Žilina B – Trebišov 3:2 (kon.) | Ružomberok B – Dubnica 2:4 (kon.) | Šamorín – Petržalka 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava U21 – KFC Komárno 0:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina B
3:2 (1:1)
Slavoj Trebišov
Nedeľa 11.08.2019, 10:30 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas v Žiline bol ešte bohatý na góly, zásluhou Kurminowskiho sa rezerva MŠK dostala do vedenia 3:1 a pohodlne kontrolovala zvyšok zápasu, keď nevyužila aj viacero šancí na navýšenie vedenia. Trebišov hrozil hlavne z rýchlych brejkov a na pozore sa musel mať aj brankár Petráš. V nadstavenom čase už Kražel len kozmeticky upravil konečný stav zápasu na 3:2 a tak tri body ostávajú doma.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu a úspešný štart do nového pracovného týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (12:23:13)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Trebišov dal gól!
    Predsa sa len sa hostia ešte dočkali kontaktného gólu, ale zrejme už prichádza neskoro! V pokutovom území domáceho tímu sa najlepšie zorientoval VLADIMÍR KRAŽEL a aj so šťastím dostal loptu do siete – 3:2!
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase je 1 minúta!
     
    89
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol, ale domáci ešte ostávajú pri lopte a držia sa na útočnej polovici. Vyzerá to, že záver zápasu sa bude niesť v ich réžii.
     
    88
    Striedajúci Myslovič mal na kopačke obrovskú šancu! Pekne si nabehol do pokutového územia, ale z ideálnej pozície nedokázal skórovať, jeho pokus výborným zákrokom vyltačil na rohový kop brankár Leško!
     
    87
    Trebišov sa teraz navyše len ťažko dostáva k lopte. Uvidíme, či záver zápasu v Žiline ešte ponúkne divákom niečo zaujímavé.
     
    86
    Hostia faulovali na útočnej polovici a tak loptu získanú domáci. Rezerva Žiliny sa teraz nemusí nikam ponáhľať, vyhráva o dva góly a už to vyzerá, že si na svoje konto pripíše prvé domáce víťazstvo v novej sezóne.
     
    85
    Pred bránu domácich smeroval nebezepčný center, ktorý však defenzíva Žiliny odvrátila do bezpečia. Hostia si ešte pýtali pokutový kop, ale hlavný rozhodca Dušan Sedlák všetko dobre videl a ich žiadosti nevyhovel.
     
    84
    Domáci navyše ešte takisto útočia a nestiahli sa len do hlbokej defenzívy. Uvidíme, čo nám ponúknu záverečné minúty tohto strenutia v Žiline.
     
    83
    Čas sa hosťujúcemu celku rýchlo kráti, aj naďalej Trebišov prehráva o dva góly a s výhliadkami na bodový zápis to je už čoraz horšie.
     
    82
    Sledovali sme rýchly prechod domácich až do pokutového územia, ale výsedkom je len zakončenie do bočnej siete.
     
    81
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Novák, prichádza Zajac.
     
    80
    Na druhej strane sa potom po rohovom kope musel vyznamenať brankár hostí Leško! Dvoma výbornými zákrokmi zabránil súperovi skórovať a ešte ako tak drží Trebišov nad vodou.
     
    79
    Trebišov potom získal priamy kop na útočnej polovici, ale centrovaná lopta do pokutového územia sa stala ľahkou korisťou pre brankára Petráša.
     
    78
    V krátkom slede zahrávali domáci futbalisti tri rohové kopy! Defenzíva Trebišova mala napokon čo robiť, aby túto náročnú situáciu zvládla.
     
    77
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Matić, prichádza Begala.
     
    77
    Veľa nechýbalo a domáci mohli už definitívne rozhodnúť toto stretnutie! Nebezpečná prihrávka pred bránu Trebišova sa skoro dostala k domácemu útočníkovi, ale obrana súpera včas zasiahla!
     
    76
    Nepresná prihrávka do pokutového územia domácich, rezerva Žiliny následne vyváža loptu do bezpečia.
     
    75
    Dnešné stretnutie sleduje 201 divákov.
     
    74
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Gerebenits, prichádza Iľko.
     
