Južná Afrika – Nemecko 0:4 (kon.) | Čína – Španielsko 0:0 (kon.) | Nigéria – Francúzsko 0:1 (kon.)
J. Kórea – Nórsko 1:2 (kon.)
koniec
Južná Kórea
1:2 (0:1)
Nórsko
cz Pondelok 17.06.2019, 21:00 • Stade Auguste-Delaune, Remeš, Francie • Majstrovstvá sveta žien • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Pohledem na statistiky se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek pracovního týdne a u fotbalu se budu zase někdy těšit napočtenou! (23:02:08)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:12.
     
    Nyní už je jasné, kdo bude postupující dvojice ze skupiny A. Francii doplní tým Norska, který si došel proti Jižní Koreji pro poněkud úspornou výhru 2:1. Oba góly vsítilo Norsko z penalt, první v 5. minutě proměnila Caroline Hansenová, druhou pak v 51. Isabell Herlovsenová po faulu právě na Hansenovou. Jižní Korea se ale nechtěla vzdát toho, že by turnaj opouštěla bez vstřeleného gólu a v útoku bojovala o čestný gól, který přišel přesně v 77. minutě zásluhou Jo Min-dži. Ta samá hráčka mohla pak v 93. minutě srovnat, ale hlavičkovala mimo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Korea srovnávací gól v závěru nepřidala
     
    90+3
    Mohlo být srovnáno! Po levé straně potáhla míč I Kum-min a na hraně čáry vrátila hrací předmět před branku na hlavu Jo Min-dži. Hrdinkou se ale korejská #13 nestala, neboť míč poslala těsně vedle levé tyče!
     
    90+2
    Poslední velký tlak od Korey. Na otočení jim ale zbývá minuta a půl. Navíc další centr shrábla do rukavic Ingrid Hjelmsethová a je jasné, že postup Norsku neuteče.
     
    90+1
    Faulovaná Ingrid Woldová už se trochu nasmívá, neboť ví, že další faul pro Norsko působí jako zdržování.
     
    90
    Jdeme do nastavení. To bude tvořit orientačně tři minuty.
     
    90
    I podruhé to byla rozehrávka nakrátko, tentokrát se ale míč přisuzuje korejským hráčkám. Ty dopředu pospíchají, ale nedostaly se dále, než na deset metrů od vlastní branky.
     
    89
    Přecpaný prostor malého vápna, Norsko nicméně rozehrává roh nakrátko a dosáhlo přesně toho, čeho chtělo: odpískání faulu a další tahání času.
     
    87
    Dlouhý nákop dopředu si norská obrana, ostatně jako mnohokrát v zápase, pohlídala a odvrátila jej. Navíc z toho byl protiútok, který táhla Karina Saeviková, pro norské barvy vybojovala rohový kop.
     
    85
    Střelkyně jediného gólu asijského týmu, Jo Min-dži, dostává žlutou kartu za tvrdý skluz na středu hracího pole. Taková záchranná brzda před rodícím se brejkem.
     
    85
    Další útočný faul korejského výběru. Zbývá nám nějakých sedm minut do konce zápasu.
     
    84
    Kang Ju-mi zkusila protlačit míč podél brankové čáry, ale norská obránkyně na to byla jednoduše připravena a nic většího nedopustila.
     
    83
    I Kum-min se předvedla velice dobrou akcí z rohu, kdy poslala z ostrého úhlu kroucenou střelu na delší tyč, kterou Hjelmsethová stěží vyrazila mimo tři tyče!
     
    82
    Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Mun Mi-ra, přichází Kang Ju-mi.
     
    81
    Čeká nás ještě nějakých odhadem 12 minut hry, počítáme-li i nastavení. Hra se ale vrací do starých kolejí, norský nároďák nikam nespěchá a hraje si v poklidu svoji hru.
     
    79
    Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází I Un-mi, přichází Čong Jong-a.
    77. Jo MIN-DŽI - 1:2
     
    77
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Ještě tu ale rozhodně není hotovo, otázkou je, jak moc to v kontextu souběžně hraného utkání Nigérie – Francie mění situaci. Dlouhý centr si ve vápně zpracovala I Kum-min a elegantní zadovkou uvolnila JO MIN-DŽI. Ta si proti gólmance poradila zkušeně a zapsala první gól Jižní Korey na turnaji – 1:2!
     
