Ružomberok – Žilina 2:3 (kon.) | Michalovce – Senica 3:0 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 4:0 (kon.) | Nitra – Sereď 3:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
2:1 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 10.08.2019, 19:00 • Štadión pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:03:08)
     
    Držanie lopty: 52 % : 48 %.
    Strely na bránu: 4:4.
    Strely mimo: 1:7.
    Rohy: 5:2.
    Ofsajdy: 4:5.
    Fauly: 23:16.
    Zákroky brankárov: 3:2.
     
    Druhý polčas bol v porovnaní s tým prvým ako deň a noc a ponúkol výborný futbal. Trenčania vstúpili do druhého dejstva veľmi aktívne, za čo boli odmenení vyrovnávajúcim gólom Zubairuho. DAC následne prevzal iniciatívu, dvomi výbornými zákrokmi ale udržal šance Trenčína na plný bodový zisk brankár Šemrinec a Kristopher Vida trafil z penalty len tyč. Dunajská Streda mala i ďalšie šance na gól, žiadnu ale nedokázala premeniť a keď už sa zdalo, že sa zápas skončí remízou, tak dokázal v nadstavenom čase strhnúť výhru na stranu Trenčína Čataković. Trenčania si tak po veľkej dráme pripisujú na konto prvé tri body v sezóne. Dunajská Streda prehrala druhý zápas vonku za sebou.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Osman Bukari, prichádza Jakub Kadák.
    90+2. Hamza ČATAKOVIĆ - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+2
    Trenčín dal gól!
    Trenčín v závere trestá nevyužité príležitosti Dunajskej Stredy a strieľa asi víťazný gól! Bukari bojovnosťou udržal loptu na kopačkách Trenčína a posunul ju na HAMZU ČATAKOVIĆA, ktorý si zasekol Mátého Vidu a krásnou strelou ľavačkou k vzdialenejšej tyči obstrelil Jedličku. Asistencia: Osman Bukari.
    90+2. Kristopher Vida (DUN)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+2
    Čmelíkov prízemný center takmer z bránkovej čiary doletel presne na strelu Kristopherovi Vidovi, ktorý ale z prvej poslal loptu ľavačkou znovu tesne mimo.
     
    90+1
    Nadstavený čas je zatiaľ plný nepresností a oba tímy si veľmi rýchlo menia loptu v strede poľa.
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    89
    Ronanov center doletel na Kristophera Vidu, ktorého strela zo šestnástky ale bola zablokovaná.
     
    88
    Bukari si najprv narazil loptu s Depetrisom, spätná prihrávka mu ale odskočila k bránkovej čiare. Potom však obišiel obrancu DAC a tvrdou strelou trafil bočnú sieť Jedličkovej brány.
     
    87
    Kombinácia hostí na útočnej polovici netrvala dlho. Ani domáci ale loptu dlho neudržali, Koolwijk o ňu totiž prišiel a následne fauloval protihráča.
     
    85
    Priamy kop bol výborne kopnutý na zadnú tyč na Abdulrahmana Taiwa, ktorý v ťažkej pozícii asi z metra minul hlavou bránu Šemrinca.
     
    84
    Žltú kartu za potiahnutie za dres prenikajúceho Čmelíka a následné odkopnutie lopty v prerušenej hre dostáva Martin Šulek (AS Trenčín). Dunajská Streda bude z ľavého krídla zahrávať v podstate „skrátený“ roh.
     
    83
    Bukari posielal oblúčikom vysokú loptu na Comvaliusa, ktorý ale spadol v súboji s jedným z obrancov DAC. Trenčania požadujú penaltu, hlavný rozhodca ale ukazuje, že hra bude pokračovať.
     
    82
    Čatakovićov center od rohovej zástavky odhlavičkoval na prednej tyči stojaci Abdulrahman Taiwo. Lopta sa po prihrávkach dozadu dostala napokon až k brankárovi Šemrincovi.
     
    81
    Bukarimu musia lekári Trenčína pomáhať od kŕčov. Nakoniec je krídelník AS v poriadku a nateraz pokračuje v zápase.
     
