Miškovec – Cracovia 3:2 (kon.) | Poprad – Michalovce sk 2:3 (2:3 po s.n.)
koniec
DVTK Miškovec
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Comarch Cracovia Krakov
Piatok 23.08.2019, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    TATRANSKÝ POHÁR

    Na Slovensku má tradíciu už niekoľko turnajov. Či hovoríme o RONA CUP-e, Spišskom pohári alebo Memoriáli Pavla Zábojníka. Tatranský pohár je však najstarším hokejovým turnajom na Slovensku a druhým najstarším hokejovým turnajom v Európe. Tento rok sa píše jeho 72. kapitola.
    Počet účastníkov a systém turnaja je rovnaký ako minulý rok. Šesť mužstiev je rozložených do dvoch skupín, v skupine odohrá zápas každý s každým. Na základe získaných bodov sa v posledný deň turnaja odohrajú tri zápasy: o konečné 5. miesto, o bronz a finále.

    Skupina A: HK Poprad, Les Aigles de Nice, HK Dukla Ingema Michalovce
    Skupina B: HC Košice, DVTK Jegesmedvék Miškolc, Comarch Cracovia

    Program turnaja:
    Štvrtok 22. 8. 2019
    1. 15:00 | Les Aigles de Nice – HK Dukla Ingema Michalovce 1:2
    2. 19:00 | HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miškolc 4:2
    Piatok 23. 8. 2019
    3. 15:00 | DVTK Jegesmedvék Miškolc – Comarch Cracovia
    4. 19:00 | HK Poprad – HK Dukla Ingema Michalovce
    Sobota 24. 8. 2019
    5. 15:00 | Comarch Cracovia – HC Košice
    6. 19:00 | HK Poprad – Les Aigles de Nice
    Nedeľa 25. 8. 2019
    7. 11:00 | 3. mužstvo sk. A vs. 3. mužstvo sk. B (o piate miesto)
    8. 15:00 | 2. mužstvo sk. A vs. 2. mužstvo sk. B (o tretie miesto)
    9. 19:00 | 1. mužstvo sk. A vs. 1. mužstvo sk. B (o prvé miesto)

    Posledných päť víťazov Tatranského pohára
    67. ročník, 2014, HK Poprad
    68. ročník, 2015, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    69. ročník, 2016, Pelicans Lahti (Fínsko)
    70. ročník, 2017, HC Košice
    71. ročník, 2018, HK Poprad

    K sledovaniu prenosov zo zápasov Tatranského pohára 2019 ste srdečne pozvaní. Príjemné sledovanie on-line prenosov želá Lukáš R. Ovšonka, ktorý vám bude z popradského zimného štadióna prinášať všetky priame prenosy. Pekný športový zážitok!
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z prvého zápasu druhého hracieho dňa na 72. ročníku Tatranského pohára. Stretnutie v B skupine medzi DVTK Miškovec a Cracoviou Krakov sa začne o 15:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    DVTK Miškovec
    Pre maďarský celok DVTK Miškovec to bude druhá účasť na Tatranskom pohári. Miškovec sa v predchádzajúcej sezóne premiérovo predstavil v Tipsport lige a vôbec nebol len tímom do počtu. Síce sa priamo neprebojoval do štvrťfinále play-off a napokon v osemfinále podľahol MAC Budapešť, celok pod vedením Glena Hanlona určite predviedol sympatické výkony. Miškovec pred začiatkom Tatranského pohára stihol odohrať dva prípravné zápasy. DVTK podľahol Michalovciam 5:3 a následne si poradil s Ferencvárosom Budapešť, ktorý zdolal 5:3. Miškovec už má za sebou prvé vystúpenie na tomto Tatranskom pohári, včera večer podľahol Košiciam 4:2.

    Cracovia Krakov
    Poľský účastník Tatranského pohára sa radí medzi stálice najvyššej poľskej súťaže. Poľskú najvyššiu hokejovú súťaž dokázal Krakov vyhrať naposledy v sezóne 2016/17 a 2015/16. V minulej sezóne Krakov postúpil do finále, v ktorom podľahol Tychy 4:2 na zápasy. Cracovia v príprave na novú sezónu odohrala zatiaľ tri prípravné zápasy. Šiesteho augusta podľahla AZ Havířov 3:2, zdolala Poprad 1:2 a 15. augusta si poradila s Havířovom výhrou 4:2. Pre Krakov to bude historicky druhá účasť na Tatranskom pohári. Naposledy sa tento tím zúčastnil Tatranského pohára v roku 2009.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), Dudás, Láda, Vandane, Szirányi (C), Vojtkó, Goz – Rodman, Tousignant (A), Beauvillier – Beach, Harrison, Magosi – Miskolczi, Galanisz, P. Kiss – Ritó, Reszegh, Lovei

