Ružomberok – Žilina 2:3 (kon.) | Michalovce – Senica 3:0 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 4:0 (kon.) | Nitra – Sereď 3:2 (kon.)
koniec
FC Nitra
3:2 (1:0)
ŠKF Sereď
Sobota 10.08.2019, 19:00 • FC Nitra, a.s. • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas ešte v Nitre ponúkol poriadnu gólovú kanonádu! Nitra sa postupune dostala do vedenia 3:0 a zdalo sa byť o všetko rozhodnuté. Sereď však ešte svoje zbrane nezložila a dokázala sa dostať na rozdiel jedného gólu. Záver zápasu však predsa len domáci zvládli a pripíšu si tak prvé tri body do tabuľka v novej sezóne Fortuna ligy.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch. (20:56:25)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Stále sa v Nitre ešte hrá, ale už to nemá skoro žiadny význam.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Michal Faško (FC Nitra).
     
    90+3
    Nitra ešte získala priamy kop z hranice pokutového územia. Ten však už nič zaujímavého neponúkol a už to vyzerá, že tri body z tohto stretnutia ostanú doma.
     
    90+2
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Tidiane Djiby Ba (ŠKF iClinic Sereď). Hostia tak dohrajú záver tohto stretnutia v oslabení a to im zrejme už berie nádej na vyrovnanie.
     
    90+1
    V druhom polčase sa ešte nadstavujú 4 minúty!
     
    90
    Hostia to skúšajú dlhým nákopom, ale vo vzdušom priestore kraľujú domáci futbalisti. Čakáme už na údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Lukáš Fabiš.
     
    88
    Záver riadneho hracieho času sa blíži, v Nite sa však bude určite ešte predlžovať. Bolo tam viacej prerušení v druhom polčase, možno to bude aj väčšia porcia minút.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Marek Fábry (FC Nitra).
     
    86
    Znova jeden z domácich futbalistov ostal ležať na trávniku, konkrétne je to Fábry, ktorý musi byť ošetrený za čiarou. Sereď potrebuje, aby hra čo najskôr plynula ďalej.
     
    85
    Hostia za pomoci postupných prihrávok postupujú bližšie k súperovej bráne, ale teraz ťažko hľadajú recept na pokorenie domácej defenzívy.
     
    84
    Sereď už pomaly sústreďuje všetky svoje sily do ofenzívy, čas sa rýchlo kráto a Nitra stále drží svoje tesné víťazstvo 3:2!
     
    83
    Hra sa na malú chvíľu prerušila, na ihrisku ostal ležať domáci Faško. Nitra chystá ešte jedno posledné striedanie.
     
    82
    Pred bránu domácich smeroval zblokovaný center, ako prvý je však pri ňom brankár Šípoš, ktorý využije všetok možný čas, ktorým môže hru rozkúskovať zdržiavaním.
     
    81
    Razom to v Nitre stíchlo, domáci si poriadne skomplikovali cestu za troma bodmi. Domáci o víťazstvo budú musieť ešte tvrdo bojovať.
     
    80
    Desať minút ostáva do konca riadneho hracieho času. Napokon je z toho v Nitre poriadna porcia presných zásahov, kto vie, možno sa ešte ďalšieho aj dočkáme.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Milan Ristovski, prichádza Marek Fábry.
     
    78
    Sereď dala gól!

    Dráma je predsa len na svete! Sereď nevzdala tento boj v Nitre a dostáva sa na rozdiel jedného gólu, keď sa v neprehľadnej situácii pred bránou domácich najlepšie zorientoval ROKO JUREŠKIN a mladý Chorvát upravuje na 3:2!
     
    77
    Nitra sa však nechce stiahnuť hlboko do defenzívy a takisto sa ešte pokúša zakladať útočné akcie. Možno zvyšok zápasu sa bude niesť v taktomto ofenzívnom tempe.
     
    76
    Sereď to určite ešte nakopne smerom dopredu, ale čas sa začína krátiť a hostia stále prehrávajú vyšším gólovým rozdielom, konkrétne to je o dva presné zásahy.
     
