Real Madrid – Atlético Madrid 3:7 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:7 (0:5)
Atlético Madrid
Sobota 27.07.2019, 02:00 • MetLife (East Rutherford, New Jersey) • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 01:30.
     
    Real Madrid CF

    "Biely balet" je zatiaľ na prestupovom trhu veľmi aktívnym tímom. Po zlej sezóne chce znova uspieť, a tak prišli Eden Hazard, Ferland Mendy, Eder Militao, Luka Jovič, Takefusa Kubo a už skôr dohodnutý Rodrygo Goes. Všetci stáli dokopy cez 300 miliónov eur. Real Madrid preto musí aj predávať. Z klubu sa už porúčali Alvaro Tejero, Marcos Llorente, Mateo Kovačič, Raúl De Tomás, Theo Hernández a naposledy i Cristo González. Hosťovať budú Luca Zidane, Martin Ødegaard či Sergio Reguilón. Na odchode sú i Dani Ceballos, Mariano, Borja Mayoral, Jesús Vallejo a možno aj Gareth Bale. Pre Real Madrid bude tento zápas tretí v príprave a teda aj na Champions Cupe. Prvý prehral s Bayernom 1:3, v druhom porazil Arsenal po remíze 2:2 na penalty.

    Atlético Madrid

    Menej úspešný madridský klub prišiel o najväčšiu hviezdu. Antoine Griezmann si to za 120 miliónov eur namieril do Barcelony, avšak stále sa vedú polemiky o tom, či bolo všetko v poriadku. Okrem neho odišiel aj Filipe Luis, ako voľný hráči si vybral Flamengo, podobný prípad je dlhoročný kapitán Diego Godín. Ten už je hráčom Interu Miláno. Do Bayernu Mníchov zas zamieril Lucas Hernández, mladý obranca sa však stal najdrahším bekom histórie futbalu. Za 70 miliónov posilnil Manchester City Rodri, za desatinu z toho zas Luciano Vietto prestúpil do Sportingu Lisabon. Prišli však Felipe, Marcos Llorente z Realu Madrid, Renan Lodi, Hector Herrera, talentovaný João Félix, Álvaro Morata je po hosťovaní natrvalo hráčom Atlética, konkurenciou mu bude útočník Ivan Šaponjić, zadné rady vystužil anglický bek Kieran Trippier a doplnil ich i Mario Hermoso.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Odriozola, Nacho, S. Ramos (C), Marcelo – Kroos, Modrič, Isco – Vinícius, Jovič, E. Hazard
    Náhradníci: Navas, Lunin, Altube – Carvajal, de la Fuente, Fidalgo, Mendy, Sánchez, Seoane, Varane, Bale, Mariano, Kubo, L. Vázquez, Benzema, Díaz, Rodrygo

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Hermoso, Lodi – Saúl, Koke, J. Félix, Lemar – D. Costa, Morata
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Correa, Herrera, Llorente, Felipe, Montero, Moya, Isaac, Riquelme, Sanabria, Saponjić, Vitolo.
     
    Pred zápasom sa na štadióne ukázal hokejista P.K. Subban, nová hviezda New Jersey Devils, kde sa hrá tento zápas. Sám hodil mincou medzi kapitánov Sergia Ramosa a Kokeho. Výrazne si to užil.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop madridského derby hrajúceho sa v USA obstarali hráči Realu Madrid. Je to prvý duel Realu a Atlética Európu.
     
    1
    Atlético dalo gól!
    DIEGO COSTA otvára skóre už po 43 sekundách. Atlético predviedlo rýchlo akciu, defenzíva Realu Madrid prepadla. Sergio Ramos bol neskoro pri útočníkovi súpera a aj keď loptu tečoval, tak jej ceste do siete nezabránil.
    1. Diego Costa (ATM) - 0:1
     
    2
    Tak po stretnutí s Arsenalom sa aj tento duel Realu Madrid na Champions Cupe začína katastrofálne. Uvidíme, či "Biely balet" postupom času preberie taktovku.
     
    3
    Real Madrid drží loptu v strede ihriska, postupne sa snaží posúvať sa k vápnu Atlética, čo sa zatiaľ nedarí.
     
    4
    Toni Kroos obstaral rozohrávku rohového kopu, Atlético loptu dostalo prečo a Morata prudkým centrom hľadal pred bránkou Diega Costu. Defenzívne povinnosti si splnil Marcelo.
     
    5
    Defenzíva Realu Madrid znova prepadla a Álvaro Morata sa sám rútil na brankára Courtoisa. V poslednom momente mu lopta ušla, belgický gólman zakročil.
     
