Južná Afrika – Nemecko 0:4 (kon.) | Čína – Španielsko 0:0 (kon.) | Nigéria – Francúzsko 0:1 (kon.)
J. Kórea – Nórsko 1:2 (kon.)
koniec
Južná Kórea
1:2 (0:1)
Nórsko
cz Pondelok 17.06.2019, 21:00 • Stade Auguste-Delaune, Remeš, Francie • Majstrovstvá sveta žien • Skupina A
Predzápasové kurzy
    77. Jo MIN-DŽI - 1:2
     
    77
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Ještě tu ale rozhodně není hotovo, otázkou je, jak moc to v kontextu souběžně hraného utkání Nigérie – Francie mění situaci. Dlouhý centr si ve vápně zpracovala I Kum-min a elegantní zadovkou uvolnila JO MIN-DŽI. Ta si proti gólmance poradila zkušeně a zapsala první gól Jižní Korey na turnaji – 1:2!
    51. Isabell HERLOVSENOVÁ - 0:2
     
    51
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo pro ISABELL HERLOVSENOVOU hodně velké štěstí! Penaltu kopala na levou tyč, ale provedla to bídně. Kim Min-čong si dokonce připsala zákrok, od jejích ruk se ale míč odrazil do sítě – 0:2!
    5. Caroline HANSENOVÁ - 0:1
     
    5
    Norsko právě vstřelilo branku!
    CAROLINE HANSENOVÁ si počkala a přesnou střelou k levé tyči proměňuje penaltu, která se zapíše do historie hned dvěma způsoby. Nejdříve nařízená penalta v historii ženského MS, navíc je to i nejrychlejší gól probíhajícího šampionátu. Na to lze položit jenom jednu otázku – „Kdo z vás tohle má?“ – 0:1!

    Tomáš Kalas

    Góly: 77. Jo Min-dži – 5. C. Hansenová (pen.), 51. Herlovsenová (pen.)

    Karty:   3. Čo So-hjun (KOR), 85. Jo Min-dži (KOR)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:12.
    Južná Kórea: Kim Min-čong – I Un-mi (79. Čong Jong-a), Šin Dam-jong, Kim To-jon, Čang Sel-ki – Kang Čche-rim (66. I Min-a), Či So-jun, Čo So-hjun (C) – I Kum-min, Jo Min-dži, Mun Mi-ra (82. Kang Ju-mi).
    Náhradníci: Kang Ka-e, Čung Po-ram – Čong Jong-a, Hwang Po-ram, Lim Son-džu, I Min-a, Čung Sol-pin, Kang Ju-mi, I Joung-džu, I So-tam, Kim Hje-ri, Son Hwa-jon.

    Nórsko: Hjelmsethová – Woldová, Mjeldeová (C), Thorisdottirová, Mindeová – C. Hansenová (53. Maanumová), Risaová, Engenová, Reitenová – Utlandová (46. Saeviková), Herlovsenová (69. Thorsnes).
    Náhradníci: Fiskerstrandová, Bogstadová – Hovlandová, S. Hansenová, Thorsnes, Åsland, Eikelandová, Maanumová, Kvammeová, Saeviková, Nautnesová.

    Rozhodca: Beaudoinová (CAN) – Brownová, Yee Singová (obě JAM)