    75
    Sereď dala gól!

    Žeby sa v Nitre ešte predsa len zrodila dráma? Tento útok hosťom vyšiel dokonale, keď Iván v pokutovom území skvelo hlavou vysunul do šance
    DINA ŠPEHARA a ten sám pred brankárom Šípošom nezaváhal – 3:1!
     
    74
    Hostia reklamovali u hlavného rozhodcu Dušana Sedláka rohový kop, ale brankár domácich Šípoš ešte stihol loptu zachytiť na postrannej čiare.
     
    73
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Ľubomír Michalík, prichádza Martin Slaninka.
     
    72
    Sereď už dlhšiu dobu drží loptu na svojich kopačkách, ale má problémy s prechodom na útočnú polovicu. Nitra znova dobre bráni stred poľa a snaží sa dnes uhrať víťazstvo na nulu.
     
    71
    Predsa len je tu ešte útočná snaha zo strany hostí, streliť aspoň jeden čestný zásah a kozmeticky tak upraviť konečný rezultát.
     
    70
    Navyše domáci sú aj naďalej častejšie pri lopte a jasne tak držia opraty zápasu vo svojich rukách. Uvidime, čo nám ešte ponúkne zvyšok tohto stretnutia.
     
    68
    Nitra vyhráva doma nad Sereďou rozdielom triedy a už sa zdá byť o osude tohto stretnutia rozhodnuté. To by sa musel stať malý zázrak, aby to ešte hostia nejakým spôsobom zvrátili.
     
    67
    Nitra dala gól!

    Loptu si na biely bod postavil MILAN RISTOVSKI a s prehľadom pokutový kop premenil, keď si vybral opačnú stranu, do ktorej sa hodil brankár Iliev – 3:0!
     
    66
    Žltú kartu dostáva Tidiane Djiby Ba (ŠKF iClinic Sereď).
     
    66
    Bola nariadená penalta pre Nitru! Od rohovej zástavky smeroval center pred bránu hostí, Djiby Ba jasne fauloval a domáci môžu zrejme definitívne rozhodnúť toto stretnutie!
     
    65
    Vysoká lopta pred bránu hostí, Michalík ju odvrátil do bezpečia a Nitra tak ešte získava rohový kop. S jeho realizáciou sa nikam neponáhľa.
     
    64
    Túto situáciu hostia zvládli, ale zatiaľ sa im nedarí dostať loptu do bezepčia. Nitra tak zbiera dostatok času na súperovej polovici a stále si drží svoje dvojgólové vedenie a čisté konto pre brankára Šípoša.
     
    63
    Iván fauloval prenikajúceho domáceho futbalistu a Nitra tak získava priamy kop na útočnej polovici. Sereď sa bude musieť brániť pred svojim pokutovým územím.
     
    62
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza Roko Jureškin.
     
    61
    Sereď nasťahovaná na útočnej polovici, ale lopta sa od Clébera dostala za postrannú čiaru a tak hostia strácajú šancu niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia v Nitre je už minulosťou, domáci celok aj naďalej vyhráva 2:0 a je na najlepšej ceste získať svoje prvé tri body v novej sezóne. Musí však ešte zvládnuť zvyšok druhého polčasu.
     
    59
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Ondrej Vrábel, prichádza Marek Dubeň.
     
    58
    Cléber narobil poriadny vietor v obrane domácich a snažil sa vymyslieť center do pokutového územia domácich. Vyzeralo to na rohový kop, ale napokon z toho bude len odkop od brány.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (ŠKF iClinic Sereď).
     
    56
    Hostia dlhšie obliehali pokutové územie domácich, ale pri lopte je už práve Nitra, ktorá sa snaží o prienik na útočnú polovicu. Teraz to zrejme bude rýchly futbal hore-dole.
     
    54
    Center od rohovej zástavky si defenzíva domácich postrážila a dostáva loptu do bezpečia. Sereď však postupune rozbieha svoj ďalší útok na bránu svojho dnešného súpera.
     
