Austrália – Česko 2:1 (kon.) | Venezuela – USA 4:5 (kon.)
Nový Zéland – Kanada 1:2 (kon.) | Japonsko – Argentina 2:3 (kon.)
koniec udalosti
1 2 3 4 5 6 7 R H E
Česko
Česko
0
0
1
0
0
0
0
 
1
3
3
Austrália
Austrália
0
1
0
0
1
0
 
2
3
1
cz Nedeľa 23.06.2019, 10:30 • Svoboda Park, Praha • Mistrovství světa • O 7. - 8. miesto
     

    Jenže Jiří Nezbeda další jen prokoukal další nadhoz, který byl na hraně mety! Je z toho tedy strikeout a konec zápasu. Češi však hráli proti favoritovi skvělé utkání!
     
    Na pálku se staví Jiří Nezbeda!
     

    A měly důvod! Michal Holobrádek totiž poslal dva naprosto přesné nadhozy, které jeho soupeř jen prošvihl!
     

    Andrew Kirkpatrick poté viděl ball a ani další míček nešvihal, což byla chyba. Rozhodnutí se mu sice znovu nelíbilo, ale je to strikeout!
     

    Liam O'Leary vyslal parádní ránu z outsidového nadhozu. Klas sice zkusil po míčku zkusit, ale neměl nárok. Parádní single Australana.
     

    Nádherná spolupráce první a druhé mety! Kasal vyběhl těžký míč, ale už se nestíhal vrátit na jedničku. Proto vrátil Kolkusovi v těžké pozici, který to z dvojky stihl!
     
    Jenže Joshua White si z toho vůbec nic nedělal právě naopak! Dostal celkem přijatelný nadhoz, který skončil několik metrů za homerunovým plotem v lesíku.
     

    A ten třetí prošvihl! Chtěl totiž zastavit svůj švih, jenže to nestihl, a tak je z toho jen strikeout.
     

    Callum Beashel se opřel pro změnu do druhého míčku, který poslal přesně do míst, kde byl Tomáš Petr. Také on stihl zahrát míč na první metu!
     

    Matouš Kasal se opřel do míčku, který poslal na trojku. Ta sice měla problém se zpracováním, přesto neskutečným příhozem vyautovala běžce z první mety!
     

    A je z toho první bod pro český tým! Mertlovi se sice zase nelíbila rozhodnutí rozhodčího, jenže na dva striky poslal odpal do vnějšího pole a stáhl Svobodu, je srovnáno!
     

    Kousek chyběl Václavu Svobodovi ke srovnání stavu! Vyslal totiž parádní odpal, který se orazil od plotu zpět do hry. Přesto je z toho skvělá rána a díky rychlým nohám Svobody obsazená trojka!
     

    Lukáš Fiala nakonec odpálil. Jeho míč však sebral hráč z první mety, kam se zatím přesunul O´Byrne a spolu zahráli druhý aut!
     

    Nakonec je z toho strikeout To z toho Češi nakonec ještě vypustili dobře. Mathews omylem prošvihl míček, který sice Fiala pustil. Mathews však nebyl přesvědčený o tom, že prošvihl, a tak je aut na první metě po příhozu Fialy.
     

    Josh White bojuje s Joskou a stále se drží na pálce. Nakonec ale poslal opadl přesně na trojku, která ho chytal těsně nad zemí, aut!
     

    Hra se Čechům teď naprosto rozpadá pod rukama! O'Byrne ulil a Joska neposlal zrovna přesný příhoz. Navíc nikdo nebyl na druhé mete, takže Australan doběhl i tam.
     

    Parádní práce Matouše Kasala! Ten si počkal na krásný míč a poslal ho do levého pole. Je z toho rovnou dvoumetový odpal, to byla krásná rána.
     

    Klas nakonec trefil míček dobře, ale ještě lepší zákrok předvedl nadhazovač australskéh týmu! Ten stihl dát rukavici do protipohybu a stihl přihodit míč na jedničku, je to první aut.
     

    Andrew Kirkpatrick poslal míček přesně na Václava Svobodu. Ten stihl tečovat běžce z jedničky a přihodit na jedničku, je to dvojaut!
     

    Marek malý poslal míček přesně na druhou metu. Josh White v poklidu sebral míček a je to třetí aut!

    Denisa Józsová

    Austrália: 1. 19 Scott Patterson – RF
    2. 35 Liam O'Leary – DP
    3. 27 Nicholas Shailes – SS
    4. 23 Andrew Kirkpatrick – P
    5. 12 Callum Beashel – CF
    6. 7 Brendon O'Byrne – 2B
    7. 16 Nicholas Norton – 3B
    8. 4 Joshua White – 1B
    9. 14 Hayden Mathews – LF
    10. 21 Joshua McGovernnorton – C

    Česko: 1. 99 Václav Svoboda – 2B
    2. 4 David Mertl – DP
    3. 18 Marek Malý – RF
    4. 96 Mikuláš Klas – 3B
    5. 32 Michal Kolůch – CF
    6. 56 Matouš Kasal – 1B
    7. 22 Petr Vácha – LF
    8. 2 Tomáš Petr – SS
    9. 6 Lukáš Fiala – C
    10. 8 Marek Joska – P (od 5. Michal Holobrádek)