Česko – Slovensko 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Česko
6:5 (2:3, 3:2 - 0:0)
Slovensko
cz Piatok 14.06.2019, 19:10MS v inline hokeji – kategorie Veteráni • Semifinále
Partner:
     
    50:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Autorem vítězné branky je DANIEL ŠELEŠOVSKÝ.
     
    31:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Sledujeme zajímavou semifinálovou přestřelku! Kapitán slovenského výběru ŠČEPKO dostal puk mezi kruhy a prudkým zakončením trefil přesně k tyči – 5:5!
     
    30:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českým hrdinou je nyní DANIEL ŠELEŠOVSKÝ, který si troufl na další samostatnou akci, obešel dva protihráče a následně střelou nad beton ke vzdálenější tyči dostal Čechy znovu do těsného vedení – 5:4! Bez asistence.
     
    28:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    4:4! Znovu je na vině nahození zpoza červené čáry, které bylo s největší pravděpodobností tečováno JELÍNKEM! Téměř v polovině druhého poločasu je tak znovu vyrovnáno.
     
    27:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zápas plný zvratů nekončí! Slovenská obrana tentokrát pořádně propadla, Češi se hnali do přečíslení, které Kala s IVEM JINDRÁKEM vyřešili ukázkově! Druhý jmenovaný prostřelil Kohúta a vrátil důležité vedení na českou stranu – 4:3! Asistence: Roman Kala.
     
    22:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po dvaadvaceti minutách hry začínáme od znovu! Langrovu prudkou ránu z levé strany vyrazil slovenský gólman jen k LUĎKOVI STEHLÍKOVI, který z dorážky procpal kotouč do sítě – 3:3! Asistence: Tomáš Langr.
     
    19:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Obrat je dokonán, slovenský celek se dostává do vedení! Střelu od mantinelu v podání CHARVÁTA zřejmě jeden z českých hokejistů tečoval tak nešťastně, že kotouč se potřetí v řadě zatřepotal v české síti – 2:3!
     
    18:24
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to, ale přesilovku využívají! Rychlý pas na napřaženého KOLÁRIKA a prudká rána na přední tyč znamená vyrovnání. Hrachovina si sice na kotouč sáhl, mimo branku ho ale vytlačit nedokázal – 2:2!
     
    14:44
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Soupeř zřejmě čekal na ideální okamžik, který přišel! Nástřel Foltina od červené čáry těsně před Hrachovinou vychýlil JURENKA, český gólman neměl šanci na změnu směru zareagovat a našel ho až za svými zády – 2:1! Asistence: Foltin.
     
    11:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělá práce DANIELA ŠELEŠOVSKÉHO přináší druhou radost! Zmíněný hráč nejprve nadzvednutím hokejky zastavil velkou šanci našich sousedů, následně si vzal kotouč a svojí samostatnou akci zakončil přesnou střelou po zemi pod brankářem Kohútem – 2:0! Bez asistence.
     
    00:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nejlepší možný start do semifinále! Přečíslení ve třech na jednoho vyřešil Šelešovský pasem na PAVLA WÜRTHERLEHO, ten se sice dostal s kotoučem z ideálního střeleckého úhlu, přesto ale úvodním pokusem prostřelil brankáře Kohúta – 1:0! Asistence: Daniel Šelešovský.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 1. P. Würtherle (Šelešovský), 12. Šelešovský, 23. Stehlík (Langr), 28. Jindrák (Kala), 31. Šelešovský, rozh. náj. Šelešovský – 15. Jurenka (Foltin), 19. Kolárik, 20. Charvát, 29. Jelínek, 32. Ščepko

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Ležo (SVK)
    1:1   Kala (CZE)
    2. séria:
    1:1   Kolárik (SVK)
    2:1   Šelešovský (CZE)
    3. séria:
    2:1   Foltin (SVK)


    Česko: Hrachovina (Kudělka) – Polívka, Suhrada, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský, Langr, P. Würtherle
    Slovensko: Kohút – Štábel, Foltin, Charvát, Trenčan, Jelínek, Jurenka, Ščepko, Lužo, Kolárik