    73
    Na druhej strane sme potom sledovali rýchly brejk hostí, ale bude z toho len odkop od Petrášovej brány.
     
    71
    Sledovali sme pokus z väčšej vzdialenosti od jedného z domácich hráčov, ale Leško si pripisuje pohodlný zákrok a loptu už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    70
    Približne 20 minút ostáva do konca tohto stretnutia v Žiline. Hostia ešte tento boj nevzdávajú a snažia sa čo najskôr dosiahnúť kontaktný gól, ktorý by ich vrátil späť do zápasu.
     
    69
    Trebišov teda čaká náročná úloha, zmazať dvojgólové vedenie súpera. Rezerva Žiliny však drží všetko pevne vo svojich rukách a smeruje za troma bodmi z domáceho prostredia.
     
    68
    Po strelenom góle domácich nasleduje krátka prestávka na občerstvenie.
     
    67
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Domáci celok dáva svoj tretí gól v tomto zápase! DAVID KURMINOWSKI nezaváhal ani v tomto úniku na bránu súpera a po svojom druhom presnom zásahu upravuje stav stretnutia na 3:1!
     
    65
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Bichakhchyan, prichádza Gono.
     
    64
    Aj tento center do pokutového územia sa domácim podarilo zblokovať do bezpečia. Rezerva MŠK Žilina získava autové vhadzovanie na svojej polovici ihriska.
     
    63
    Domáci teraz ustáli dva nebezpečné momenty pred svojou bránou, Trebišov to teda z vyrovnaním myslí naozaj vážne a vytvára si jednu nebezpečnú príležitosť za druhou.
     
    62
    Kevin Zsigmond mal na kopačke vyrovnávajúci gól, ale skvelým zákrokom sa prezentoval brankár Petráš, ktorý jeho gólovú strelu vyrazil do bezpečia!
     
    61
    Trebišov zachytil zlú rozohrávku domácich a následne obliehal pokutové územie súpera! Spoza pokutového územia potom smeroval strelecký pokus, ktorý išiel len tesne nad vránu rezervy MŠK!
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia v Žiline je už minusťou. Domáca rezerva aj naďalej vyhráva nad Trebišovom 2:1, ale ešte o tri body z domáceho prostredia musí bojovať.
     
    58
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Paur, prichádza Myslovič.
     
    57
    Hostia zahrávali priamy kop na útočnej polovici, ale priamy pokus na bránu smeroval len mimo troch žrdí.
     
    56
    Začína sa nám priostrovať aj v osobných súbojoch. V druhom polčase však hlavný rozhodca Dušan Sedlák zatiaľ neudelil žiadnu žltú kartu.
     
    55
    Zblokovaný center domácich z pravej strany doputoval len k brankárovi Leškovi, ktorý si tak pripisuje ľahký zákrok a loptu rýchlo rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    54
    Na hranici pokutového územia sa k strele dostal jeden z hosťujúcich hráčov, ale jeho pokus bol obranou súpera zblokovaný do bezpečia.
     
    53
    V týchto chvíľach sledujeme rýchle útočné výpady na oboch stranách. Defenzívy aktérov stretnutia si však teraz plnia svoje úlohy na výbornú, uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá príležitosť na jednej či druhej strane.
     
    52
    Na druhej strane sa potom na pozore musel mať brankár Leško, ale išiel včas proti centrovanej lopte a prebral si ju do svojich rukavíc.
     
    51
    Trebišov presunul svoju kombináciu pred pokutové územie súpera, ale defenzíva domácich si s touto situáciou poradila a dostáva loptu do bezpečia.
     
    50
    Rezerva Žiliny tak otočila vývoj stretnutia vo svoj prospech a hostia budú teraz musieť naopak doťahovať náskok súpera. Času majú však k dispozícii ešte dostatok.
     
    49
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Výborný vstup domácich do druhého polčasu! Za obranu súpera si nabehol DAVID KURMINOWSKI a svoj únik na súperovho brankára dokázal úspešne zakončiť – 2:1! Domáci futbalista tak odčinil tie svoje predchádzajúce zahodené šance.
     
    48
    Sledovali sme rýchly prechod domácich do útoku, napokon sa však píska ofsajd a tak domáci nemohli v tomto svojom ťažení pokračovať.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia v Žiline je už v plnom prúde, výkopom ho odštartoval Trebišov. V tábore hostí došlo aj k jednému striedaniu.
     
