Granada – Sevilla 0:1 (kon.) | Levante – Villarreal 2:1 (kon.)
koniec
Levante UD
2:1 (0:1)
Villarreal CF
Piatok 23.08.2019, 22:00 • Estadi Ciutat de València, Valencia • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem dobrú noc. (00:00:05)
     
    Držanie lopty: 48 % : 52 %.
    Strely na bránu: 4:6.
    Strely mimo: 8:13.
    Rohy: 7:3.
    Ofsajdy: 3:2.
    Fauly: 5:9.
     
    Domáci vďaka priam neuveriteľnej desaťminútovke otočili vývoj skóre a aj keď boli väčšinu zápasu horším tímom, tak získavajú prvé víťazstvo v sezóne. Hostia im najprv darovali jednu penaltu, ktorú Moralesovi brankár Andrés Fernández vyrazil, z bránkovej čiary ale vyštartoval skôr, ako podľa pravidiel mal. Penalta sa tak opakovala, a Martí ju potom už dokázal premeniť. O pár minút po nezmyselnej chybe pri rozohrávke hostí získali domáci ďalšiu penaltu a tú Martí znovu premenil. Hostia sa následne vrhli do útoku a snažili sa aspoň vyrovnať, dnes ale pozahazovali skutočne i nemožné a ďalší gól už jednoducho nedali. Dnes si tak za prehru môžu úplne sami, šancí na to, aby svojmu súperovi naložili poriadny debakel, totiž mali viac než dosť. Na konte Levante sú tak po dvoch kolách tri body, Villarreal má po dnešnej prehre len jeden bod.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Domáci sa vyrútili do otvorenej obrany hostí a takmer svoje víťazstvo ešte zaklincovali. Bardhi posunul loptu na ľavú stranu na Hernâniho, ktorý si ju posunul na pravačku a namieril k ľavej tyči brány hostí. Andrés Fernández skvelým zákrokom strelu vyrazil.
     
    90+3
    Chukwueze to znovu skúšal sám, tentokrát z pravej strany, loptu ale slabým a nepresným pokusom poslal mimo.
     
    90+2
    Hostia hneď po zisku lopty vyrazili dopredu. Domáci sú už ale zoradení na vlastnej polovici a len odkopávajú nákopy hostí zo svojej šestnástky.
     
    90+1
    Chukwueze sa snažil o sólový prienik cez stred obrany Levante, obrancovia domácich si ale poradili a loptu preniesli na polovicu hostí.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90
    Chukwueze skvelou prihrávkou medzi obrancov Levante našiel úplne voľného Gerarda Morena, ktorý z penaltového bodu z prvej poslal loptu nad bránu domácich.
     
    89
    Trigueros hneď prvým dotykom s loptou stratil hrací predmet a Martí s ním vyrazil dopredu. Napokon vystrelil spoza šestnástky, bránu Andrésa Fernándeza ale minul.
     
    88
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Raúl Albiol, prichádza Manu Trigueros.
     
    88
    Iborra si narazil loptu s Cazorlom, v šestnástke si ale spätnú prihrávku nedokázal spracovať. Domáci následne loptu odkopli do bezpečia.
     
    87
    Gólman Levante si dal teraz s odkopom od svojej brány poriadne načas a pokojne mohol dostať žltú kartu za zdržovane hry. Loptu potom získali hostia a rýchlo sa dostali k šestnástke Levante.
     
    86
    Hlavný rozhodca upokojuje trénera hostí, ktorý zjavne nesúhlasí s jeho poslednými verdiktami.
     
    85
    Ontiveros namieril zo strednej vzdialenosti pod brvno a brankár Aitor Fernández musel proti tejto strele predviesť ďalší výborný zákrok!
     
    84
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Luis Morales, prichádza Jorge Miramón.
     
    83
    Ďalší postupný útok Villarrealu ukončuje faul Baccu na útočnej polovici.
     
    81
    Ontiveros poslal loptu ponad múr z hráčov Levante, súčasne ale i pomerne výrazne mimo bránu Aitora Fernándeza.
     
    80
    Žltú kartu za šliapnutie Chukwuezemu na nohu pred vlastnou šestnástkou dostáva Nikola Vukčević (Levante UD). Priamy kop pre Villarreal zo zaujímavej streleckej pozície.
     
