Česko – Gruzínsko 3:1 (kon.)
koniec
Česko
3:1 (2:0)
Gruzínsko
cz Štvrtok 08.08.2019, 15:00 • stadion Stovky, Frýdek-Místek • Reprezentácia U19
Predzápasové kurzy
    90. Filip FIRBACHER - 3:1
     
    90
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Centr z rohového kopu sice vyboxoval brankář Kutaladze, ale posléze se dostal ke střele uvnitř vápna FILIP FIRBACHER, který vypálil tvrdou nechytatelnou ránu do pravé části branky. Česká republika tak vede nad Gruzií 3:1.
     
    88
    Moistsrapešvilimu se nepovedla přihrávka a po pár okamžicích se dopustil agresivního faulu, za který uviděl kartu žluté barvy.
     
    81
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Cienciala, přichází Radosta.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Karabec, přichází Ševčík.
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Charajšvili, přichází Nonikašvili.
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Ackureli, přichází Mukbaniani.
    79. Giorgi JAKOBIDZE - 2:1
     
    79
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Po naprosto zbytečném rohu je tady snížení stavu na 1:2. Centr z rohového kopu letěl na hranici malého vápna, kde se dostal nejvýš GIORGI JAKOBIDZE a hlavou zakončil k levé tyči.
     
    76
    Aleksandre Kalandadze tvrdým skluzem poslal k zemi Ciencialu, který se řítil do velké šance a hostující hráč může být rád, že uviděl pouze žlutou kartu.
     
    68
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Pudhorocký, přichází Vít.
     
    67
    Gruzie měla největší šanci zápasu, ovšem Trefil drží čisté konto s velkou pomocí svých obránců! Giorgi Moistsrapešvili se dostal k balónu uvnitř malého vápna, ale z otočky napálil jen Daniela Kosku, který tak míč odhlavičkoval z brankové čáry!
     
    59
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Azarov, přichází Jakobidze.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Zeronik, přichází Firbacher.
    58. Zeronik místo střely zkoušel kličku
     
    58
    Kozák si sběhl za obranu na fantastickou přihrávku, ovšem míč místo střely ještě posunul na Jakuba Zeronika, který místo zakončení v tutovce chtěl obehrát brankáře, ale do se mu nepodařilo, jelikož gólman Kutaladze jeho úmysl vystihl!
     
    54
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Čichradze, přichází Moistsrapešvili.
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Mesjačenko, přichází Mekvabišvili.
     
    46
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Kosař, přichází Červ.
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Samsonia, přichází Jangidze.
    35. Aleksandre KALANDADZE - 2:0
     
    35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo České reprezentace jde zaslouženě do dvoubrankového vedení! Jakub Zeronik si excelentně poradil s obráncem na levé straně a s míčem se dostal do vápna, kde poslal centr, který chtěl odvrátit ALEKSANDRE KALANDADZE, ale místo toho si srazil balón do vlastní brány.
    30. Nebezpečnou střelu Karabce zneškodnil brankář Kutaladze
     
    30
    Posléze Češi získali rohový kop, který byl vyboxován brankářem proti noze Karabce, ale jeho střela k levé tyči je zlikvidována právě gólmanem Kutaladzem!
    17. Matyáš KOZÁK - 1:0
     
    17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Potom co hosté spálili obrovskou tutovku se dopředu dostali domácí. Míč se po pár přihrávkách dostal ke Karabcovi, ten jej posunul k MATYÁŠI KOZÁKOVI, který zpoza vápna vystřelil naprosto fantastickou technickou střelu, která zapadla do pravé šibenice a brankář Kutaladze byl absolutně bez šance.
     
    16
    Velká chyba domácí obrany, která si nepohlídala ofsajdovou past a Laša Ackureli běžel s míčem úplně sám na bránu, ovšem Jakuba Trefila nedokázal překonat a český brankář si tak připisuje skvělý zákrok!
     
    15
    Po centru z levé strany se míč poodrážel ve vápně hostů, až se k němu dostal Jakub Zeronik, ale jeho následná rána pouze rozvlnila síť z boku brány Gruzie!
     
    13
    Už to vypadalo na slibnou šanci Gruzie, když se hostující hráč Lominadze dostal přes dva hráče a následně vypálil, ale jeho pokus byl zblokován, ovšem k míči se dostal Guljašvili, který posléze uvnitř vápna upadl, ovšem na to mu sudí neskočil a ukázal mu žlutou kartu za simulování.
     
    9
    Po chvíli přišla další velká šance Českého týmu, ve které byl opět hráč Sparty Praha Adam Karabec, ale tentokrát jeho zakončení z první na hranici malého vápna orazítkovalo tyč!
     
    9
    Z ničeho nic se Češi dostali do přečíslení 3 na 1, kdy se v tutovce objevil Adam Karabec, ale jeho pokus skvěle vychytal Kutaladze!

    Michal Raška

    Góly: 17. Kozák, 35. Kalandadze (vla.), 90. Firbacher – 79. Jakobidze

    Karty:   13. Guljašvili (GRU), 76. Kalandadze (GRU), 88. Moistsrapešvili (GRU)


    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 11:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:16.
    Česko: Trefil – Cedidla, Cienciala (81. Radosta), Hošek, Gabriel (C), Zeronik (59. Firbacher), Pudhorocký (68. Vít), Kozák, Kosek, Kosař (46. Červ), Karabec (81. Ševčík)
    Náhradníci: Markovič – Vít, Červ, Firbacher, Žilák, Ševčík, Čejka, Vlček, Radosta

    Gruzínsko: Kutaladze – Gelašvili, Samsonia (46. Jangidze), Azarov (59. Jakobidze), Guljašvili (C), Ackureli (81. Mukbaniani), Mesjačenko (54. Mekvabišvili), Čichradze (54. Moistsrapešvili), Charajšvili (81. Nonikašvili), Lominadze, Kalandadze
    Náhradníci: Lomidze – Melikišvili, Nonikašvili, Mekvabišvili, Askurava, Moistsrapešvili, Jakobidze, Jangidze, Mukbaniani

    Rozhodca: Jakub Vojkovský – Jakub Bureš, Karel Mikeska

    Diváci: 434