    46
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Cicman, prichádza Harvila.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami tohto stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo v Žiline nám ponúklo dva presné zásahy. Aktívnejší domáci nevyužili svoje príležitosti a tak sa vedenia v 20. minúte ujali hostia po góle Jána Nováka. Krátko pred koncom prvého polčasu sa domácim podarilo vyrovnať na priebežných 1:1 zásluhou Kopasa, ktorý sa parádne trafil z priameho kopu. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 11:33.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú dve minúty!
     
    45
    Hostia zahrávali ešte jednej rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Trebišov potom ešte pokračoval vo svojej útočnej aktivite, ale lopta je už v moci domácich.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Pomaly už očakávame údaj o nadstavenom čase.
     
    43
    Už to však vyzerá, že samotný záver prvého polčasu nič zaujímavého neponúkne. Momentálne je pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa nikam neponáhľa.
     
    42
    Prízemný center do pokutového územia hostí, lopta však končí v rukaviciach brankára Leška. Ten ju už stihol rýchlo rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    41
    Hra sa teraz musela na malú chvíľu prerušiť, na ihrisku ostal ležať jeden z hráčov hostí. Mal by však byť v poriadku a schopný pokračovať v tomto zápase.
     
    40
    Približne päť minút pred koncom prvého polčasu je tu teda vyrovnaný stav 1:1. V závere prvého polčasu sa to celkom rozbieha po útočnej stránke a tak snáď ešte nejakú zaujímavú situáciu v prvej 45-minútovke uvidíme.
     
    39
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Je vyrovnané! Realizácie spomínaného priameho kopu sa ujal ADAM KOPAS a parádnou strelou z priameho kopu prekonáva bezmocného Leška – 1:1!
     
    38
    Priamy kop sa bude opakovať, v tomto prípade sa lopta presunie bližšie k pokutovému územie, kde vznikol druhý prehrešok hosťujúceho celku.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Kražel (Slavoj Trebišov).
     
    36
    Sledovali sme rýchly prechod domácich na útočnú polovicu a po nedovolenom zákroku tu bude priamy kop z veľmi dobrej vzdialenosti.
     
    35
    Momentálne sledujeme kombináciu domácich futbalistov, ktorí však majú problémy s prechodom na útočnú polovicu. Uvidíme, čo nám prinesie približne 10 minút do konca úvodného dejstva.
     
    34
    Rezerva Žiliny ide za vyrovnaním, aby na prestávku odchádzala spokojnejšia. Defenzíva hostí si však dáva pozor na každú jednu situáciu, dvakrát však už výrazne chybovala, ale súper to gólom nepotrestal.
     
    33
    Dlhšie sme teraz nič zaujímavého v Žiline nevideli, hostia držia svoje tesné vedenie a aj naďalej sa pokúšajú vyrážať do rýchlych protiútokov.
     
    32
    Rýchly protiútok teraz nevyšiel ani domácim futbalistov, takže to bude znova len odkop od Leškovej brány.
     
    31
    Trebišov to zatiaľ v prvom polčase skúša hlavne cez rýchle protiútoky, ale tie si momentálne domáca defenzíva vie postrážiť. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého polčasu.
     
    30
    Aj po polhodine hry tak hostia stále vyhrávajú po góle Jána Nováka. Domáci však mali už dve veľmi dobré príležitosti na skórovanie, ale brankár Leško zatiaľ loptu zo svojej siete nelovil.
     
    29
    Obrovská šanca pre domácich na vyrovnanie! Po veľkej chybe súperovej obrany si do pokutového územia výborne zbehol Kurminowski, prebral si presnú prihrávku, ale jeho zakončenie z ideálnej pozície smeruje tesne vedľa brány súpera!
     
    28
    Center do pokutového územia hostí nebol nijak nebezpečný, brankár Leško sa za loptou len obzrel a v tomto prípade ju bude rozohrávať od svojej brány.
     
    27
    Z neho sa teraz hostia dokázali vymaniť a založili rýchly prechod na útočnú polovicu. V tomto prípade však včas zasiahla aj obrana domácich, takže Slavoj Trebišov aj naďalej vyhráva najtesnejším rozdielom.
     