    76
    Je tu další přerušení hry, tentokrát ze zdravotních důvodů. Jednu z korejských hráček chytají křeče, a proto je do hry povoláván doktor.
     
    74
    Norsko pomalu přechází v kombinaci na útočnou polovinu. Tohle seveřankám jednoznačně vyhovuje, ty nemusí vůbec nikam pospíchat.
    72. I Min-a nadějnou pozici nevyužila gólově
     
    72
    Dlouhý centr do vápna odvrátila norská obrana, podruhé už to ale tak být nemuselo! I Min-a dostala centr přímo na hlavu před obránkyni a mířila na branku, ale nepřesně a míč šel nad branku.
     
    71
    Korea to ale nevzdává. Zavřela svého soupeře na polovině a tlačí, co to jde. Pohyblivá obrana Norska ale zatím nemá žádné problémy.
     
    69
    Obě střelkyně gólů jsou mimo hru. V 69. minutě je tu další střídání, které sundává ze hry Isabell Herlovsenovou, na její místo jde Elise Thorsnes.
    67. Za tento zákrok si Jižní Korea přála odpískat pokutový kop
     
    67
    Korejský tým by rád viděl penaltu po střetu Mjeldeové s Či So-jun. Sudí Beaudoinová však stála od situace tři metry a jasným gestem dává najevo, že se bude pokračovat bez pískání.
     
    66
    Dochází k dalšímu střídání. Ze hry jde Kang Čche-rim, místo ní nastupuje I Min-a.
    63. Karina Saeviková nabídnutou šanci neproměnila
     
    63
    A jak to tak bývá, než se něco dopíše, tak je to úplně jinak! Karina Saeviková měla možnost definitivně rozhodnout zápas, když se k ní dostal výtečný centr od čáry. Sama ale míč poslala vedle levé tyče!
     
    63
    Máme už 63. minutu dnešního utkání a herně to není úplně ono. Asijské reprezentaci se nedá vůbec upřít snaha, když má ale dojít na koncovku, tak to je zkrátka špatné. Norsko se naopak nikam nežene, hlídá si svůj náskok a poslední minuty nejsou moc zábavné.
     
    61
    Maria Thorisdottirová pouze kontrolovala míč tak, aby se nemusel kopat roh u norské branky. Tento úkol splnila na jedničku a Norsko bude rozehrávat od své branky.
     
    60
    Isabell Herlovsenová zkusila střelu z velké vzdálenosti, když si všimla vyběhnuté gólmanky. Přesnost to ale zcela postrádalo a prakticky se jednalo o zahozený balon.
     
    60
    I Kum-min si přisoudila sama míč ve při o vhazování. Nakonec to ale Korejkám spíše uškodilo, neboť okamžitě po uvedení hracího předmětu do hry si jej Norky vzaly zpět.
     
    59
    Maren Mjeldeová otevřela prostor na pravém křídle pro spoluhráčku, ta z toho ale nedokázala nic vytěžit a poslala míč do zámezí.
     
    57
    Vzdušný souboj v norské šestnátce je posouzen jako útočný faul asijského týmu.
     
    57
    Caroline Hansenová končí dnešní utkání v slzách. Určitě se bojí toho, že její zranění nebude záležitost dvou dní...
     
    56
    Norsko si více kontroluje svůj náskok a nikam se nežene. Naopak Korea musí hrát, ale útočí do plných a těžko se prosazuje. Snahu upřít ale nelze.
     
    55
    Kang Čche-rim faulovala zbytečně skoro ve vápně Norska a připravila své spoluhráčky o možnost většího tlaku.
     
    53
    Střelkyně prvního gólu Norska, Caroline Hansenová, má dnes po zápase. Její místo zastoupí mladá devatenáctiletá Frida Maanumová.
    51. Isabell HERLOVSENOVÁ - 0:2
     
    51
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo pro ISABELL HERLOVSENOVOU hodně velké štěstí! Penaltu kopala na levou tyč, ale provedla to bídně. Kim Min-čong si dokonce připsala zákrok, od jejích ruk se ale míč odrazil do sítě – 0:2!
    49. Penaltový zákrok Kang Čche-rim
     
    49
    Druhá penalta pro Norsko! Kang Čche-rim tvrdě zezadu zajela ve vápně do Caroline Hansenové, která zůstala ležet v bolestech na trávníku. Tohle je pro Koreu těžká rána...
     
