Fínsko – Kanada 0:6 (kon.) | Rusko – USA 6:2 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 4:3 (4:3 po s.n.)
Slovensko – Švédsko sk 2:3 (kon.)
koniec
Slovensko
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Švédsko
Pondelok 05.08.2019, 19:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentačné výbery do 18 rokov Slovenska a Švédska. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Od 5. – 10. augusta sa na Slovensku uskutoční prestížny hokejový turnaj Hlinka Gretzky Cup, ktorého sa zúčastnia reprezentačné celky do 18 rokov. Našu reprezntáciu čaká v Piešťanoch vystúpenie v skupine B, kde postupune narazí na rovesníkov z Švédska, USA a Ruska. Břeclav bude hostiť skupinu A, ktorú tvoria Češi, Kanaďania, Švajčiari a Fíni.

    Podľa dosiahnutých výsledkov budú hrať naši hokejisti buď o konečné umiestnenie, alebo vo vyraďovacej fáze. Pred turnajom naši reprezentanti do 18 rokov odohrali jedno prípravné stretnutie, Kanade podľahli 1:4. Minulý rok sme na tomto podujatí obsadili konečné 6. miesto, keď sme zdolali Švajčiarsko a v boji o konečné umiestnenie potom podľahli Česku. Naša reprezentácia v tejto vekovej kategórii má za sebou katastrofálne vystúpenie na skončených MS, kedže sme vypadli z elitnej kategórie. Jednoznačným cieľom tak v novej sezóne bude rýchly návrat do A kategórie.

    Favoritom tohto zápasu, ale aj celého turnaja budú hokejisti Švédska. Ako Slovensko obstojí v tejto ťažkej skúške na úvod turnaja? Sledujte náš online prenos.
     
    Prajem príjemný hokejové večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Dnes sa rozbieha prestížny hokejový turnaj hráčov do 18 rokov Hlinka Gretzky Cup, ktorý tento rok hostí Slovensko a Česko. Naša reprezentácia odohrá svoje stretnutia základnej skupiny B v Piešťanoch a jej prvým súperom bude Švédsko, celkový favorit na turnajový triumf. My však budeme držať našim talentom, aby svojho súpera minimálne potrápili a pokúsili sa o čo najlepší výsledok. Do úvodnéhu buly ostávajú už posledné chvíle, znova sa tak prihlásime tesne pred začiatkom stretnutia.
     
    Oba reprezentačné výbery sú už nastúpené na ľadovej ploche. Na rad ešte prídu štátne hymny oboch krajín a po nich sa môže prvá tretina naplno rozbehnúť. Prajem vám teda všetkým príjemný športový zážitok!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Prvá tretina tohto súboja sa už naplno rozbehla, buly v prospech Slovenska.
     
    00:25
    Švédsko dalo gól!

    Tak to je teda rýchly gól v Easton Aréne! Slovensko síce buly vyhralo, ale rýchlo sme stratili puk zo svojich hokejok a prvá strela na našu bránku končí v sieti. Švédi sa rýchlo usadili v útočnom pásme a AXEL KUMLIN prekvapivou strelou otvára skóre tohto zápasu – 0:1!
    Asistencia: LÖÖF Leo.
    00:25 Axel Kumlin (SWE) - 0:1
     
    01:39
    Musíme sa teda rýchlo z tohto gólu otriasať a vrátiť sa späť do hry. Favorit zápasu je vo vedení a to Švédom určite pridá na psychickej pohode.
     
    02:29
    Zatiaľ sme sa poriadne nedostali do útočného pásma, opäť sa musíme len brániť. Stále je to však ešte iba začiatok stretnutia a je tu teda čas a priestor tento výsledok zvrátiť.
     
    03:10
    Po tom rýchlom úvodnom góle zatiaľ čakáme na ďalšiu zaujímavú príležitosť na jednej či druhej strane. Momentálne sledujeme opatrný hokej z oboch strán.
     