    Comarch Cracovia Krakov: Kowalówka (Kopřiva) – Kruczek (C), Bychawski, Jáchym, Ježek, Gula, Musiot, Rompkowski, Gajor – Bepierszcz (A), Kalinowski, Barta (A) – Kapica, Vachovec, Mikula – Drzewiecki, Domogala, Kamiński – Brynkus, Bryniczka, Dziurdzia

    Rozhodca: Kalina, Tornay – Staššák, Knižka.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú hokejisti Miškovca v bielych dresoch. Cracovia odohrá toto stretnutie v čiernych dresoch.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Hneď v úvode sa musel mať na pozore brankár Adorján, na ktorého mierila strela z hokejky Bepierszcza spomedzi kruhov. Maďarský brankár si poradil.
     
    01:11
    Miškovec dal gól!
    Miškovec ide veľmi rýchlo do vedenia. KYLE BEACH ani len netušil ako jednoducho dokáže otvoriť skóre. Nahadzoval puk na bránku zo stredného pásma, Kowalówkovi preskočil a zapadol do bránky.
    Bez asistencie.
     
    01:51
    Útočnú akciu chcel po pravom krídle rozbehnúť Kiss, no nedostal sa s pukom ďalej ako do stredného pásma. Pískalo sa postavenie mimo hry.
     
    02:40
    Hráči Cracovie v tejto chvíli striedali a podobne tak učinili aj hokejisti Miškovca. Krakov začne novú útočnú akciu spoza vlastnej bránky.
     
    03:08
    So svojimi spoluhráčmi si príliš nerozumel Michal Barta, ktorý sa dostal síce do útočného pásma, no následne sa pískal ofsajd.
     
    03:22
    Bálint Magosi prenikol do útočného pásma, v ktorom však nikoho z hráčov v bielych dresoch nenašiel. Puku sa ujali hokejisti Cracovie.
     
    04:18
    Z obranného pásma vyhodil puk preč Dawio Musiot, posunul ho do obranného pásma Miškovca. DVTK začne novú akciu spoza brankára Adorjána.
     
    04:46
    V súbojoch o puk pri mantineli boli napokon úspešnejší hokejisti DVTK. Od modrej čiary však Ross nestrieľal, ale nahodil puk po mantineli za bránku.
     
    05:42
    Strela od modrej čiary z hokejky Jesseho Dudása bola naozaj nebezpečná, keďže pred bránkou ešte clonil jeho spoluhráč. Kowalówka si napokon dokázal so strelou poradiť.
     
    06:21
    Rozohrávka Jáchyma z obranného pásma vôbec presná nebola, pískalo sa zakázané uvoľnenie.
     
    06:41
    Jáchymovo nahodenie od modrej čiary smerovalo priamo na betóny gólmana Adorjána. Maďarský brankár zachytil puk a udržal ho u seba vo výstroji.
     
    07:14
    Nebezpečný Miskolczi prenikol dopredu po pravom krídle, zabrdzil na kruhu a potom riskantnou prihrávkou niekoho hľadal pred bránkou. Kowalówka mal situáciu pod kontrolou.
     
    07:50
    Miškovec dal gól!
    DVTK ide do dvojgólového vedenia. Po pravom krídle sa šikovne indiviudálne presadil Lovei, ktorý prihrávkou pred bránkovisko našiel KYLEA BEACHA a ten zasunul popri Kowalówkovom betóne.
    Asistencie: David Lovei, Nikandrosz Galanisz.
     
    08:36
    Hokejisti Miškovca sú si od začiatku vedomí, že ak nechcú hrať o predposledné umiestnenie na turnaji, musia dnes zvíťaziť a zatiaľ tento plán plnia do bodky.
     
    08:46
    Presilová hra pre Miškovec. Aleš Ježek dostáva menší trest za držanie.
     
    09:15
    DVTK musel s pukom vyjsť až do obranného pásma, kde prenechal puk Magosi svojim spoluhráčom. Miškovcu to potom nevyšlo, previnili sa zakázaným uvoľnením.
     
    09:54
    Šikovne dokázal prihrávku súpera zastaviť Bychawski, ktorý sa zmocnil puku v obrannom pásme a bezpečne ho poslal preč.
     
