruhu pro vhazování a zamířil mezi brankářovy betony.
    Asistence: Paul Szczechura.
    14:42 Taylor BECK - 1:0
     
    14:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí vyrazili po chybě v hostující obraně do přečíslení. TAYLOR BECK se neukvapil se střelou, případně přihrávkou, hezky si najel před brankáře a pak vystřelil nad jeho vyrážečku směrem ke vzdálenější tyči.
    Asistence: Maxim Čudinov.

    Petr Frömel

    Góly a asistencie: 15. Beck (Čudinov), 34. Semionov (Pokka, Širokov), 38. Šumakov (Andrighetto, Martynov), 44. Širokov (Semionov, Bondarev) – 20. Schroeder (Szczechura), 27. Bočarov (Aliajev, Varnakov)


    Avangard Omsk: Bobkov (Sudnicin) – Pokka, Bondarev, Martynov, Čudinov, Vojnov, Pivcakin – Andrighetto, Semionov, Širokov (C) – Beck (A), Pjanov, Šumakov – A. Potapov (A), Stas, Dedunov – Ščerbak, Gračov, Košelev – Jaremčuk.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev (C), Mišarin, Ch. Genoway, Aliajev, Volčenkov (A), Zborovskij – Žafiarov, Szczechura, Schroeder – Šenfeld, Q. Howden, Varnakov (A) – Bočarov, Iľjin, Šachvorostov – Gončaruk, Belevič, Urakov – Počivalov.

    Rozhodca: A. Hoffman, A. Kulev – N. Viljugin, A. Ponamarenko

    Diváci: 4049