    54
    Na druhej strane sme sledovali rýchly prechod Sereďe to útoku a hostia vybojovali svojou aktivitou rohový kop. Nitra sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    53
    Dobrá príležitosť pre Nitru a na pozore sa musel mať brankár Iliev! Chobot prenikol s loptou do pokutového územia a napokon sa z mierneho uhla rozohdol pre strelu, Ilieva sa mu však prekonať nepodarilo.
     
    52
    No a loptu má vo svojej moci opäť domáca Nitra, ktorá teraz jasne dominuje na ihrisku pod Zoborom. Uvidíme, čo hostia ešte dokážu nejakým spôsobom zdramatizovať toto stretnutie, času majú ešte dostatok.
     
    51
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Kristián Lukáčik, prichádza Do Amaral Olavo Matheus.
     
    50
    Sereď tak čaká náročná úloha a to zmazať dvojgólové vedenie súpera. Nitra má naopak toto stretnutie rozbehnuté veľmi dobre a smeruje za prvými bodmi v novej sezóne.
     
    49
    Nitra dala gól!

    Vynikajúci vstup domácich futbalistov do druhého polčasu! Nitre sa vyplatilo vysoké napádanie súperovej rozohrávky, po chybe hosťujúcej obrany sa k lopte dostal Gatarić a potiahol ju až do pokutového územia, tam svojou presnou prihrávkou našiel MILANA RISTOVSKIHO a ten bezpečne prekonáva Ilieva – 2:0!
     
    48
    Pri lopte je momentálne hosťujúca Sereď, ktorá sa snaží o postupný prechod na útočnú polovicu. Nitra však dobre obsadzuje stred poľa a svojho dnešného súpera tak k ničomu vážnemu nepúšťa.
     
    47
    Center do pokutového územia hostí, reagovať sa naň snažil autor zatiaľ jediného presného zásahu Chobot, ale nepodarilo sa mu to a bude to tak len odkop od Ilievovej brány.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťom, ktorí musia doťahovať náskok súpera. Ani jeden z trénerov pred druhým polčasom nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami tohto stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo tohto stretnutia pod Zoborom nám prinieslo jeden presný zásah. Postaral sa oň v 30. minúte Chobot a tak Nitra vyhráva po prvom polčase nad Sereďou 1:0! Celkovo boli domáci v prvom polčase aktívnejší a zaslúžene sú tak vo vedení, keď dosiahli konečne svoj prvý gól v novom ročníku Fortuna ligy. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:03.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavujú sa ešte dve minúty v prvom polčase!
     
    45
    V závere riadneho hracieho času prvého polčasu je pri lopte Sereď, ktorá sa tak ešte pokúsi aspoň o jeden útok, z ktorého by mohla ohroziť bránu domácich.
     
    44
    Predsa len tu však bol ešte jeden priamy kop pre Nitru. Faškov center musela obrana súpera odvrátiť na rohový kop. Ten už domáci stihli zahrať, ale nič zaujímavého neponúkol.
     
    43
    Aj sa tak stalo, ale domáci rýchlo loptu strácajú a tak je tu ešte priestor pre Sereď niečo pred koncom prvého polčasu vymyslieť smerom dopredu.
     
    42
    Je tu tvrdý zákrok, po ktorom sa porúčal k zemi domáci Vrábel. Nitra tak ešte získava priamy kop na útočnej polovici, zrejme ho však rozohrá nakrátko.
     
    41
    Posledné minúty úvodného dejstva teda už ubiehajú. Zatiaľ to teda vyzerá, že Nitra pôjde na prestávku vo výhodnejšej pozícii ako Sereď.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, domáca Nitra stále vyhráva nad Sereďou 1:0 po góle Chobota z 30 minúty!
     
    39
    Na druhej strane sa však mohol zrodiť vyrovnávajúci gól! Po prepadnutí v strede ihriska sa zrodilo prečíslenie Serede, Špehar sa ocitol vo veľkej šancu a možno mohol ešte aj prihrávať, ale rozhodol sa pre strelu a tú dokázal zblokovať výborným obranným zákrokom kapitán domácich Farkaš!
     
    38
    Sledovali sme zaujímavý prízemný center do pokutového územia hostí, ale Ba si celú situáciu postrážil a hlavou odvrátil loptu do bezpečia.
     