    26
    Dianie zápasu sa presúva na polovicu hosťujúceho celku, kde domáci výborne napádajú rozohrávku svojho dnešného súpera a držia ho tak pod menším tlakom.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Zsigmond (Slavoj Trebišov).
     
    25
    Mali sme možnosť sledovať ďalší zaujímavý útok hostí. V pokutovom území sa k lopte dostal Novák, ktorý sa šikovne zbavil obrancu a následne centeroval pred domácu bránu, ale loptu do bezepčia odvrátila defenzíva MŠK Žilina B.
     
    24
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Patrik Papuča dáva pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku. Trebišov môže byť zatiaľ spokojný, z minima vyťažil maximum.
     
    23
    V úvode tohto stretnutie v Žiline bol aktívnejší domáci celok, ale ten už momentálne prehráva o jeden gól a tak bude musieť doháňať náskok súpera. Času má však k dispozícii ešte dosť.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Chríbik (MŠK Žilina B).
     
    20
    Trebišov dal gól!
    Máme tu otvŕací zásah tohto stretnutia! Teraz sa potvrdilo staré známe pravidlo, ktorý hovorí nedáš – dostaneš! Trebišov založil rýchly útočný výpad na polovicu súpera, pred domácu bránu si vynikajúco nabehol JÁN NOVÁK a hlavou prekonáva Petráša – 0:1!
     
    19
    Dawid Kurminowski v prvej veľkej šanci tohto zápasu! Domáci futbalista si výborne s loptou nabehol do pokutového územia, jeho prízmené zakonenie potom smeruje tesne vedľa brány súpera!
     
    19
    Slavoj sa pokúšal o rýchly prechod do útoku, ale ten nič zaujímavého nepriniesol. Pri lopte je tak opäť domáci celok, ktorý sa postupune presúva na útočnú polovicu.
     
    18
    Toto bola pekná kombinácia domácich až do pokutového územia hostí, ale v rozhodujúcej chvíli je tu ofsajd jedného z domácich futbalistov a tak lopta pripadne na kopačky súpera.
     
    17
    Trebišov zahrával svoj druhý rohový kop v tomto zápase. Center pred Petrášovu bránu však obrana upratala do bezpečia, momentálne s loptou kombinuje rezerva fortunaligistu.
     
    16
    Sledovali sme pokusy na oboch stranách o rýchly prechod na útočnú polovicu, ale ani v jednom prípade to nebolo úspešne realizované. Momentálne sú pri lopte hostia.
     
    15
    Čoraz viac sa už na pozore musia mať aj domáci futbalisti, pretože útočiť začínajú aj hostia a darí sa im vysielať smerom do pokutového územia nebezpečné prihrávky či centre.
     
    14
    Po osobnom súboji v strede poľa ostáva na trávniku ležať jeden z hosťujúcich futbalistov. Bude však v poriadku, je tu tak menšie prerušenie hry.
     
    13
    Ani tento center od rohovej zástavky nič zaujímavého neponúkol, loptu na svoje kopačky získavajú domáci futbalisti. Zatiaľ sa však smerom dopredu neponáhľajú.
     
    12
    Na druhej strane sa teraz hosťom vydaril rýchly protiútok a Trebišov získava svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Domáci sa tak teraz budú musieť brániť.
     
    11
    Rezerva Žiliny pokračuje vo svojom nápore, ale Trebišov stále úspešne odoláva a svojho dnešného súpera do žiadnej vyloženej šance nepúšťa.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia v Žiline je už minulosťou, zatiaľ čakáme na prvú zaujímavejšiu situáciu na jednej či druhej strane. Aj naďalej väčšiou aktivitou hýria domáci futbalisti.
     
    9
    Rýchly prechod hostí do útoku úspešný nebol, pri lopte sú tak opäť futbalisti v žltom. Žilina B sa snaží znova pokračovať vo svojej aktivite a ide za úvodným presným zásahom v súerovej sieti.
     
    8
    Domáci získali svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Center od rohovej zástavky však len preletel cez pokutové územie a lopta skončila za postrannou čiarou.
     
    7
    Opäť sledujeme útočnú kombináciu domácich futbalistov. Rezerva Žiliny však momentálne len hľadá recept na prekonanie súperovej obrany.
     