    80
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ruben Ligeon, prichádza Adrián Slávik.
     
    79
    Zubairu podržal loptu medzi niekoľkými obrancami DAC a pripravil pozíciu Čatakovićovi. Jeho zakončenie bolo zablokované na rohový kop.
     
    78
    Tým sa postupná rozohrávka nevydarila a Trenčania mohli zaútočiť do otvorenej obrany hostí. Mohli, ale nedokázali, pretože Čatakovićovi sa vôbec nevydarila prieniková prihrávka. Lopta sa zadarmo dostala k hráčom Dunajskej Stredy.
     
    77
    Ligeon v sklze prihral loptu pred Abdulrahmanom brankárovi Šemrincovi. Ten loptu pod tlakom napádajúcich hráčov DAC odkopol až na polovicu hostí.
     
    75
    Comvalius sa pustil do odvážneho pokusu o prienik cez troch protihráčov, tí ho ale na hranici pokutového územia Dunajskej Stredy zastavili. Podobne dopadol na opačnej strane i prienik Abdulrahmana Taiwa po pravom krídle.
     
    74
    Rodolfov center zastavil v sklze Kleščík priamo pred Čmelíkom, ktorý si loptu posunul na pravačku a strelou zo šestnástky poslal loptu tesne mimo Šemrincovu bránu.
     
    73
    Oravec chcel zaskočiť obranu Trenčanov dlhým nákopom na rozbehnutého Abdulrahmana, ten ale vybiehal z ofsajdu.
     
    72
    Máté Vida poslal veľmi tvrdým súbojom v strede poľa k zemi Comvaliusa. Ani on nevidí žltú kartu, aj keď by si ju možno zaslúžil.
     
    71
    S centrom z rohu ihriska si ale obrana Trenčína dokázala poradiť a znovu sa hráči AS tlačia dopredu.
     
    70
    Na rozdiel od prvého polčasu sa hrá v tom druhom výborný futbal. Hostia získali rohový kop.
     
    69
    Depetris dostal skvelú prihrávku za obranu DAC a dral sa k bráne hostí. Pri strele sa ale pošmykol a loptu mu nakoniec zobral brankár Jedlička v spolupráci s na zemi ležiacim Kružliakom.
     
    69
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Andrej Fábry.
    69. Penalta
    Zdroj: www.huste.tv
     
    69
    Kristopher Vida (FC DAC Dunajská Streda) trafil z penalty ľavú tyč Šemrincovej brány!
     
    68
    Ronan trafil z priameho kopu ruku jedného z Trenčanov stojacich v múre. Penalta pre Dunajskú Stredu!
     
    67
    Dnešné stretnutie sleduje 663 divákov.
     
    66
    Šulek podrazil pred vlastnou šestnástkou Divkovića. Priamy kop pre Dunajskú Stredu z výbornej streleckej pozície.
     
    65
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ante Roguljić, prichádza Hamza Čataković.
     
    64
    V Žiline medzitým začalo veľmi husto pršať. Uvidíme, ako a či vôbec to ovplyvní hru oboch tímov.
     
    63
    Rodolfo prihrával od bránkovej čiary do šestnástky, kde loptu ešte prepustil Čmelík za seba na Divkovića. Úplne osamotený Chorvát si loptu prakticky na penaltovom bode spracoval a potom ju nepochopiteľne poslal v skvelej streleckej pozícii nad bránu Trenčína.
     
    62
    Hostia v posledných okamihoch výrazne pridali a brániť sa tak musia domáci. Abdulrahman Taiwo sa snažil obísť Šuleka, pri svojich kľučkách ale stratil kontrolu nad loptou.
    60. Igor Šemrinec (TRE)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    60
    Center Ronana z rohového kopu doletel presne na hlavu voľného Kružliaka, ktorého prudkú hlavičku ďalším výborným zákrokom v krátkom časovom slede vyrazil Igor Šemrinec. Brankár Trenčína teraz dvakrát podržal svojich spoluhráčov.
    59. Igor Šemrinec (TRE)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    59
    Divković priklepol loptu na hranicu šestnástky Kristopherovi Vidovi, ktorý sa pokúsil o technické obstrelenie Šemrinca. Brankár Trenčína ale predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil.
     