    03:27
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Skvelá odpoveď našich reprezentantov a veľmi rýchlo sa nám podarilo vyrovnať na 1:1. Naši mladíci predviedli výborný prechod do útočného pásma, MATEJ KAŠLÍK sa dostal do úniku a následne poslal puk do siete pomedzi betóny brankára Clanga!
    Asistencia: Jakub Kolenič a Marko Stacha.
    Matej Kašlík (SVK) - 1:1
     
    04:38
    Začíname tak v tomto stretnutí odznova, rýchle vyrovnanie môže našim chlacom rovnako pridať na pohode. Uvidíme, kedy pribudnú aj ďalšie zaujímavé situácie.
     
    05:39
    Teraz sme boli svedkami útočných výpadov na oboch stranách, ale žiaden z nich neponúkol ďalšiu príležitosť na skórovanie. Začína sa však hrať útočný hokej, ktorí sa divákom páči.
     
    06:49
    Náš dlhší pobyt v útočnom pásme zakončil Rehák svojou strelou, ale tá smerovala len vedľa súperovej bránky. Musíme sa teda rýchlo vrátiť späť do nášho obranného pásma.
     
    07:56
    Na pozore sa musel mať slovenský brankár Laktóczy, ktorý čelil nepríjemnému pokusu zo strany Hedlunda. Švédsky hokejista však poslal puk len do výstroje nášho brankára.
     
    08:41
    Aj šťastie teraz hralo so Slovenskom! Švédi nás zavreli v obrannom pásme, puku sa zmocnil Faith, ale na poslednú chvíľu mu v dobrej pozície skĺzol z hokejky.
     
    09:14
    Nasleduje reklamná prestávka, po nej sa hra presunie do stredného pásma.
     
    09:45
    Presúvame sa do druhej polovice úvodnej tretiny tohto stretnutia. Môžme konštatovať, že je to zatiaľ vyrovnaný hokej z oboch strán, čo je určite prekvapením.
     
    10:05
    A veľká šanca pre Slovensko! Bačo odviedol skvelú robotu a dostal puk na Kašíka, autor nášho vyrovnávajúceho gólu sa natlačil pred brankára Clanga, ale v tomto prípade už puk za jeho chrbát nedostal.
    11:26 Matej Kašlík (SVK)
     
    11:26
    Dlhšie sa nám teraz podarilo operovať v útočnom pásme. K žiadným streleckým pokusom sme sa však už nedostali, ale súpera v prvej tretine zatiaľ veľmi trápime.
     
    12:06
    Je to ako na hojdačke, raz útočí Slovensko, potom zase Švédsko. Hrá sa bez častého prerušenia, divákom sa teda hokej musí páčiť. Práve pri mládežníckom hokeji je takýto obraz hry častým úkazom.
     
    12:31
    Rysoval sa tlak zo strany Švédska, naši reprezentanto si tak pomohli zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa teda ešte bude v obrannom pásme Slovenska.
     
    13:06
    Latkóczy bol teraz v pohotovosti, musel čeliť hneď niekoľkým streleckým pokusom. So všetkými si však úspešne poradil a tak aj naďalej platí nerozhodny stav 1:1 medzi Slovenskom a Švédskom.
     
    14:35
    Slovensko bude hrať presilovku! Zatiaľ je nám však ponechaná výhoda a tak hráme so šiestimi hráčmi na ľadovej ploche, snažíme sa o veľký nápor na súperovu bránku.
     
    15:10
    Veľký tlak Slovenska pri avizovanom vylúčení stále pokračoval a po strele od modrej čiary zachránila Švédsko konštrukcia bránky!
     
    15:32
    Vylúčenie v tíme Švédsko (Emil Andrae – 2 min., podrazenie).
     
    16:10
    Počas avizovaného trestu sme mali veľký tlak, aj teraz sa držíme v útočnom pásme, ale nedarí sa nám vyslať presnú strelu na bránku súpera.
     
    16:32
    Polovica z Andraeho trestu je už minulosťou, Švédsko sa zatiaľ bráni úspešne a nepripúšťa prípadný obrat skóre.
     
    17:16
    Švédi sa znova oslobodili a už to teda vyzerá, že svoju prvú presilovku v tomto zápase na strelenie gólu využiť nedokážeme.
     