    6
    Vinícius získal rohový kop. Po rozohrávke na krátko centroval na zadnú žrď Modrič, jeho pas zakončený nebol. Nakoniec prišla ešte jedna lopta, Vinícius zakončoval vedľa.
     
    7
    Real Madrid sa snaží po inkasovanom góle zamestnávať defenzívu Atlética, tá je zatiaľ veľmi istá.
     
    8
    Atlético dalo gól!
    Nočná mora Realu Madrid pokračuje, jeho defenzíva to znova nezvládla. JOAO FÉLIX si otvára strelecký účet v novom drese. Saúl mal na ľavej strane šestnástky veľa priestoru po tom, ako získal loptu a poslal presnú prihrávku pred malé vápno. Tam zas ostal zabudnutý mladý Portugalčan.
    8. João Félix (ATM) - 0:2
     
    9
    Pre Real Madrid sa tak opakuje scenár zo stretnutia proti Arsenalu, kedy tiež po pár minútach prehrával 0:2 a navyše hral bez vylúčeného Nacha. Potom sa však oklepal, v riadnom hracom čase vyrovnal a vyhral na penalty.
     
    10
    Je až neskutočné, ako ľahko dnes Atlético prechádza spred vlastnej šestnástky do tej súperovej. Táto akcia trvala možno desať sekúnd. Dlhá lopta, Joao Félix ju naviezol na hranicu vápna, tentoraz mieril tesne vedľa.
     
    11
    Sergio Ramos dostal do bezpečia center sprava do svojej šestnástky, dopredu môžu ísť jeho spoluhráči.
     
    12
    Eden Hazard poslal prihrávku do vápna pre Viníciusa, ten sa kľučkou cez Lodiho v súboji krajanov nedostal.
     
    13
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Álvaro Morata, prichádza Ángel Correa.
     
    14
    Marcelo sa nedostal k prihrávke na ľavé krídlo, lopta skončila za postrannou čiarou a vhadzovať môže Trippier.
     
    15
    Lemar strieľal z hranice veľkého vápna, po odrazenej lopte napálil prvého hráča Realu Madrid pred sebou.
     
    16
    Atlético Madrid držalo loptu v strede poľa. Potom prišiel pas doľava, kde sa Lemar a Lodi nepresadili k ničomu nebezpečnému.
     
    17
    Lodi avizuje zdravotné problémy a ostáva na trávniku. Ak by musel nútene odstúpiť, tak by bol po Moratovi už druhý hráč Atlética Madrid.
     
    18
    Stále sa nehrá, pri Lodim sú tímoví lekári.
     
    19
    Zdá sa, že Lodi bude môcť pokračovať v hre. Po návrate na ihrisko zastavil akciu Vínícius a získal aut.
     
    19
    Atlético dalo gól!
    V bráne Courtoisa končí už tretia lopta. Koke výborne zastavil rozohrávkou súpera pred jeho šestnástkou, prestrčil loptu pomedzi dvoch obrancov a do vápna a ÁNGEL CORREA zamieril nechytateľne k vzdialenejšej žrdi.
    19. Ángel Correa (ATM) - 0:3
     
    20
    Dvadsať minút za nami a my sledujeme ďalší neuveriteľný zápas na Champions Cupe. Atlético Madrid v takto krátkom čase proti Realu o tri góly.
     
    21
    Real Madrid drží loptu v strede ihriska, smerom dopredu sa cez pozornú defenzívu súpera presadiť nevie.
     
    22
    Marcelo si spracoval ťažký pas na jeho osobu, v snahe prihrať do šestnástky našiel iba futbalistov Atlética Madrid.
     
    23
    Real stále na lopte, naďalej pokračuje jeho trápenie smerom dopredu. Atlético hrá dnes fantasticky na oboch stranách ihriska.
     
    24
    Vinícius poslal sprava prudký center do malého vápna. Obetavo potlačil loptu Jan Oblak, zároveň sa zrazil s Lukom Jovičom. Obaja majú zdravotné problémy.
     
    25
    Oblak je v poriadku, Jovič odchádza s lekármi krívajúc za čiaru, pretože mu slovinský brankár spadol na nohu.
     
    26
    Zatiaľ čo Atlético kombinuje, tak Luka Jovič sedí za bránkovou čiarou a stále podstupuje ošetrenie.
     
    27
    Joao Félix sa pred šestnástkou súpera neotočil, faulom ho zastavil Sergio Ramos. Zakončiť sa pokúsil Koke, strela z priameho kopu neprešla.
     