    58
    Na opačnej strane centroval už takmer z bránkovej čiary Divković a lopta sa nebezpečne zakrútila smerom do brány Šemrinca. Nakoniec bránu Trenčína minula len veľmi tesne, gólman AS ju ale kontroloval.
     
    56
    Trenčania mali po Kružliakovom faule k dispozícii priamy kop, ten ale dokázala obrana DAC odvrátiť do bezpečia.
     
    55
    Žltú kartu za podrazenie súpera riskantným spôsobom na ľavej strane vlastnej polovice dostáva Dominik Kružliak (FC DAC Dunajská Streda).
     
    54
    Žltú kartu za oslavu gólu, pri ktorej vytiahol rohovú zástavku zo svojho miesta, dostáva Abdul Zubairu (AS Trenčín).
    54. Abdul ZUBAIRU - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    54
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sú odmenení za aktivitu v druhom polčase a vyrovnávajú! ABDUL ZUBAIRU obral v strede poľa o loptu Mátého Vidu a posunul ju Roguljićovi. Ten ju Zubairuovi vrátil pred šestnástkou a nigérijský útočník zakončením špicom poslal loptu k pravej tyči Jedličkovej brány. Asistencia: Ante Roguljić.
     
    52
    Connor Ronan (FC DAC Dunajská Streda) napokon žltú kartu dostáva, ale za zostrelenie Comvaliusa. Keby nebol hlavný rozhodca v predchádzajúcom momente tak benevolentný, tak by Ronan dostal dve žlté karty v priebehu dvoch minút a dnes by dohral.
     
    51
    Ronan držal za ruku Zubairuho, ktorý sa už-už snažil uvoľniť. Záložník DAC mal teraz určite dostať kartu, hlavný rozhodca mu ale udelil milosť.
     
    50
    Postupná kombinácia Dunajskej Stredy sa zatiaľ nedokázala naplno rozvinúť na útočnej polovici. Nakoniec skončil trochu zúfalý nákop obrancov za autovou čiarou.
    49. David Depetris (TRE)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    49
    Bukari si potiahol loptu do šestnástky a prihral Depetrisovi, ktorý sa ocitol sám medzi obrancami DAC. Strela sa mu nevydarila, loptu ale i tak poslal po zemi k pravej tyči. Jedlička musel na zem a loptu výborným zákrokom vyrazil.
     
    47
    Striedajúci Čmelík sa okamžite zapojil do hry, jeho prvý center ale obrana DAC hravo odvrátila do bezpečia.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Eric Ramírez, prichádza Lukáš Čmelík.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:58.
     
    Prvý polčas je už chvalabohu za nami, mal totiž priam hrôzostrašnú úroveň. Bezzubí Trenčania nevymysleli smerom dopredu absolútne nič a za celý prvý polčas vyslali smerom na Jedličku jednu jedinú strelu. Hostia toho smerom k trenčianskej bráne tiež veľa nevymysleli, dokázali ale byť predsa len o niečo úspešnejší a vytvoriť si i niekoľko nádejných príležitostí. Jednu z nich premenil Kristopher Vida, a tak DAC asi zaslúžene vedie po prvom polčase najtesnejším rozdielom. Uvidíme, ako zareagujú na tento vývoj hráči Trenčína v druhom polčase.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Nádejná akcia DAC na pravom krídle skončila centrom Abdulrahmana... presne nikam. Vysoký nákop doletel až na tribúnu na opačnej strane.
     
    43
    Znovu ale prišiel Roguljićov nevydarený center, ktorý obrana DAC poslala hravo do bezpečia. Rýchly protiútok hostí zakončil Kristopher Vida prihrávkou do šestnástky na nabiehajúceho Divkovića, pred ním však loptu chytil vybiehajúci brankár Šemrinec.
     