    48
    Jo Min-dži byla ta poslední, která si zapsala dotyk s míčem v korejské kombinaci a poslala míč na delší tyč. Hjelmsethová nicméně chytá.
     
    47
    Caroline Hansenová našla průnikovou přihrávkou před bránou Herlovsenovou, která střílela přes blokující soupeřku na kasu, korejská gólmanka ale zvládla tuto situaci vyřešit.
     
    47
    Souboj Či So-jun s Ingrid Engenovou byl posouzen jako faul od korejské hráčky a Norsko může rychle rozehrávat.
     
    46
    Korea je jednu půli od toho, aby balila kufry předčasně. Začíná nákopem dopředu, Norsko ale vytlačilo soupeře na druhou stranu hřiště.
     
    46
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Lisa-Marie Utlandová, přichází Karina Saeviková.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle v Remeši je odehrána a výsledkově jsou spokojenější určitě Norky, které vedou od 5. minuty zásluhou proměněné penalty od Caroline Hansenové. Tento gól se stal nejrychlejším na letošním mistrovství světa. Paradoxně po inkasovaném gólu se začala Korea pořádně tlačit do útoku a Norsko přehrávala, vyrovnávací trefy nedosáhla. Jenom připomínáme, že Korea pro udržení nadějí musí vyhrát. Druhá půle začne cca za 13 minut.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Zřejmě poslední akce této půle. Jižní Korea rozehrává faul dlouhým nákopem do vápna, norská obrana si ale poradila bez problémů.
     
    45+3
    Až nyní se gólmanka Kim Min-čong zvedá a vypadá to, že bude schopna pokračovat ve hře. Situace nebyla navíc vyhodnocena ani jako penaltová.
     
    45+1
    Jenom u dvou minut nastavení to asi nezůstane. Dlouhý nákop Norska do vápna si našla Lisa-Marie Utlandová, která šla za míčem a v nepřehledném souboji upadla. Navíc došlo ke zranění brankářky Koreje a do hry musí opět lékaři.

    Situace se bude ale zřejmě přezkoumávat na videu...
     
    45
    Nad rámec základní hrací doby se budou hrát ještě dvě minuty.
     
    45
    Standardka od Či So-jun ale šla dobré tři metry nad břevno a pozdravila tím diváky někde v 15. řadě remešského stadionu.
     
    44
    Další přestupek norského týmu a Korea může v posledních minutách půle jít do mocného finiše.
     
    43
    Nakonec to bylo řešeno centrem na korejskou kapitánku. Míč propadl na Či So-jun, která střelou z první rozvlnila síť. Ale jenom tu boční...
     
    42
    Thorisdottirová faulovala podruhé za krátkou dobu. Tentokrát to bylo o dost blíže brance Norska. Jižní Korea bude mít přímák z velice dobré pozice.
     
    41
    Maria Thorisdottirová si pomohla v bránění faulem a ze středového kruhu mají Korejky možnost klidné rozehrávky.
     
    40
    Střet hlavami ve vzduchu odnesly Guro Reitenová a Čo So-hjun. Hůře je na tom norská reprezentantka, která odchází s pytlíkem ledu na hlavě.
     
    39
    Isabell Herlovsenová obešla dvě protihráčky a získala tím hodně metrů v posunu norského výběru do útoku. Vhazuje se nyní až daleko v útočné polovině Norska.
     
    38
    Po svých nakonec norská kapitánka odchází na drobné ošetření. Následuje míč rozhodčího.
     
    36
    Ingrid Hjelmsethová do toho musela prostě jít, pokud chtěla zabránit tomu, aby se Jo Min-dži dostala k hlavičce. Spolu s hracím předmětem ale norská gólmanka „uspala“ i svoji spoluhráčku, kapitánku Mjedeovou. K ní míří okamžitá lékařská pomoc.
     
    35
    Poslední střelu po rohovém kopu měla na starosti Či So-jun. Ze vzduchu si míč hodila na druhou nohu a vypálila, Ingrid Hjelmsethová tento štiplavý pokus vykryla.
     
    35
    Přichází další roh v utkání, opět se bude kopat před norskou svatyní.
     
    33
    Rychlá pozemní kombinace Korey byla něco pro oko diváka, nakonec z toho Korejky vyválčily vhazování v dobré vzdálenosti od branky.
     