    79
    Campaña si elegantne prehodil obrancu a z otočky vypálil, loptu ale poslal na tribúnu za bránou Villarrealu.
     
    78
    Striedajúci Ontiveros vyslal tvrdú strelu zo zhruba 25 metrov, bránu Aitora Fernándeza ale minul. Po odkope od domácej brány získali hostia loptu rýchlo späť.
     
    77
    Hostia sa snažia odpovedať na dvojitý penaltový úder a zatlačili domáci tím do jeho šestnástky.
     
    76
    Obraz hry sa za pár minút po neuveriteľných okolnostiach úplne zmenil. Hostia sú zjavne šokovaní týmto vývojom a len sa bránia útokom domácich.
     
    75
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Moisés Gómez, prichádza Javier Ontiveros.
     
    74
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Karl Toko Ekambi, prichádza Carlos Bacca.
    73. Roger Martí (LVN) - 2:1
     
    73
    Levante dalo gól!
    Domáci dvomi gólmi z penált otáčajú skóre! ROGER MARTÍ kopol penaltu znovu do pravej strany, tentokrát ale omnoho presnejšie a brankár Andrés Fernández, ktorý znovu vystihol stranu, si na loptu už ani nesiahol.
    73. Penaltový zákrok
     
    73
    Žltá ponorka ide ku dnu! Brankár Andrés Fernández rozohral katastrofálne na spoluhráča stojaceho v pokutovom území a keď mu ten loptu vrátil, tak namiesto odkopu loptu nezmyselne spracoval a obral ho o ňu Martí. Brankár Villarrealu tak nemal na výber a hráča Levante musel faulovať. Ďalšia penalta pre Levante!
     
    72
    Bardhiho strela z priameho kopu preletela pomedzi hráčov v múre, avšak mimo bránu Villarrealu.
     
    70
    Žltú kartu za podrazenie Campañu na hranici pokutového územia dostáva Raúl Albiol (Villarreal CF). Frustrácia hostí je úplne viditeľná a žltí okamžite vyštartovali proti rozhodcovi.
    68. Roger Martí (LVN) - 1:1
     
    68
    Levante dalo gól!
    ROGER MARTÍ s obrovskou dávkou šťastia vyrovnáva! Andrés Fernández i tentokrát vystihol smer a na strelu, kopnutú do pravej strany, si siahol, tvrdú strelu ale vyraziť nedokázal.
     
    67
    Žltú kartu za nedovolené postavenie pri penalte Moralesa dostáva brankár Andrés Fernández (Villarreal CF). Z bránkovej čiary skočil skôr, ako kopol Morales do lopty. Po konzultácii s videoasistenom sa tak bude penalta opakovať!
    66. José Luis Morales (LVN)
     
    66
    José Luis Morales kopol penaltu do ľavej strany a brankár Andrés Fernández ju vystihol a vyrazil. Za loptou potom bežal Morales ďalej, aby ju dorazil, i dorážku ale brankár Villarrealu fantastickým zákrokom vyrazil.
     
    65
    Po faule Ekambiho vo vlastnom pokutovom území sa bude kopať penalta Levante!
     
    64
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Rubén Rochina, prichádza Hernâni.
     
    63
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Sergio León, prichádza Roger Martí.
     
    62
    Dvojica Vukčević – León sa dostala do prečíslenia 2 proti 1, to ale úplne zabil prvý menovaný, ktorý prihrávkou trafil jediného brániaceho hráča Villarrealu.
     
    61
    Gerard Moreno vybojoval loptu pre Cazorlu, ktorý ďalšou prízemnou strelou minul bránu domácich.
     
    60
    Roh rozohrali domáci na krátko a lopta sa dostala k Rochinovi, ktorý výrazne minul bránu Villarrealu.
     
    59
    Tomu sa rozohrávka vydarila a po jeho výkope získal Toňo zablokovaným centrom z ľavého krídla rohový kop.
     
    58
    Nákop brankára Villarrealu Andrésa Fernándeza bol veľmi nepresný a lopta doletela až k jeho konkurentovi na opačnej strane.
     