    42
    Comvalius sa snažil o prienik cez Rodolfa, ten mu ale loptu odkopol na rohový kop.
    41. Marko Divković (DUN)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    41
    Ramírez našiel na ľavej strane úplne voľného Divkovića, ktorý ale vo vyloženej streleckej pozícii poslal loptu až do ochrannej siete za bránou. To bola veľká príležitosť!
     
    40
    Ligeon prihral do streleckej pozície pred šestnástkou DAC Roguljićovi, ten ale len podtrhol moje predchádzajúce tvrdenie o tom, že sa mu nedarí. Lopta mu odskočila a následne fauloval hráča hostí.
     
    39
    Zdá sa, že Ramírez bude napokon v poriadku a bude pokračovať v zápase. Hra môže pokračovať.
     
    38
    Zubairu trafil Ramíreza kolenom, čo však uniklo hlavnému rozhodcovi. Hra pokračovala, keďže ale zostal Ramírez ležať na trávniku, tak bola prerušená.
     
    37
    Trenčín zakladá útočnú akciu veľmi zdlhavo a hostia sa za tú dobu bez problémov zoradili do obranných šíkov. I tak sa ale tím písaný v tomto zápase ako domáci dostal na polovicu hostí.
     
    36
    Roguljićovi sa dnes vôbec nedarí. Nikým neatakovaný poslal znovu loptu namiesto na spoluhráčov vysokým oblúčikom priamo k Jedličkovi.
     
    35
    Kristopher Vida je dnes pri chuti. Za obranu AS si nabehol na kolmicu zo stredu poľa a preloboval brankára Šemrinca, vybiehal však z ofsajdu.
     
    34
    Ramírez sa snažil o individuálnu akciu stredom obrany Trenčína, jeho prienik bol ale zastavený.
    33. Eric Ramírez (DUN)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    33
    Kristopher Vida vysunul kolmou prihrávkou na ľavom krídle Divkovića, ktorý posúval loptu do šestnástky Trenčína na Ramíreza. Venezuelčan sa dostal pred obrancu AS, loptu ale poslal z prvej tesne mimo Šemrincovu bránu.
     
    31
    Kristopher Vida strieľal z hranice šestnástky po prihrávke od Ramíreza, namieril ale len do stredu brány na Šemrinca.
     
    30
    Zubairu išiel do súboja o loptu takmer v štýle kung-fu a diví sa, že mu bol odpískaný faul... Napokon sa tento zákrok obišiel nepochopiteľne bez karty.
     
    29
    V posledných okamihoch má loptu najčastejšie na kopačkách brankár Trenčína Šemrinec, ktorému ju pod tlakom napádajúcich hráčov DAC prihrávajú jeho obrancovia. Zatiaľ sa mu rozohrávka darí.
     
    28
    Tempo zápasu je zatiaľ veľmi pomalé, až ospalé. Na hracej ploche sa nedeje prakticky nič a oba tímy si po krátkych pokusoch o útok rýchlo vymieňajú kontrolu nad loptou.
     
    27
    Bukari obral o loptu pred šestnástkou DAC Ronana, pri pokuse o prienik mu ale odskočila za autovú čiaru.
     
    25
    Máté Vida vysúval prihrávkou na pravé krídlo Ramíreza, ten ale pri nábehu fauloval Kleščíka. Hostia sa však rýchlo dostali späť k lopte a už kombinujú na polovici Trenčanov.
     
    24
    Depetris sa znovu takmer dostal do samostatného úniku, znovu ale vybiehal z ofsajdového postavenia. Po rozohrávke hostí sa lopta postupne dostala až k brankárovi DAC Jedličkovi.
     
    23
    Zubairu bol faulovaný v strede poľa v súboji o loptu. Zatiaľ hra nemá veľký spád a odohráva sa prevažne medzi šestnástkami.
     
    22
    Koštrnovu rozohrávku zachytil Koolwijk a ten sa okamžite snažil o kolmé vysunutie Bukariho na pravom krídle. Kružliak hru prečítal a loptu včas zachytil.
     