    17:32
    Švédsko v plnom počte!
     
    17:52
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Roman Faith – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    18:10
    Svoju prvú presilovku v tomto zápase už rozbehlo aj Švédsko. teraz si tak vyskúšame hru v oslabení, rýchlo sa nám podarilo dostať puk do bezpečia.
     
    18:36
    Tyčka zachránila Slovensko! Toto bol veľký presilovkový tlak Švédska, ale dostávame už puk na šťastie do bezpečia.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:52
    Slovensko v plnom počte!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine stretnutia medzi Slovenskom a Švédskom sme videli dva presné zásahy, po jednom na každej strane. Vstup do stretnutia mal favorit vynikajúci, už v 25. sekunde otvoril skóre stretnutia Kumlin. Slovensku sa však podarila rýchly odpoveď, v 4. minúte vyrovnal na 1:1 Kašlík. Od tohto momentu bola hra veľmi vyrovnaná a šance sme videli na oboch stranách. Ani jeden z tímov nevyužil presilovú hru, určite nás čaká ešte zaujímavý zvyšok stretnutia.

    Druhá tretina sa začne približne o 19:46.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Druhá tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech Švédska.
     
    20:16
    A už sme mohli znova inkasovať na začiatku tretinu a tak opäť prehrávať o jeden gól! Olaussonovu strelu však našťastie zastavila konštrukcia našej bránky.
    21:10 Elliot Ekmark (SWE)
     
    21:10
    V prostrednej tretine tohto stretnutia tak z toho rýchly gól nebol, ale veľa naozaj nechýbalo. Musíme si na podobné situácie proti veľkému favoritovi dávať pozor.
     
    21:31
    Na druhej strane bol však v pohotovosti brankár Clang. Od modrej nebezpečne pálil Petráš, ale švédsky brankár si pripisuje úspešný zákrok.
     
    22:00
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Róbert Bačo – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    22:10
    Ešte v úvode druhej tretiny je tu vylúčenie na našej strane a tak si svoju druhú presilovku v tomto zápase zahrá Švédsko!
     
    22:38
    Zatiaľ sa bránime úspešne, podarilo sa nám vyhodiť puk do bezpečia a nazbierať tak veľmi cenné sekundy.
     
    23:10
    Dokonca sa nám podarilo zaútočiť aj v oslabení. Po zisku puku sa do útočného pásma dostal Kolenič, ale z dobrej pozície už strelu na bránku súpera vyslať nestihol.
     
    23:45
    Švédsko dalo gól!

    Švédi však napokon predsa len túto presilovku využili a vrátili sa tak späť do vedenia o jeden gól! Boli sme zatlačení pred svoju bránku, puk sa dostal na modrú čiaru, odkiaľ vypálil DANIEL LJUNGMAN a so šťastím končí puk v našej sieti, keď sa tam dostal od tyčky a nášho brankára – 1:2!
    23:45 Daniel Ljungman (SWE) - 1:2
     
    24:30
    Opäť tak budeme musieť doháňať náskok súpera. Švédsku teraz výrazne pomohla presilovka, potrebujeme sa vrátiť k svojej hre, ktorú sme predvádzali v prvej tretine.
     
    25:16
    O naše vyrovnanie sa znova pokúšal Kašík, ktorý hrá dnes veľmi aktívne. Jeho strela však končí v lapačke švédskeho brankára Clanga.
     
    25:46
    Náš nápor však stále pokračuje, ale vyrovnanie teraz nepriniesla ani strela od Faitha, dobre zasiahla obrana súpera. Stále je to teda otvorené na oboch stranách, výkon našich mladíkov aj naďalej divákov musí tešiť.
     
    26:19
    Po dlhšej dobe Švédsko chcelo zaútočiť, ale je z toho len postavenie mimo hru. Hra sa tak na malú chvíľu preruší, potom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    26:52
    Vylúčenie v tíme Švédsko (Theo Nordlund – 2 min., podrazenie).
     
    27:05
    Slovensko má k dispozícii svoju druhú presilovku v tomto zápase. Nepodarilo sa nám však rýchlo usadiť v útočnom pásme, o puk musíme bojovať.
     