    37
    Teraz je tu trocha nepresností na oboch stranách, čo však domácim určite nijak zvlášť neprekáža. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne zvyšok prvého polčasu.
     
    36
    To však už neplatí, je tu nedovolený zákrok a k lopte sa dostáva Nitra. Domáci futbalisti sa momentálne nemusia nikam ponáhľať, krátko pred koncom prvého polčasu vyhrávajú o jeden gól.
     
    35
    Napokon bol z toho pre Sereď rohový kop, ktorý vybojoval Ivan. Ten však nič zaujímavého neponúkol, ale hostia ešte ostávajú pri lopte na útočnej polovici.
     
    34
    Hostia sa teraz snažia o prechod na útočnú polovicu, ale nedarí sa im prejsť cez stred poľa. Nitra sa však musí mať teraz na pozore a vyvarovať sa každej jednej chybe.
     
    33
    Ristovski si na druhej strane v pokutovom území pomohol pri spracovaní lopty rukou a tak nemohol vo svojom ťažení pokračovať. Sereď tak získava loptu na svoje kopačky.
     
    32
    Ventúra prihral pred pokutovým územím loptu na Ivana, ktorý to skúšal zaujímavým spôsobom, keď chcel obstrelom prekvapiť Šípoša. To sa mu však nepodarilo, brankár Nitry si pripisuje úspešný zákrok.
     
    31
    Určite treba konštatovať, že toto vedenie domácich je zaslúžené. Sereď sa musí výrazne zlepšiť, ak pomýšla na body z tohto stretnutia. Uvidíme, čo nám ešte zvyšok zápasu ponúkne.
     
    30
    Nitra dala gól!

    Obrovská radosť v Nitre, domáci futbalisti dávajú svoj prvý gól v novom ročníku Fortuna ligy! Nová posila domácich Šefčík si parádne sklepol loptu, vyslal presnú prihrávku pred bránu súpera a tam sa presnou hlavičkou prezentoval MARIAN CHOBOT – 1:0!
     
    29
    Na obraze hry sa nám teda nič nemení, aj naďalej je aktívnejšia domáca Nitra. Stále však čakáme na otvárací zásah pod Zoborom.
     
    28
    Ten už nič zaujímavého neponúkol, ale domáci aj naďalej ostávajú pri lopte a snažia sa kombinovať na polovici súpera.
     
    27
    Faško to vyskúšal svojou ľavou nohou, jeho prízemná strela smerovala k tyčke, ale Iliev ostal na mieste a stihol dobrým zákrokom reagovať! Ešte tu je rohový kop pre Nitru.
     
    26
    Ešte je tu krátke občerstvenie pre oba celky a už by sme mali byť svedkami realizácie spomínaného priameho kopu.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Denis Ventúra (ŠKF iClinic Sereď).
     
    25
    Takmer sme boli svedkami úvodného presného zásahu! Po zaváhanie obrany hosťujúceho celku sa v pokutovom území dostal k lopte Ristovski, ale nepodarilo sa mu prekonať Ilieva! Potom musel faulovať na hranici pokutového územia Ventúra a bude tu veľmi zaujímavý priamy kop pre Nitru.
     
    24
    Teraz domáci dlho okupovali pokutové územie hostí, sledovali sme pád Gatariča vo vnútri tohto územia, ale penalta sa nepíska. Malo by to byť správne rozhodnutie Dušana Sedláka.
     
    22
    No a pri lopte sú teraz práve domáci futbalisti, ktorí sa opäť snažia hrať aktívnejšie a ísť za otváracím gólom tohto stretnutia. Nitra je už jediným tímom, ktorý ešte v novej sezóne neskóroval. Spoločnosť jej robili doteraz Michalovce, ale tie už doma so Senicou vyhrávajú po góle z 9. minúty.
     
    21
    Pradoxne boli doteraz aktívnejší domáci futbalisti a veľa nechýbalo, aby ako prví dnes v tomto zápase inkasovali gól. Aj naďalej však platí bezgólový stav a všetko je otvorené na oboch stranách.
     