    28
    Atlético dalo gól!
    Toto už pre Real Madrid začína byť dosť trápne. Miestami to vyzerá, ako keď hráte FIFU na najnižšej úrovni. Sergio Ramos rozohral hrôzostrašne, jeho prihrávku pred šestnástkou zachytil Koke, posunul na DIEGA COSTU, ktorý bol osamotený a nemýlil sa.
    28. Diego Costa (ATM) - 0:4
     
    29
    Real Madrid musí útočiť aj za takéhoto stavu, nič iné mu neostáva. Proste potrebuje zlomiť túto smolu a hlavne začať hrať zodpovednejšie.
     
    30
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Jovič, prichádza Karim Benzema.
     
    31
    Srb Luka Jovič zatiaľ nezažíva ideálny vstup do nového klubu. Najskôr prehra proti Bayernu, potom proti Arsenalu odohral iba niekoľko minút, kedže on išiel dole za Varaneho po červenej karte Nacha a teraz podľa všetkého zranenie. Na listine zranených je už aj iná posila – Ferland Mendy.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Isco (Real Madrid CF).
     
    32
    Atlético Madrid získalo roh. Center do šestnástky šiel do miest, kde bol len Sergio Ramos. Ten trochu dezorientovaný poslal loptu len tesne nad svoje brvno.
     
    33
    Ja už ani nemám slov na to, čo v prvom polčase stvárajú hráči Realu Madrid. Po rohovom kope Atlética bol na malom vápne úplne voľný Mario Hermoso, na ktorého sa pozerali dvaja hráči. Jeho prudkú hlavičku famózne zlikvidoval Courtois.
    33. Stefan Savić (ATM)
     
    34
    Marcelo mal vedľa šestnástky dosť času aj miesta, center poslal presne k Saúĺovi. Sprava ešte niečo skúsil vymyslieť Vinícius, ani on neuspel.
     
    35
    Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Čo sa do prestávky ešte stane?
     
    36
    Luka Modrič sprava prudko centroval na zadnú žrď, Benzema v snahe sklepnúť loptu pre Hazarda fauloval obrancu Trippiera.
     
    37
    Konečne to vyzeralo na nejaký zmysluplný náznak akcie Realu Madrid, bola z toho iba veľmi slabá a nepresná strela Viníciusa z diaľky.
     
    38
    Kieran Trippier si nabehol sprava do šestnástky a poslal dobrý center do päťky. V páde usmerňoval loptu pred prázdnou bránkou Joao Félix, no jeho pokus mieril nad.
    38. Vinícius Júnior (REA)
     
    39
    Konečne aj šanca na strane Realu Madrid, prišla úplne jednoducho. Vinícius bol sám na hranici vápna, čo si všimol Modrič. Poslal mu prihrávku. Brazílčan sa otočil, vystrelil a trafil žrď.
     
    40
    Isco pomohol svojej defenzíve, niekoľko metrov pred šestnástkou si zakryl loptu a vypýtal nedovolený zákrok.
     
    41
    Odriozola a jeho prudký center neboli pre Atlético tak nebezpečné, aby hostia nevedeli dostať loptu do bezpečia.
     
    42
    Vinícius získal loptu po chybe v zadných radoch Atlética, proti štvorici obrancov sa zamotal a nezakončil. Vzápätí trafil prvého hráča pred sebou Marcelo.
     
    44
    Joao Félix sa zľava dostal do obrovskej šance, sám pred Courtoisom ale trafil belgického gólmana. Fantasticky sa pohral s Ramosom. Krátko na to nešetrne zrušil vo vlastnom vápne Isco útočníka Diega Costu a bude to penalta.
     
    45
    Atlético dalo gól!
    DIEGO COSTA pokutový kop bez problémov premieňa, Thibaut Courtois padol po svojej pravej ruke mimo a ostal bez šance. Päť gólov za polčas, Costa dokonal hattrick. Ja akože absolútne netuším, čo sa deje s Realom Madrid.
    45. Diego Costa (ATM) - 0:5
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Álvaro Odriozola, prichádza Daniel Carvajal.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Lucas Vázquez.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Thibaut Courtois, prichádza Keylor Navas.
     
    47
    Daniel Carvajal získal rohový kop. K hlavičke sa nedostali Ramos či Benzema, pokus z diaľky od Benzemu išiel priamo na Oblaka a navyše bol dosť slabý.
     
    48
    Diego Costa dobehol loptu na krídle, Daniel Carvajal ho do šestnástky nepustil aj za cenu rohového kopu pre Atlético.
     
