Japonsko – Škótsko 2:1 (kon.) | Jamajka – Taliansko 0:5 (kon.) | Anglicko – Argentína 1:0 (kon.)
koniec
Japonsko
2:1 (2:0)
Škótsko
cz Piatok 14.06.2019, 15:00 • Stade de la Route de Lorient (Rennes) • Majstrovstvá sveta žien • Skupina D
Predzápasové kurzy
    88. Lana CLELLANDOVÁ - 2:1
     
    88
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku v podání Skotska! Naprosto zbytečnou minelu vymyslela Ičiseová, jenž zpětnou přihrávkou našla pouze LANU CLELLANDOVOU, která se napřáhla zpoza pokutového území, přičemž výsledkem byla výstavní branka přesně pod břevno.
    37. Juika SUGASAWAOVÁ - 2:0
     
    37
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Rázem je to o dvě branky! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil JUIKA SUGASAWAOVÁ, která s přehledem zakončila na pravou stranu, zatímco se brankářka vydala k opačné konstrukci.
    23. Mana IWABUČIOVÁ - 1:0
     
    23
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Asijský celek se celkem snadným způsobem dostal k opačnému pokutovému území, kde se k ráně zpoza šestnáctky prodrala MANA IWABUČIOVÁ, jenž zamířila velice přesně pod horní konstrukci, což bylo pro Alexanderovou příliš.

    David Suchý

    Góly: 23. Iwabučiová, 37. Sugasawaová – 88. Clellandová

    Karty:   19. Samešimaová (JPN) – 36. Corsieová (SCO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 8:6. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:6.
    Japonsko: Jamašitaová – Šimizuová, Kumagajová (C), Ičiseová, Samešimaová – Nakadžimaová, Miuraová, Sugitaová, Endová (67. Kobajašiová) – Sugasawaová, Iwabučiová (82. Hasegawaová).
    Náhradníci: Hiraová, Ikedaová – Hasegawaová, Kobajašiová, Minamiová, Mijagawatová, Mijakeová, Momikiová, Sakagučiová, Takaradaová, Ucugiová, Jokojamaová.

    Škótsko: Alexanderová – Smithová, Corsieová (C), Beattieová, Lauderová – Evansová (85. Brownová), Littleová, Weirová, Arnotová (60. Emslieová) – Cuthbertová, Rossová (76. Clellandová).
    Náhradníci: Fifeová, Lynnová – Arthurová, Brownová, Crichtonová, Clellandová, Dochertyová, Emslieová, Howardová, Loveová, Ch. Murrayová, J. Murrayová.

    Rozhodca: Abebeová (Etiopie) – Njorogeová (Keňa), Victoierová (Maurícius)