    57
    Hrá sa teraz dobrý futbal zo strany na stranu. Oblúčik Moisésa Gómeza z ľavého krídla doletel na hlavu Gerarda Morena, ktorý loptu poslal hlavou tesne nad brvno brány Levante.
     
    56
    Na opačnej strane si naviedol loptu z ľavej strany na os ihriska León, bránu Andrésa Fernándeza však svojou strelou minul.
     
    55
    Cazorla vytancoval protihráča pred šestnástkou Levante, potom si posunul loptu na ľavačku a vystrelil po zemi tesne mimo domácu bránu.
     
    53
    Center Rochinu potom chytil brankár Andrés Fernández. Villarreal sa s rozohrávkou nikam neponáhľa a loptu si posúva obranná štvorica hostí pred vlastnou šestnástkou.
     
    52
    Campaña vletel do pokutového územia Villarrealu, tam mu ale lopta odskočila a Albiol ju bez váhania odkopol do bezpečia.
     
    51
    Rochina poslal výborný center za obranu Villarrealu na Leóna, ktorého hlavička zblízka skončila tesne nad bránou hostí. Vzrušenie ale bolo zbytočné, prípadný gól by kvôli ofsajdu útočníka Levante i tak neplatil.
     
    50
    Moisés Goméz si na ľavom krídle narazil loptu s Albertom Morenom, centrom ale trafil Postiga. Domáci chceli hru okamžite zrýchliť na opačnú stranu, hostia sa však bleskurýchlo zoradili v obranných šíkoch na vlastnej polovici.
     
    49
    Ekambi sa pretlačil cez dvoch obrancov na pravom krídle, jeho center ale cez Veza nedoletel až ku Gerardovi Morenovi. Hostia každopádne udržali loptu pod svojou kontrolou.
     
    48
    Rochina trafil svojim centrom ruku Cazorlu. Hlavný rozhodca ale hneď ukazuje, že Cazorla držal ruku pri tele a žiadna penalta sa kopať nebude.
     
    47
    Domáci tím sa postupne prekombinoval až k šestnástke hostí. Tým od začiatku druhého polčasu ešte nepožičali loptu.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 23:01.
     
    Levante predviedlo v prvom polčase skutočne katastrofálny výkon a skóre 0:1 je ešte veľmi milosrdné. Hostia totiž mali dostatok šancí pokojne i na 5-6 gólov. Vďaka ich nepresnej koncovke a výborným zákrokom brankára Aitora Fernándeza však udržali len jednogólové manko, pretože Villarreal vystrelil za prvý polčas až 15krát! V závere polčasu dokázali domáci hostí zatlačiť do obrany a naznačili, že by mohli niečo vymyslieť aj smerom dopredu, uvidíme teda, či sa v druhom polčase niečo zmení na hre Levante.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Až v úplnom závere prvého polčasu dokázali domáci hostí aspoň trochu zatlačiť do obrany. Campañov center z rohu chcel spracovať na zadnej tyči Coke, lopta mu ale odskočila za bránkovú čiaru.
     
    44
    Držanie lopty: 46 % : 54 %
     
    43
    Útok domácich napokon zakončil slabou strelou po zemi do stredu brány Rochina. Vôbec prvú strelu domácich na bránu bez problémov chytil brankár Andrés Fernández.
     
    42
    Toňov slabý prízemný center odkopol Raúl Albiol. Toňo následne dostal i druhý pokus, tento center bol ale pre zmenu príliš prudký a vysoký pre jeho spoluhráčov v šestnástke Villarrealu.
     
    41
    Chukwueze si zbiehal z pravej strany do šestnástky Levante, loptu si ale pri kľučke proti poslednému obrancovi domácich predkopol priďaleko, a tak sa k nej dostal brankár Aitor Fernández.
     
    40
    Brankárovi hostí Andrésovi Fernándezovi sa nevydaril odkop po malej domov a loptu poslal priamo do autu. Domáci ju tak získali, zase ako keby ale nevedeli, čo s ňou robiť.
     