    10:17
    Bude z toho polminútová presilovka DVTK o dvoch hráčov. Kamil Kalinowski dostáva dve minúty za seknutie.
     
    10:42
    Puk z hokejky Beauvilliera smeroval z pravého kruhu pred bránku, pred ktorou číhal Tousignant, no nepodarilo sa mu ihneď strieľať.
     
    11:06
    Presilovka DVTK sa predčasne končí a v početnej výhode bude Cracovia. David Rodman dostáva dve minúty za držanie.
     
    11:57
    Gula poslal puk od modrej čiary iba po mantineli za Adorjánovu bránku, ktorú si maďarský gólman strážil pozorne.
     
    12:44
    Miškovec sa v skrátenom oslabení zatiaľ dobre bráni a Cracovia poriadne nevystrelila na bránku.
     
    13:22
    Veľmi tvrdo a takpovediac bez rozumu vystrelil puk von z obranného pásma Szirányi a za daných okolností je to zakázané uvoľnenie.
     
    13:36
    Puk sa z rohu klziska dostal pred bránku, pred ktorou bol osamotený Mark Miskolczi, no zblízka bekhendom nastrelil iba priamo na Kowalówkovu hruď.
     
    14:24
    Rozohrávka v podaní Vandana vôbec nebola dobrá. Jeho priama prihrávka skončila na hokejkách súpera, ktorí ihneď nahodili do útočnej tretiny.
     
    14:42
    Ďalšie nedorozumenie v rozohrávke DVTK. Tentokrát to nie veľmi dobre urobil Ross, bolo z toho zakázané uvoľnenie.
     
    15:18
    Ježek sa s pukom pomaznal, z obranného pásma ho poslal preč až do útočnej tretiny, kde si ho už prevzali korčuliari DVTK.
     
    16:28
    Nahodenie z hokejky Domogalu smerovalo priamo do útočnej tretiny, za pukom však nik nekorčuľoval, prevzali si ho hráči Miškovca.
     
    16:50
    Skoro zo záporného uhla prišlo zakončenie v podaní Dudása, ktorý to skúšal od mantinelu spoza ľavého kruhu. Jeho zakončenie však presné nebolo.
     
    17:35
    Lovei iba nahodil puk do útočnej tretiny a následne odišiel striedať. Učinili tak aj jeho spoluhráči a takisto hráči Cracovie.
     
    18:13
    Teraz je to len také prehadzovanie puku zo strany na stranu. Po vyhodení od hráča Miškovca sa puku za bránkou ujal Jáchym a môže rozbehnúť novú akciu.
     
    18:56
    Ak by prihrávka Harrisona nesmerovala na Vandanove korčule, mohol byť Vandane vo vynikajúcej šanci. Pred bránkovisko však nedostal presnú prihrávku na hokejku a Kowalówka stihol zasiahnuť.
     
    19:32
    Delovku príklepom od modrej čiary z hokejky Musiota dokázal brankár Adorján betónom vytesniť a nedovolil ani dorážať.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina v skutočnosti trvala iba 27 minút. Málo sa prerušovalo. Do vedenia šli hráči DVTK, v 2. a 8. minúte sa presadil Beach. Cracovia nedokázala zatiaľ odpovedať. Druhá časť hry sa začína približne o 15:42.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:17
    V strednom pásme sa podarilo zachytiť puk Bepierszczovi, ktorý prenechal za ľavým kruhom Bartovi. Jeho strelecké zakončenie však letelo len na plexisklo.
     
    20:46
    Vandane si bezpečne počkal na pohyb protihráča a potom prenechal puk Ládovi, ktorý sa snažil o novú rozohrávku.
     
    21:12
    Po pravom krídle do útočného pásma prenikol zatiaľ dvojgólový strelec Kyle Beach, ktorý to aj tento raz skúšal strelou, ale trafil iba bočnú konštrukciu.
     
    21:39
    Druhé zakázané uvoľnenie Miškovca v krátkom časovom slede. Dianie sa sťahuje pred gólmana Attilu Adorjána.
     
    22:28
    Po vyhodení puku z hokejky Kissa sa icing v týchto chvíľach pískať nebude, hráči Cracovie musia pokračovať v hre.
     
    23:08
    Šikovne sa na útočnej modrej čiare ukázal Damian Kapica, ktorému sa aj podarilo prevziať puk, no následne mu unikol z čepele a do samostatného zakončenia pokračovať nemohol.
     
