Sheffield Utd. – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Chelsea – Leicester 1:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
1:1 (1:0)
Leicester City
Nedeľa 18.08.2019, 17:30 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Do obrovskej šance sa dostal Youri Tielemans. Ricardo Pereira potiahol loptu po pravom krídle, prihrával do druhej vlny a Belgičan namieril prudko k žrdi. Kepa Arrizabalaga si dal veľký pozor.
     
    80
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Ayoze Pérez, prichádza Marc Albrighton.
    77.
     
    77
    Vardy si nabehol na kolmicu Maddisona do šestnástky a prudkým pokusom to skúsil na zadnú žrď. Bránku tesne minul, milimetre chýbali aj Ayozemu, ktorý chcel pokus tečovať.
     
    74
    Fuchs sa krásne dostal cez Pedra a poslal center do šestnástky. Tam si to Ayoze a James Maddison rýchlo vysvetlili, aby nenastalo nedorozumenie. Druhý menovaný loptu potiahol pred Kepom a v obrovskej šanci prestrelil bránku.
    73.
     
    73
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Hamza Choudhury, prichádza Dennis Praet.
     
    71
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Jorginho, prichádza Mateo Kovačić.
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Christian Pulisic, prichádza Willian.
    67. Wilfred Ndidi (LEC) - 1:1
     
    67
    Leicester City dáva gól!
    WILFRED NDIDI si cez Césara Azpilicuetu fantasticky naskočil na hranice malého vápna na center z rohového kopu a prudkou hlavičkou nedal Kepovi šancu. Bol to práve Ndidi kto stratil loptu pri góle Mounta, takže bravúrne "napráva" svoju chybu.
     
    62
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Olivier Giroud, prichádza Tammy Abraham.
    50.
     
    50
    James Maddison si hodil loptu do šestnástky, kde obišiel aj Kepu. Bol však z uhlu, a tak prihral pod seba, spoluhráčov nenašiel. Krátko na to pálil vysoko nad Fuchs.
    37. Jorginho (CHE)
     
    37
    Žltú kartu dostáva Jorginho (Chelsea FC).
     
    32
    Kepa Arrizabalaga si nespracoval ideálne malú domov, lopta mu ušla. Jamie Vardy ju takmer získal a mal by obrovskú šancu, no španielsky brankár dokázal v poslednej chvíli odkopnúť.
    26.
     
    26
    Chelsea predviedla na krídle skvelú akciu, až prišla prihrávka pred malé vápno. N'Golo Kanté v obrovskej šanci za pomoci teču zakončil vedľa.
    21.
     
    21
    Mason Mount sa ocitol úplne voľný na hranici bieleho bodu. César Azpilicueta ho aj videl a poslal mu presný center. Hlavičku mladíka do stredu brány však Kasper Schmeichel zastavil.
    7. Mason Mount (CHE) - 1:0
     
    7
    Chelsea dala gól!
    Mladý MASON MOUNT si otvára strelecký účet v seniorskom drese Chelsea. Tento skvostný úvod domácich inak ani nemohol skončiť. Gól však ide na vrub Wilfreda Ndidiho, ktorý ľahkovážne držal loptu pred šestnástkou, Mount mu ju zobral a zakončil povedľa Schmeichela.
     
    3
    Ďalšia obrovská šanca domácich. Tak to je začiatok ako hrom! Mason Mount pálil z hranice vápna do brankára, ten loptu vyrazil pred seba. Christian Pulisic mal parádnu situáciu na dorážku, Kasper Schmeichel sa blysol aj druhýkrát.
    2.
     
    2
    Hneď na úvod obrovská šanca. Olivier Giroud sklepol center od Azplilicuetu vedľa seba a osamotený Pedro napálil loptu do bočnej siete.

    Matej Kubove

    Góly: 7. Mount – 67. Ndidi

    Karty:   37. Jorginho (CHE)


    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Christensen, K. Zouma, Emerson – Kanté, Jorginho (71. Kovačić) – Pedro, Mount, Pulisic (71. Willian) – Giroud (62. T. Abraham).
    Náhradníci: Caballero – M. Alonso, Tomori, Barkley, Kovačić, Willian, T. Abraham.

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Fuchs – Ndidi – Ayoze Pérez (80. Albrighton), Tielemans, Choudhury (73. Praet), Maddison – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Morgan, Justin, Albrighton, H. Barnes, Praet, Iheanacho.