    39
    Ten ale len podtrhol ich aktuálne zúfalstvo. Slabý center obrana hostí hravo odvrátila spred svojej brány a Campañova strela spoza šestnástky útočila skôr na rohovú zástavku, ako na bránu.
     
    38
    Najnebezpečnejší moment pred bránou Villarrealu paradoxne vyrobil Cazorla, ktorý poslal nepresnú malú domov svojmu brankárovi. Lopta našťastie skončila mimo a domáci budú mať len rohový kop.
     
    37
    Po veľmi, skutočne veľmi dlhej dobe prišla strela domácich. Campaña vystrelil po zemi zo strednej vzdialenosti, bránu hostí ale výrazne minul.
     
    36
    Hra domácich je v tomto zápase zatiaľ skutočne zúfalá. Dopredu nevymysleli vôbec nič a len nepresná koncovka hostí či zákroky brankára Aitora Fernándeza držia počet inkasovaných gólov na čísle 1.
     
    35
    Cazorlovu prihrávku dopredu si spracoval pred dvojicou obrancov Levante Ekambi, posunul si loptu na pravačku a zo šestnástky pálil k vzdialenejšej tyči. Aitor Fernández predviedol ďalší výborný zákrok a nohou loptu vyrazil.
     
    34
    Výborne hrajúci Chukwueze ale získal v strede poľa loptu a poslal ju na pravú stranu na Gaspara. Jeho center bol príliš vysoký a skončil na opačnej strane v aute.
     
    33
    Až teraz sa Levante dostalo spod drvivého tlaku Villarrealu a domáci aspoň na chvíľu zaviezli loptu na polovicu hostí.
     
    32
    Deň otvorených dverí v obrane Levante sa nepáči už ani domácim fanúšikom, ktorí hlasným piskotom dávajú najavo svoj názor na tento vývoj. Hostia totiž mali v priebehu šiestich minút šesť výborných gólových príležitostí!
     
    31
    Držanie lopty: 38 % : 62 %
    Strely: 2:13
    Strely na bránu: 0:4
    30. Gerard Moreno (VLR)
     
    30
    Gasparov výborný strieľaný center z ľavej strany tečoval na prednej tyči Gerard Moreno, ktorý predstihol brániaceho Postiga a výborný reflexívny zákrok predviedol brankár Aitor Fernández, ktorý loptu zastavil.
     
    29
    Obliehanie šestnástky Levante pokračuje. Cazorla našiel na ľavej strane voľného Alberta Morena, ktorý strelou z prvej minul domácu bránu.
     
    28
    A ďalšia šanca hostí! Cazorlov rohový kop predĺžil za seba na prednej tyči jeden z hráčov v žltom a zblízka akrobaticky zakončoval Ekambi, loptu ale nadvihol tesne nad bránu Levante.
     
    27
    Ďalšia gólová šanca Villarrealu! Gerardovi Morenovi sa nevydarila strela z hranice pokutového územia, lopta sa ale dostala k Ekambimu, ktorého strelu z otočky na poslednú chvíľu zrazil jeden z obrancov mimo bránu Levante.
     
    26
    Ekambi si potiahol loptu z ľavej strany k bráne a z ostrého uhla zakončoval. Brankár Levante bol pripravený a loptu vyrazil.
     
    25
    Po autovom vhadzovaní hostí sa lopta dostala na hranicu šestnástky Levante ku Gerardovi Morenovi, ktorý okamžite vystrelil. I on však poslal loptu vysoko nad bránu Aitora Fernándeza.
     
    24
    Strely: 2:6
     
    23
    Chukwuezeho center sprava tečoval obranca Levante k Moisésovi Gómezovi, ktorého strela z prvej končí vysoko nad bránou domácich.
     
    22
    Obraz hry sa až v posledných minútach začína vyrovnávať a Levante je čoraz častejšie schopné dostať sa na polovicu hostí. Avšak, brankár Villarrealu Andrés Fernández nemusel riešiť ešte ani jednu nebezpečnú situáciu.
     