    21
    Trenčania držia loptu a snažia sa preniknúť na útočnú polovicu, vôbec sa im to ale nedarí. Trochu im pomáha až faul na Depetrisa.
    19. Kristopher VIDA - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    19
    Dunajská Streda dala gól!
    DAC otvára skóre! Rodolfo na pravom krídle obišiel Kleščíka, ktorý mu ustupoval až do vlastnej šestnástky, a prihrávkou do ľavej strany našiel nabiehajúceho KRISTOPHERA VIDU. Ten sa dostal pred Ligeona a trochu nevydarenou strelou poslal loptu k ľavej tyči Šemrincovej brány. Asistencia: Cesar Rodolfo.
     
    18
    Prenikajúceho Ronana fauloval Kleščík. Priamy kop hostí z pravej strany útočnej polovice.
     
    17
    Jeho odkop skončil u konkurenta Jedličku. Postupná kombinácia hostí potom skončila na ľavom krídle.
     
    16
    Ani tentokrát sa ale Trenčanom rozohrávka nevydarila. Loptu odvrátili hostia zo šestnástky a následne sa guľatý nezmysel dostal až k brankárovi Šemrincovi.
     
    15
    Koolwijka potiahol na ľavej strane svojej polovice za dres Ronan. Ďalšia štandardka pre AS Trenčín.
     
    14
    Prvú žltú kartu za faul lakťom v hlavičkovom súboji so Šulekom dostáva Eric Ramírez (FC DAC Dunajská Streda).
     
    12
    Roguljićov nákop odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč Dunajskej Stredy. Následný Roguljićov nákop už z hry chytil brankár Jedlička.
     
    11
    Comvalius ľahko obišiel Oravca a z hranice šestnástky strieľal, jeho pokus bol však zrazený na ďalší rohový kop Trenčína.
     
    10
    Ronanov center od rohovej zástavky vyboxoval brankár Šemrinec. Trenčania sa potom rozbehli na opačnú stranu, ich útok ale zastavila kolmica na Depetrisa do ofsajdu.
     
    9
    Hra sa postupne otvára. Ramírez dostal prihrávku na ľavé krídlo, odkiaľ chcel hrací predmet vrátiť na spoluhráčov do šestnástky Trenčína. Ligeon však túto prihrávku zablokoval na rohový kop.
     
    8
    Bukari sa pohral s Koštrnom a Ronanom, ktorých pekne obišiel a po jeho prihrávke sa k lopte pred šestnástkou dostal Zubairu. Namiesto strely ale zvolil kľučky a o loptu v šestnástke prišiel.
     
    7
    Po rohu Trenčanov sa dostali hostia do rýchleho protiútoku. Za prihrávkou Ramíreza z pravého krídla si zbiehal Divković, tomu ale loptu na poslednú chvíľu odkopol obranca AS Kleščík.
     
    6
    Ligeonova strieľaná prihrávka letela na prednú tyč, kam si zbiehal Depetris, pred ním ale loptu tečoval obranca DAC na rohový kop.
     
    5
    Bukari sa snažil o individuálny prienik cez Kružliaka z pravého krídla, obranca DAC si ale poradil a loptu odkopol na rohový kop.
     
    4
    Ramírez si nabiehal za pekným nákopom z vlastnej polovice, k lopte sa ale dostal až pri bránkovej čiare a slabú prihrávku do bránkoviska Šemrinec bez problémov chytil.
     
    3
    Vysoký oblúčik letel na Abdulrahmana, pred ním ale loptu odkopol do bezpečia Depetris. Následný protiútok Trenčanov nebol úspešný a veľmi rýchlo sa po nepresnej prihrávke pri prechode do útoku skončil.
     
    2
    Po faule Ligeona na Divkovića získavajú hostia prvý priamy kop. Ronan bude rozohrávať štandardku z ľavého krídla.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí sa okamžite usadili na útočnej polovici.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    „Domáci“ Trenčín bude hrať v bielych dresoch, hostia v žltých.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kleščík (C), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić – Bukari, Depetris, Comvalius.
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Čataković, Corryn, Kadák, Slávik, Laczkó.