    28:10
    Táto presilovka našim mladíkom vôbec nevychádza, nemôžme sa poriadne usadiť v útočnom pásme. Vyzerá to, že aj táto presilovka úspešná nebude.
     
    28:51
    Švédsko v plnom počte!
     
    29:16
    Ideálnu príležitosť na vyrovnanie sme tak nevyužili, ale ešte máme dostatok času, aby sme s týmto výsledkom niečo spravili či už v tejto tretine, alebo potom aj v tej poslednej.
     
    30:10
    Dostali sme sa už do druhej polovice prostrednej tretiny. Švédsko ako favorit tohto stretnutia, ale aj celého turnaja naďalej vyhráva o jeden gól 2:1.
     
    30:39
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Samuel Rehák – 2 min., hákovanie).
     
    30:56
    Je tu tretia švédska presilovka v tomto zápase. Náš súper sa ihneď tlačil pred brankára Latkóczyho, veľký tlak súpera sa nám zatiaľ podarilo ustáť.
     
    31:36
    Až teraz nasledoval ďalší strelecký pokus na slovenskú bránku, Nybeckov pokus od modrej však presný nebol. Našim chlapcom na ľade momentálne pomáha aj podpora z hľadiska.
     
    32:06
    Toto oslabenie zatiaľ zvládame veľmi úspešne, súpera už k žiadnemu tlaku nepúšťame a opäť dostávame puky do bezpečia.
     
    32:39
    Slovensko v plnom počte!
     
    33:09
    Vylúčenie v tíme Švédsko (Theo Nordlund – 2 min., držanie).
     
    33:19
    Krátko po zvládnutom oslabení si teraz presilovku zahráme my! Ihneď sa už pokúšame s pukom usadiť sa v útočnom pásme.
     
    34:09
    Ani nám však táto početná výhoda nevychádza podľa predstáv. Švédsko sa bráni rovnako úspešne a aj v tomto prípade dostáva puk do bezpečia.
     
    34:56
    O puk musíme momentálne bojovať až vo vlastnom pásme. Musíme si navyše dávať pozor na každé jedno zaváhanie, ktoré by súper mohol eventuálne využiť.
     
    35:09
    Švédsko v plnom počte!
     
    35:29
    Slovensko tak nevyužilo ani svoju tretiu presilovku v tomto stretnutí. Stále tak aj pred koncom druhej tretine prehrávame o jeden gól – 1:2!
     
    36:25
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Martin Chromiak – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    36:35
    Opäť sa vylučovalo, tentokrát to bolo na našej strane a tak krátko pred koncom druhej tretiny môžu Švédi svoje vedenei navýšiť.
     
    37:26
    Dlho sa však Švédsku nedarilo usadiť sa v našom obrannom pásme. Andrae pálil od modrej čiary, ale len do lapačky brankára Latkóczyho.
     
    38:01
    Ešte sa bránime v početnej nevýhode, teraz je to poriadny tlak na našu bránku. Ostáva nám zvládnuť záverečné sekundy švédskej početnej výhody.
     
    38:25
    Slovensko v plnom počte!
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    39:41
    Veľký nápor Slovenska pred bránkou súpera gólom nekončí! Veľkú šancu mal Chromiak, ale puk sa nám za brankára Latkóczyho nepodarilo dostať.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    40:00 Martin Chromiak (SVK)
     
    Prostredná tretina súboja medzi Slovenskom a Švédskom napokon ponúkla jeden presný zásah. Postaral sa oň v 24. minúte pri švédskej presilovke Ljungman a tak favorit zápasu zatiaľ vyhráva o dvoch tretinách 2:1! Naši chlapci však hrajú naozaj veľmi dobre a držia krok so Švédskom, ešte to je celé otvorené.

    Posledná tretia tretina sa začne približne o 20:36.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly v prospech Švédska, ktoré je stále vo výhodnejšej pozícii, keďže vyhráva o jeden gól.
     