    20
    Chukwueze skvelou prihrávkou vysunul z pravého krídla do nábehu Ekambiho. Ten si v šestnástke Levante zasekol obrancu Postiga, zblízka pred vybiehajúcim brankárom Aitorom Fernándezom ale poslal loptu tesne mimo domácu bránu.
     
    19
    Levante sa vymanilo z tlaku, znovu to ale nebolo nadlho. Hostia po zisku lopty otáčajú hru.
     
    17
    Niekoľkokrát mohli domáci loptu odkopnúť od svojej šestnástky, ani raz sa im to však nepodarilo. Táto útočná akcia Villarrealu tak končí strelou Ekambiho, s ktorou si poradil pripravený gólman Aitor Fernández.
     
    16
    Vezo odkopol center z pravej strany ku Cazorlovi, ktorého strela bola zablokovaná obrancami domácich. Levante je ale znovu pod veľkým tlakom.
     
    15
    Rochinova prieniková prihrávka neprešla cez Cazorlu, ktorý hru znovu rýchlo otočil na Ekambiho. Ten sa snažil o individuálny prienik z ľavej strany, loptu mu ale odkopol za bránkovú čiaru Rochina.
     
    14
    Domáci získali rohový kop. Center z neho odhlavičkoval bez väčších problémov osamotený Iborra.
     
    13
    I tentokrát hostia získali loptu a okamžite nasledoval nákop na rozbehnutého Ekambiho. Ten sa tlačil za loptou do šestnástky Levante, fauloval však pri tom Postiga.
     
    12
    Levante sa prvýkrát v zápase usadilo na polovici hostí, jeho kombinácia ale prebieha len v úctivej vzdialenosti od brány Villarrealu.
     
    11
    Villarreal hrá zatiaľ vo veľkej pohode. Domácim prakticky nepožičiava loptu a ak ju aj Levante získa, tak ju rýchlo stráca.
     
    10
    Nákop Albiola na ľavé krídlo nedokázal spracovať Moisés Gómez. Gerard Moreno potom zastavil možný rýchly protiútok domácich taktickým faulom.
     
    8
    Villarreal zacúval s loptou pred vlastnú šestnástku, napriek napádaniu domácich ju ale nestratil.
     
    7
    Hostia držia loptu na svojich kopačkách na polovici Levante. V úvode zápasu sú zatiaľ výrazne aktívnejší, za čo sa už dočkali odmeny v podobe streleného gólu.
     
    6
    Ekambi dostal ďalšiu výbornú kolmicu, tentokrát od Cazorlu, loptu však nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    5
    Domáci sa snažili prekombinovať na polovicu Villarrealu, hostia ich ale aktívnym presingom udržali na ich polovici.
    3. Gerard Moreno (VLR) - 0:1
     
    3
    Villarreal dal gól!
    Hostia rýchlo otvárajú skóre! Ekambi si nabehol na výbornú kolmicu Alberta Morena za obranu a z ľavého krídla prihral do bránkoviska GERARDOVI MORENOVI, ktorý loptu v sklze dorazil do odkrytej brány. Ekambi bol zrejme v ofsajde, loptu ale k nemu tečoval jeden z obrancov Levante, a tak mohol pokračovať v akcii a prihrať na regulérny gól.
     
    2
    Prvá strela zápasu prišla zo zhruba 30 metrov z kopačky Alberta Morena, letela ale vysoko nad bránu Levante.
     
    1
    Prvý postupný útok Villarrealu sa skončil stratou lopty pred šestnástkou Levante. Domáci však loptu nadlho neudržali.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už sú na ihrisku, zápas sa tak o malú chvíľu začne. Domáce Levante bude hrať v červenomodrých dresoch, hostia v tradičných žltých.
     
    Úvodné zostavy:

    Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Vezo, Postigo, Toňo – Campaña, N. Vukčević, E. Bardhi – Rochina, León, Morales (C).
    Náhradníci: Olazábal – Cabaco, Martí, Hernâni, Miramón, B. Mayoral, Melero.