    FC DAC Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Oravec, Kružliak, Koštrna (C) – Vida – Abdulrahman, Ronan, K. Vida, Divković – Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Beskorovajnyj, Veselovský, Fábry, Davis, Čmelík, Bednár.

    Rozhodca: Filip Glova – Tomáš Somoláni, Pavel Jánošík.
     
    Vzájomné zápasy

    Vo vzájomných zápasoch je od návratu Dunajskej Stredy medzi slovenskú elitu v sezóne 2013/2014 o niečo úspešnejší Trenčín, ktorý z 18 zápasov vyhral deväťkrát. Sedemkrát sa z víťazstva radovali hráči Dunajskej Stredy a dvakrát vzájomý zápas nemal víťaza. Oba nerozhodné výsledky za zrodili v minulej sezóne – v Trenčíne sa zápas skončil 3:3 a v Dunajskej Strede 0:0. Zaujímavosťou je tiež, že už sedem vzájomných zápasov za sebou nedokázal vyhrať domáci tím. Naposledy sa to podarilo Dunajskej Strede ešte v novembri 2016, kedy doma vyhrala 2:0.
     
    FC DAC Dunajská Streda

    Tím zo Žitného ostrova už okrem prvých troch ligových zápasov stihol i dve predkolá Európskej lige. Nedokázal v nich síce vyhrať ani raz, zanechal ale veľmi dobrý dojem. V prvom predkole vyradila Dunajská Streda Cracoviu Krakov po výsledkoch 1:1 doma a 2:2 po predĺžení vonku, v druhom predkole ale už bol nad jej sily grécky klub Atromitos Atény (1:2 doma, 2:3 vonku). Čo sa týka Fortuna ligy, tak Dunajská Streda vstúpila do nového ročníku výhrou 2:1 v Zlatých Moravciach a hladkým domácim triumfom 5:1 proti Pohroniu. V minulom kole po slabom druhom polčase prehrala v Seredi 1:3, pred týmto kolom je tak na priebežnom treťom mieste ligovej tabuľky s trojbodovým mankom za zatiaľ suverénnou dvojicou Slovan Bratislava – Žilina.
     
    AS Trenčín

    Po minuloročnej sezóne, kedy sa Trenčania zachránili až v baráži s Popradom, a nie veľmi vydarenej príprave nedal trenčianskym fanúšikom ani vstup do novej sezóny veľa dôvodov na optimizmus. Po troch kolách majú Trenčania na konte len jeden bod a pred týmto kolom sú na priebežnom desiatom mieste ligovej tabuľky. Hráči AS prehrali oba zápasy, v ktorých boli hosťami – v Senici 1:3 a v minulom kole v Žiline 1:2. Jediný bod získali za remízu 1:1 s Ružomberkom v Žiline, kde kvôli výstavbe nového štadióna hrávajú svoje domáce zápasy.
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu 4. kola Fortuna ligy, v ktorom sa proti sebe postavia AS Trenčín a FC DAC Dunajská Streda. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 54. Zubairu (Roguljić), 90+2. Čataković (Bukari) – 19. K. Vida (Rodolfo)

    Karty:   54. Zubairu (TRE), 84. Šulek (TRE) – 14. Ramírez (DUN), 52. Ronan (DUN), 55. Kružliak (DUN)

    Nepremenená penalta: 69. K. Vida (DUN), mimo


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 23:16.
    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon (80. Slávik), Šulek, Kleščík (C), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić (65. Čataković) – Bukari (90+4. Kadák), Depetris, Comvalius.
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Čataković, Corryn, Kadák, Slávik, Laczkó.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Oravec, Kružliak, Koštrna (C) – Vida – Abdulrahman, Ronan, K. Vida, Divković (69. Fábry) – Ramírez (46. Čmelík).
    Náhradníci: Száraz – Beskorovajnyj, Veselovský, Fábry, Davis, Čmelík, Bednár.

    Rozhodca: Filip Glova – Tomáš Somoláni, Pavel Jánošík

    Diváci: 663