    40:39
    Puk je už na slovenských hokejkách. Naši mladíci sa ihneď snažia pokračovať v sympatickom výkone a skúsiť prekvapiť favorita celého tohto podujatia.
     
    41:05
    Švédi sa dostali pod menší tlak a oslobodzujú sa len za cenu zakázaného uvoľnenia. Ešte tak budeme môcť pokračovať v hre v útočnom pásme.
     
    41:20
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Samuel Kňažko – 2 min., podrazenie).
     
    41:51
    Švédsko dalo gól!

    Opäť vynikajúci vstup Švédska do novej tretiny, náš súper využíva po druhýkrát presilovku a odskakuje nám o dva góly! ERIK HEDLUN využil ideálne svoje postavenie pred slovenskou bránkou a puk dopravil do siete – 1:3!
    41:51 Erik Hedlund (SWE) - 1:3
     
    42:16
    Dostávame sa teda do zložitejšej situácie, prehrávame o dva góly a máme k dispozícii poslednú tretinu, aby sme to zmenili. Čaká nás tak ešte veľmi náročá úloha.
     
    43:18
    Výkon našich mladých reprezentantov je však aj naďalej veľmi impzantný, ale hrá sa však na góly a o dva presné zásahy momentálne zaostávame.
     
    44:26
    Vylúčenie v tíme Švédsko (Oskar Olausson – 2 min., hákovanie).
     
    45:03
    Slovensko dalo gól!
    Výborne! Konečne sa nám v tomto zápase podarilo využiť presilovku a znižujeme teda na rozdiel jedného gólu! Clang vyrazil strelecký pokus od modrej, pred bránkou sa najlepšie zorientoval SAMUEL REHÁK, ktorý sa postaral o kontaktný gól – 2:3!
    Asistencia: Libor Nemeck, Matej Kašlík.
    45:03 Samuel Rehák (SVK) - 2:3
     
    45:45
    Razom je to v našom tábore veselšie, ale stále prehrávame o jeden gól a musíme tak náskok súpera doťahovať. Času je ešte relatívne dosť, výkony našich chlapcov sú aj naďalej impozantné.
     
    46:08
    Na ľadovej ploche ostal ležať Kňažko. Celý tím si ihneď u rozhodcov pýtal presilovku, ale tejto žiadosti vyhovené nebolo. Vlna nevôle teraz v tábore Slovenska a aj v hľadisku.
     
    46:08
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Marko Stacha – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme Švédsko (Daniel Torgersson – 2 min., hrubosť).
     
    46:18
    Napokon sa predsa len vylučovalo, ale za osobný komfikt medzo Stachom a Torgerssonom. Uvidíme teda hru 4 na 4, čo určite otvára viacej priestoru.
     
    47:20
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    48:08
    Oba tímy hrajú v plnom počte!
     
    49:10
    Teraz sme sa museli na určitý úsek hry brániť vo vlastnom pásme. Ustáli sme však nápor súpera a môžme sa už pokúsiť o prienik do útoku.
     
    49:26
    Nedarí sa nám však momentálne držať puk na svojich hokejkách, hra sa opäť presúva do našej tretiny a musíme sa brániť pri tlaku súpera.
     
    50:03
    Vylúčenie v tíme Švédsko (William Hallén – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    50:13
    Je tu presilovka pre Slovensko! Ideálna šanca na vyrovnanie v druhej polovici poslednej tretej tretiny.
     
    50:26
    Usadili sme sa v útočnom pásme, ale vo veľkom zmätku sme nedokázali dopraviť puk do súperovej siete.
     
    50:37
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Martin Chromiak – 2 min., hákovanie).
     
    50:47
    No a je po našej presilovke. Momentálne prebieha znova hra 4 na 4 a toto viacej samozrejme vyhovuje Švédsku.
     
    51:49
    Veľká šanca pre Slovensko! Vyrovnanie na svojej hokejke mal teraz Bačo, ale ani na dvakrát nedokázal dostať puk za brankára Clanga, s ktorým teraz hralo aj šťastie.
    51:49 Róbert Bačo (SVK)
     
    52:11
    Vylúčenie v tíme Švédsko (Calle Clang – 2 min., podrazenie). Trest odpyká William Hallén.
     
