Japonsko – Anglicko 0:2 (kon.) | Škótsko – Argentína 3:3 (kon.)
koniec
Škótsko
3:3 (1:0)
Argentína
cz Streda 19.06.2019, 21:00 • Parc des Princes (Paříž) • Majstrovstvá sveta žien • Skupina D
Predzápasové kurzy
    90+4. Florencia BONSEGUNDOVÁ - 3:3
     
    90+4
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tak to musí být k vzteku, pokud se na situaci podíváme ze strany Skotska. Naopak Argentina přežila klinickou smrt a vyrovnala! FLORENCIA BONSEGUNDOVÁ napálila míč doprostřed branky a srovnala stav zápasu..
    80. Florencia BONSEGUNDOVÁ - 3:2
     
    80
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tak a máme zaděláno na dramatickou koncovku zápasu! Zpoza pokutového území se ke střele odhodlala FLORENCIA BONSEGUNDOVÁ. Její ránu přizvedla brankářka na břevno, ale míč se od něj odrazil za brankovou čáru. To byl opravdu nádherný gól v podání argentinské hráčky.
    74. Milagros MENÉNDEZOVÁ - 3:1
     
    74
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentina se dočkala první vstřelené branky na mistrovství světa! Hostující celek běžel do otevřené obrany, což dokázal potrestat. Dalila Ippólitová posunula míč na levou stranu, odkud se do šestnáctky dostala MILAGROS MENÉNDEZOVÁ. Její zakončení podél brankářky bylo úspěšné.
    70. Erin CUTHBERTOVÁ - 3:0
     
    70
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Evropanky zaslouženě navyšují vedení v dnešním utkání a už vedou 3:0! Po centru od praporku přišla hlavička, kterou Vanina Correaová vytáhla na tyč. Ovšem balon se odrazil před branku, kde operovala aktivní ERIN CUTHBERTOVÁ, která neměla problém navýšit vedení a běžet se radovat.
    49. Jennifer BEATTIEOVÁ - 2:0
     
    49
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Jenže po odvráceném rohovém kopu se míč do šestnáctky z pravé strany rychle vrátil. Na hranici malého vápna zůstala zapomenutá JENNIFER BEATTIEOVÁ, která se hlavou nemýlila. Skotsko se aktuálně nachází v tabulce třetích týmů na postupové pozici.
    19. Kim LITTLEOVÁ - 1:0
     
    19
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Do šestnáctky se řítila Erin Cuthbertová, jejíž pokus vyrazila brankářka před sebe. Stejná hráčka se pak nerozpakovala a poslala míč před branku, kde se nacházela pohotová KIM LITTLEOVÁ. Skotsko tak z ničeho jde do vedení.

    Michal Luxa

    Góly: 19. Littleová, 49. Beattieová, 70. Cuthbertová – 74. Menéndezová, 80. Bonsegundová, 90+4. Bonsegundová (pen.)

    Karty:   85. Cuthbertová (SCO), 85. Weirová (SCO), 90+3. Alexanderová (SCO) – 75. Larroquetteová (ARG)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:13.
    Škótsko: Alexanderová – Smithová (86. Howardová), Corsieová (C), Beattieová, Dochertyová – Evansová (86. Brownová), Littleová, Weirová, Emslieová – Cuthbertová, Crichtonová.
    Náhradníci: Lynnová, Fifeová – Ch. Murrayová, Clellandová, Loveová, Lauderová, Howardová, Rossová, Brownová, Arnotová, Arthurová, J. Murrayová.

    Argentína: Correaová – Bravová, Barrosová, Comettiová, Stábileová – Benítezová – Bonsegundová, Santanaová (82. Mayorgaová), Larroquetteová, Baniniová (C) (60. Menéndezová) – Jaimesová (71. Ippólitová).
    Náhradníci: Pereyraová, Gartonová – Menéndezová, Chávezová, Ippólitová, Gómezová, Potassaová, Sachsová, Oviedová, Mayorgaová, Coronelová, Juncosová.

    Rozhodca: Ri-Hyangová – Kum-Nyoová, Kyoung-Minová