    23:46
    Zo stredného pásma posunul puk Tousignant do útočnej tretiny, v ktorej však už nenašiel spoluhráčov. Dopredu teda môže vyraziť Cracovia.
     
    24:24
    Presilová hra pre tím Cracovie. Francis Beauvillier dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    24:41
    Strela spoza ľavého kruhu z hokejky Bepierszcza našla iba zadné plexisklo a puk potom unikol preč z pásma. Rozohrávať musí Cracovia od vlastnej bránky.
     
    25:25
    Na modrej čiare ešte Bychawski zachránil útočné pásmo, no zdalo sa, že bol faulovaný. Hlavní rozhodcovia to však ako nedovolený zákrok neposúdili.
     
    25:59
    Jáchymova delovka od modrej čiary bola nepresná, smerovala iba na zadný mantinel. V pásme však Krakov ostáva.
     
    26:27
    V závere oslabenia sa Miškovcu podarilo dostať puk von z obranného pásma. Dopredu si to namieril Nikandrosz Galanisz, ktorý zakončoval spomedzi kruhov a mieril priamo do Kowalówkovej lapačky.
     
    27:06
    Na pozore sa musel mať Musiot, ktorého už obsekával a obrábal Tousignant pri mantineli v obrannom pásme Krakova. Hráč Cracovie to však dokázal zvládnuť a udržal puk na hokejke.
     
    27:39
    Do menšieho pästného súboja v strednom pásme sa pustili Lukasz Kamiński a Kyle Beach. Beach dostáva 2+2 za krosček a hrubosť a Kamiński 2 minúty za hrubosť. Presilovku bude hrať Cracovia, nakoľko Beachov trest je rozdielový.
     
    28:22
    Miškovec sa zatiaľ v tomto oslabení bráni úspešne. Cracovia zatiaľ nie je vôbec pre brankára Adorjána nebezpečná.
     
    28:53
    Ježekov nahodený puk od modrej čiary z lapačky Adorjánovi vypadol a smeroval k mantinelu. Hráči Miškovca boli prví na puku a vyhodili ho.
     
    29:23
    Vachovec to skúsil strelou z pravého kruhu, no trafil sa iba priamo do chráničov Balázsa Ládu. Miškovec sa opäť bezpečne oslobodil.
     
    30:01
    Strelou spoza pravého kruhu to skúšal Adam Domogala, ktorý preveril vyrážačku brankára Attilu Adorjána. Puk vyletel k mantinelu a DVTK sa opäť oslobodil.
     
    30:32
    Strelecké zakončenie spoza ľavého kruhu z hokejky Nicka Rossa smerovalo priamo do Kowalówkovej lapačky.
     
    31:44
    Karusel v rohu klziska predvádzali hokejisti Miškovca, no to by nesmel preskočiť puk Magosimu cez hokejku.
     
    32:32
    Z rohu klziska sa prihrávkou nepodarilo Domogalovi nájsť spoluhráčov. Dopredu ihneď vyrazili Miškovčania, akciu naštartoval po krídle Beauvillier.
     
    33:41
    Z obranného pásma poslal Ritó puk preč, na modrej čiare to však zachytil Dziurdzia. Po chvíli sledujeme icing DVTK Miškovec.
     
    34:13
    Nebezpečne vyzerala individuálna akcia v podaní Michala Bartu, ktorý sa presadil po pravom krídle a skúšal strieľať z kruhu. Adorján musel expresne vytiahnuť svoju vyrážačku.
     
    34:57
    Kraków dal gól!
    Cracovia znižuje stav stretnutia. K strele z ľavého kruhu sa prebojoval DAMIAN KAPICA a tvrdou svižnou strelou nedal brankárovi Adorjánovi šancu.
    Asistencie: Michal Vachovec, Aleš Ježek.
     
    36:44
    Krížnou prihrávkou hľadal Lovei svojho spoluhráča Reszegha, ktorý sa síce pohyboval medzi kruhmi, no rozhodne nebol pripravený na spracovanie puku.
     
    37:28
    Šikovnou prihrávkou hľadal Galanisz pred bránkou svojho spoluhráča Miskolcziho, ktorý korčuľoval pred bránkovisko. Kowalówka napokon nemusel zakročiť.
     
    38:06
    Hlavný rozhodca zdvihol ruku nad hlavu a ukázal, že bude vylučovať. Na dve minúty za podrazenie je vylúčený Bálint Magosi a Maciej Kruczek dostáva 10 minút za nešportové správanie.
     
