Real Madrid – Atlético Madrid 3:7 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:7 (0:5)
Atlético Madrid
Sobota 27.07.2019, 02:00 • MetLife (East Rutherford, New Jersey) • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
    89. Javi Hernández (REA) - 3:7
     
    89
    Real Madrid dal gól!
    "Biely balet" získal rohový kop. Najskôr predviedol famózny zákrok Oblak, ale po ďalšom centri hlavičkoval do žrde de la Fuente, lopta sa po čiare gúľala ďalej, až ju dorazil JAVIER HERNÁNDEZ.
    86. Karim Benzema (REA) - 2:7
     
    86
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA pokutový kop bez problémov premieňa, loptu poslal prudko nahor po svojej pravej ruke, Oblak išiel po tej svojej pravej.
    71. Vitolo (ATM) - 1:7
     
    71
    Atlético dalo gól!
    Striedajúci VITOLO si krásne posunul loptu z hĺbky poľa až do šestnástky Realu Madrid a prudkou ranou k žrdi strieľa už siedmy gól Atlética Madrid. To je neuveriteľné...
    60. Nacho (REA) - 1:6
     
    60
    Real Madrid dal gól!
    Po hodine hry sa dočkali aj futbalisti Realu. Isco po rohovom kope oklamal dvoch hráčov a prudko prihral do päťky, kde lopta nasadila jasle NACHOVI FERNÁNDEZOVI, no nakoniec odrazom od jeho nohy zmenila smer a rozvlnila sieť.
    51. Diego Costa (ATM) - 0:6
     
    51
    Atlético dalo gól!
    Ďalšie prepadnutie v defenzíve Realu Madrid. DIEGO COSTA sa dostal k prihrávke za obranu, skvele mu ju poslal Joao Félix a nádherne prehodil Keylora Navasa.
    45. Diego Costa (ATM) - 0:5
     
    45
    Atlético dalo gól!
    DIEGO COSTA pokutový kop bez problémov premieňa, Thibaut Courtois padol po svojej pravej ruke mimo a ostal bez šance. Päť gólov za polčas, Costa dokonal hattrick. Ja akože absolútne netuším, čo sa deje s Realom Madrid.
    28. Diego Costa (ATM) - 0:4
     
    28
    Atlético dalo gól!
    Toto už pre Real Madrid začína byť dosť trápne. Miestami to vyzerá, ako keď hráte FIFU na najnižšej úrovni. Sergio Ramos rozohral hrôzostrašne, jeho prihrávku pred šestnástkou zachytil Koke, posunul na DIEGA COSTU, ktorý bol osamotený a nemýlil sa.
    19. Ángel Correa (ATM) - 0:3
     
    19
    Atlético dalo gól!
    V bráne Courtoisa končí už tretia lopta. Koke výborne zastavil rozohrávkou súpera pred jeho šestnástkou, prestrčil loptu pomedzi dvoch obrancov a do vápna a ÁNGEL CORREA zamieril nechytateľne k vzdialenejšej žrdi.
    8. João Félix (ATM) - 0:2
     
    8
    Atlético dalo gól!
    Nočná mora Realu Madrid pokračuje, jeho defenzíva to znova nezvládla. JOAO FÉLIX si otvára strelecký účet v novom drese. Saúl mal na ľavej strane šestnástky veľa priestoru po tom, ako získal loptu a poslal presnú prihrávku pred malé vápno. Tam zas ostal zabudnutý mladý Portugalčan.
    1. Diego Costa (ATM) - 0:1
     
    1
    Atlético dalo gól!
    DIEGO COSTA otvára skóre už po 43 sekundách. Atlético predviedlo rýchlo akciu, defenzíva Realu Madrid prepadla. Sergio Ramos bol neskoro pri útočníkovi súpera a aj keď loptu tečoval, tak jej ceste do siete nezabránil.

    Matej Kubove

    Góly: 60. Nacho Fernández (Isco), 86. Benzema (pen.), 89. Javier Hernández (Fuente) – 1. Diego Costa, 8. Félix (Saúl), 19. Correa (Koke), 28. Diego Costa (Koke), 45. Costa (pen.), 51. Costa (Félix), 71. Vitolo

    Karty:   31. Isco (REA), 88. Nacho Fernández (REA) – 66. Ñíguez (ATM)   65. Carvajal (REA) – 65. Costa (ATM)


    Real Madrid: Courtois – Odriozola, Nacho, S. Ramos (C), Marcelo – Kroos, Modrič, Isco – Vinícius, Jovič, E. Hazard
    Náhradníci: Navas, Lunin, Altube – Carvajal, de la Fuente, Fidalgo, Mendy, Sánchez, Seoane, Varane, Bale, Mariano, Kubo, L. Vázquez, Benzema, Díaz, Rodrygo

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Hermoso, Lodi – Saúl, Koke, J. Félix, Lemar – D. Costa, Morata
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Correa, Herrera, Llorente, Felipe, Montero, Moya, Isaac, Riquelme, Sanabria, Saponjić, Vitolo

    Diváci: 57 714