Haiti – Bermudy 2:1 (kon.) | Kostarika – Nikaragua 4:0 (kon.)
koniec
Haiti
2:1 (0:1)
Bermudy
cz Pondelok 17.06.2019, 00:00 • Estadio Nacional de Costa Rica (San José) • CONCACAF Gold Cup • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Duckens Nazon, přichází Jonel Désiré.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 6720 diváků.
     
    77
    Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Osagi Bascome, přichází Jonte Smith.
     
    76
    Vzápětí na to, nastal přímý kop i na druhé straně! Míč poté směřoval na zadní tyč, kde se do střely náramně položil Dante Leverock, jeho bomba však skončila těsně vedle brány, ale ze sedaček to zvedlo všechny.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Wilde-Donald Guerrier (Haiti).
     
    74
    Žlutou kartu dostává Justin Donawa (Bermudy).
     
    72
    Pozor! Hráči Bermud faulují v blízkosti vápna a pro Haiti je tu opravdu nadějný přímý kop, jak s ním naloží ?
    66. Frantzdy PIERROT - 2:1
     
    66
    Haiti právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen je to gól!! Nejdříve zakončoval tvrdou ránou Duckens Nazon, tu ale brankář pouze vyrazil a následně do prázdné brány dorážel dnes již podruhé FRANTZDY PIERROT.
     
    64
    A není to 2:1! Derrick Etienne ze suverénní blízkosti trefil pouze brankářovu nohu, z následující dorážky ani Nazon neuspěl, ten totiž přestřelil bránu a to z 12 metrů!
     
    63
    Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Reggie Lambe, přichází Kacy Butterfield.
     
    58
    Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Lejuan Simmons, přichází Justin Donawa.
    54. Frantzdy PIERROT - 1:1
     
    54
    Haiti právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno!! Přímý kop letěl na zadní tyč, kde na hlavičku vyčkával dnešní nejaktivnější hráč zápasu FRANTZDY PIERROT a konečně se mu podařilo branku vsítit!
     
    49
    Tak toto by dal i školáček! Frantzdy Pierrot obdržel přihrávku do malého vápna, rázem byl před ním jen brankář, místo střely však nesmyslně kličkoval, až mu jeho pokus zblokovali na brankové čáře. Trenér Haiti nechápe.
     
    48
    Škoda ze strany Haiti! Wilde-Donald Guerrier posunul centrovaný balón dopředu na volného Pierrota, ten se následně dostal do úniku 1 na 1, vystřelit ho však nenechal pomezní sudí, páč byl v ofsajdu!
     
    46
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Charles Hérold Jr., přichází Derrick Etienne.
    45+1. Dante LEVEROCK - 0:1
     
    45+1
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Je to gól! Bermudy měli k dispozici rohový kop, který směřoval na přední tyč, tam si náramně vyskočil vysoký obránce DANTE LEVEROCK a první branka Bermud na Gold Cupu v historii je na světě!
     
    43
    Eve se musel činit! Frantzdy Pierrot se z levé strany pokoušel o překvapení brankáře, protože na něj vyslal jakýsi lob, Dale Eve musel ukázat svojí ohebnost a hlavně kam dosáhne!
     
    39
    Po třech minutách, zahrozili i domácí! Frantzdy Pierrot chtěl oblafnout brankáře Eveho, jenže při kličce se zamotal a brankář mu následnou střelu skvěle vyrazil nohou.
     
    36
    Hráči Bermud si snad nazuli kopačky opačně! Po levé straně až do zakončení zpoza malého vápna se dostal Zeiko Lewis, jenže místo přihrávky do odkryté sítě zvolil střelu a to šajtlí, míč tedy skončil jen v zámezí.
     
    26
    No, ale toto byl dobrý pokus! Duckens Nazon si výtečně zpracoval míč a poté ho ještě ve vzduchu pomocí nůžek vystřelil, tento skvělý pokus však skončil těsně nad!
     
    20
    To je smůla!! Lejuan Simmons svojí přihrávkou na hranici vápna našel volného Wellse a ten se rázem objevil již v čtvrté dnešní tutovce, nakonec se mu ale míč zapletl mezi nohy a zakončení nebylo vůbec přesné!
     
    15
    Po střídání v týmu Haiti, došlo na další střelecký pokus Bermud. Nahki Wells je dnes opravdu aktivní a nyní přihrál znovu pozemní přihrávku na volného Simmonse, ten však z malého vápna netrefil bránu!
     
    14
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Mechack Jérôme, přichází Jems Geffrard.
     
    8
    Po špatné přihrávce, nadešel únik 1 na 1!! Zeiko Lewis poslal do běhu Wellse, ten se vzápětí objevil před brankáře a byl v situaci 1 na 1. Nahki Wells se mohl zapsat do historie klubu, jako první střelec Bermud v tomto turnaji, ovšem na brankáře nevyzrál!
    5. Pierrot selhal v šanci.
     
    5
    První velká šance není proměněna!! Duckens Nazon se s míčem dostal až do vápna, místo střely však zvolil přihrávku, na volného Pierrota, jenže ten se s balónem musel otáčet a jeho následné zakončení zpoza malého vápna letělo nad!

    Gerard Filip

    Góly: 54. Pierrot (Saba), 66. Pierrot (Nazon) – 45+1. Leverock (Bascome)

    Karty:   75. Guerrier (HAI) – 74. Donawa (BMD)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:14.
    Haiti: Placide (C) – Hérold Jr. (46. Etienne), Adé, Jérôme (14. Geffrard), Arcus – Guerrier, Herivaux, Saba, Alceus – Pierrot, Nazon (87. Désiré).
    Náhradníci: Simon, J. Duverger – Clerveaux, Alexis, Désiré, Bazile, Etienne, Cantave, Bissainthe, Christian, Jean-Baptiste, Geffrard.

    Bermudy: Eve – Lambe (63. Butterfield), Bather, Leverock (C), Minors – Bascome (77. Smith), Brangman, Simmons (58. Donawa), Clemons, Lewis – Wells.
    Náhradníci: Hill, Hunt – Donawa, Butterfield, Warren, Ming, Smith, Robinson, Harvey, Basden, Lee, Evans.

    Rozhodca: Daneon Parchment

    Diváci: 6720