    20
    Krušné chvíle teraz prežila Nitra pred svojou bránou! Najprv sa po realizácii spomínaného priameho kopu zrodili dva zblokované strelecké pokusy a potom prišlo aj prízemné zakončenie Clébera, ktoré len tesne minulo bránu domácich.
     
    19
    Lukáčik vybojoval pre hostí priamy kop na útočnej polovci. Sereď tak zrejme bude mať možnosť ohroziť bránu domácich, Nitra sa teda po dlhšej dobe bude musieť brániť.
     
    18
    No a priostruje sa nám aj v osobných súbojoch, oba celky si nič len tak nedarujú. Zatiaľ však hlavný rozhodca Dušan Sedlák nemusel siahnuť k žiadnemu kartovému trestu.
     
    17
    Sereď teraz výrazne chybovala v obrane a využiť to mohol Ristovski. Snažil sa potom v pokutovom území vymyslieť nebezpečnú prihrávku, ale nič z toho napokon nebolo.
     
    16
    Chobot riešil zaujímavo toto zakončenie, keď sa snažil prelobovať súperovho brankára! Iliev však dokázal tento pokus skrotiť a loptu za svoj chrbát nepustil.
     
    15
    Domáci momentálne búšia do súpera, ale stále im to viazne v kombinácii a v rozhodujúcej chvíli príde len nepresná prihrávka a lopta sa tak poľahky dostane na kopačky súpera.
     
    14
    Nitra aj naďalej čaká na svoj prvý gól v tejto sezóne FL. Domáci hrajú po úvodnom výkope stále aktívnejšie, ale musia sa zlepšiť vo finálnej fáze, aby z toho bola gólová príležitosť.
     
    13
    Po Šefčíkovej aktivite zahrávala Nitra svoj druhý rohový kop v tomto zápase. Sereď ho dokázala ubrániť a posiela loptu preč zo svojej polovice ihriska.
     
    12
    Zakrátko sa domáci futbalisti znova dostávajú k lopte. Nitra sa snaží pokračovať vo svojej aktivite a vytvárať čoraz väčší tlak na bránu svojho dnešného súpera.
     
    11
    Po nedovolenom zákroku získali svoj prvý priamy kop na útočnej polovici domáci futbalisti. Jeho exekúcie sa ujal Faško, ale jeho prízemný priamy pokus na bránu bol veľmi nepresný.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia už uplynula, zatiaľ čakáme na prvú vážnejšiu príležitosť na jednej či druhej strane. Oba tímy však už pár streleckých pokusov vyslali.
     
    9
    Zakrátko sa domáci futbalista opäť dostal do zakončenia, lopta končí v rukaviciach brankára Ilieva. No, zatiaľ môžme konštatovať, že Nitra je aktívnejšia v úvodných minútach tohto stretnutia.
     
    8
    Gatarić sa dostal k lopte, neváhal a spoza pokutového územia ihneď vypálil. Tento pokus si však nepripravil a tak mu chýbala výraznejšia presnosť a razancia.
     
    7
    Črtal sa rýchly protiútok zo strany hostí, ale zblokovaný center končí napokon len u brankára Šípoša. Obaja brankáro zatiaľ rieša len takéto ľahké situácie, výraznejší zákrok zatiaľ vytiahnúť nemuseli.
     
    6
    Zatiaľ obe štandardné situácie prinieslo aj prvé zaujímavejšie momenty. Možno práve toto bude cesta pre oba celky, ako čo najlepšie dosiahnúť gól v súperovej sieti.
     
    5
    Svoj prvý priamy kop získala Sereď a to hneď z dobrej vzdialenosti od pokutového územia. Na centrovanú loptu reagoval hlavou Ba, ale jeho pokus ide tesne vedľa súperovej brány.
     
    4
    Zaujímavý nákop domácich do pokutového územia súpera, ale nikto v bielom drese naň nedokázal reagovať a loptu si bezpečne do svojich rukavíc prevzal brankár Iliev.
     
    3
    Pri lopte sú momentálne hostia, ktorí zatiaľ kombinujú na svojej polovici. Sledujeme však vysoké napádanie domácich, ktorí chcú získať loptu späť na svoje kopačky čo najskôr.
     