    32
    Jo Min-dži opět pálila ze střední vzdálenosti a balon šel opět nad branku. Je tam nicméně reklamace teči, podle korejské hráčky to byla Maria Thorisdottirová, kdo měla poslední dotek s míčem. Třetí roh pro asijského soupeře ale nepřijde...
     
    30
    Roh pro Koreu nebyl opět ničím povedeným, a proto má Norsko opět chvíli klidu na odkop.
     
    29
    Přihrávka na Mun Mi-ru přímo proti brance byla o něco delší a korejská útočnice si ji musela zpracovat. Právě proto stihla doběhnout k míči Vilde Bøe Risaová a poslat ho na tribunu.
     
    28
    Korea to zkouší hrát vzduchem na nakopávané balony, jako to hrává drtivá většína týmů v nižších ligách. Tento způsob není ale moc užitečný, když porovnáme výšku korejských hráček s norskými.
     
    27
    Nákop letěl příliš vysoko a nikdo na něj nedosáhl. Dosáhl na něj až podavač míčů v zámezí, který jej poslal zpět do pole, přesněji norské gólmance s číslem jedna.
     
    26
    Či So-jun našla ve vápně na levé straně uvolněnou I Kum-min. První zpracování však bylo na horší úrovni, přesto se Korea probojovala k prvnímu rohovému kopu v zápase.
     
    25
    Čang Sel-ki si pomohla u norské střídačky útočným faulem a severský tým se může tímto vymanit z náporu, který poslední dobou začínal pomalu sílit.
     
    24
    I Kum-min si stáhla míč na střed z levého kruhu a tvrdou střelou vytloukla pouze bloky. Nicméně Norsko opravdu přestalo hrát a tohle se může hodně vymstít.
     
    22
    Norský tým hraje posledními minutami až moc bohorovně. Jejich soupeř má rázem více ze hry a dost šancí. Tentokrát to byla Mun Mi-ra, která osamocena posílala svojí hlavou míč na branku, zamířila však přímo do středu branky, což nedělalo norské gólmance žádný problém.
     
    20
    Mnohem zajímavější ale byly chvíle následující, na dlouhý nákop do vápna na zadní tyči sahala I Kum-min, ale podklouzla a nestihla již reagovat.
     
    19
    Míč ale skončil přímo v norské zdi. Tohle nebylo dobře zahrané od korejského výběru...
     
    19
    Či So-jun narýsovala pro svůj tým přečíslení 3 na 2, včas se ale stihly vrátit defenzivní pilíře Vikingů a zabránit této potenciální šanci. Faulu na korejskou #10 ale již nezabránily a Korea dostane velice solidní šanci na skórování.
     
    18
    Držení míče po 18 minutách hry: 46 % – 54 %.
    15. Isabell Herlovsenová šla sama na branku, ale vybíhala z ofsajdu
     
    15
    Korejská obrana lehce zaspala a pustila za sebe Isabell Herlovsenovou, která tak mohla jít sama na branku. Proti ní se však skvělým zákrokem vytáhla Kim Min-čong!

    Celé to ale bylo prakticky zbytečné. Po chvíli totiž píská hlavní rozhodčí ofsajd.
     
    15
    I Kum-min si vzala až moc velké sousto a na druhou kličku ve vápně rychlostně nestačila. Proto se balon ocitl v zámezí.
     
    14
    Norská obrana si moc nepokryla Mun Mi-ru, která měla prostor na hlavičku a o zem ji poslala na branku. Hjelmsethová měla s tímto drobné problémy, míč se ale ve finální fázi skví v jejích rukavicích.
     
    13
    Lisa-Marie Utlandová si pomohla v poli faulem zezadu a je pískán faul pro Koreu. Vypadá to na přímák a centr do vápna.
     
    12
    Vznikl z toho bleskový přechod norského nároďáku do útoku a Herlovsenová se snažila najít spoluhráčku na ose hřiště, korejská obránkyně však vykleknutím zastavila tento pas.
     
    11
    Tohle bylo svým způsobem nepříjemné pro norskou gólmanku. I Kum-min totiž dokázala zdánlivě nemožné a doběhla míč těsně před čárou, načež ho bleskově vrátila pod sebe vzduchem. Ingrid Hjelmsethová vybíhala trochu naslepo, nicméně se jí povedlo i po střetu s korejskou protihráčkou míč lapit.
     