    49
    Isco v snahe zastaviť prihrávku zahral rukou, Atlético má priamy kop z pozície vhodnej na center.
     
    50
    Priamy kop Atlética Madrid nevyšiel podľa predstáv, dopredu sa dostali hráči Realu. Lucas Vazquez si pomohol faulom.
     
    51
    Atlético dalo gól!
    Ďalšie prepadnutie v defenzíve Realu Madrid. DIEGO COSTA sa dostal k prihrávke za obranu, skvele mu ju poslal Joao Félix a nádherne prehodil Keylora Navasa.
    51. Diego Costa (ATM) - 0:6
     
    53
    Koke si pomohol faulom na svojej polovici ihriska, priamy kop získal Eden Hazard.
     
    54
    Marcelo zakončoval cez obrancu súpera akrobatickým spôsobom, jeho krkolomná strela išla do bočnej siete.
     
    55
    Real Madrid získal rohový kop, center pred bránku Oblaka zakončil Sergio Ramos nožničkami vedľa.
     
    56
    Kráľovský veľkoklub znova na útočnej polovici ihriska, do šancí a vôbec zakončení to nevedie.
     
    57
    Pekná akcia hráčov Realu Madrid nevyšla podľa predstáv, Isco posúval loptu do šestnástky pre Luku Modriča do ofsajdu.
     
    58
    Zinedine Zidane pôsobí dosť rezignovane. Jeho tím prehráva o šesť gólov, čo hovorí samé za seba.
     
    59
    Karim Benzema dokázal hlavičkovať spomedzi troch obrancov, tečovaná lopta skončila rohovým kopom.
     
    60
    Real Madrid dal gól!
    Po hodine hry sa dočkali aj futbalisti Realu. Isco po rohovom kope oklamal dvoch hráčov a prudko prihral do päťky, kde lopta nasadila jasle NACHOVI FERNÁNDEZOVI, no nakoniec odrazom od jeho nohy zmenila smer a rozvlnila sieť.
    60. Nacho (REA) - 1:6
     
    61
    Na nejaký comeback to už pre Real Madrid asi nebude, no ale aspoň z toho nie je nula v kolonke strelených gólov.
     
    62
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrič, prichádza Takefuso Kubo.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Gareth Bale.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Sergio Ramos, prichádza Javi Hernández.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Rodrygo Goes.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Adrian De la Fuente.
     
    63
    Veľká strkanica, do ktorej sa dostali takmer všetci hráči na hracej ploche a aj futbalisti z lavičku. Všetko začalo po tom, ako Carvajal fauloval Lodiho, čo rozhodca odpískal, lenže potom Diegovi Costovi zase preplo a bez rozmyslu Carvajala skopol na trávnik.
     
    65
    Červenú kartu dostáva Diego Costa (Atlético Madrid).
    65. Diego Costa (ATM), Dani Carvajal (REA)
     
    65
    Červenú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    66
    Žltú kartu dostáva Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).
     
    67
    Konečne sa znova hrá. Červené karty nakoniec videli obaja hráči, keďže aj Carvajal okamžite vyštartoval po Costovi a udrel ho dosť evidentne.
     
    68
    Vysoký oblúčik pred bránku Oblaka takmer narobil problémy, lenže nakoniec z toho bolo nepresné zakončenie od Benzemu.
     
    69
    Atlético má momentálne loptu v strede ihriska, jeho hráči sa smerom dopredu nijako neponáhľajú.
     
    70
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Kieran Trippier, prichádza Carlos Isaac.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Stefan Savič, prichádza Felipe.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Marcos Llorente.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Saúl Ñíguez, prichádza Héctor Herrera.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Juan Manuel Sanabria.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza João Félix, prichádza Vitolo.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Ángel Correa, prichádza Sergio Camello.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Mario Hermoso, prichádza Francisco Montero.
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Renan Lodi, prichádza Manuel Sánchez.
     
    71
    Atlético dalo gól!
    Striedajúci VITOLO si krásne posunul loptu z hĺbky poľa až do šestnástky Realu Madrid a prudkou ranou k žrdi strieľa už siedmy gól Atlética Madrid. To je neuveriteľné...
    71. Vitolo (ATM) - 1:7
     
    72
    Ďalšia veľká šanca pre Atlético. Sergio Camello si krásne potiahol loptu k malému vápnu, zasekol si obrancu a Navas skvele zasiahol. Dorážky za neho tiež neprešli.
     
    73
    Gareth Bale sa natlačil do zakončenia po centri z pravého krídla, Walesan mieril cez dvojicu obrancov nad priestor bránky.
     