    2
    Nová posila v drese hostí Samuel Šefčík ťahal loptu po pravej strane a vybojoval pre Nitru prvý rohový kop v tomto zápase. Faškov center od rohovej zástavky smeroval na hlavu Podhorina, jeho zakončenie tesne míňa bránu hostí.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí dnes hrajú v bielych dresoch. Hostia zo Sereďe dnes nastupujú v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne! Prajem príjemný športový zážitok.
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Dnes pokračuje Fortuna liga štvrtým kolom a po Zoborom budeme sledovať zaujímavý súboj medzi FC Nitra a ŠKF iClinic Sereď. Domáci futbalisti v novom ročník FL ešte nebodovali a dokonca ešte ani neskórovali. Naopak Sereď môže hovoriť o úspešnom vstupe do novej sezóny, keď má na svojom konte šesť bodov a práve posledné dve stretnutia vyhrala. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Dušan Sedlák – Branislav Hancko, Anton Perát – Ivan Kružliak. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa vám znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin, Farkaš (C), Magda – Vrábel, Faško – Šefčík, Gatarić, Chobot – Ristovski

    Náhradníci: Kuciak – Fábry, Fabiš, Guláš, Dubeň, Šurnovský, Štefanec

    ŠKF iClinic Sereď: Iliev – Sus, Michalík (C), Ba, Hučko – Lukáčik, Ventúra – Nascimento, Pankarićan, Iván – Špehar

    Náhradníci: Penksa – Jureškin, Morong, Tureček, Adekuoroye, Matheus, Slaninka

    Rozhodca: Dušan Sedlák – Branislav Hancko, Anton Perát – Ivan Kružliak
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Nitra a ŠKF iClinic Sereď. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Fortuna liga pokračuje cez víkend zápasmi štvrtého kola. Štadión v Nitre bude hostiť stretnutie domáceho celku proti Seredi. Očakáva sa zaujímavé stretnutie, v ktorom pôjde určite o dôležité body do tabuľky.

    FC Nitra nevstúpila do novej sezóny ideálne a stále čaká na svoj prvý bodový zápis a okrem toho aj na vôbec prvý strelený gól! Najprv Nitra podľahla v Ružomberku 1:0, doma potom prehrala so Zlatými Moravcami 0:1 a z Trnavy odchádzala s prehrou 2:0. Domáci tak už budú chcieť doma konečne zabodovať a skórovať.

    ŠKF iClinic Sereď vlani prekvapila ako nováčik prienikom do prvej šestky a zatiaľ sa jej darí aj v novej sezóne. Tú síce odštartovala prehrou v Trnave 2:0, ale potom uspela so Senicou 2:1 a prekvapila v minulom kole, keď zdolala Dunajskú Stredu 3:1. Sereď tak bude chcieť na svojej víťaznej vlne pokračovať.

    Podľa vypísaných kurzov toto stretnutie nemá favorita. Uvidíme ako to napokon celé dopadne, sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 30. Chobot (Šefčík), 49. Ristovski (Gatarić), 67. Ristovski (pen.) – 75. Špehar (Iván), 78. Jureškin

    Karty:   87. Fábry (NIT), 90+3. Faško (NIT) – 25. Ventúra (SER), 57. Michalík (SER), 66. Ba (SER)   90+2. Ba (SER)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin, Farkaš (C), Magda – Vrábel (59. Dubeň), Faško – Šefčík (89. Fabiš), Gatarić, Chobot – Ristovski (79. Fábry).
    Náhradníci: Kuciak – Fábry, Fabiš, Guláš, Dubeň, Šurnovský, Štefanec.

    ŠKF Sereď: Iliev – Sus, Michalík (C) (73. Slaninka), Ba, Hučko – Lukáčik (51. Matheus), Ventúra – Nascimento (62. Jureškin), Pankarićan, Iván – Špehar.
    Náhradníci: Penksa – Jureškin, Morong, Tureček, Adekuoroye, Matheus, Slaninka.

    Rozhodca: Dušan Sedlák – Branislav Hancko, Anton Perát – Ivan Kružliak