    9
    Opět se všichni natlačili do malého boxu, centr šel na hlavu Mjeldeové, jejíž hlavička šla vysoko nad břevno.
     
    8
    Isabell Herlovsenová zkusila projít ve vápně přes tři obránkyně, až ta poslední, Šin Dam-jong odkopla míč na roh. Z něj přišla penalta, bude se něco takového opakovat?
     
    7
    Korejky zahrozily směrem dopředu. Či So-jun si protáhla míč přes dvě obránkyně a z hranice vápna střílela do vrchní části branky, leč pokusu chyběla větší přesnost.
    5. Caroline HANSENOVÁ - 0:1
     
    5
    Norsko právě vstřelilo branku!
    CAROLINE HANSENOVÁ si počkala a přesnou střelou k levé tyči proměňuje penaltu, která se zapíše do historie hned dvěma způsoby. Nejdříve nařízená penalta v historii ženského MS, navíc je to i nejrychlejší gól probíhajícího šampionátu. Na to lze položit jenom jednu otázku – „Kdo z vás tohle má?“ – 0:1!
     
    3
    Čo So-hjun navíc za tento chvat dostává žlutou kartu.
    3. Penaltový zákrok korejské kapitánky
     
    3
    Penalta pro Norsko! Čo So-hjun stáhla k zemi na malém vápně Thorisdottirovou a sudí je nekompromisní.
     
    3
    Maren Mjeldeová nacentrovala dopředu pro Mindeovou, před ní se však ocitla Kim To-jon a odhlavičkovala na rohový kop, první v tomto utkání.
     
    2
    Čang Sel-ki podnikla po levém křídle kontr, dobíhající Woldová ale přihrávku skluzem ve vápně zastavila.
     
    2
    Druhé vhazování v řadě si Norsko nepřipíše, sudí rezolutně odmítla protesty norských hráček ohledně teče korejské hráčky a Korea otáčí bleskově hru.
     
    1
    Ingrid Engenová cítila, že by při průchodu přes střed pole mohla přijít o míč, proto jej vrátila pod sebe ke gólmance, ta rozehrála dále na své spoluhráčky.
     
    1
    Začíná nám poslední kolo zápasů ve skupině A a výkop obstará tým Norska, hrající v bílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    -5
    Oba týmy za hudebního doprovodu songu Seven Nation Army nastupují na hrací plochu. Nejprve nám ale zazní státní hymny, první na řadě je ta korejská.
     
    -9
    Ještě jednou vám přeji příjemný večer při sledování tohoto textového přenosu! Do utkání zbývá zhruba osm minut, stadion v Remeši je zaplněn nadprůměrně, navíc zde má norský tým značné sympatie i od francouzských fanoušků. Norky navíc mají vše ve svých rukách a pokud vyhrají, pozvánka do osmifinále je nemine. Příjemnou zábavu!
     
    -43
    Úvodní sestavy:

    Jižní Korea: Kim Min-čong – I Un-mi, Šin Dam-jong, Kim To-jon, Čang Sel-ki – Kang Čche-rim, Či So-jun, Čo So-hjun (C) – I Kum-min, Jo Min-dži, Mun Mi-ra.
    Náhradníci: Kang Ka-e, Čung Po-ram – Čong Jong-a, Hwang Po-ram, Lim Son-džu, I Min-a, Čung Sol-pin, Kang Ju-mi, I Joung-džu, I So-tam, Kim Hje-ri, Son Hwa-jon.

    Norsko: Hjelmsethová – Woldová, Mjeldeová (C), Thorisdottirová, Mindeová – C. Hansenová, Risaová, Engenová, Reitenová – Utlandová, Herlovsenová.
    Náhradníci: Fiskerstrandová, Bogstadová – Hovlandová, S. Hansenová, Thorsnes, Åsland, Eikelandová, Maanumová, Kvammeová, Saeviková, Nautnesová.

    Rozhodčí: Beaudoinová (CAN) – Brownová, Yee Singová (obě JAM).
     
    DELEGACE

    Dnešní utkání bude řídit Marie-Soleil Beaudoinová z Kanady. K ruce jí budou jamajské pomezní sudí, Princess Brownová a Stephanie-Dale Yee Singová.