    38:56
    Šikovne to myslel Ryan Harrison, ktorý prihrávkou z pravého kruhu hľadal medzi kruhmi nakorčuľovaného Ladu, napokon sa však puku nedotkol a Kowalówka kontroloval situáciu.
     
    39:27
    Kraków dal gól!
    Cracovia v závere druhého dejstva vyrovnáva stav stretnutia a je späť v zápase! Od modrej čiary došlo k strele z hokejky Jáchyma, ktorú spred bránkoviska šikovne tečoval ONDREJ MIKULA.
    Asistencie: Miloslav Jáchym, Aleš Ježek.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostrednú časť hry naopak ovládli hokejisti Cracovie Krakov. V priebehu 35. minúty sme videli gól z hokejky Kapicu a v závere druhej dvadsaťminútovky sa presadil aj Mikula a je teda vyrovnané 2:2.
    Tretia tretina sa začne približne o 16:30.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:12
    Spoza pravého kruhu prišlo k strele z hokejky Michala Bartu. Jeho delovka príklepom však opečiatkovala iba zadné plexisklo.
     
    40:56
    Ježek prekorčuľoval s pukom do stredného pásma a odtiaľ iba poľahky nahodil do útočnej tretiny.
     
    41:11
    Rozohrávka v podaní Davisa Vandana vôbec nebola úspešná, čiaroví rozhodcovia avizovali a následne aj odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    41:48
    Do útočného pásma vyrazil dopredu Magosi, ktorý pred bránkou hľadal Patrika Kissa. Jeho strelecké zakončenie z prvej smerovalo tesne vedľa.
     
    42:14
    Presilová hra pre celok Cracovie. Patrik Kiss dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    42:46
    Od modrej čiary došlo k delovke z hokejky Michala Bartu, ktorú si Adorján postrážil, zachytil puk do lapačky a podržal až do prerušenia.
     
    43:07
    V obrannom pásme vybojoval puk na svoju hokejku Harrison, ktorý ho okamžite posunul preč cez všetky čiary.
     
    43:58
    Domogala výbornou krížnou prihrávkou našiel Filipa Drzewieckeho, ktorý však s pukom až príliš vymýšľal a premárnil správny moment na strelu.
     
    44:02
    Bude z toho kratučká 12-sekundová presilovka o dvoch hráčov pre Cracoviu. Nick Ross je vylúčený za krosček.
     
    44:40
    Zaujímavo to myslel Damian Kapica, ktorý nahadzoval na bránku, pred ktorú sa už urýchlene presúval Barta. Nevyšlo mu však tečovanie puku.
     
    45:20
    Odraz puku od mantinelu zaskočil aj obrancu Bychawskeho, ktorý to rozhodne nečakal. V strednom pásme sa puku zmocnil Beach a odstrelil ho preč.
     
    46:09
    Miškovec prečkal oslabenie o dvoch a aj o jedného hráča. Dopredu sa chcel vysunúť Miskolczi, ale bolo z toho postavenie mimo hry.
     
    46:44
    Premyslená prihrávka v podaní Vandana síce našla Beacha, ale od jeho hokejky sa puk odrazil na striedačku Cracovie.
     
    47:25
    Spomedzi kruhov už mohol vypáliť Harrison, no rozhodol sa ešte prihrávať na pravú stranu Reszeghovi, ktorý však bol zblokovaný.
     
    47:49
    Videli sme rýchly útok od hráčov Cracovie, ktorý potiahol po krídle Kapica a strelou preveril brankára Adorjána. Ten musel použiť svoju vyrážačku.
     
    48:18
    Rozohrávku Miškovca zastavil v útočnom pásme Vachovec, ktorý sa rozhodol ihneď páliť. Namieril to do hokejky protihráča a od nej sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    49:11
    Spoza modrej čiary napriahol hokejku Adrian Gajor, ktorý tvrdo vypálil. Jeho delovka mierila na Adorjána a pískal sa aj ofsajd.
     
    49:34
    Zaujímavo vyzeral útočný pohyb Sebastiana Brynkusa, ktorý si to namieril dopredu po ľavom krídle, vystrelil spoza kruhu a Adorján musel urýchlene prikryť puk.
     
    50:35
    Vachovec nestihol vrátiť puk spätnou prihrávkou Kapicovi, ktorý korčuľoval na pravom kruhu. Puku sa ujali hráči Miškovcu.
     