    75
    Absolútne neuveriteľné! Center sprava zakončoval do prázdnej bránky nepokrytý Sergio Camello, avšak jeden z obrancov Realu Madrid loptu nepustil za čiaru. Následne prišla dorážka aj keď Keylor Navas už ležal, tak dokázal predviesť zákrok, na ktorý ani nemám slov. Niečo famózne.
     
    76
    Takefusa Kubo si na útočnej polovici ihriska pomohol nedovoleným zákrokom, na trávniku skončil Héctor Herrera.
     
    77
    Ubiehajú posledné minúty tohto stretnutia. Atlético Madrid nadelilo Realu poriadny debakel. Síce je to prípravný zápas, ale na toto sa bude ešte dlho spomínať.
     
    78
    Juan Manuel Sanabria sa po prihrávke za obranu mohol rútiť sám na bránku Keylora Navasa, zastavil ho ofsajd.
     
    79
    Ďalšia ofsajdová pozícia. Tentoraz sa do nej dostal ďalší mladík a síce Manuel Sánchez.
     
    80
    Gareth Bale centrom pred bránu trafil prvého súper a aj keď so spoluhráčmi ešte zabojoval, tak z toho nebolo už nič.
    80. Vitolo (ATM)
     
    81
    Vitolo a Sergio Camello predviedli ukážkovú akciu dvoch proti dvom s tým, že prvý menovaný dostal od prvého prihrávku pred odkrytú časť bránky. Prestrelil ju.
     
    82
    Benzema končí na trávniku pred vlastnou šestnástkou, kde sa prišiel ukázať a pomôcť pri bránení.
     
    83
    Rýchly Gareth Bale sa dostal zľava až do šestnástky, jeho krížna strelu bránku protivníka minula len tesne.
     
    84
    Okrem ôsmich gólov sme videli minimálne dvanásť naozaj vyložených šancí. To znamená, že tento duel zatiaľ priniesol dvadsať gólových možností.
     
    85
    Nacho Fernández sa ako obranca ocitol pri útočení. V šestnástke súpera sa pokúsil nasadiť kľučku a Herrera ho fauloval. Bude to penalta pre Real Madrid.
     
    86
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA pokutový kop bez problémov premieňa, loptu poslal prudko nahor po svojej pravej ruke, Oblak išiel po tej svojej pravej.
    86. Karim Benzema (REA) - 2:7
     
    87
    Rodrygo Goes si hodil cez jedného obrancu loptu do šestnástky, brazílsky mladík sa ale ďaleko nedostal. Okamžite bol zastavený.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).
     
    89
    Real Madrid dal gól!
    "Biely balet" získal rohový kop. Najskôr predviedol famózny zákrok Oblak, ale po ďalšom centri hlavičkoval do žrde de la Fuente, lopta sa po čiare gúľala ďalej, až ju dorazil JAVIER HERNÁNDEZ.
    89. Javi Hernández (REA) - 3:7
     
    90+0
    Koniec zápasu.
     
    Neuveriteľne bláznivý zápas je na konci. Síce tomu ráno nebudete veriť, keď si to prečítate, ale Atlético Madrid naozaj strelilo sedem gólov a aj keď Real Madrid tri, tak je z toho stále debakel. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc alebo dobré ráno. (03:55:02)

    Matej Kubove

    Góly: 60. Nacho Fernández (Isco), 86. Benzema (pen.), 89. Javier Hernández (Fuente) – 1. Diego Costa, 8. Félix (Saúl), 19. Correa (Koke), 28. Diego Costa (Koke), 45. Costa (pen.), 51. Costa (Félix), 71. Vitolo

    Karty:   31. Isco (REA), 88. Nacho Fernández (REA) – 66. Ñíguez (ATM)   65. Carvajal (REA) – 65. Costa (ATM)


    Real Madrid: Courtois – Odriozola, Nacho, S. Ramos (C), Marcelo – Kroos, Modrič, Isco – Vinícius, Jovič, E. Hazard
    Náhradníci: Navas, Lunin, Altube – Carvajal, de la Fuente, Fidalgo, Mendy, Sánchez, Seoane, Varane, Bale, Mariano, Kubo, L. Vázquez, Benzema, Díaz, Rodrygo

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Hermoso, Lodi – Saúl, Koke, J. Félix, Lemar – D. Costa, Morata
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Correa, Herrera, Llorente, Felipe, Montero, Moya, Isaac, Riquelme, Sanabria, Saponjić, Vitolo

    Diváci: 57 714