Luleå – Liberec 4:1 (kon.) | Färjestad – Ambri-Piotta 2:1 (kon.) | Mníchov – B. Bystrica sk 3:0 (kon.)
Zug – Hämeenlinna 3:4 (0:2 po s.n.) | Plzeň – Rungsted Seier Capital 9:3 (kon.) | EC-KAC – Frisk Asker 3:0 (kon.)
Biel – Tappara 1:0 (kon.) | Belfast Giants – Augsburg 2:3 (po pr.)
koniec
Luleå HF
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 31.08.2019, 15:30Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Filip HALLANDER - 4:1
     
    59:32
    Luleå právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, domácí vyhrají tento zápas. FILIP HALLANDER dovezl kotouč do prázdné branky a definitivně tak rozhodl o dnešním vítězi. Asistence: Oscar Engsund.
     
    57:47
    Justin Peters zustává na střídačce, Tygři to zkouší v šesti!
    55:25 Einar EMANUELSSON - 3:1
     
    55:25
    Luleå právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velká rána, domácí si berou dvoubrankové vedení zpět na svou stranu. Tyrväinen krásně přes celé hřiště našel EINARA EMANUELSSONA, jenž ujížděl sám na branku a zakončením mezi nohy nedal Petersovi šanci. Asistence: Juhani Tyrväinen, Jesper Sellgren.
    50:06 Rostislav MAROSZ - 2:1
     
    50:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen Tygři snižují! Filippi našel zpoza brány hezkou přihrávkou ROSTISLAVA MAROSZE, jenž se do kotouče opřel z první a z prostoru mezi kruhy propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Filippi, Radan Lenc.
    38:38 Jesper SELLGREN - 2:0
     
    38:38
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k JESPERU SELLGRENOVI, jehož střelu Peters neviděl a puk nakonec skončil až za jeho zády. Asistence: Nils Lundkvist, Arttu Ilomäki.
     
    34:41
    Domácí jsou teď jasně lepší, puk se teď pohybuje v obranném pásmu Tygrů. Po nahození jednoho ze švédských obránců se před Petersem vytvořila nepřehledná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Jonas Berglund, jeho dorážka však těsně minula branku!
    Daniel SONDELL - 1:0
     
    29:44
    Luleå právě vstřelila branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak než gólem švédského týmu. Poté, co Jelínek ztratil hokejku, hráli Tygři prakticky ve dvou, čehož domácí dokonale využili. Po krásné kombinaci našel Kovacs DANIELA SONDELLA, před nímž už byla jen prázdná branka. Asistence: Robin Kovacs, Niklas Olausson.
     
    28:51
    Domácí si zahrají přesilovku 5 na 3! Po odpískání zbytečně dohrál svého soupeře Jaroslav Vlach, za což míří na trestnou lavici.
     
    28:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Zachar – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:58
    Zatím největší šance zápasu! Po střele jednoho z domácích obránců našel Petter Emanuelsson volného Jacka Connolyho, před nímž zívala prázdná branka, domácímu útočníkovi se však nepodařilo zakončit!
     
    26:56
    Libor Hudáček je zatím v dnešním zápase hodně vidět, teď byl zase u další nebezpečné situace, když z pravé strany hledal Michala Birnera před brankou, ten však nedokázal kotouč usměrnit do prostoru mezi třemi tyčemi!
     
    24:01
    První velká šance v druhé třetině! Jakub Valský předal kotouč do jízdy Liboru Hudáčkovi, jenž se vřítil do útočného pásma a z prostoru mezi kruhy vyslal velmi nebezpečnou ránu, která však těsně minula pravou tyč branky domácích!
     
    19:15
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Derner – 2 min., podrážení).
     
    12:48
    Dvě velké šance na obou stranách! Nejdřív se Jan Ordoš dostal do úniku a dotlačil se až před Lassinanttiho, bekhendovým blafákem na něj však nevyzrál! Na druhé straně pak před Austinem Farleym stála jen poloprázdná branka, jenže domácí útočník kotouč netrefil ideálně a minul!
     
    11:25
    Přesilovku si vyzkouší i domácí. Na trestnou lavici odchází Jaroslav Vlach (LIB) za vysokou hůl.
     
    09:55
    První velká šance zápasu! Michal Birner našel zpoza branky Libora Hudáčka, jehož rána z mezikruží orazítkovala tyč branky domácích!
     
    02:55
    Tygři si teď vypracovali velký tlak v útočném pásmu, gól ale nedali! Nejblíže k tomu měl po pěkné souhře s Lencem Libor Hudáček, jeho střelu z mezikruží však Lassinantti vyrazil.
     
    00:28
    Uvidíme první přesilovku, a to hned čtyřminutovou. Na trestnou lavici míří Karl Fabricius (LUE) za vysokou hůl.

    Vladimír Vykoukal

    Góly a asistencie: 30. Sondell (Kovacs, Olausson), 39. Sellgren (Lundkvist, Ilomäki), 56. Emanuelsson (Tyrväinen, Sellgren), 60. Hallander (Engsund) – 51. Marosz (Filippi, Lenc)


    Luleå HF: Lassinantti (Rautio) – Lundkvist, Sellgren, Själin, Engsund, Sondell, Jalvanti, Gunler, Styrman – Ilomäki, Tyrväinen, Brännström – Fabricius, Olausson, Kovacs – Emanuelsson P., Connoly, Hallander – Emanuelsson E., Beglund, Farley.
    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – Šmíd (A), Hanousek, Derner, Knot, Havlín, Kolmann, Bukač – Birner (A), Hudáček, Valský – Marosz, Filippi, Lenc – Krenželok, Jelínek (C), Vlach – Ordoš, Musil, Zachar.

    Rozhodca: Kova, Björk – Yletyinen, Sandström