    51:40
    Spoza ľavého kruhu došlo k zakončeniu z hokejky Brynkusa. Jeho strelecký pokus Adorján bezpečne vyrazil.
     
    52:01
    S ubúdajúcimi sekundami cítiť z oboch strán väčšiu nervozitu. Zatiaľ je stav nerozhodný, vyrovnané je aj dianie na ľade.
     
    52:40
    Do prečíslenia dvoch proti jednému sa dostali hráči Miškovca. Siutáciu individuálne riešil Rodman, ktorý síce dlho mieril, ale napokon bránku zblízka vôbec netrafil.
     
    53:17
    Aleš Ježek sa dostal do menšej strkanice s Francisom Beauvillierom. Obaja sú vylúčení, dostávajú 2+2 za hrubosť.
     
    53:41
    Elegantne prenechal puk Ritó Magosimu na ľavom kruhu. Kowalówka situáciu pozorne sledoval, vykorčuľoval z bránky, aby zmenšil strelecký uhol a následne puk bezpečne zachytil.
     
    54:28
    László Ritó sa dostal do zakončenia spoza pravého kruhu. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    55:00
    Miškovec dal gól!
    DVTK ide znovu v zápase do vedenia a ostáva posledných päť minút do konca tretej tretiny. DAVID RODMAN vyriešil situáciu veľmi jednoducho, pretlačil sa pred bránku a zblízka zakončil.
    Asistencie: László Ritó, Mathieu Tousignant.
     
    55:36
    Krásne teraz zakombinovali hokejisti Cracovie. Bepierszcz naservíroval prihrávku pred bránku na hokejku Bartu, ktorý už bol sám pred Adorjánom, no zakončil len veľmi nedôrazne.
     
    56:06
    Sledujeme vylúčenie na oboch stranách. Michal Vachovec a Jesse Dudás dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    56:47
    Z pravého kruhu sa rozhodol páliť Vandane, ktorému však koncovka nevyšla a vôbec netrafil priestor bránky.
     
    57:20
    Individuálne sa chcel v útočnom pásme presadiť Maciej Kruczek, ktorý prenikal cez medzikružie, no bol nakoniec zastavený.
     
    58:35
    Do individuálneho prieniku sa dostával Mark Miskolczi, ktorý prenikal po krídle, pokryl si puk, ale zakončoval už len nepresne.
     
    59:14
    Brankár Kowalówka sa síce pýtal z bránky, no nemohol tak učiniť, keďže zatiaľ sa puk pohybuje v obrannom pásme Cracovie.
     
    59:36
    Až teraz sa brankár Kowalówka dostáva na striedačku. Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred Adorjánom.
     
    59:45
    Oddychový čas pre Krakov!
     
    59:56
    Jáchymova prvá delovka bola zblokovaná a následná tiež. Puk končí na ochrannej sieti, uvidíme ďalšie vhadzovanie pred Adorjánom.
     
    Koniec zápasu.
     
    Poslednú dvadsaťminútovku takticky lepšie zvládli hokejisti DVTK Miškovec. V priebehu 55. minúty sa podarilo presadiť Rodmanovi, ktorý spečatil prvé víťazstvo DVTK Miškovec na Tatranskom pohári 2019. Ešte uvidíme ako po každom zápase pomocné samostatné nájazdy.
     
    V samostatných nájazdoch bol úspešnejší DVTK Miškovec.
     
    Najlepší hráči zápasu:

    Miškovec: Jesse Dudás
    Krakov: Ondrej Mikula (17:10:37)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Beach, 8. Beach (Lovei, Galanisz), 55. Rodman (Ritó, Tousignant) – 35. Kapica (Vachovec, Ježek), 40. Mikula (Jáchym, Ježek)


    DVTK Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), Dudás, Láda, Vandane, Szirányi (C), Vojtkó, Goz – Rodman, Tousignant (A), Beauvillier – Beach, Harrison, Magosi – Miskolczi, Galanisz, P. Kiss – Ritó, Reszegh, Lovei
    Comarch Cracovia Krakov: Kowalówka (Kopřiva) – Kruczek (C), Bychawski, Jáchym, Ježek, Gula, Musiot, Rompkowski, Gajor – Bepierszcz (A), Kalinowski, Barta (A) – Kapica, Vachovec, Mikula – Drzewiecki, Domogala, Kamiński – Brynkus, Bryniczka, Dziurdzia

    Rozhodca: Kalina, Tornay – Staššák, Knižka