Kanada – Kuba 7:0 (kon.) | Martinik – Mexiko 2:3 (kon.)
koniec
Kanada
7:0 (4:0)
Kuba
cz Pondelok 24.06.2019, 00:00 • Bank of America Stadium (Charlotte, North Carolina) • CONCACAF Gold Cup • Skupina A
Predzápasové kurzy
    78. Jonathan DAVID - 7:0
     
    78
    Kanada právě vstřelila branku!
    A přece jen tu máme Hattrick! Po chybě v obraně, přišla přihrávka z levé strany z kopačky Hoiletta. Jeho přihrávka našla geniálně JONATHANA DAVIDA a ten završuje Hattrick, dohromady pátý gól na turnaji a to ho posílá do čela tabulky střelců!
    71. Jonathan DAVID - 6:0
     
    71
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je to už 6:0! Rohový kop Kanady byl zahrán na přední tyč, odtamtud se však odrazil na kopačku JONATHANA DAVIDA, a ten náramnou střelou k tyči vsítil svůj druhý gól v tomto zápase.
    50. Junior HOILETT - 5:0
     
    50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Debakl! Alphonso Davies našel svojí přihrávkou na zadní tyči Davida, jeho pokus z malého vápna ale vyrazil brankář. Na dvojitou dorážku JUNIORA HOILETTA však nevyzrál.
    45+1. Lucas CAVALLINI - 4:0
     
    45+1
    Kanada právě vstřelila branku!
    A další gól!! úplně ta stejná dvojka, se postarala o dvě branky za dvě minuty. Jonathan David opět centroval z levé strany a skvělým skluzem ve vápně zakončil LUCAS CAVALLINI.
    43. Lucas CAVALLINI - 3:0
     
    43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přece jen, je tu ještě třetí branka! Z levé strany výborně na přední tyč nacentroval Jonathan David, na jeho centr si ještě lépe seběhl LUCAS CAVALLINI a v dnešním zápase se konečně dočkal.
    20. Jorge KINDELÁN - 2:0
     
    20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak toto je smůla Kuby!! Z levé strany přilétl do vápna centr na přední tyč, který však omylem tečoval obránce JORGE KINDELÁN a postaral se tak o vlastní branku. O teč se ještě snažil Lucas Cavallini, platí to ale jako vlastní!
    3. Jonathan DAVID - 1:0
     
    3
    Kanada právě vstřelila branku!
    Junior Hoilett obdržel vzdušnou přihrávku ze středu vápna, která ho následně poslala za obranu, ten místo střely ale počkal a pěknou přihrávkou připravil JONATHANU DAVIDOVI třetí branku na turnaji !

    Gerard Filip

    Góly: 3. David (Hoilett), 20. Kindelán (vla.), 43. Cavallini (David), 45+1. Cavallini (David), 50. Hoilett, 71. David, 78. David (Hoilett)

    Karty:   18. Arfield (CAN) – 5. Morejón (CUB), 29. Paradela (CUB), 55. Piedra (CUB)

    Nepremenená penalta: 56. Cavallini (CAN), mimo


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 9:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Kanada: Borjan – Godinho, Henry (61. Miller), Cornelius – A. Davies (70. Millar), J. Osorio, Arfield (C), Piette – David, Cavallini (61. Morgan), Hoilett.
    Náhradníci: Leutwiler, Crépeau – Brault-Guillard, Miller, Kaye, Morgan, Johnson, Teibert, Millar, Hutchinson, Okello, Larin.

    Kuba: S. Sánchez – Piedra, Morejón, Álvarez (54. Espino) – M. Reyes, Portal (76. Abreu), Baquero, Kindelán, Caballero – Paradela (70. Rodríguez), Hernández (C).
    Náhradníci: Pozo, Johnston – Espino, Martínez, Abreu, Rodríguez.

    Rozhodca: A. Villarreal – F. Anderson, I. Anderson

    Diváci: 10 856