Miškovec – Cracovia 3:2 (kon.) | Poprad – Michalovce sk 2:3 (2:3 po s.n.)
koniec
DVTK Miškovec
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Comarch Cracovia Krakov
Piatok 23.08.2019, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:00
    Miškovec dal gól!
    DVTK ide znovu v zápase do vedenia a ostáva posledných päť minút do konca tretej tretiny. DAVID RODMAN vyriešil situáciu veľmi jednoducho, pretlačil sa pred bránku a zblízka zakončil.
    Asistencie: László Ritó, Mathieu Tousignant.
     
    39:27
    Kraków dal gól!
    Cracovia v závere druhého dejstva vyrovnáva stav stretnutia a je späť v zápase! Od modrej čiary došlo k strele z hokejky Jáchyma, ktorú spred bránkoviska šikovne tečoval ONDREJ MIKULA.
    Asistencie: Miloslav Jáchym, Aleš Ježek.
     
    34:57
    Kraków dal gól!
    Cracovia znižuje stav stretnutia. K strele z ľavého kruhu sa prebojoval DAMIAN KAPICA a tvrdou svižnou strelou nedal brankárovi Adorjánovi šancu.
    Asistencie: Michal Vachovec, Aleš Ježek.
     
    07:50
    Miškovec dal gól!
    DVTK ide do dvojgólového vedenia. Po pravom krídle sa šikovne indiviudálne presadil Lovei, ktorý prihrávkou pred bránkovisko našiel KYLEA BEACHA a ten zasunul popri Kowalówkovom betóne.
    Asistencie: David Lovei, Nikandrosz Galanisz.
     
    01:11
    Miškovec dal gól!
    Miškovec ide veľmi rýchlo do vedenia. KYLE BEACH ani len netušil ako jednoducho dokáže otvoriť skóre. Nahadzoval puk na bránku zo stredného pásma, Kowalówkovi preskočil a zapadol do bránky.
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Beach, 8. Beach (Lovei, Galanisz), 55. Rodman (Ritó, Tousignant) – 35. Kapica (Vachovec, Ježek), 40. Mikula (Jáchym, Ježek)


    DVTK Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), Dudás, Láda, Vandane, Szirányi (C), Vojtkó, Goz – Rodman, Tousignant (A), Beauvillier – Beach, Harrison, Magosi – Miskolczi, Galanisz, P. Kiss – Ritó, Reszegh, Lovei
    Comarch Cracovia Krakov: Kowalówka (Kopřiva) – Kruczek (C), Bychawski, Jáchym, Ježek, Gula, Musiot, Rompkowski, Gajor – Bepierszcz (A), Kalinowski, Barta (A) – Kapica, Vachovec, Mikula – Drzewiecki, Domogala, Kamiński – Brynkus, Bryniczka, Dziurdzia

    Rozhodca: Kalina, Tornay – Staššák, Knižka