    Villarreal CF: Andrés Fernández – M. Gaspar, Albiol, Francisco Torres, A. Moreno – Iborra, Cazorla (C) – Chukwueze, Moisés Gómez, Toko Ekambi – G. Moreno.
    Náhradníci: Asenjo – Bacca, Anguissa, Trigueros, Ra. Funes Mori, Quintilla, Ontiveros.

    Rozhodca: José Luis Munuera Montero.
     
    Vzájomné zápasy

    V tomto desaťročí spolu oba tímy odohrali v LaLige 14 vzájomných zápasov, z ktorých vyhralo 5 Levante, 8 Villarreal a len jedenkrát sa zápas skončil nerozhodným výsledkom. Levante nedokázalo poraziť Villarreal v posledných troch vzájomných ligových zápasoch. V minulej sezóne sa vo Villarreale zrodila remíza 1:1 a na trávniku dnešného domáceho tímu zvíťazil Villarreal 2:0. Oba tímy sa stretli i v príprave pred touto sezónou a z výhry 2:1 sa radoval Villarreal.
     
    Villarreal CF

    Minulá sezóna hostí bola jedno veľké trápenie a podobne, ako domáce Levante, sa i oni zachránili až vďaka zlepšeným výsledkom v závere sezóny. Minulú sezónu Villarreal napokon zakončil na 14. mieste s rovnakým počtom bodov ako jeho dnešný súper. Po takomto sklamaní bolo logické, že v kádri Villarrealu došlo k pomerne veľkému prievanu. Z tímu odišli z dôležitejších postáv Pablo Fornals (prestup do West Hamu), Nicola Sansone, Roberto Soriano (obaja prestup do Bologne) či Víctor Ruíz (prestup do Besiktasu). Naopak, tím posilnili Rubén Peňa (prestup z Eibaru), Raúl Albiol (prestup z Neapolu) či Alberto Moreno (zadarmo z Liverpoolu). Prvý zápas Villarrealu priniesol divokú prestrelu s nováčikom z Granady, ktorá sa skončila remízou 4:4. Uvidíme, či Villarreal zopakuje takýto počet gólov i v dnešnom zápase.
     
    Levante UD

    Klub z Valencie zakončil minulú sezónu na 15. mieste, keď sa definitívne odpútal z priameho boja o záchranu až v úplnom závere sezóny. Klub sa počas leta celkom zaujímavo posilňoval, keď do kádru prišli hráči ako Rúben Vezo (prestup z Valencie), Sergio León (prestup z Betisu), Óscar Duarte (zadarmo z Espanyolu) či Borja Mayoral (hosťovanie z Realu Madrid). Príprava na novú sezónu bola pomerne úspešná, keď Levante z ôsmich zápasov prehralo len dva. Vstup do novej sezóny LaLigy sa ale valencijskému klubu nevydaril, keď v úvodnom kole prehral 0:1 na pôde Alavésu.
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu 2. kola španielskej LaLigy, v ktorom sa proti sebe postavia Levante UD a Villarreal CF. Stretnutie sa začne o 22:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 68. Martí (pen.), 73. Martí (pen.) – 3. G. Moreno

    Karty:   80. N. Vukčević (LVN) – 67. Andrés Fernández (VLR), 70. Albiol (VLR)

    Nepremenená penalta: 66. Morales (LVN), brankár Andrés Fernández zneškodnil


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 8:13. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 5:9.
    Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Vezo, Postigo, Toňo – Campaña, N. Vukčević, E. Bardhi – Rochina (64. Hernâni), León (63. Martí), Morales (C) (84. Miramón).
    Náhradníci: Olazábal – Cabaco, Martí, Hernâni, Miramón, B. Mayoral, Melero.

    Villarreal CF: Andrés Fernández – M. Gaspar, Albiol (88. Trigueros), Francisco Torres, A. Moreno – Iborra, Cazorla (C) – Chukwueze, Moisés Gómez (75. Ontiveros), Toko Ekambi (74. Bacca) – G. Moreno.
    Náhradníci: Asenjo – Bacca, Anguissa, Trigueros, Ra. Funes Mori, Quintilla, Ontiveros.

    Rozhodca: José Luis Munuera Montero