    52:21
    Je tu znova presilovka pre náš výber! Čas sa už začína krátiť a takúto ideálnu príležitosť na vyrovnanie by sme si ujsť nemali nechať.
     
    53:49
    Tlačíme sa do útočného pásma, ale všetky naše strelecké pokusy sú nepresné. Súper je však pod neustálym tlakom.
     
    54:03
    Neujala sa ani strela od Faitha, ktorý obetavo zblokoval jeden zo švédských hráčov. Čas sa pre náš výber do 18 rokov kráti, len jeden gól nás delí od vynikajúceho výsledku.
     
    54:11
    Švédsko v plnom počte!
     
    55:26
    Súper sa snaží pridať ešte jeden gól, ktorý by už zrejme znamenal definitívne rozhodnutie. Andrae sa pokúsil o individuálny prienik, ktorý sa mu aj podarilo realizovať, ale jeho strelu kryje náš brankár Latkóczy svojou vyrážačkou.
     
    56:10
    Minúty rýchlo ubiehajú v neprospech našej reprezentácie do 18 rokov. Švédi ako favorit stretnutia, ale aj celého turnaja vyhrávajú stále len o jeden gól, ešte tak nie je o ničom definitívne rozhodnuté.
     
    56:49
    Ešte prichádza aj podpora z hľadiska. Podarí sa Slovensku predsa len vyrovnať a prekvapiť tak na úvod veľkého favorita?
     
    57:22
    Útočné výpady momentálne sledujeme na oboch stranách, Švédsko sa tak nesústreďuje len na bránenie výsledku, ale ako už bolo spomenuté, chce ešte pridať gólovú poistku.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty druhej tretiny! Uvidíme, či to budú aj posledné dve minúty celého tohto stretnutia.
     
    58:56
    Oddychový čas Slovensko!
     
    59:31
    Latkóczy je stále v bránke, pretože sa nám nedarí usadiť v útočnom pásme. Vyzerá to, že Švédsko tesný náskok udrží.
     
    59:44
    Až teraz sa slovenský brankár presunul na striedačku, slovensko hrá so 6 hráčmi na ľadovej ploche!
     
    Koniec zápasu.
     
    Tretia tretina tohto stretnutia nám napokon ponúkla ďalšie dva presné zásahy. Švédsko malo opäť výborný vstup do tretiny, keď Hedlund počas presilovky zvýšil vedenie svojho tímu na dva góly. Mladí Slováci sa však ešte nevzdali, bojovali ďalej a v 46. minúte sme aj my dokázali využiť presilovku, keď sa presadil Rehák. Viacej gólov už teda nepadlo a tak Švédsko ako favorit stretnutia vyhral nad našou reprezentáciou 3:2! Slováci si však zaslúžia určite veľkú pochvalu, predviedli veľmi dobrý a bojovný výkon, na ktorom sa dá do budúcna stavať. Zajtra čaká našu reprezentáciu do 18 rokov druhé vystúpenie a bude to proti rovesníkom z USA. Aj z tohto prenosu vám ponúkneme online textový prenos.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera, rovnako aj dobrú noc! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:21:32)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Kašlík (Kolenič, Stacha), 46. Rehák (Nemec, Kašlík) – 1. Kumlin (Leo Lööf), 24. Ljungman, 42. Hedlund


    Slovensko: Latkóczy (Opatovský) – Kňažko, Fatul, Stacha, Nemec, Groch, Putala, Ketner, Jombík – Chromiak, Myklukha, Lašák – Kašlík, Rehák, Kolenič – Mastič, Faith, Bačo – Nemec, Petráš, Lipianský.
    Švédsko: Clang (Wallstedt) – Leo Lööf, Kumlin, Nordlund, Grans, Andrae, Styf, Wallinder – Linus Lööf, Eklund, Ljungman – Magnusson, Eriksson, Garfve – Hedlund, Torgersson, Hallén – Ljungkrantz, Nybeck, Ekmark – Olausson.

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Vladimír Fridrich – Šimon Synek, Martin Krajčík – Martin Chudaba