    6
    Od úvodného výkopu sa nám zatiaľ obraz hry nijak nemení. Aktívnejšie hrá domáci celok, ale hostia zatiaľ všetky ich útoky zvládajú a dostávajú loptu včas do bezpečia.
     
    5
    Ten si však hostia dokázali postrážiť a momentálne s loptou kombinujú na svojej polovici ihriska. Rezerva MŠK na nič nečaká a okamžite sa púšťa do vysokého napádania súperovej rozohrávky.
     
    4
    Priamy kop sme teraz sledovali aj na druhej strane, ale zrodilo sa len postavenie mimo hry. Žilina je už pri lopte a okamžite zakladá rýchly protiútok.
     
    3
    Trebšiov napokon zvládol aj túto situáciu, ale loptu nemá na svojich kopačkách. Domáci pokračujú vo svojej aktivite a znova sú nasťahovaní na útočnej polovici.
     
    2
    Rezerva Žiliny sa okamžite presúva do útoku a dostáva svojo dnešného súpera pod veľký tlak. Najprv musela odvracať obrana hostí nebezpečný center a teraz bude čeliť priamemu kopu v blízkosti pokutového územia.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí odohrajú toto stretnutie v žltých dresoch. Hostia z Trebišova nastupujú v bielych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Patrik Papuča spoločne so svojimi asistentmi Jujajom Halíčkom a Mariánom Jankovičom privádza oba celky na hraciu plochu. Prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné futbalové dopoludnie! Dnes pokračuje štvrté kolo druhej ligy ešte štyrmi zápasmi a o 10:30 sa odohrajú hneď tri. Rezerva Žiliny o malú chvíľu privíta doma Trebišov, ktorý v novej sezóne ešte nevyhral. Oba tímy potrebujú zbierať body a tak môžme povedať, že je pre nich toto stretnutie dôležité. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Petráš – Suľa, Kopas, Minárik, Šušolík, Bichakhchyan, Paur, Chríbik (C), Ďuriš, Gerebenits, Kurminowski

    Náhradníci: Vajs, Petrák, Gono, Nagy, Myslovič, Farský, Iľko

    Slavoj Trebišov: Leško – Korijkov, Kražel, Ilinjo, Mihálik, Matić, Zsigmond, Cicman (C), Hirjak, Chovan, Novák

    Náhradníci: Begala, Zajac, Sočuvka, Harvila, Vodilka, Gmitter

    Rozhodca: Patrik Papuča – Juraj Halíček, Marián Jankovič – Andrej Chromý
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MŠK Žilina B a Slavoj Trebišov. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 10:30.

    Druhá liga pokračuje aj v nedeľu, na programe je štvrté kolo. Na štadione pod Dubňom na seba narazia rezervný tím MŠK Žilina a Slavoj Trebišov. Bude to súboj tabuľkových susedov.

    MŠK Žilina B má momentálne na svojom konte tri body za jednu výhru a dve prehry. V tabuľke tak rezervnému tímu Žiliny 12. miesto.

    Slavoj Trebišov má momentálne na svojom konte dva body za dve remízy a tak zatiaľ čaká na svoje prvé víťazstvo v novej sezóne. V tabuľke sa Trebišov nachádza na 13. mieste.

    V prípade víťazstva sa oba celky môžu posunúť v tabuľke vyššie. Určite nás teda čaká zaujímavé stretnutie, papierovým favoritom je domáci celok. Ako napokon dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 39. Kopas, 49. Kurminowski, 67. Kurminowski – 20. Novák, 90+1. Kražel

    Karty:   22. Chríbik (ZIN) – 25. Zsigmond (SLT), 37. Kražel (SLT)


    MŠK Žilina B: Petráš – Suľa, Kopas, Minárik, Šušolík, Bichakhchyan, Paur, Chríbik (C), Ďuriš, Gerebenits, Kurminowski
    Náhradníci: Vajs, Petrák, Gono, Nagy, Myslovič, Farský, Iľko

    Slavoj Trebišov: Leško – Korijkov, Kražel, Ilinjo, Mihálik, Matić, Zsigmond, Cicman (C), Hirjak, Chovan, Novák
    Náhradníci: Begala, Zajac, Sočuvka, Harvila, Vodilka, Gmitter

    Rozhodca: Patrik Papuča – Juraj Halíček, Marián Jankovič – Andrej Chromý

    Diváci: 201