    Jako hlavní videosudí se představí Christoph Beathová z Austrálie a jejím prvním asistentem bude Lucie Ratajová. Druhým asistentem bude Mohammed Abdulla Mohammedová.
     
    JIŽNÍ KOREA
    4. místo, 0 bodů, skóre 0:6, bilance 0-0-3

    Jižní Korea je prakticky bez šance na postup, ve dvou zápasech nedala ani jeden gól, navíc jich šest inkasovala. Nutno ale podotknout, že čtyři byly v rámci prvního zápasu proti Francii, který byl v pařížském Parku princů tím zahajovacím. Po zápase bylo prakticky již v první půli, kdy jasně lepší Francouzky nasypaly tři góly. Druhá půle byla udržovací, skóre se přesto měnilo ještě jednou pět minut před koncem – 4:0.

    Pro Korejky klíčový zápas se odehrával v Grenoblu proti Nigérii. V 31. minutě se dostala Nigérie do vedení díky vlastnímu gólu To-jon Kim, která tečovala dlouhý pas do vápna do vlastní sítě. Nigérijská hráčka Oparanozieová nejspíše ještě míč lehce tečovala rukou, ale i videorozhodčí branku potvrdili. Korejky se ve druhé půli radovaly ze srovnání, ale gól jim nebyl uznán pro ofsajd. Naopak přišel druhý gól Nigérie a bylo po nadějích – 0:2.
     
    NORSKO
    2. místo, 3 body, skóre 4:2, bilance 1-0-1

    Šampionky z roku 1995 mají postup čistě ve svých rukách. Musí získat více bodů než Nigérie, která hraje s doposud suverénní Francií. Norsko na světovém šampionátu nechybí pravidelně od roku 1991, naposledy vypadlo s Anglií v osmifinále (1:2). Zřejmě klíčový šampionát na tomto MS se ukazuje jako hned ten úvodní s Nigérií. Severská reprezentace nebyla sice lepším týmem, alespoň z úvodu, avšak díky chybám Nigérijek se dostala již během první půle do třígólového vedení, které pak kontrolovala a připsala si důležité tři body – 3:0.

    Přesun do skoro tisíc kilometrů vzdáleného Nice čekal Norky v rámci druhého zápasu proti domácímu favoritovi. Zcela vyrovnaný zápas rozhodla situace ze 72. minuty. Do té doby se hrálo s nerozhodným výsledkem 1:1, když během úvodních deseti minut druhé půle skórovaly jak Francouzky, tak Norky. Eugénie Le Sommerová právě ve zmiňované 72. minutě ale rozhodla proměněnou penaltou – 1:2.
     
    Dobrý večer všem příznivcům ženského fotbalu! Mistrovství světa žen ve Francii píše postupné uzavírání základních skupin a na skupinu A se zaměříme v tomto přenosu. Proti sobě půjdou Jižní Korea a Norsko, příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kalas

    Góly: 77. Jo Min-dži – 5. C. Hansenová (pen.), 51. Herlovsenová (pen.)

    Karty:   3. Čo So-hjun (KOR), 85. Jo Min-dži (KOR)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:12.
    Južná Kórea: Kim Min-čong – I Un-mi (79. Čong Jong-a), Šin Dam-jong, Kim To-jon, Čang Sel-ki – Kang Čche-rim (66. I Min-a), Či So-jun, Čo So-hjun (C) – I Kum-min, Jo Min-dži, Mun Mi-ra (82. Kang Ju-mi).
    Náhradníci: Kang Ka-e, Čung Po-ram – Čong Jong-a, Hwang Po-ram, Lim Son-džu, I Min-a, Čung Sol-pin, Kang Ju-mi, I Joung-džu, I So-tam, Kim Hje-ri, Son Hwa-jon.

    Nórsko: Hjelmsethová – Woldová, Mjeldeová (C), Thorisdottirová, Mindeová – C. Hansenová (53. Maanumová), Risaová, Engenová, Reitenová – Utlandová (46. Saeviková), Herlovsenová (69. Thorsnes).
    Náhradníci: Fiskerstrandová, Bogstadová – Hovlandová, S. Hansenová, Thorsnes, Åsland, Eikelandová, Maanumová, Kvammeová, Saeviková, Nautnesová.

    Rozhodca: Beaudoinová (CAN) – Brownová, Yee Singová (obě JAM)